Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Factori care influențează costurile energetice ale pompelor de căldură aer-apă

Factori care influențează costurile energetice ale pompelor de căldură aer-apă

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2020-08-03      Origine:teren

Pompa de căldură aer-apă vă menține casa rece vara și caldă iarna.Dar când te confrunți cu consumul crescut de energie electrică și apă curentă, s-ar putea să te simți într-adevăr tulburat.Prin urmare, mulți oameni reflectă că pompa de căldură cu sursă de aer este consumatoare de energie, nu atât de economisitoare de energie așa cum este anunțat.De fapt, este cazul.Există mulți factori care influențează consumul de energie al unei pompe de căldură.Să trecem prin următoarele detalii.

Suprafața unei clădiri

Consumul de energie al încălzirii este legat și de dimensiunea suprafeței locuinței.Cu cât suprafața casei este mai mare, cu atât este mai mare puterea necesară de pompa de căldură și, prin urmare, cu atât se consumă mai multă energie.

Calitatea sursei de aer a pompei de căldură

Mărcile și produsele pompelor de căldură se găsesc peste tot pe piață, inclusiv cele de calitate scăzută.În plus, toți factorii, cum ar fi dacă designul produsului este rezonabil sau nu, calitatea materialului și abilitățile de instalare, afectează utilizarea unităților pompe de căldură, așa că trebuie să acordăm atenție selecției pompei de căldură.

202008aer apa pompa de caldura

SPRSUN Proiect de pompă de căldură DC Inverter

Selectarea corectă a unităților de pompă de căldură

Acesta este aspectul căruia trebuie acordată atenție atunci când alegeți unitatea la început.Este necesar să selectați modelul de echipament adecvat.Nu lăsați o pompă de căldură de mare capacitate să încălzească o cameră mică sau o unitate mică să funcționeze mult timp în condiții proaste, toate acestea vor crește consumul de energie.

Conservarea căldurii casei

Dacă efectul de izolare termică al casei este slab, va crește și consumul de energie.Conservarea căldurii este direct legată de structura, ușile și ferestrele, pereții și înălțimea podelei clădirii.

Proiectare rezonabilă a sistemului

The sursa de aer pompa de caldura sistemul include unitatea pompei de căldură și sistemul terminal.Sistemul terminal poate fi un radiator, un ventiloconvector sau un sistem de încălzire prin pardoseală, astfel încât consumul de energie ar putea fi foarte diferit.Cerințele terminalului privind temperatura apei sunt diferite, iar capacitatea de încălzire necesară este, de asemenea, diferită.În general, încălzirea prin pardoseală necesită o temperatură scăzută a apei, urmată de ventiloconvector, în timp ce radiatorul necesită o temperatură mai mare a apei, în special radiatorul tradițional din fontă.

Dimensiunea pompei de apă

Consumul pompei de apă reprezintă, de asemenea, o mare parte.Atunci când aleg o pompă de apă, mulți clienți vor alege în mod obișnuit un model mai mare.Dacă pompa de apă este mică și apa nu poate ajunge la capătul îndepărtat, temperatura interioară va fi neuniformă și confortul va fi redus.Totuși, trebuie să știm că, dacă pompa de apă este mare, temperatura camerei va fi uniformă, dar consumul de energie va crește.În ceea ce privește modul de a alege între ele, este nevoie de o alegere echilibrată.

Locația de instalare a unității

Poziția de instalare a unității trebuie, de asemenea, luată în considerare.Când pompa de căldură este instalată, nu o așezați aproape de perete și mențineți o distanță adecvată de disipare a căldurii, ceea ce favorizează curățarea schimbătorului de căldură al unității exterioare și asigurarea intrării și evacuarii normale a aerului.

Setarea temperaturii

Ceea ce trebuie să știți este că pentru fiecare creștere cu 1 grad Celsius a temperaturii camerei, consumul de energie va crește cu 10%.Prin urmare, utilizatorii doresc să economisească mai multă energie electrică și să ajusteze temperatura apei puțin mai mare pentru a satisface cererea de temperatură.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692