Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cum să remediați o pompă de căldură cu apă caldă, sursă de aer zgomotos

Cum să remediați o pompă de căldură cu apă caldă, sursă de aer zgomotos

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2019-12-12      Origine:teren

Zgomotul a fost întotdeauna preocuparea utilizatorilor atunci când achiziționează o pompă de căldură pentru apă caldă cu sursă de aer.Acest articol va discuta cauzele și soluțiile zgomotului produs de pompa de căldură cu sursă de aer (ASHP).


Înainte de a aprofunda acest subiect, în primul rând, trebuie să fiți conștienți de faptul că unele țări au reglementări clare cu privire la valoarea de zgomot a încălzitoarelor de apă cu pompă de căldură: de exemplu, pe baza unor cerințe generale, zgomotul ASHP nu trebuie să depășească 55 de decibeli. .Furnizorii profesioniști ASHP trebuie, de obicei, să efectueze teste de performanță stricte înainte ca echipamentul să părăsească fabrica, astfel încât să se asigure că valoarea zgomotului pompei de căldură pentru apă caldă a sursei de aer este controlată la un nivel standard, fără a afecta viața normală a consumatorilor.


SPRSUN Proiect de pompă de căldură cu sursă de aer în Vietnam


Dacă ASHP-ul dvs. este zgomotos, poate fi cauzat de una dintre următoarele situații:

Cazul 1: Instalare necorespunzătoare

Unitățile ASHP trebuie instalate pe un teren orizontal și stabil și nu ar trebui să existe suișuri și coborâșuri.Dacă unitatea exterioară nu este amplasată orizontal, poate duce la ciocnirea între conducta de cupru de mediu de lucru și carcasă în timpul funcționării, rezultând rezonanță sau ciocnirea ventilatoarelor, ducând la vibrații severe.În plus, instalarea neștiințifică și nerezonabilă va afecta, de asemenea, durata de viață a întregii unități, rezultând o rată mare de eșec.


Soluție: Reglarea poziției de instalare

Problema instalării este relativ ușor de rezolvat, atâta timp cât suportul este reglat corespunzător pentru a face ca unitatea să aibă tendința de a fi într-o stare echilibrată și stabilă și pentru a se asigura că carcasa și tubul de cupru sunt separate.Instalatorii experimentați de pompe de căldură pot rezolva cu ușurință astfel de probleme în timpul instalării inițiale.

Cazul 2: Defecțiunea compresorului

Sunetul „zâmbet” de pe unitatea exterioară a încălzitorului de apă ASHP poate fi cauzat de defecțiunea compresorului.De exemplu, amestecarea unei cantități mici de aer din cauza evacuarii interne necorespunzătoare, ulei comprimat insuficient, strecurarea de materii străine în compresor etc. - toate acestea vor duce la dezechilibrul compresorului și la zgomot de bâzâit.Defecțiunea compresorului nu numai că va produce zgomot, dar va duce și la incapacitatea încălzitorului de apă să funcționeze în mod normal, afectând utilizarea normală a apei de către consumator.

Soluție: Aspirați și adăugați agent frigorific

Dacă se constată că există un „zgomot” de la compresor, vă rugăm să contactați asistența post-vânzare cât mai curând posibil, utilizați pompa de vid pentru a evacua aerul din interiorul compresorului, verificați dacă există materii străine în interior compresorul și apoi adăugați din nou agentul frigorific și uleiul de compresor.În plus, la conectarea șuruburilor, acestea trebuie instalate și blocate corespunzător pentru a preveni scurgerile de aer și ulei din nou din compresor.

Cazul 3: Măsuri insuficiente de reducere a zgomotului

În condiții de funcționare normală, zgomotul provine în principal de la motorul compresorului și lamele ventilatorului.Pentru tratarea zgomotului, producătorul va reduce, în general, zgomotul în timpul procesului de proiectare și asamblare a produsului.De exemplu, conducta de aer este proiectată într-un mod moale, fluxul de aer este neted și echipat cu echipament de tăcere etc. Cu toate acestea, este inevitabil ca unele pompe de căldură cu sursă de aer să producă un zgomot puternic în timpul funcționării din cauza măsurilor insuficiente de reducere a zgomotului.

Soluție: Instalați unitatea în aer liber cu o cârpă de tăcere

Dacă produsul în sine este relativ zgomotos, încercați să instalați unitatea pompei de căldură cu sursă de aer în aer liber și solicitați personalului profesionist de întreținere să adauge o cârpă pentru compresor.

Este un lucru relaxant să faci o baie.Cu toate acestea, zgomotul nu numai că distruge atmosfera de scăldat, ci poate reflecta și unele probleme ascunse ale unității de încălzire a apei cu pompă de căldură cu sursă de aer.Dacă aveți probleme legate de zgomot cu pompa de căldură cu apă caldă, trebuie să contactați serviciul post-vânzare la timp pentru inspecție și întreținere.Desigur, cel mai important lucru este să alegeți încă de la început un brand lider cu o bună reputație în industrie.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692