Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cum să alegi o pompă de căldură cu sursă de aer pentru încălzirea casei?

Cum să alegi o pompă de căldură cu sursă de aer pentru încălzirea casei?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2020-04-16      Origine:teren

Ca un fel de produs de economisire a energiei, pompele de căldură cu sursă de aer au multe probleme care derutează consumatorii, cum ar fi prețul, costul de operare, selecția etc. Mulți proprietari de case, după considerente serioase, decid să aleagă pompe de căldură aer-apă pentru încălzirea casei. .Prima întrebare cu care se confruntă este „ce model de pompă de căldură ar trebui să aleg pentru încălzirea casei mele?”

Alegerea unei pompe de căldură cu sursă de aer (ASHP) este aceeași cu alegerea unei mărimi de îmbrăcăminte.Este necesar să 'potriviți' potrivirea.Dacă există o situație de „cărucior de tragere a vițelului”, temperatura interioară de încălzire în timpul iernii va fi insuficientă, ceea ce nu va îndeplini cerințele de încălzire.Desigur, poate exista și o situație de „supracalificare”, ceea ce echivalează cu creșterea costului de operare și risipa economică.

incalzire locuinta dc inverter pompa de caldura

Dimensiunea zonei de încălzire

Diferite zone de încălzire rezidențială vor necesita specificații diferite ale unităților cu pompă de căldură.Prin urmare, pentru a asigura un efect de încălzire bun și a evita risipa de energie, zonei de încălzire trebuie să aibă prioritate pentru a selecta modelul potrivit de pompă de căldură în funcție de situația specifică.

Soluții de încălzire

Deoarece pompa de căldură cu sursă de aer aparține unui tip de echipament care furnizează apă caldă, încălzirea și răcirea casei, poate fi utilizată cu o varietate de soluții de încălzire.Cu toate acestea, radiatoarele, încălzitoarele prin pardoseală și conductele de apă caldă au cerințe diferite de temperatură a apei.Numai atunci când este determinată soluția de încălzire, alegerea unei unități de pompă de căldură poate fi mai precisă.

Izolație termică

Același model de unitate de pompă de căldură cu sursă de aer, dacă este instalat în case diferite, va avea consumuri evidente de energie diferite, ceea ce este probabil să se întâmple din cauza diferențelor de izolare termică.Grosimea peretelui, izolația acoperișului, dacă ușile și ferestrele din sticlă au un design cu două straturi și înălțimea interiorului vor afecta izolarea termică a clădirii, care trebuie luată în considerare.

În general, casele auto construite sau casele din zonele rurale au pereți subțiri și nu există izolație exterioară a pereților, astfel încât pierderea de căldură este prea rapidă;în această situație, ar trebui să selectați o pompă de căldură cu sursă de aer cu o capacitate de încălzire mai mare.Cu toate acestea, se sugerează ca izolația peretelui să fie optimizată mai întâi, altfel consumul de energie ulterioară va crește.

Instalarea țevilor vechi

Unele dintre case au fost instalate inițial cu conducte de apă caldă datorită istoriei lor îndelungate.În acest caz, trebuie să contactați instalatorul original sau să găsiți desenele de instalare corespunzătoare, pentru a înțelege dacă țevile vechi pot fi utilizate eficient cu noul ASHP.Dacă nu, este nevoie de îmbunătățiri suplimentare.

Zone cu temperatură scăzută

Pompele de căldură aer-apă pot absorbi energia din aer pentru a produce căldură.Prin urmare, atunci când unitatea pompei de căldură funcționează într-un mediu cu temperatură scăzută, eficiența încălzirii va scădea.Dacă temperatura ambientală este prea scăzută, se recomandă selectarea Pompe de caldura DC inverter sau pompe de caldura EVI.Aceste două tipuri de pompe de căldură cu sursă de aer pot face față eficient mediului de temperatură scăzută și pot obține o încălzire eficientă.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692