Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Ghid pentru setările de temperatură a pompei de căldură pentru sursa de aer

Ghid pentru setările de temperatură a pompei de căldură pentru sursa de aer

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-06-21      Origine:teren

b3e338f129107b47165a40f1b228a1b

Dacă v-ați săturat de facturile mari la energie, luați în considerare o alternativă ecologică pentru încălzirea înconjurătoare: pompele de căldură cu sursă de aer.Sunt dispozitive inovatoare care folosesc aerul exterior pentru a produce căldură și pentru a vă face casa confortabilă și caldă în anotimpurile mai reci.Deoarece este tipul de pompă de căldură aer-apă (în loc de aer-aer), și dacă pompa de căldură urma să fie utilizată pentru răcire, aceasta are o temperatură minimă de ieșire și o temperatură maximă a apei care poate fi atinsă.

Intervalul de temperatură al unei pompe de căldură este un factor excelent dacă trebuie să vă mențineți casa confortabilă pe tot parcursul anului.Dispozitivele cu pompă de căldură transferă aerul cald dintr-un loc în altul și pot oferi o răcire eficientă în sezonul de vară și încălzire în timpul iernii.

Un proprietar va trebui să se familiarizeze cu elementele standard ale unității pompei de căldură, inclusiv cu temperatura la care devine ineficientă.Iată o privire mai atentă:


Pompe de căldură cu sursă de aer


Puteți folosi aceste dispozitive electrice pentru a transfera energie termică dintr-un loc în altul.Aparatele absorb căldura în mod natural în aerul exterior și o mută în casă pentru încălzire și apă caldă.Cu toate acestea, pompele de căldură au un interval de bază de temperatură a aerului exterior în care puteți extrage eficient căldura și, odată ce temperaturile sunt în afara intervalului, s-ar putea să nu funcționeze eficient.

Temperatura maximă de ieșire a pompelor de căldură (pentru încălzire) și cea mai scăzută temperatură de ieșire (pentru răcire) sunt caracteristici suplimentare.Cu toate că modele de pompe de caldura iar producătorii pot avea diferite intervale de temperatură maximă și scăzută pentru temperaturi de funcționare și de ieșire, aceștia funcționând de obicei într-un interval de temperatură de bază.

De obicei, pompele de căldură pot funcționa până la aproximativ -4°F (-20°C) și până la aproximativ 68°F (20°C) pentru temperaturile aerului exterior.Temperaturile de ieșire pentru pompele de căldură aer-apă pot fi de până la aproximativ 140°F (60°C) pentru încălzire și până la aproximativ 41°F (5°C) pentru răcire.


Înțelegerea modului în care funcționează pompele de căldură cu sursă de aer


Înainte de a ajunge direct la setări, este esențial să știți ce anume face noua unitate cu pompă de căldură diferită de alte moduri de încălzire a casei pe care le-ați fi folosit.Cuptoarele tradiționale alimentate cu gaz produc căldură transferată către casa dvs. prin intermediul conductelor prin amabilitatea suflantei cuptorului.Dispozitivul pompei de căldură are și conducte, dar nu explodează periodic aerul prin conducte.În schimb, pompa mișcă constant aerul.

Dispozitivele cu pompe de căldură transferă căldura din exterior și o direcționează în casa ta.Ei pot face asta numai atunci când temperatura exterioară este dincolo de îngheț.Odată ce temperatura scade sub punctul de îngheț, dispozitivele folosesc elementul de rezervă, care utilizează mult mai multă energie electrică.


Aflați cum să setați temperatura potrivită a pompei de căldură


Sunteți singurul care poate determina setarea ideală a temperaturii pompei de căldură pentru casa dvs.Cu toate acestea, Departamentul de Energie sfătuiește oamenii să-și mențină sistemul în jurul valorii de 68 de grade Fahrenheit.

Temperatura trebuie să vă mențină confortabil și să permită sistemului să funcționeze eficient atunci când casa dvs. este completă și membrii familiei sunt treziți.Folosiți-l ca punct de plecare și ajustați de acolo urmând sfaturile de mai jos.


Setați cu o temperatură precisă în minte


Pentru a vă încălzi casele, cuptoarele pe gaz explodează intermitent aer prin conducte.Dar, deoarece nu pompează în mod constant aer cald în casă, aerul cald eliberat este adesea mai cald decât aerul produs de pompa de căldură.

În mod tradițional, cuptoarele explodează aer la 120 de grade, în timp ce pompa de căldură folosește aer între 90-100 de grade.Rețineți că, odată ce setați temperaturile folosind o pompă de căldură, o cantitate mică va merge mult, deoarece aerul este direcționat continuu în casa dvs.Trebuie să urmăriți o setare a temperaturii pompei de căldură care să arate cum trebuie să vă simțiți.


Așteptați-vă cicluri mai lungi folosind o pompă de căldură.


O altă metodă care poate distinge pompele de căldură de dispozitivele alimentate cu gaz este eficiența.Aparatele cu pompă de căldură sunt mult mai eficiente atunci când funcționează tot timpul.Cu acel simbol, în ciuda setării pe care așezați pompa de căldură, este posibil să doriți ca aceasta să funcționeze mult mai mult decât setarea ciclului cuptorului.

La fel ca alegerea celei mai bune temperaturi noi, va trebui să treci prin încercări și erori pentru a ști care setare se potrivește cel mai bine pentru casa ta.

Ați observat că majoritatea proprietarilor de case și-au oprit dispozitivele de căldură pentru a-și reduce costurile lunare.Pentru a asigura economii de costuri și eficiență ridicată, se recomandă să opriți pompa de căldură, iar termostatele să rămână constante (sau reduse cu cel mult 1 sau 2 grade Celsius).

Când opriți sistemul, pompa de căldură trebuie să funcționeze mult mai mult în lunile mai reci și să consume mult mai multă energie electrică pentru a reveni la nivelul maxim de performanță.


Folosiți temporizatorul de imersie


În principal, pompa de căldură cu sursă de aer încălzește eficient apa caldă anual.În multe case, temperatura apei calde este adesea setată la aproximativ 47°C pe un termostat cu butelie.În timpul ajustării, creșterea temperaturii crește în mod inutil cheltuielile de funcționare.

Pe vreme geroasă, mai degrabă decât să mărească facturile la încălzire, proprietarii de pompe de căldură trebuie să utilizeze temporizatorul de imersie, pe care l-ar putea folosi pentru a-și „crește” temperatura apei: o abordare extrem de rentabilă.

Cantitatea de apă caldă de care are nevoie locuința va determina cât de des este „amplificat” cronometrul de imersie, deși de două ori pe zi este tipic.

Această alegere este benefică atunci când pompa de căldură este supusă unei solicitări mai mari, cum ar fi atunci când este nevoie de apă caldă suplimentară pentru oaspeții de acasă.Dacă este multă zăpadă, păstrați zona din jurul pompei de căldură liberă, deoarece fluxul de aer blocat va împiedica funcționarea corectă a aparatului.


Lăsați termostatul în pace


Gospodarii care folosesc cuptoare cu aer ar putea petrece mult timp găsind metode de a economisi bani cu unitățile lor.Un proces care implică adesea menținerea termostatelor la o temperatură mică, posibilă pentru a economisi niște bani.Cu toate acestea, tehnica nu este excelentă pentru dispozitivele cu pompă de căldură.

Aceste aparate necesită un timp mai lung pentru a încălzi casa decât unitatea alimentată cu un cuptor pe gaz, ceea ce înseamnă că, în mod natural, au nevoie să fie pornite mai mult timp.În plus, setarea temperaturii sale foarte scăzute poate însemna introducerea elementului de rezervă al pompei de căldură în angrenajul care va consuma mai multă putere și nu mai puțină.Din nou, urmăriți temperatura pe care doriți să o simtă și să o ajusteze în casă.

Achiziționarea unui termostat inteligent are numeroase avantaje pentru cerințele de răcire și încălzire.Pentru a vă economisi facturile de utilități, vă puteți programa sistemul să vă răcească sau să încălziți casa odată ce este ocupată.

Cu planuri inteligente de temperatură, puteți crește semnificativ eficiența pompei de căldură datorită controlului crescut al temperaturii.Puteți seta un cronometru pentru a vă activa pompa de căldură cu o oră înainte de sosire, astfel încât să vă puteți întoarce la o casă confortabilă.În plus, îl puteți programa să se aprindă cu ore înainte ca toată lumea să se ridice din pat.

De asemenea, un termostat inteligent vă ajută să controlați temperatura de funcționare a pompei de căldură, în ciuda locației dvs.Pur și simplu, puteți folosi telefonul mobil pentru a vă conecta la termostat unitate pentru acces și control de la distanță.De asemenea, puteți programa termostatul inteligent pentru a ajusta automat setările de temperatură în funcție de vremea exterioară.


Ghid pentru menținerea intervalului ideal de temperatură a pompei de căldură


Iată câteva indicații pentru menținerea pompei de căldură în funcțiune la eficiență maximă pe tot parcursul anului:

Verificați pompa de căldură


Monitorizarea regulată este primul pas în menținerea unui interval de temperatură ideal al pompei de căldură.Aceasta presupune căutarea oricăror indicii de deteriorare, cum ar fi fisuri sau scurgeri.De asemenea, este esențial să căutați obstacole sau blocaje care pot împiedica fluxul de aer al sistemului să curgă liber.


Filtre curate în mod regulat


Filtrele murdare fac sistemul dumneavoastră mai puțin eficient și sporesc consumul de energie.Ar trebui să curățați sau să schimbați filtrele la fiecare trei luni (sau mai des dacă este necesar) pentru a menține eficiența sistemului.


Reglați setările de temperatură


Ajustarea setărilor de temperatură în funcție de condițiile meteorologice și sezonul de afară este esențială.Odată ce temperaturile sunt peste medie în timpul verii, setați termostatul relativ mai jos decât de obicei, astfel încât dispozitivul să nu fie nevoit să lucreze prea mult.

Odată ce temperaturile scad sub punctul de îngheț în timpul iernii, creșteți-l ușor peste temperatura camerei, astfel încât să rămână cald fără a suprasolicita unitatea.


Izolați-vă bine gospodăria.


Izolarea proastă duce la pierderi semnificative de energie termică și provoacă o creștere a facturilor de energie electrică.Este un rezultat al unităților de încălzire ineficiente.Pompele de căldură sunt dificile să țină pasul cu nevoia de aer cald în aer liber și temperaturile interioare în anotimpurile reci.Modul de încălzire este afectat semnificativ.Folosiți ajutorul experților pentru a obține rezultate pozitive pe termen lung.


La pachet


Majoritatea proprietarilor de case au nevoie de ajutor pentru a-și regla în mod corespunzător termostatele pompelor de căldură în decurs de câteva luni.Setările de temperatură ridicată folosesc mai multă energie, așa că acordarea atenției la punctele de setare ale termostatului este esențială atunci când doriți să mențineți costurile cu energie scăzute.Pompele de căldură pot deveni ineficiente atunci când temperatura este setată prea scăzută.

Setările ideale de temperatură devin de obicei evidente cu timpul, dar intervalele sugerate sunt un loc excelent pentru a începe.Setările recomandate pentru intervalul de temperatură pentru pompa dvs. de căldură pe tot parcursul anotimpurilor pentru a vă satisface cerințele de încălzire fără a suporta cheltuieli mari pentru utilități sunt detaliate în ghidul de mai sus.

Nu în ultimul rând, aranjați lucrări de întreținere expert de cel puțin două ori pe an (sau mai mult!).La SPRSUN, aceștia folosesc metode și echipamente de ultimă generație pentru a garanta că pompa de căldură funcționează cât mai eficient posibil.Aceasta presupune evaluarea sistemului electric, verificarea uzurii și, dacă este necesar, completarea nivelurilor de agent frigorific.Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692