Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / La ce temperatură nu mai funcționează pompa de căldură

La ce temperatură nu mai funcționează pompa de căldură

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-09-01      Origine:teren

La ce temperatură nu mai funcționează pompa de căldură


Pompele de căldură sunt un produs fantastic și convenabil, mai ales pentru oamenii care locuiesc în regiuni mai reci.Ele ajută la menținerea caselor calde în timpul iernii și răcoroase vara.Cu toate acestea, o întrebare pe care o pun majoritatea oamenilor este dacă pompele de căldură funcționează bine în condiții extrem de reci.


Răspunsul simplu este da, o fac.A existat o creștere constantă a tehnologiei noi și eficiente a pompelor de căldură, ceea ce este o veste excelentă pentru persoanele care trăiesc în regiunile care se confruntă cu ierni extrem de reci.Această tehnologie este concepută pentru a produce rezultate mai bune și utilizează mai puțină energie electrică decât alternativele tradiționale de încălzire.


Majoritatea pompelor de căldură moderne funcționează destul de bine în regiunile cu temperaturi sub zero.Acestea oferă cele mai bune opțiuni de încălzire și pot fi bazate pe acestea chiar și în cele mai dure condiții.Sunt de peste două ori mai eficiente decât opțiunile standard de încălzire electrică și pe gaz și au fost testate și dovedite că funcționează eficient chiar și în condiții extrem de reci.


Discutați cu proprietarii care folosesc pompe de căldură din Suedia, Norvegia și Finlanda pentru a înțelege de ce au instalat pompe de căldură față de alte opțiuni de încălzire.Prin urmare, dacă ești îngrijorat dacă pompele de căldură sunt cea mai bună opțiune pentru a-ți menține casa sau biroul cald în zonele cu climă rece, nu ar trebui.


Unele dintre întrebările la care putem răspunde includ ce temperatură nu mai funcționează o pompă de căldură, cât de rece poate funcționa o pompă de căldură etc. Iată mai multe informații despre eficiența utilizării pompelor de căldură în regiunile cu climă rece.


Pompa de căldură poate funcționa bine pe vreme rece?

Pompele de căldură moderne sunt mai eficiente decât sistemele de încălzire pe gaz și electrice pe vreme rece.Pompele sunt fiabile și folosesc mai puțină energie decât sistemele pe gaz și electrice.Departamentul de Energie al Statelor Unite recunoaște că tehnologia a devenit mai bună și mai eficientă în ultimii câțiva ani, făcând-o o alternativă preferată pentru oamenii care trăiesc în climă rece.


Pompele de căldură extrag și distribuie energia termică existentă în loc să o transforme cu electricitate sau gaz.Această tehnică asigură că sistemul furnizează de peste trei ori mai multă energie termică decât consumul său de electricitate, făcându-l mai eficient decât sistemele tradiționale de încălzire.


Înțelegerea eficienței pompei de căldură este doar o parte a răspunsului și probabil vă întrebați cum se traduce aceasta prin producerea de căldură în anotimpurile reci de iarnă.Un răspuns simplu la această întrebare vine din cercetările din 2018 efectuate de persoane de la Centrul pentru Energie și Mediu.


Cercetătorii au făcut testele cu pompe de căldură cu sursă de aer pentru a determina performanța acestora în unele dintre cele mai reci condiții de vreme.Au ales Minnesota datorită iernilor sale brutale și neiertătoare.Cercetătorii s-au gândit că, dacă pompele de căldură ar oferi rezultate excelente într-un astfel de climat, atunci ar fi eficiente pentru utilizare în alte regiuni cu temperaturi similare.


Cercetarea a oferit rezultate pozitive cu privire la ambele întrebări.Pompele de căldură au funcționat eficient toată iarna în casele de testare.În plus, datele colectate au indicat că rezidenții din Minnesota ar putea folosi pompe de căldură pentru a reduce energia utilizată pentru a-și încălzi casele iarna cu 35% - 50%.


Aceasta este doar o mică secțiune a datelor;cu toate acestea, arată cum se utilizează a pompă de căldură sursă de aer pentru climă rece în regiunile reci creează o marjă de eficiență uriașă de care oamenii pot profita.Pompele de căldură au fost testate și s-au dovedit că funcționează bine în zonele care se confruntă cu temperaturi sub nivelul de îngheț, motiv pentru care a existat o creștere a utilizării pompelor de căldură pentru persoanele care trăiesc în regiunile mai reci.


Cu toate acestea, întrebarea arzătoare este de ce mulți oameni nu cred că pompele de căldură funcționează bine pe vreme foarte rece.


De ce majoritatea oamenilor cred că pompa de căldură nu mai funcționează la temperatură scăzută?

Pompele de căldură au avut o reputație proastă că nu funcționează bine pe vreme rece.Deși tehnologia este gata și eficientă în timpul iernilor brutale, nu a fost întotdeauna cazul.Pompele de căldură au devenit populare în anii 1980 și, deși au funcționat bine în climate blânde, nu au funcționat bine la temperaturi scăzute.


Această reputație s-a blocat, în principal din cauza informațiilor inexacte de pe internet, cu privire la modul în care pompele de căldură nu țin casele suficient de cald sau nu funcționau bine iarna.Acest lucru a făcut ca majoritatea oamenilor care au citit aceste informații sau au vorbit cu cineva cu înclinații similare să creadă că sistemele nu mai funcționează la temperaturi scăzute.


Oricum, trebuie să știi că pompele de căldură au devenit destul de eficiente, mai ales acolo unde contează cel mai mult, temperaturile scăzute.Pompele au fost proiectate cu tehnologie nouă, iar modelele mai recente pot face față iernilor reci și diferitelor tipuri de case, inclusiv cele mari și vechi.


Pompele de căldură funcționează similar cu vechile lor variante;cu toate acestea, au avut unele upgrade-uri semnificative.Pentru început, pompele de căldură au:

Compresoare reproiectate: Acestea sunt proiectate să funcționeze automat în funcție de cerințele energetice.Ei lucrează foarte mult în zilele reci și se reduc în timpul zilelor calde.

Ventilatoare eficiente: Ventilatoarele îmbunătățite oferă performanțe mai bune în perioadele de iarnă, făcând pompa de căldură mai eficientă.

Design îmbunătățit al bobinei: Un design îmbunătățit al bobinei îmbunătățește schimbul de căldură, oferind o suprafață mai extinsă, făcând sistemul mai eficient.

Motoare mai bune: Noile motoare îmbunătățite oferă performanțe mai bune în timpul iernii și folosesc mai puțină energie electrică, făcând pompa de căldură mai eficientă.


De ce pompele de căldură funcționează mai puțin eficient când este extrem de frig

Trebuie să învățați cum funcționează pompele de căldură dacă doriți să înțelegeți de ce pompele de căldură pot funcționa mai puțin eficient în medii reci.Pompele de căldură folosesc agenți frigorifici pentru transferul de căldură la exterior la interior și invers.Pe vreme caldă, pompele de căldură absorb căldura din interiorul casei dvs. printr-un ventilator care suflă peste agentul frigorific rece.


Căldura este transferată în exterior, făcând agentul frigorific mai rece.Refrigerantul rece circulă în casă și absoarbe mai multă căldură reducând temperatura internă a casei tale.Pompele de căldură absorb căldura din exterior și o transferă în casa ta pe vreme rece.Cu toate acestea, acest lucru poate fi o provocare în timpul temperaturilor de îngheț și poate afecta eficiența pompei, deoarece căldura ambientală este prea scăzută.


Persoanele cu o pompă de căldură și un termostat care nu atinge temperatura setată atunci când afară este extrem de frig ar putea avea probleme cu eficiența pompei de căldură.Din acest motiv, pompele de căldură sunt recomandate în mod tradițional pentru climatele cu temperaturi care rareori coboară sub zero în timpul iernii.


Oricum, majoritatea pompelor pot fi modificate și echipate cu benzi electrice de încălzire care oferă un plus de căldură, permițând pompei să funcționeze eficient chiar și la temperaturi scăzute.Cu toate acestea, aceasta înseamnă că utilizatorii vor suporta probabil costuri suplimentare cu energia electrică.


La ce temperatură nu mai funcționează pompa de căldură

Pompele de căldură sunt eficiente pe vreme rece, iar cercetările arată că sunt cea mai bună opțiune în comparație cu alte soluții de încălzire.Pompele de căldură cu sursă de aer pot funcționa eficient peste -25 de grade Celsius pentru case izolate corespunzător și etanșate cu aer.Deci, ce temperatură este prea rece pentru pompele de căldură?


Pompele de căldură nu mai funcționează atunci când temperaturile scad între -12 și -28 grade Celsius sau mai mult, în timp ce unele nu vor mai funcționa la -17 grade Celsius.Toate se încadrează într-un spectru care depinde de pompa de căldură.


La ce temperatură o pompă de căldură nu mai funcționează?Unele modele mai noi sunt mai eficiente și funcționează bine la temperaturi de până la -30 de grade Celsius, în timp ce altele nu pot.Aceste modele integrează cea mai recentă tehnologie și sunt perfecte pentru climatele extrem de reci.


Persoanele care trăiesc în temperaturi extrem de scăzute pot avea nevoie de mai multe opțiuni pentru încălzire suplimentară.De asemenea, aceștia pot lua în considerare trecerea la pompe de căldură terestre pentru o încălzire mai bună în zonele care se confruntă cu temperaturi sub -35 de grade Celsius.


Oricum, nu toate pompele de căldură sunt proiectate pentru vreme extrem de rece, iar experiența dvs. de încălzire pe vreme rece va depinde în mod semnificativ de tipul de pompă de căldură pe care l-ați instalat.


De exemplu, puteți instala pompe de căldură pentru climă rece care funcționează sub punctul de îngheț.Acestea sunt eficiente și ar putea oferi o soluție de încredere în timpul iernii.De asemenea, ar trebui să vă asigurați că instalați pompa de căldură de la Trusted furnizori de pompe de caldura și experți care vă pot oferi suficiente opțiuni și sfaturi.


Ce temperatură este prea rece pentru o pompă de căldură

Chiar și cu progresele recente ale tehnologiei, există cazuri în care temperatura este prea scăzută pentru ca pompele de căldură să funcționeze eficient.Deci, cât de rece va funcționa o pompă de căldură?În general, pompele de căldură sunt o opțiune eficientă de încălzire;cu toate acestea, poate fi dificil pentru ei să transfere căldura în mod eficient atunci când temperaturile scad sub -26 de grade Celsius.


Majoritatea pompelor de căldură oferă o eficiență de 100% atunci când temperaturile exterioare depășesc 4 grade Celsius.Totuși, eficiența lor se reduce odată ce temperatura scade sub 40. Pompele de căldură devin mai puțin eficiente între -6 grade Celsius și -1 grade Celsius și folosesc mai multă energie la temperaturi mai scăzute fără a furniza suficientă căldură.


Unele pompe de căldură funcționează cu o eficiență de 100% sub temperaturile de îngheț.Cu toate acestea, majoritatea pompelor de căldură convenționale nu vor oferi o eficiență de 100% la sau sub aceste temperaturi.Sunt șanse să trebuiască să le asociați cu alte opțiuni de încălzire pentru a vă menține cald în timpul înghețului.


Contactați SPRSUN pentru a obține pompe de căldură care funcționează sub temperatura de îngheț

Ar trebui să vă cumpărați pompa de căldură de la un specialist cu experiență și de încredere furnizor de pompe de căldură aer-apă precum SPRSUN, care sunt pe piață de peste 24 de ani furnizând pompe de căldură angro.Oferim servicii profesionale și avem o reputație excelentă ca unul dintre cei mai importanți furnizori de pompe de căldură la nivel global.Contactați-ne pentru cele mai bune pompe de căldură care funcționează eficient sub temperaturile de îngheț.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692