Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Merită pompele de căldură pentru piscină?Cum funcționează?

Merită pompele de căldură pentru piscină?Cum funcționează?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-08-18      Origine:teren

Temperaturile din piscine variază în funcție de mediu.În lunile reci, palatabilitatea piscinelor se schimbă în nesavuros.Dar, tot ce îți poftești este să înoți chiar dacă piscina este rece.Deși s-ar putea să obții ceea ce îți dorești, nu va veni fără disconfort.Și mai rău, este posibil să decideți să nu pășiți în piscină.Toate piscinele au nevoie de întreținere pentru a funcționa în siguranță și pentru a se curăța pe tot parcursul anului.Chiar și așa, există sezonul care le inhibă utilizarea.

Cu toate acestea, puteți încă ocoli acest lucru cu ajutorul unei pompe de căldură pentru piscină.Pompele de căldură sunt investiții costisitoare pentru început.Cu toate acestea, ele funcționează eficient pentru a vă ajuta să profitați la maximum de anotimpurile de înot.Voi explica de ce merită pompele de căldură pentru piscină și cum funcționează, dar mai întâi,

Ce sunt pompele de căldură pentru piscină?

Pompele de căldură sunt aparate pe care le puteți conecta la sistemul de circulație al piscinei dvs.Ele plasează metale și au forme ca niște coloane.Pe părțile lor, au opțiuni programabile, cu lame distractive deasupra.

Departamentul de Energie enumeră încălzitoarele cu gaz pentru piscine, încălzitoarele solare pentru piscine și pompele de căldură ca modalități eficiente de încălzire a piscinei.Cu toate acestea, nu lăsați să păcălească cuvântul eficient din punct de vedere energetic.Aceste instrumente nu sunt egale, mai exact.

Încălzitoarele solare și pompele de căldură, spre deosebire de încălzitoarele pe gaz, nu produc transfer de căldură.Cele două au design similar și sunt cele mai eficiente încălzitoare de pe piața actuală.


sunt-pompe-de-caldura-piscina-merita

Mecanismele și procesele unei pompe de căldură la locul de muncă

O pompă de căldură folosește electricitate pentru a evacua aerul cald în setarea sa.Apoi transferă căldura extrasă din aerul cald în piscină.Dar asta e o explicație alb-negru, nu?Iată un detaliu colorat pas cu pas!

Pasul 1

O pompă de căldură preia apa din piscina dvs.Procesul de aspirare, însă, nu înseamnă că freonul interacționează cu apa din piscină.

Pasul 2

The pompa de caldura pentru piscina își comprimă în mod repetat freonul până când atinge o temperatură de 93 de grade Celsius.

Pasul 3

Freonul se deplasează în regiunea de joasă presiune a pompei de căldură.De îndată ce presiunea sa este eliberată, încep să se formeze gaze fierbinți.Pe de altă parte, ventilatorul pompei de căldură aspiră aer cald din mediu.Aerul curge peste serpentinele evaporatorului.În cazul în care temperaturile acestui aer sunt mai mari, bobinele evaporatorului vor absorbi mult freon în următorul pas.

Pasul 4

Gazul Freon curge în bobinele evaporatorului pentru a răci gazul.În timpul acestui proces, gazul își transferă căldura în apă în pasul 1. Apoi, se întoarce în piscină.

Odată ce piscina primește suficientă căldură, freonul folosit în proces trece înapoi la starea lichidă.De asemenea, ciclul se repetă până când piscina primește suficient căldură.De asemenea, gazul freon nu va intra în contact cu apa piscinei dvs., datorită serpentinelor de evaporare.

Deci, merită pompele de căldură pentru piscină?Să vedem

Acum că știți cum funcționează o pompă de căldură pentru piscină, ce obțineți de la ei?

În mod clar, se pare că nu trebuie să vă faceți niciodată griji pentru temperaturile reci atunci când doriți să folosiți piscina.Pompele de căldură pentru piscină sunt schimbatoare de joc cu alte beneficii pe lângă confort.De exemplu, ajungi la;

Înotați mai mult timp

Pompele de căldură pentru piscină vă prelungesc sezonul și timpul de înot.Puteți deschide piscina devreme și o puteți închide târziu în timpul zilei.Vă garantează timpul de înot în timpul toamnei.Și dacă reședința dvs. se confruntă cu ierni super blânde, fără a se retrage cu 50 Fahrenheit, o pompă de căldură a piscinei vă împiedică să închideți piscina.

Protejează-ți piscina

Algele înfloresc la temperaturi mai calde.Dar experții în piscină vă recomandă totuși să deschideți piscina devreme și să o închideți târziu.Astfel, apa piscinei rămâne rece în extrasezon.De asemenea, este mai puțin probabil să vă observați piscina cu o mizerie de var, umbrită în primăvară.Cu toate acestea, dacă utilizați o pompă de căldură pentru piscină, trebuie să o opriți doar cu câteva zile înainte de a închide piscina.Acest lucru va asigura că apa se răcește sub 60 Fahrenheit.

Economisește banii

De asemenea, o pompă de căldură pentru piscină vă poate ajuta să economisiți mulți bani.(Acesta este punctul de ființă care merită să contemplați).Căldura produsă de pompele de căldură din piscină este practic gratuită, deoarece acestea utilizează cantități modeste de energie pentru a aspira aerul ambiant.De asemenea, o pompă de căldură vă poate menține piscina între 80-90 de grade pentru doar 50 USD pe lună.Totuși, asta depinde de temperaturile exacte și de tarifele locale de energie electrică.

O altă distincție a pompelor de căldură pentru piscină față de încălzitorul pe gaz este că nu are nevoie de gaz natural sau propan pentru a funcționa.La compararea celor două, devine o cheltuială suplimentară.Gazul natural sau propan costă adesea operatorii de piscine sute de dolari pe an, chiar și cu costuri reduse.Pe de altă parte, pompele de căldură pentru piscină nu necesită nimic mai mult de la o sursă de energie.Cu condiția ca acestea să funcționeze ani de zile.


În cele din urmă, poate funcționa la temperaturi scăzute.

Nu, nu, nu, scuze, să nu ne grăbim în asta.

Pompa de căldură pentru piscină este o invenție genială, dar este folosită în lumea actuală.Temperaturile locale trebuie să fie de cel puțin 50 Fahrenheit, astfel încât să primească aer cald adecvat din împrejurimi.În caz contrar, pompa de căldură pentru piscină va efectua multă muncă cu rezultate mici, care vor apărea pe factura lunară de energie.

Dacă întâmpinați condiții de frig pe tot parcursul iernii, luați aparatele de încălzire a piscinei înăuntru pentru sezon.De-a lungul oricărei furtuni de iarnă, cel puțin îți dorești este daune ireversibile aduse utilajelor tale.Hopa scuze!Dar, dacă temperatura dvs. nu depășește 50 Fahrenheit, pompa de căldură a piscinei va salva ziua.

În încheiere, merită pompele de căldură pentru piscină?

Bine, doamnelor și domnilor, este un simplu, da, pe scurt.Când piscina ta este încălzită, o vei folosi mult mai mult!Pompele de căldură pentru piscină, așa cum sa spus deja, sunt o utilizare mai eficientă a energiei, deoarece transferă căldura aerului din jur în apă.

Pompele de căldură pentru piscină au un cost anual mai ieftin decât încălzitoarele pe gaz, ceea ce le face atractive pentru proprietarii de piscine care doresc să-și folosească refugiul pe tot parcursul anului.Și nu știu dacă ai observat, mama natură spune mulțumesc.Spre deosebire de încălzitoarele pe gaz care folosesc combustibili fosili și gaz propan, pompele pentru încălzirea piscinei își extrag căldura din aerul natural.


De asemenea, de interes:
Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692