Ce este un cazan cu pompă de căldură?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-04-28      Origine:teren

Cazanele cu pompă de căldură sunt sisteme hibride de încălzire care integrează atât un cazan, cât și un sursa de aer sau o pompă de căldură la sol. Acest echipament funcționează împreună.Dar cazanul pe gaz sau ulei completează pompa de căldură doar atunci când căldura generată este inadecvată.Astfel, unitatea comută automat între pompa de căldură și centrală.Indiferent de acestea, ele pot încă menține casa caldă ca și alte sisteme de încălzire.Inutil să spun că ele sunt esențiale pentru reducerea amprentei de carbon și a facturilor la electricitate.


Cazan pompa de caldura


Cum funcționează cazanele cu pompă de căldură?


Cazanele cu pompa de caldura, cunoscute si sub denumirea de pompe de caldura hibride, extrag caldura din atmosfera sau din sol.Aceste unități utilizează aceeași tehnologie primară ca o pompă de căldură.Acestea nu depind de combustibil sau energie electrică pentru a furniza căldură decât atunci când cazanul este pornit.În loc să creeze energie, ei o transferă.Cu toate acestea, au un cazan de rezervă dacă aerul de bază nu satisface cerințele de căldură ale pompelor de căldură cu apă.

Pompele de căldură acționează similar cu congelatoarele, deși invers.Un pompa de caldura aer-apa extrage căldură din aer.Apoi îl ejectează în rezervor când temperaturile sunt ridicate.

Instalarea cazanelor cu pompă de căldură necesită regiuni cu temperaturi între 40o și 90oF.Pentru a funcționa, acestea necesită un minim de o mie de picioare cubi din suprafața deschisă a cazanului.


Ce diferențiază cazanele cu pompă de căldură de sistemele bivalente?


The cazane cu pompa de caldura unitatea combină pompe de căldură și boilere.Dar pompele de căldură ale unităților sunt componenta activă de bază.Acest lucru face ca cazanele să fie secundare și nu pornesc decât atunci când pompa de căldură nu își poate face treaba corect.

Aerul către o pompă de căldură pentru apă va funcționa în limitele sale de temperatură.Pe de altă parte, setările bivalente sunt doar pompe de căldură normale cuplate cu un cazan.Dar acest lucru se face prin instalarea de rezervoare tampon separate.Și, din nou, trebuie să-l cupleți cu vechiul dvs. cazan.

Pompele dumneavoastră de căldură se vor opri automat, permițând cazanului să înceapă să ardă.Asta dacă temperaturile exterioare coboară sub un anumit nivel.Ambele unități nu pot funcționa simultan.Astfel, poți economisi mai multă energie folosind pompa de căldură de cele mai multe ori.În timpul iernii, cea mai mare îngrijorare ar trebui să fie că unitatea va funcționa mai des pe centrală.


Merită un cazan cu pompă de căldură?


Metodele tradiționale de încălzire contribuie cu aproximativ 20% din emisiile de dioxid de carbon.Astfel, găsirea de strategii pentru a reduce dependența noastră de combustibilii chimici este esențială.Anglia, de exemplu, are obligația de a atinge emisii nete zero până în 2050. Preponderența efortului necesar pentru a atinge acest lucru ar fi izolarea locuințelor.După ce ați terminat, asigurați-vă că vă recuperați costurile de investiție inițiale prin facturi reduse la energie.

Cu toate acestea, combustibilii chimici sunt încă folosiți în casele neizolate.De asemenea, locuințe mai mari unde instalarea pompei de căldură este imprevizibilă.Merită ca rezervă atunci când pompele de căldură devin ineficiente pe vreme extremă.Dar în loc să te bazezi doar pe boilere, un cazan cu pompă de căldură ar merita.Va ajuta la reducerea amprentei de carbon.Comitetul pentru Schimbări Climatice susține chiar și această teorie de lucru.

În consecință, aceștia pledează pentru introducerea pe scară largă a cazanelor cu pompă de căldură.Producția trebuie să finalizeze decarbonizarea până în 2050. În cel de-al șaselea buget de carbon, recent lansat, continuă să-și sublinieze relevanța.

Un cazan cu pompă de căldură este o modalitate pentru case de a reduce consumul de combustibil fără izolație sau înlocuirea radiatorului.Pompele de căldură pot fi, de asemenea, reglate pentru a funcționa mai eficient.În acest fel, cheltuielile de exploatare devin comparabile cu cele de la rețeaua de gaz.


Se acordă stimulente pentru cazanele cu pompă de căldură?


Companiile de energie electrică oferă rambursări utilizatorilor pompelor de căldură.Mai mult, stimulentul RHI al guvernului vă poate permite să câștigați compensații dacă configurați cazanele pompei de căldură.Cu toate acestea, beneficiile sunt plătite trimestrial în decurs de șapte ani pe baza tarifului -kWh.


Cazanul pompei de căldură nu va funcționa la temperaturi sub zero?


Nu, chiar și în zonele frigide, cazanele cu pompă de căldură sunt încă fiabile.Ele funcționează cel mai bine în setările în care temperatura este de sau peste 40 de grade Fahrenheit.Modelele de cazane cu pompă de căldură vor produce aer încălzit chiar dacă temperatura aerului ambiental scade sub 40°F.De asemenea, sistemele pot fi configurate în același aspect ca și boilerele dumneavoastră.


Cinci motive pentru care ar trebui să investești într-un cazan cu pompă de căldură


Îmbunătățiri ale eficienței energetice


Un cazan cu pompă de căldură mărește eficiența pompei de căldură.Aceste sisteme sunt configurate pentru a trece de la pompele de căldură la cazane și invers.În general, pompele de căldură sunt mai practice în timpul verii.În schimb, cazanele sunt mai bune în a face față condițiilor extrem de reci.

Dar pompele de căldură consumă puțină energie pentru a funcționa.Acestea creează de 3-4 ori energia pe care o consumă, rezultând o eficiență energetică de 300-400 %.Rețineți că cel mai eficient cazan atinge rareori o eficiență de 94 la sută.


Costuri reduse de încălzire


Cazanul cu pompă de căldură necesită o cantitate de energie electrică pentru a funcționa pe un cazan cu pompă de căldură.Cazanul este rar folosit, reducând consumul de petrol sau gaz.Statistic, consumatorii ar putea economisi până la 50 la sută din cheltuielile anuale cu energie.Dar pentru că este alimentat de căldura extrasă gratuit din atmosferă.


Reducerea emisiilor de carbon.


Arderea redusă a combustibilului chimic ajută la salvarea planetei.Adică emisii de CO2 mai puțin toxice care distrug ozonul.Energia verde, cum ar fi cazanele cu pompe de căldură și sursele de energie geotermală, este acum populară.Diferite țări, inclusiv Regatul Unit, se străduiesc, de asemenea, spre un viitor mai ecologic.


Fiabilitate pe tot parcursul anului


Centralele cu pompa de caldura sunt optiuni inteligente de incalzire optima, indiferent de anotimp.Pompele de căldură se chinuie să funcționeze dacă temperaturile sunt scăzute, iar cazanele vor prelua controlul atunci când se va stinge.Și nu trebuie să-l porniți niciodată.Cazanele se vor opri dacă locuința se încălzește corespunzător, permițând reluarea pompelor de căldură.Acest lucru vă economisește bani cheltuiți pe combustibili fosili.

Un cazan cu pompă de căldură poate fi inversat și utilizat ca aparat de aer condiționat în verile fierbinți.Obțineți încălzitoare, apă caldă și aparate de aer condiționat într-un pachet eficient din punct de vedere energetic.Din nou, cazanele cu pompă de căldură sunt versatile, deoarece funcționarea nu se limitează la o singură unitate.


Sisteme de boiler cu pompă de căldură care durează mai mult


Un cazan care îți încălzește singur casa are o durată de viață de un deceniu și jumătate.În schimb, boilerul din cazanele cu pompă de căldură nu va trebui să funcționeze pe perioade mai lungi.Același lucru este valabil și pentru pompa de căldură.Drept urmare, au o durată de viață extinsă.În plus, pompele de căldură necesită, în general, mai puțină întreținere - cel puțin de două ori pe an.


Care sunt dezavantajele cazanelor cu pompă de căldură?


Nu este complet regenerabil.


Un cazan pe combustibil fosil este încă folosit în unitățile de cazane cu pompă de căldură.V-ați încălzi casele cu surse de energie verde în scenariile perfecte.Astfel, eliminând orice nevoie de a se baza pe combustibili chimici.Acesta ar putea fi cazul dintr-o perspectivă prefigurată.Dar în prezent nu există nicio alternativă ecologică care să poată încălzi o casă tipică fără a se baza pe energia carbonului.


Este o soluție pe termen lung.


Investiția inițială a unui sistem de boilere cu pompă de căldură este mai mult decât cea a unei actualizări normale a cazanului.În timp, s-ar putea să economisiți bani la energie electrică și să primiți plăți RHI.Cu toate acestea, aceasta poate să nu fie cea mai bună decizie economică dacă intenționați să vă mutați ulterior.Un sistem de încălzire combinat poate crește valoarea proprietății dumneavoastră dacă decideți să vindeți.Cu toate acestea, inovația este atât de mai nouă, ceea ce este departe de a fi definitivă.


Instalarea este costisitoare.


Costurile de instalare și de cumpărare a cazanelor cu pompă de căldură pot deveni prohibitive pentru unele case.


Costul instalării unui cazan cu pompă de căldură


Primul cost al instalării unui sistem de încălzire cu boiler cu pompă de căldură poate fi de la 5.000 de lire sterline la 10.000 de lire sterline.

O actualizare standard a cazanului este probabil mai puțin costisitoare, cu cheltuieli variind de la 2.500 de lire sterline la 4.000 de lire sterline.Trebuie să evaluați avantajele monetare pe termen lung.Rețineți că este posibil ca costurile inițiale să nu spună întreaga imagine.

Există avantajul suplimentar de a economisi bani cheltuiți pe energie electrică și combustibili ca supliment.Instalarea unui cazan cu pompă de căldură vă expune și la programul de stimulare RHI timp de șapte ani.Din nou, unitatea durează mai mult.


Încheierea


Nu este niciodată o mișcare înțeleaptă să te bazezi doar pe o pompă de căldură.Dar dacă utilizați o unitate de încălzire tradițională și doriți să economisiți bani și energie, luați în considerare un cazan cu pompă de căldură.Cazanele cu pompă de căldură permit gospodăriilor să treacă la soluții de energie verde.Nu trebuie să vă faceți griji că pompa de căldură va defecta în timpul iernii.Mai degrabă aveți o copie de rezervă într-o singură unitate.Tot ce ai nevoie este să ai petrolul sau gazul gata.

Spre deosebire de sistemele HVAC tradiționale, aceste unități durează mai mult și sunt abordări economice pe termen lung.Ignorați costul ridicat de instalare originală.Amintiți-vă, acesta servește diverse motive, cum ar fi eficiența energetică și oferirea de confort.În cele din urmă, în fiecare zi în care folosești aceste sisteme, salvezi planeta de hidrocarburi.Este o victorie pentru tine și o ușurare pentru mediu pe termen lung.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692