Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cât costă o pompă de căldură pentru piscină?

Cât costă o pompă de căldură pentru piscină?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-10-15      Origine:teren

O pompă de căldură pentru piscină are prețul în funcție de COP și BTU;prin urmare, suma de bani de plătit ar putea începe de la 500 USD până la 8.000 USD.

Totuși, rețineți că cumpărarea unei pompe de căldură nu este doar costul pe care trebuie să îl suportați după achiziționarea dispozitivului de încălzire;există taxa de instalare, operare și întreținere.Deci, după obținerea unei pompe de căldură adecvate pentru piscină, există și alte costuri restante de luat în considerare.

În ciuda faptului că se află în sezonul de vară, climatul și temperaturile piscinei pot varia.Proprietarii piscinelor vor avea doar o lună de temperatură ideală a apei pentru un sezon sau vreme mai fabuloasă.Oriunde ai locui, instalarea unei pompe de căldură este cea mai bună și cea mai rentabilă modalitate de a menține o stare de apă caldă a piscinei.


Cât-este-o-piscină-pompă-de-caldura

Dimensiunea pompei de caldura

Pompele de caldura sunt dimensionate in functie de capacitatea de incalzire;prin urmare, trebuie să fiți atenți la dimensiunea piscinei dvs. pentru a nu obține dispozitivul greșit atunci când cumpărați dispozitivul.Determinați capacitatea de încălzire măsurând cantitatea de energie necesară pentru a încălzi un galon de apă.Prin urmare, cu cât este mai mare apa din piscină, cu atât pompa de căldură ar trebui să fie mai puternică.Din acest motiv, costul unei pompe de căldură mai robuste este mai mare în comparație cu o pompă de căldură slabă sau mică.

Este o idee deloc că dimensiunea pompei de căldură este o considerație importantă când vine vorba de cost.Cu cât sistemul de încălzire este mai puternic, cu atât este mai eficient;astfel, va fi mai mare.Pompa de căldură mai mică necesită timp pentru a încălzi o piscină mai mare, ceea ce face ca timpul de funcționare să fie mai lung și să crească facturile la electricitate.

Tipuri de pompe de căldură pentru piscină

Există diferite tipuri de pompe de căldură utilizate pentru încălzirea piscinelor, cum ar fi pompele de căldură solare, pompele de căldură electrice și pompele de căldură pe gaz.Ele diferă în primul rând deoarece folosesc diferite surse de energie pentru a încălzi piscina.

Plătiți între 500 și 8.000 USD pentru a obține o unitate nouă în funcție de tipul de pompă de căldură de care aveți nevoie.Prin urmare, trebuie să vă asigurați că tipul de pompă de căldură pe care îl achiziționați are acces fie la soare, la gaz sau la electricitate pentru a îndeplini sarcina.

Eficienţă

Eficiența este încă un alt factor care determină prețul unei pompe de căldură.Este un aspect măsurat folosind atât factorul de performanță sezonier (SPF) cât și coeficientul de performanță (COP) care calculează costurile de funcționare.

COP și SPF sunt folosite pentru a cunoaște nivelul de răcire și încălzire pentru a răspunde cerințelor specifice de energie.În general, regula generală spune că cu cât COP-urile sunt mai mari înseamnă că pompa de căldură dată se bucură de costuri de operare reduse.

Totuși, rețineți că performanța pompei de căldură variază în funcție de schimbările sezoniere.Deci, un alt punct de măsură ar putea fi esențial pentru a ajuta la determinarea eficienței în consecință.

In ceea ce priveste pompele de caldura pentru piscine, un dispozitiv geotermal afiseaza o eficienta intre 300%-500%;cu toate acestea, sursele de aer sunt mai mici.

Prin urmare, eficiența unei pompe de căldură va determina și costul acesteia.Un încălzitor mai eficient este puțin costisitor decât folosirea unui încălzitor mai puțin eficient, cu un buget redus.Veți avea nevoie de o astfel de pompă de căldură în zonele ale căror temperaturi ale aerului dintre piscină și împrejurimi au o diferență mare.Eficiența este un factor important de luat în considerare atunci când vine vorba de cumpărături pentru un încălzitor.

Dacă vitezele vântului sunt mari, acestea influențează semnificativ cât de repede se încălzește piscina, așa că eficiența este critică, deoarece pompa de căldură necesită mai multă energie pentru a încălzi piscina.

Costurile utilitatilor

Tipul de pompă de căldură cu care vă mulțumiți va necesita alte utilități să o funcționeze pentru a ajuta la încălzirea piscinei.De exemplu, utilitățile precum gazul, electricitatea, gazul variază de la un stat la altul.Prin urmare, după ce cumpărați o pompă de căldură, rețineți că trebuie să suportați costuri cu utilitățile.

Tarifele de utilități afectează semnificativ suma de bani de care aveți nevoie pentru a încălzi piscina.Atunci când alegeți o pompă de căldură, asigurați-vă că căutați utilitățile accesibile și puteți accesa cu ușurință în jurul locului în care locuiți.

Instalare

Când te hotărăști să mergi pe calea pompei de căldură, ține cont că este o investiție.Deci, atunci când vă stabiliți cheltuielile conform bugetului dvs., ar trebui să economisiți niște bani deoparte pentru a acoperi taxa de instalare.Prin urmare, cu pompa de căldură cu care te mulțumești, ai o idee despre taxa necesară pentru instalare.

Dacă piscina nu are nicio racordare la utilități existente, trebuie să le aveți înainte de a instala sistemul de încălzire.Propanul, electricitatea și gazul vor avea nevoie de linii de utilitate memorabile pentru a funcționa, dar aveți nevoie de o placă funcțională pentru panouri solare.

Angajarea unui expert

Pentru o instalare eficientă și de succes, trebuie să angajați un expert care să facă sarcina.Decizia de a o face singur s-ar putea duce la o criză financiară;treaba este mai bine lăsată pe seama unui profesionist.Așadar, atunci când achiziționați o pompă de căldură pentru piscina dvs., aveți o idee aproximativă despre suma pe care va trebui să o plătiți unui electrician.

Uneori, proprietarii piscinei tind să salveze și să facă singuri instalarea;este relativ simplu dacă conexiunile sunt gata și disponibile.Cu asta, puteți economisi între 300 și 1.000 USD din taxele de instalare.

În alte cazuri, a merge pe calea DIY pare a fi o mișcare prudentă, ținând cont că ajunge să coste mult mai mult în viitor.Instalările incorecte duc la tot felul de provocări, așa că, de obicei, cel mai bine este să lăsați sarcina profesioniștilor.

Soluțiile de încălzire a piscinei variază ca preț.Totul depinde de nevoile tale și de obținerea unui dispozitiv care le va îndeplini pe toate.Așadar, cunoașterea modului în care sunt calculate cheltuielile cu pompa de căldură este un aspect esențial atunci când cumpărați dispozitivul.Ar trebui să selectați ceva puternic pentru a vă bucura de eficiență și economii de neegalat.

În acest fel, preluarea controlului general al costurilor pompei de căldură va fi semnificativ mai ușoară.Prin urmare, întreținerea și întreținerea nu vor reprezenta o povară uriașă pentru cheltuielile totale cu energia electrică.

Ar trebui să angajați un profesionist care să vă ghideze cu pompa de căldură care va satisface nevoile piscinei dvs.


De asemenea, de interes:
Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692