DESPRE COMPANIE

EXPERTUL DIN
SOLUȚIE DE LOCUINȚĂ
Ne-am angajat într-o soluție unică pentru casele prefabricate joase.Gama de servicii de la proiectare arhitecturală, producție, depozitare și transport până la îndrumări de instalare, servicii post-vânzare etc. Ne-am angajat într-o soluție unică pentru casele prefabricate joase.Gama de servicii de la proiectare arhitecturală, producție, depozitare și transport până la îndrumări de instalare, servicii post-vânzare etc.
Container House Casa Containerului
Frame structure house Structura cadrului
Light steel villa Vila de otel usor
GLOBAL
CAZUL PROIECTULUI
Ne-am angajat într-o soluție unică pentru casele prefabricate cu înălțimi joase.Gama de servicii de la proiectare arhitecturală, producție, depozitare și transport până la îndrumări de instalare, servicii post-vânzare etc.
SERVICIU ONE-STOP
Ne-am angajat într-o soluție unică pentru casele prefabricate joase.Gama de servicii de la proiectare arhitecturală, producție, depozitare și transport până la îndrumări de instalare, servicii post-vânzare etc.

ABONATI-VA

ÎNSCRIEȚI BULETERNUL NOSTRU

Design desen
Achizitie si productie
Instalare si post vanzare
CELE MAI RECENTE ȘTIRI
Ne-am angajat într-o soluție unică pentru casele prefabricate cu înălțimi joase.Gama de servicii de la proiectare arhitecturală, producție, depozitare și transport până la îndrumări de instalare, servicii post-vânzare etc.

Rezumat: SPRSUN, unul dintre cei mai importanți producători de pompe de căldură ecologice și eficiente din punct de vedere energetic, a anunțat începutul construcției pentru noua sa fabrică inteligentă!Construcția noii fabrici va crește semnificativ productivitatea lui SPRSUN, va reduce timpii de livrare a produselor și va oferi

Citeste mai mult
图片1.png

Guangzhou, 1 februarie 2024 - SPRSUN este încântată să anunțe participarea sa la expoziția MCE, care va avea loc la Milano, Italia, în perioada 12-15 martie 2024. Expoziția MCE are loc la fiecare doi ani și se anticipează că va atrage peste 150.000 de vizitatori.Este considerat unul dintre cele mai semne

Citeste mai mult
MCE.jpg

Una dintre fabricile de procesare a alimentelor din Bulgaria a decis să sară într-un viitor mai verde și a pornit într-o călătorie de transformare a mediului cu SPRSUN, liderul mondial în tehnologia pompelor de căldură.Provocările fabricii, pentru o vreme, au vizat consumul ridicat de energie, necesitatea de a proteja t

Citeste mai mult
客户案例.png

Există sute de producători de pompe de căldură pe piață, inclusiv companii internaționale, regionale și locale.Acest lucru a crescut concurența, deoarece aceste companii lucrează cu seriozitate pentru a-și pune marca pe harta globală prin producția de pompe de căldură superioare.

Citeste mai mult
4138bb8b0863eb515acf9b8b5790b81.jpg

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692