Acasă / Blog / Blogul companiei / CAREL și SPRSUN consolidează un parteneriat strategic pentru tehnologie și soluții îmbunătățite pentru pompe de căldură

CAREL și SPRSUN consolidează un parteneriat strategic pentru tehnologie și soluții îmbunătățite pentru pompe de căldură

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-05-11      Origine:teren


Guangzhou, China - Pentru a îmbunătăți continuu calitatea și eficiența produselor lor, producătorul de pompe de căldură SPRSUN și-a consolidat parteneriatul strategic cu producătorul de controlere CAREL în cadrul unei ceremonii de semnare care a avut loc pe 9 mai. Această colaborare are ca scop să avanseze dezvoltarea și integrarea de ultimă generație. tehnologie în ofertele ambelor companii, oferind în cele din urmă beneficii mai semnificative clienților.

微信图片_20230510145034 (1)


Cererea de soluții de încălzire și răcire eficiente din punct de vedere energetic și durabile a crescut exponențial.În ultimii câțiva ani au apărut tot mai multe fabrici noi de pompe de căldură și comercianți cu capacități diferite.Prin urmare, este foarte important ca mărcile de pompe de căldură să aleagă o fabrică OEM/OEM orientată spre calitate.În calitate de producător de pompe de căldură din 1999, SPRSUN a aderat întotdeauna la utilizarea accesoriilor de cea mai înaltă calitate pentru a produce pompe de căldură de ultimă generație, iar experiența acumulată în producție și producție în ultimii 24 de ani le-a asigurat, de asemenea, nivelul de control al calității. a produselor.Pentru a realiza acest lucru, SPRSUN a cooperat cu parteneri strategici precum CAREL, cu același angajament față de inovație, calitate și durabilitate.Acest lucru reflectă determinarea lui SPRSUN de a dezvolta succes pe termen lung.

微信图片_20230510145038 (1)


CAREL, un producător reputat de controlere și soluții pentru aplicații de aer condiționat, refrigerare și încălzire, a devenit partenerul ideal pentru SPRSUN.Cu o lungă istorie de furnizare de produse și servicii de cea mai bună calitate, controlerele CAREL sunt cunoscute pentru eficiența energetică, fiabilitatea și ușurința în utilizare.


„Suntem încântați să colaborăm cu CAREL, o companie care împărtășește valorile și viziunea noastră pentru viitorul industriei pompelor de căldură”, a declarat Jason yao, președintele SPRSUN.„Acest parteneriat ne va permite să încorporăm tehnologie de ultimă oră și soluții inovatoare în produsele noastre, rezultând o eficiență, fiabilitate și durabilitate mai ridicate.”


Acest parteneriat va avea ca rezultat un nou nivel de sinergie între cele două companii, permițându-le să își valorifice reciproc expertiza și resursele.CAREL va furniza SPRSUN controlere inteligente, asigurând calitatea și cantitatea după cum este necesar, permițând SPRSUN să își optimizeze în continuare performanța pompei de căldură.

微信图片_20230510145041 (1)

„Suntem încântați să colaborăm cu SPRSUN, o companie care s-a impus ca furnizor de top de pompe de căldură de ultimă generație”, a declarat un purtător de cuvânt al CAREL.„Acest parteneriat ne va permite să ne valorificăm expertiza în controlere și soluții pentru a furniza soluții integrate, pregătite pentru viitor, care să răspundă nevoilor în evoluție ale clienților noștri.”

Se estimează că piața globală a pompelor de căldură va crește cu un CAGR de 8,5% din 2020 până în 2027, ajungând la 94,42 miliarde USD până în 2027, potrivit unui raport al Allied Market Research.Această creștere este determinată în primul rând de cererea în creștere pentru soluții eficiente din punct de vedere energetic, inițiative guvernamentale de promovare a utilizării energiei regenerabile și progrese în tehnologia pompelor de căldură.

În acest context, parteneriatul dintre CAREL și SPRSUN este oportun și esențial pentru a răspunde nevoilor în evoluție ale pieței.

Cu acest parteneriat strategic în vigoare, clienții se pot aștepta la o serie de beneficii, inclusiv:

Eficiență energetică îmbunătățită: integrarea controlerelor inteligente CAREL în pompele de căldură de la SPRSUN va avea ca rezultat un management mai bun al energiei și o eficiență generală, reducând consumul de energie și costurile pentru utilizatorii finali.

Performanță și fiabilitate îmbunătățite: caracteristicile avansate ale CAREL, cum ar fi autodiagnosticarea și conectivitatea la rețea, vor contribui la optimizarea performanței pompei de căldură a lui SPRSUN și vor minimiza timpul de nefuncționare din cauza problemelor tehnice sau de întreținere.

Soluții sigure pentru viitor: prin încorporarea celor mai recente tendințe din industrie și a progreselor tehnologice, pompele de căldură de la SPRSUN vor fi mai bine echipate pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale pieței, asigurând valoare pe termen lung pentru clienți.

Un angajament solid față de durabilitate: atât CAREL, cât și SPRSUN împărtășesc o dedicare pentru dezvoltarea de produse și practici ecologice.Acest parteneriat le va consolida eforturile comune pentru a minimiza impactul asupra mediului al operațiunilor lor și pentru a promova utilizarea surselor de energie regenerabilă.


微信图片_20230510145030 (1)

Despre CAREL

CAREL proiectează și produce soluții pentru aplicații HVAC/R (încălzire, ventilație, aer condiționat și refrigerare).Compania oferă multe produse și servicii, inclusiv servicii digitale IoT, umidificatoare adiabatice, controale programabile, controale parametrice pentru refrigerare și multe altele.


Despre SPRSUN

SPRSUN este un producător profesionist de pompe de căldură care oferă soluții de încălzire eficiente din punct de vedere energetic și ecologice.Oferă o gamă largă de produse, inclusiv sursă de aer, invertor DC și pompe de căldură EVI, care se adresează clienților rezidențiali și comerciali.


微信图片_20230510145322 (1)


Orice încorporare trimisă va fi adăugată în timpul sindicarii.

--------------------------

Următorul este contactul media/NAP pentru eliberarea dvs.Acesta va fi afișat în partea de jos a fiecărei lansări sindicalizate.Vă rugăm să vă asigurați că aceste informații sunt corecte.(* indică necesar și nu poate fi lăsat necompletat):


Nume companie*: SPRSUN

Persoana de contact:Jenny Wu

Telefon: 0086-20-82181867

Adresă: No.15 Tangxi Road, Yinsha Industrial Park, Xintang, Zengcheng District

Oraș: Guangzhou

Stat: Guangdong

Cod poștal: 511338

Țara*: CN

Site*: https://www.sprsunheatpump.com/

Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692