Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Depanare: Pompă de căldură Ciclism scurt

Depanare: Pompă de căldură Ciclism scurt

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-02-14      Origine:teren

Datorită funcționalității duble (încălzire și răcire), consumului rezonabil de energie și popularității în creștere, pompele de căldură înlocuiesc rapid metodele de încălzire mai tradiționale.Dar ați întâmpinat probleme de când ați cumpărat pompa de căldură?Ca orice altă mașină, pompele de căldură se vor uza în cele din urmă în ciuda eficienței și confortului lor.Care sunt primii pași obișnuiți în identificarea și remedierea problemelor cu pompa de căldură?Puteți face ceva pentru a repara pompa de căldură dacă se strica?

Puteți corecta cele mai comune motive pentru ciclism scurt;totuși, este necesară întreținere de specialitate în cazul unei scurgeri de agent frigorific de dimensiune greșită a unității sau a oricărei alte probleme.Dacă știți cum să depanați pompa de căldură, puteți vedea dacă problema este filtrul de aer sau dacă serpentina evaporatorului este înghețată înainte de a contacta un profesionist.Aflați mai jos ce cauzează ciclul scurt al pompei de căldură și cum să remediați problema.


Ce este ciclismul scurt?


Să presupunem că pompa de căldură se oprește prematur, înainte de a finaliza un ciclu de încălzire sau răcire.Sistemul dumneavoastră funcționează continuu la un nivel de eficiență mai scăzut decât ar putea fi, deoarece este întotdeauna în faza de „pornire”.

Acest lucru poate duce la facturi mai mari la energie și la o încălzire mai puțin eficientă.După cum vă puteți aștepta, componentele sistemului dumneavoastră se vor uza mai repede din cauza stresului cauzat de pornirile și opririle frecvente.

Dacă ale tale pompa de caldura începe ciclismul scurt, veți observa mai întâi că nu funcționează la fel de bine ca de obicei.Pentru a da doar un exemplu, va încetini treptat, pentru a încetini din nou.Un gâlgâit, un zgomot neobișnuit sau o incapacitate completă de a funcționa sunt toate simptomele unei pompe de căldură cu ciclu scurt.

Acest lucru se datorează incapacității pompei de căldură de a obține cantitatea necesară de agent frigorific în timpul unui ciclu scurt.


800x800


Cum știu că pompa mea de căldură merge pe scurt?


Zgomotul produs de pompa de căldură este primul simptom vizibil al ciclării scurte.Când sistemul HVAC se încălzește sau se răcește, ar trebui să auziți ventilatorul pornind, urmat de compresor.

Ori de câte ori acest zgomot se modifică, este frecvent un semn de ciclu scurt cauzat de funcționarea anormală a compresorului (oprirea prematură).Încălzirea și răcirea neuniformă în toată casa sunt rezultate așteptate ale ciclismului scurt.Nu va exista o temperatură dacă sistemul se oprește mai târziu.

Fluctuațiile facturilor de energie electrică sunt un semn mai puțin aparent.Dacă ați observat o creștere a facturilor de energie care nu poate fi explicată printr-o creștere a consumului sau o schimbare a anotimpurilor, poate fi timpul să vă uitați la pompa de căldură - contactați-ne pentru ajutor.


Ce cauzează ciclul scurt al pompei de căldură?


Scurgeri de agent frigorific


Refrigerantul este necesar pentru pompele de căldură pentru a asigura încălzirea și răcirea necesară pentru casa dumneavoastră.Este imposibil să mențineți o temperatură constantă și să evitați ciclurile scurte dacă agentul frigorific se scurge din sistem.

Dacă observați că se formează gheață pe condensatorul dvs. exterior, este probabil pentru că sistemul dvs. are scurgeri de agent frigorific.Nu așteptați să suni pentru ajutor;amânarea asta va înrăutăți lucrurile.


Probleme cu termostatul


Termostatul dvs. ar putea fi cel mai accesibil loc pentru a începe să căutați o soluție la problemele dvs. scurte de ciclism.Când instalați un termostat programabil, puteți seta sistemul de încălzire să funcționeze la un program și la o anumită temperatură.Dacă este stricat, încălzitorul se poate porni și opri în mod repetat, fără a produce efectiv căldură.

Conexiunea de alimentare a termostatului ar trebui să fie primul loc în care vă uitați depanare.De asemenea, este posibil ca aparatul să declanșeze un întrerupător în panoul electric al casei dvs., așa că va trebui să îl reparați.

O siguranță arsă este o altă posibilă explicație.În toate aceste cazuri, va trebui să scoateți termostatul din perete și să îl inspectați.Lucrul cu un profesionist calificat este esențial pentru o verificare fără riscuri.


Obstrucții ale fluxului de aer


Conductele sunt folosite pentru a distribui aerul în întreaga clădire, rezultând temperaturi uniforme.Pot apărea dificultăți de performanță dacă aceste conducte devin obturate cu resturi precum murdărie, praf sau alte particule.

Schimbați filtrele la fiecare două luni pentru a menține aerul să curgă liber.În fiecare an, curățați profesional conductele pentru a evita supraîncălzirea și pentru a îmbunătăți calitatea aerului din casa dvs.


Componente electrice defecte


Atunci când sistemul electric care reglează sistemul de aer condiționat și de încălzire al casei tale întâmpină probleme, pompa de căldură se scurtează frecvent.Sistemul electric funcționează împreună cu termostatul casei și determină când aparatul de aer condiționat sau încălzitorul pornește și se oprește.

Mai mulți factori, inclusiv componentele deteriorate sau conexiunile electrice necorespunzătoare, ar putea cauza problema cu ciclul scurt.Contactați un electrician profesionist înainte de a încerca să remediați orice problemă electrică cu care vă puteți confrunta.


Dimensiune incorectă a unității


Daca pompa de caldura a locuintei tale este prea mica, aerul conditionat va fi distribuit ineficient in tot spatiul.Ar putea fi nevoie de mai mult efort pentru a atinge temperatura dorită.Între timp, ciclul scurt constant poate rezulta dintr-o unitate mare.

Pompa de căldură se va opri după câteva minute de funcționare, deoarece poate răci sau încălzi aer suplimentar decât este necesar.Asigurați-vă că pompa de căldură pe care o alegeți să fie dimensionată corect, astfel încât să funcționeze atâta timp cât este necesar pentru a menține temperaturile interioare confortabile.

Pompă de căldură Măsuri preventive pentru ciclism scurt

 • Verificați filtrul de aer

 • Întreține și curăță pompa de căldură.

 • Menținerea unui drenaj adecvat pentru unitatea exterioară.

 • Asigurați-vă că există suficient flux de aer în jurul pompei de căldură din casă

 • Verificări frecvente ale presiunii și încărcării sistemului

 • Instalați un termostat cu setări programabile

 • Asigurați-vă întreținerea pompei de căldură anual.

 • Evitați supraîncărcarea sistemelor electrice


Depanarea unei pompe de căldură cu ciclu scurt


Înlocuiți filtrul


Opriți pompa de căldură și scoateți filtrul dacă un filtru de aer blocat este cauza probabilă a ciclurilor scurte.Nu uitați să puneți filtre de aer noi de unică folosință.Se recomandă ca filtrele de aer reutilizabile să fie curățate și uscate bine înainte de a fi reinstalate.Preveniți acumulările semnificative de murdărie și praf prin înlocuirea frecventă a filtrului de aer sau prin programarea întreținerii de rutină.


Verificați poziționarea termostatului


Ar trebui să puneți termostatul într-un loc vizibil pe un perete interior.Puneți termostatul într-un loc în care să nu fie influențat de fluxul de aer rece care intră prin aerisire.Setările termostatului trebuie verificate de două ori.Verificați dacă este pe setarea de încălzire și la temperatura dorită.Dacă termostatul are un comutator cu mercur, verificați nivelul acestuia.Dacă ecranul termostatului digital este gol, este probabil să funcționeze defectuos sau să fie o întrerupere a curentului.Cel mai probabil, există o problemă cu alimentarea cu energie electrică.Verificați întrerupătoarele și întrerupătoarele de alimentare ale sistemului.Dacă nu funcționează, va trebui să suni pentru ajutor.


Alimentare electrică


Asigurați-vă că este pornit.Poate fi un întrerupător de perete standard sau un întrerupător pentru pompa de căldură.S-ar putea să descoperi că alimentarea fusese oprită accidental.Nu uitați să verificați din nou întrerupătorul principal și cel de la dispozitivul de tratare a aerului.Într-un sistem split sunt utilizate întrerupătoarele separate.Atât condensatorul, cât și dispozitivul de tratare a aerului vor avea nevoie de propriile lor.


Verificați nivelurile de agent frigorific


Întreținerea profesională ar trebui să includă verificarea nivelurilor și reumplerea agentului frigorific dacă este necesar.De asemenea, un tehnician competent în pompă de căldură poate detecta și repara orice scurgeri de aer condiționat.


Verificați compresorul


Aruncă o privire la compresorul pompei de căldură.Ciclul scurt este un simptom al deteriorării compresorului, așa că este o idee bună ca un tehnician HVAC să inspecteze și, dacă este necesar, să înlocuiască compresorul.


Contactați profesioniști


Dacă ați încercat deja aceste soluții și mașina dvs. este încă cu ciclu scurt, este posibil să existe o problemă mai semnificativă.Dacă aveți nevoie de ajutor pentru încălzire sau răcire, sunați la Serviciile profesionale.

Un profesionist ar trebui să se ocupe de orice reparație pe care nu vă simțiți confortabil să le faceți singur.Dacă credeți că pompa dvs. de căldură este prea mare și are un ciclu scurt, un profesionist poate instala una nouă.


Care este importanța întreținerii pompei de căldură?


Ciclu de viață mai lung - pompa dvs. de căldură este un aparat motorizat;prin urmare, trebuie să îl întrețineți și să îl întrețineți în mod regulat pentru a vă asigura că durează cât mai mult posibil și continuă să ofere performanțe optime.

Creșterea eficienței - La urma urmei, scopul instalării unei pompe de căldură în primul rând a fost de a economisi bani, astfel încât menținerea eficienței acesteia ar trebui să fie o prioritate de vârf.Risipește mai multă energie atunci când nu funcționează la eficiență maximă.

Evitați reparațiile costisitoare - Întreținerea profesională a pompei de căldură vă poate economisi bani pentru reparații pe termen lung.Un tehnician experimentat va verifica funcționarea fiecărei părți a pompei de căldură, va ajusta setările după cum este necesar și va curăța sistemul înainte de a pleca.Defecțiuni minore ale pompei de căldură care nu sunt observate în prezent ar putea deveni dificultăți mai semnificative și chiar defecțiuni ale întregului sistem, ceea ce ar putea fi o îngrijorare în căldura verii.

Beneficii pentru sănătate - Menținerea regulată a pompei de căldură vă asigură că filtrele pot continua să purifice aerul casei dvs. de bacteriile și mirosurile dăunătoare.

Confort îmbunătățit - Nivelul dvs. de confort este afectat direct dacă sistemul dvs. de încălzire nu funcționează la eficiență maximă.


La pachet


Oricât de bine întreținută ar fi pompa ta de căldură, trebuie să o înlocuiești dacă are mai mult de 15 ani.Nu ar trebui să vă surprindă că uneori pompa de căldură este veche și trebuie înlocuită dacă întâmpinați probleme.Un model modern va consuma mai puțină energie, va fi mai eficient și va fi ușor de întreținut.
Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692