Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Ghid pentru instalarea pompelor de căldură cu sursă de aer pentru încălzirea prin pardoseală

Ghid pentru instalarea pompelor de căldură cu sursă de aer pentru încălzirea prin pardoseală

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2019-09-17      Origine:teren

Există două avantaje majore cu pompa de căldură cu sursă de aer (ASHP): economia de energie și confortul.Este echipamentul pe care îl vor alege multe familii.Pompa de căldură cu sursă de aer poate asigura încălzirea/răcirea casei, precum și apă caldă menajeră.Vorbind despre avantajele încălzirii prin pardoseală cu pompe de căldură, aer și apă, mulți prieteni care doresc să instaleze sistemul de încălzire prin pardoseală vor dori să cunoască mai întâi procesul de preinstalare.Acum vă vom prezenta etapele de instalare și procesul de încălzire prin pardoseală cu pompă de căldură cu sursă de aer.

În primul rând, vă vom explica pur și simplu că lucrările de pregătire înainte de instalarea încălzirii prin pardoseală cu sursă de aer includ măsurarea întregii case și schema proiectului de încălzire/răcire care trebuie determinată.După aceea, echipa de construcție va instala sistemul de pompă de căldură pe baza desenelor de proiectare aferente.


Pompă de încălzire prin pardoseală cu sursă de aer

Pompă de căldură aer-apă 17,5KW-27KW pentru încălzire prin pardoseală

Pasul 1 de instalare: Pavajul terenului

Pavajul terenului este primul și pasul cheie pentru instalarea sursei de aer sub sistemul de încălzire prin pardoseală.Înainte de asfaltarea podelei, este necesar să curățați gunoiul pentru a vă asigura că solul este curat și neted.În plus, nivelul orizontal al solului poate fi măsurat cu echipamente profesionale.Pentru cazurile concav-convexe sau ascuțite, este necesar să le tratați și să le îndepărtați la timp.

Pasul 2 de instalare: Pozarea stratului termoizolant

În general, trebuie să instalați un strat rezistent la umiditate înainte de a pune stratul de izolație termică.Când așezați stratul de izolație, ar trebui să acordați atenție gradului de îngrijire a muchiei de tăiere, care trebuie cusute mai târziu.În plus, diferența de înălțime a plăcii izolatoare nu trebuie să depășească 5 mm, iar decalajul nu trebuie să depășească 5 mm.

Pasul de instalare 3: Pozarea stratului reflectorizant

Urmează aplicarea stratului reflectorizant.Trebuie acordată atenție acoperirii plane și strânse.Nu ar trebui să existe nicio problemă de scurgere care să apară la placa izolatoare sau la podea.

Pasul de instalare 4: Pozarea conductelor de încălzire prin pardoseală

Sistemul de încălzire a locuinței cu pompa de căldură cu sursă de aer asigură încălzirea prin transportul apei calde în fiecare cameră prin conducte de încălzire.Prin urmare, calitatea conductelor de încălzire este semnificativă.În general, sistemul de încălzire prin pardoseală aplică țevi PP-R sau aluminiu-plastic.Conductele sunt așezate respectând strict desenele de proiect pentru a se asigura că instalația este în stare bună.În plus, după finalizarea conductelor de încălzire, este necesar să se efectueze un test de presiune a apei pentru a verifica dacă există o scurgere sau o valoare a presiunii.

Pasul de instalare 5: Instalarea cablului de control al temperaturii

Tăiați o canelură în locul în care este instalat colectorul de apă și îngropați firul de control al temperaturii în jurul colectorului de apă pentru conectare.

Pasul de instalare 6: Umplerea și nivelarea terenului

După parcurgerea pașilor de mai sus, se poate aranja rambleul din beton.De asemenea, acordați atenție menținerii nivelului și înălțimii întregii case.La umplutură trebuie adăugate pietre fine și toate trebuie compactate prin tencuială manuală.Ușa, culoarul, scurgerea în pardoseală și alte locuri trebuie să fie bine marcate pentru a preveni deteriorarea viitoare a conductelor de încălzire.

Instalarea sistemului de încălzire prin pardoseală cu pompă de căldură cu sursă de aer este o muncă complexă.Există multe detalii cărora ar trebui să se acorde atenție în ceea ce privește procesul de pavaj, astfel încât utilizatorii trebuie să găsească o echipă standard de instalații care să facă lucrul.După construirea încălzirii prin pardoseală, se va trece la procedura de verificare și acceptare.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692