Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Care sunt dezavantajele pompelor de căldură aer-apă?

Care sunt dezavantajele pompelor de căldură aer-apă?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-04-27      Origine:teren

Pompele de căldură utilizează un compresor și un sistem rotativ de agent frigorific lichid.Aceasta transferă căldura dintr-o locație în alta.Căldura este preluată din sursele de aer sau apă și apoi circulată în interior.

Aceste pompe au mai multe beneficii pentru casa ta.Ei consumă mai puțină energie, deoarece nu folosesc electricitate pentru a produce căldură.Procesul este inversat în timpul verii, iar unitatea funcționează ca o unitate de aer condiționat.


Pompe de căldură aer-apă


În ultimul timp, guvernele au adoptat o serie de inițiative inovatoare.Acestea sunt menite să facă trecerea la durabilitatea ecologică.Pompele de căldură devin din ce în ce mai populare.Mai mult se pune accentul pe sursele regenerabile de energie.

În plus, a existat un raport analitic special de la Agenția Internațională pentru Energie.Raportul subliniază că nu mai ar trebui furnizate încălzitoare cu combustibil după 2025. dacă nu sunt respectate, obiectivele Net Zero nu vor fi îndeplinite până în 2050. Dar lumea se apropie este dornică să realizeze această performanță în perioada estimată.De exemplu, pompele de căldură oferă acum caselor de încălzire o opțiune superioară, cu zero carbon.

Prin integrarea unei pompe de căldură și a celulelor solare, îți faci casa autosuficientă.Cu toate acestea, beneficiul pe termen lung este salvarea mediului.Aer la o pompă de căldură care este construită și echipată corespunzător poate atinge în mod regulat o eficiență de peste 400 %.

În timp ce contemplați toate acestea, merită remarcat că nimic nu este perfect. Pompe de căldură aer-apă este considerat cel mai bun cu zeci de avantaje.Dar asta nu le depășește dezavantajele.Care sunt dezavantajele pompelor de căldură aer-apă?


Acestea sunt scumpe.


Cheltuiala inițială este, fără îndoială, cel mai important dezavantaj al pompelor de căldură aer-apă.Majoritatea persoanelor sunt descurajate de cheltuielile inițiale mai mari.

Prețul instalării unei pompe de căldură aer-apă este mult mai mare decât costul funcționării acesteia.Din nou, tehnologia energiei regenerabile este încă nouă.Familiaritatea sa este mai puțin răspândită.Prin urmare, majoritatea oamenilor încă folosesc opțiuni de energie fosilă.

Pompele de căldură aer-apă costurile totale ale aerului către pompa de căldură cu apă sunt mari.Prin urmare, va trebui să așteptați câțiva ani pentru a obține o rentabilitate a investiției.


Nu sunt cunoscuți pentru generarea intensă de căldură.


Aerul către o pompă de căldură cu apă nu produce același grad de căldură ca și cazanele.Pe vreme extremă, ar trebui să vă așteptați să dezamăgească.Unitatea va funcționa corect numai dacă este cuplată cu tehnologia invertor.

De asemenea, funcționează bine atunci când este asociat în mod corespunzător cu un încălzitor de pardoseală și calorifere.Și acest lucru, într-o oarecare măsură, poate necesita radiatoare mai mari.Dacă este cazul, la buget ar trebui adăugat un cost suplimentar de instalare.

Temperatura aer-apă a pompelor de căldură este întotdeauna constantă.Cu toate acestea, acestea rămân scăzute în medie.Prin urmare, casa trebuie să fie bine izolată.Va rămâne cald, lipsit de supratensiuni și jgheaburi ca în cuptoare, dacă este făcut în consecință.Sunt previzibile temperaturi stabile în pompele de căldură aer-apă.Dar va trebui să le combinați cu pardoseală încălzită.


Eficacitate LA Frig Extrem


La frig extrem, pompele de căldură aer-apă au scăzut eficiența și au furnizat mai puțină căldură.Ei trebuie să împingă și mai tare dacă condițiile scad minus zero.Astfel, nu sunt la fel de eficiente ca vara.Dar cazanele pe gaz sunt aproximativ la fel cu emisiile de gaz carbon.Când temperaturile sunt -10, pompele de căldură aer-apă vor dura mai mult pentru a încălzi casa.

Deși treptat, devine rentabil odată ce casa este deja încălzită.De asemenea, poate fi necesar să mergeți mai departe în buzunare și să îl integrați cu tehnologia invertorului.Acest lucru îi va îmbunătăți adaptabilitatea la vreme extremă.


Izolatie


Când folosiți aer la pompa de căldură cu apă, izolarea este vitală.Acesta asigură că fiecare kW de căldură produs este utilizat la întregul său potențial.Când nu aveți o izolație adecvată, va trebui să plătiți pentru aceasta.


Zgomot


Zgomotele pompei de căldură aer-apă creează este mai rău decât cele de la aparatele de aer condiționat.Prin urmare, acestea trebuie să fie situate suficient de departe de zonele calme ale casei.Cu toate acestea, pompele de căldură aer-apă vă pot irita atunci când sunteți sensibil la zgomot.

Din fericire, producătorii se îmbunătățesc mereu.Există versiuni mai noi care rulează mai puțin zgomotos, spre deosebire de sistemele mai vechi.În plus, alții nu creează practic niciun sunet.


Utilizarea energiei


Aceste pompe de căldură au nevoie de electricitate pentru a funcționa.Chiar și atunci când utilizați aer la pompa de căldură cu apă, nu puteți renunța la consumul de energie electrică.Totuși, puteți evita acest lucru dacă v-ați conectat sistemul la o sursă de energie solară.

În plus, puteți primi puterea de la una dintre numeroasele companii de energie.Dar ar trebui să fie cu condiția ca aceștia să ofere energie verde consumatorilor lor.Punctul de pornire este partea din pompele de căldură aer-apă care consumă multă energie electrică.Dar odată ce sunt instalate, consumă mai puțin.


Reguli


Majoritatea statelor nu necesită aprobare de planificare pentru instalațiile pompelor de căldură.Dar, altele necesită încă multe cerințe care trebuie îndeplinite.Pentru alții, cerința de a respecta regulile atunci când construiesc o pompă de căldură aer-apă este un ghimpe în parte.Apoi revine autorității locale să verifice și să aprobe instalarea pompei de căldură aer-apă.

Dictează ca configurația să fie la cel puțin un metru de perimetrul zonei de locuit.Din nou, pompa de căldură aer-apă este utilizată exclusiv pentru încălzire, dar poate fi furnizată o unitate suplimentară pentru această stare.Veți avea nevoie, de asemenea, de o sursă de apă, cum ar fi o piscină sau un rezervor mare de apă.În cele din urmă, unitatea trebuie instalată numai atunci când izolarea corespunzătoare a casei dumneavoastră este realizată.


Stinge prin suflare


O altă considerație este un aer rece și umidificat ejectat din apă.Schimbătoarele de căldură îl explodează de obicei.Este un avantaj al pompelor de căldură pe vreme caldă.Cu toate acestea, în general, ar trebui să vă păstrați mobila departe de această regiune.


Aspect


Ultimul dezavantaj (dacă există așa ceva) este aspectul pompei aer-apă care seamănă cu cel al unui aparat de aer condiționat.

Majoritatea proprietarilor de case sunt obișnuiți să aibă dispozitivele HVAC ascunse într-un dulap.Este nou să-i ai în fața caselor lor.Pompele de căldură cu aer sau apă sunt neplăcute.Dar trebuie să fie în fața casei tale.Le puteți include cu o cutie de containere personalizată.Dacă nu, poate un gard elegant sau ascunde-le în arbuști din apropiere!


Ar trebui să vă gândiți să investiți într-o pompă de căldură?


Există rambursări pentru aer la pompa de căldură cu apă.Sunt în mod lucid o afacere bună pe termen lung.O pompă de căldură aer-apă își ridică costul.Adică, cheltuielile operaționale economisesc bani prin reducerea consumului de energie.

Din nou, statul vă ajută să treceți la alternative de energie verde.Opțiunile rezultate din arderea zero a combustibililor chimici pentru a furniza energie și căldură sunt noua tendință.Merită pentru a salva mediul.

Deși costurile inițiale sunt mari, trebuie totuși să vă uitați la descrierea cuprinzătoare.Energia solară și pompele de căldură aer-apă nu consumă rețeaua electrică.

Furnizorii de pompe de căldură aer-apă au o mare varietate de funcții.Pompele de căldură vin într-o varietate de modele, toate cu mecanisme distincte.Toate acestea au un singur impuls de a crea viața pur și simplu. Costurile pompei de căldură aer-apă este de obicei ridicată.Asta cu considerentele privind configurarea.Dar costurile diferă considerabil în funcție de instalatorul dvs.În mod normal, prețurile sunt între 7.000 și 18.000 de lire sterline.Pe de altă parte, costurile de rulare a pompelor de căldură aer-apă sunt determinate de mărimea și caracteristicile de izolare ale unei locuințe.

Aceste cheltuieli de exploatare sunt de obicei mai mici decât soluțiile tradiționale.În orice caz, trecerea de la propan va duce la cele mai mari economii.De asemenea, trecerea de la electricitate poate economisi o casă obișnuită peste 500 GBP pe an.

Când vine vorba de stabilirea unei pompe de căldură aer-apă, cel mai important factor este ca aceasta să fie făcută corect.Există diferențe distincte în ceea ce privește cantitatea de căldură generată și perioada unică de funcționare a unității.Echipa de instalare trebuie să explice parametrii corespunzători.

În timp ce pompele de încălzire aer-apă au dezavantaje considerabile, beneficiile nu sunt trecute cu vederea.Dezavantajele pot fi atenuate și chiar și beneficiile pe termen lung depășesc dezavantajele în timp.

Pentru început, pompele de încălzire aer-apă au o durată de viață de până la 20 de ani.Asta contează pentru 20 de ani de costuri de funcționare ieftine.În ciuda prețului ridicat de cumpărare, 45.000 de lire sterline, puteți economisi 1.400 de lire sterline anual, mai degrabă decât un sistem de ardere.

În acești cincizeci de ani, ați avut mai putina intretinere a face.În plus, trebuie să verificați sistemul după fiecare jumătate de an.Un instalator profesionist ar trebui, de asemenea, să le verifice la fiecare cinci ani.

Din considerente de siguranță, pompele de căldură sunt diferite de sistemele de ardere.Nu se folosește combustibil, dar eficient 600%, ceea ce înseamnă că nu există case arse.Din nou, mama natură beneficiază din cauza emisiilor zero de carbon.

Deoarece ați investit foarte mult în pompele de căldură aer-apă, obțineți o ușurare dacă sunteți eligibil pentru RHI.Aceasta este pentru proprietarii de case și proprietarii privați.Pe de altă parte, organizațiile și industriile pot beneficia și de RHI non-intern.

Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692