Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cât de des ar trebui să pornească și să se oprească ciclul pompei de căldură?

Cât de des ar trebui să pornească și să se oprească ciclul pompei de căldură?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-03-16      Origine:teren

De ce pompa ta de căldură pornește și se oprește prea des?

Pompele de căldură sunt cunoscute pentru eficiența lor energetică, dar dacă unitățile pornesc și se opresc prea des, pot apărea unele probleme interne care cresc consumul de energie și provoacă deteriorarea componentelor pompei de căldură.Aceasta este o problemă comună a pompelor de căldură, cunoscută sub numele de ciclu scurt.Când o pompă de căldură are cicluri scurte, unitatea dumneavoastră nu poate menține temperatura dorită nici în modul de încălzire, fie în modul de răcire, așa că pornește și se oprește constant.


De ce pompa ta de căldură pornește și se oprește prea des?

Dacă ciclul pompei de căldură pornește și se oprește prea des, oricare dintre următoarele ar putea fi problema:

1. Filtru de aer înfundat

Aceasta este întotdeauna una dintre primele probleme de verificat.Resturile și praful se vor forma în cele din urmă pe filtru.Când nu este curățat sau înlocuit, fluxul de aer va fi restricționat și sistemul dumneavoastră nu va putea circula cantitatea adecvată de căldură sau răcoare pentru casa dumneavoastră.

Un filtru de aer murdar ar putea fi motivul pentru care pompa de căldură funcționează defectuos și se pornește și se oprește la fiecare 5 minute.Odată ce descoperiți această problemă, nu va trebui să treceți peste problemele mai complicate.Dar odată ce nu veți acționa imediat asupra acestui lucru, va crea un set complet nou de probleme, inclusiv o bobină de evaporator înghețată.Unitatea va continua să pornească și să se oprească în mod repetat.

De aceea, în funcție de marca unității dvs., curățați sau înlocuiți filtrul de aer în mod regulat, pe baza recomandărilor.

2. Eroare termostat

Există posibilitatea ca dvs termostat vă oferă o lectură incorectă despre sistemul dumneavoastră de încălzire.Locația termostatului ar putea cauza problema.Plasarea acestuia lângă o fereastră sau un orificiu de ventilație ar produce o citire inexactă care provoacă cicluri scurte.

Ciclul scurt înseamnă că sistemul dumneavoastră se oprește mai devreme înainte de a putea finaliza chiar un ciclu de încălzire sau răcire.Apoi se pornește din nou pentru o scurtă perioadă de timp.

De exemplu, dacă termostatul dvs. este setat la 35℃, acesta se poate opri de la 26℃ la 32℃, dar nu va ajunge niciodată la 35℃.

Un alt motiv ar fi cablarea defectuoasă între pompa de căldură și termostat.Lăsați echipa profesionistă a pompei de căldură să evalueze acest lucru.

3. Scurgerile de agent frigorific

Când vremea caldă coboară în casa dvs., agentul frigorific al unității dvs. captează căldura și o aruncă afară.Pe de altă parte, pe vreme rece, căldura este preluată din zona exterioară și apoi presurizată în interiorul casei.

O scurgere de agent frigorific va îngreuna sistemul dumneavoastră să execute procedura de transfer de căldură.Iar unitatea ta nu va fi capabilă nici măcar să finalizeze un ciclu.O dovadă a scurgerii de agent frigorific este atunci când vezi că se formează gheață pe unitatea exterioară.Până în acest moment, este o necesitate să căutați ajutorul unui tehnician cu experiență.

4. Unitate supradimensionată sau subdimensionată

Dacă unitatea dvs. nu este de dimensiunea potrivită pentru camera dvs., va încălzi sau răci zona rapid sau lent, apoi va detecta prematur că a atins temperatura dorită, apoi se va opri.Apoi ciclul se va repeta iar și iar, făcându-vă unitatea să se simtă abuzată.

De aceea, calculele corecte trebuie efectuate de profesioniștii HVAC înainte de a instala orice unitate.Aceasta este o problemă foarte serioasă, deoarece dacă este deja instalată o unitate de dimensiune greșită, aceasta ar necesita o înlocuire costisitoare pentru o altă unitate.

Cât de des ar trebui să funcționeze o pompă de căldură?

Depinde complet de capacitatea de răcire a unității, de temperatura camerei și de umiditate.În medie, o oprire de 10 până la 20 de minute ar trebui să fie suficient de adecvată, în funcție de factorii menționați.Și ar trebui să fie în maximum 2 până la 3 cicluri pe oră.

Unitatea dvs. HVAC nu este proiectată să funcționeze tot timpul.Scopul său este să vă aducă spațiul interior la un nivel confortabil de temperatură și umiditate, iar apoi să mențineți acest nivel.Dacă unitatea dvs. pornește și se oprește în mod constant, este ceva în neregulă, deoarece irosește sute, dacă nu mii de dolari anual pe costurile energiei.

În mod logic, pompa dvs. de căldură nu ar trebui să funcționeze tot timpul, cu excepția condițiilor de vreme foarte rece, în care va funcționa continuu.Dacă vremea este peste 35 de grade și aceasta este o vreme relativ plăcută, iar pompa de căldură încă funcționează într-un ciclu scurt, ar trebui să lăsați oamenii profesioniști de întreținere să o verifice.


Cum influențează tehnologia invertorului pompele de căldură pentru totdeauna?

În deceniile anterioare, în aer condiționat și încălzire, toată lumea nu a avut de ales decât să se mulțumească cu sisteme de aer forțat în aparatele de aer condiționat centrale, cuptoare și pompe de căldură.Pompele de căldură au fost întotdeauna considerate eficiente și versatile, dar au încă loc de îmbunătățire.

În prezent, pompele de căldură au performanțe mult mai bune datorită compresoarelor cu viteză variabilă a driverului invertorului.Acestea permit pompei de căldură să funcționeze în întregul interval de la 0 la 100 la sută.Este un analizor inteligent de temperatură și alte condiții din locuință și apoi reglează puterea pompei de căldură până la eficiență și confort maxim.În același timp, aceasta pompa de caldura cu invertor sistemul economisește mult la facturile dvs. de energie deoarece este utilizată numai producția necesară.Niciodată peste capacitate sau sub capacitate.

Problema ciclismului scurt va fi ștearsă.Cu tehnologia inverter, pompa de căldură va trebui să pornească mai puțin, astfel încât va fi mai puțin împovărată.Revoluția tehnologică reduce numărul de cicluri necesare.

Există o școală de gândire care spune că pompele de căldură nu vor funcționa niciodată bine pe frig extrem.Tehnologia Inverter rezolvă acest lucru prin caracteristica Hyper Heat.Funcționează pentru a crea căldură la temperaturi mai scăzute.Îți menține casa caldă chiar și atunci când temperaturile din mediul exterior sunt de până la o temperatură de minus 25℃.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692