Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Depanare pentru problemele pompei de căldură aer-apă

Depanare pentru problemele pompei de căldură aer-apă

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2019-07-12      Origine:teren

Ca și alte aparate de uz casnic, pompe de căldură aer-apă va avea inevitabil unele erori sau defecțiuni atunci când este utilizat.Poate dura prea mult să așteptați asistența post-vânzare, așa că este necesar ca utilizatorii să stăpânească singuri anumite cunoștințe de întreținere.Mai jos este o listă cu câteva probleme comune și soluțiile corespunzătoare:

(Aceste soluții sunt doar pentru referință. Pentru probleme specifice, vă rugăm să contactați asistența tehnică profesională pentru ajutor. )


Depanare pentru problemele pompei de căldură aer-apă

Pierdere de ulei la compresor?

Analiza defecțiunilor: 1. Presiunea de absorbție este prea scăzută;3. Deschiderea supapei de expansiune termică nu este suficientă.

Soluții: 1. Măriți sarcina laterală a vaporizatorului și verificați dacă supapa conductei de absorbție este blocată;2. Reglați gradul de deschidere al supapei de expansiune termică.

Compresorul este prea zgomotos?

Analiza defecțiunilor: 1. presiune scăzută a uleiului;2. toba de eșapament sau supapa de evacuare spartă;3. conducta internă și partea de fixare a supapei se slăbesc și vibrează;4. deschiderea excesivă a supapei de expansiune termică.

Soluții: 1. Înlocuiți lubrifianții, amortizoarele sau supapele de evacuare;2. Inspectați și fixați compresorul, conducta și supapele;3. Reglați gradul de deschidere al supapei de expansiune termică.

Compresorul nu se poate opri?

Analiza defecțiunilor: 1. Valoarea rezistenței detectorului senzorului este greșită sau linia senzorului este întreruptă;2. Termostatul se defectează sau este plasat greșit.

Soluții: 1. Înlocuiți detectorul senzorului;2. Înlocuiți sau reparați termostatul.

Capacitate slabă de încălzire?

Analiza defecțiunilor: 1. Deteriorarea supapei de evacuare a compresorului și a supapei de expansiune termică;2. Sistemul este lipsit de agent frigorific sau are aer sau alte gaze necondensabile;3. Defecțiunea regulatorului de dezghețare și a releului de timp;4. Scurgeri electromagnetice ale supapei inversoare;5. Tabla de aluminiu hidrofilă este blocată de praf.

Soluții: 1. Înlocuiți sau reparați supapa de evacuare și supapa de expansiune termică;2. Completați agentul frigorific sau înlocuiți desicant/refrigerant după detectarea scurgerilor;3. Înlocuiți și reparați regulatorul de dezghețare sau releul de timp;4. Înlocuiți supapa electromagnetică de inversare;5. Spălați foaia de aluminiu hidrofilă cu o perie.

Îngheț pe suprafața compresorului?

Analiza defecțiunilor: 1. Supapa de expansiune termică eșuează sau are deschidere excesivă;2. Termobulbul supapei de expansiune termică scade;3. Miezul supapei de expansiune termică este blocat sau setarea temperaturii este inadecvată;4. Umplerea cu agent frigorific este insuficientă.

Soluții: 1. Reglați, curățați și înlocuiți supapa de expansiune termică;2. Reambalați termostatul;3. Reglați din nou miezul supapei de expansiune termică sau resetați temperatura;4. Detectarea scurgerilor și umplerea cu agent frigorific.

Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692