Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Pompa de căldură cu sursă de aer poate încălzi o întreagă casă?

Pompa de căldură cu sursă de aer poate încălzi o întreagă casă?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-05-20      Origine:teren

Probabil că ați fost odată înșelați de o pompă de căldură fără conducte care necesită dispozitive de tratare a aerului sau „capete” în fiecare cameră.Nu este cazul, însă.

În funcție de învelișurile structurale ale casei și de mișcarea aerului, o singură unitate principală poate încălzi o casă de 1500 mp.Cu toate acestea, clădirile vechi cu compartimente separate suplimentare vor necesita în continuare unități de pompă de căldură fără conducte.Dacă locuința dumneavoastră este dotată cu podea deschisă și doriți să vă lăsați ușile deschise, puteți beneficia și de sistemul fără conducte.


Factori care determină dacă pompa de căldură sursă de aer îți va încălzi toată casa


Izolatie


Orice sistem de pompă de căldură cu sursă de aer va avea dificultăți să vă încălziți casa dacă casa este izolată ineficient.Deci, probabil veți experimenta zone calde sau reci.Unitatea fără conducte cu un singur cap va încălzi cu ușurință o suprafață de 1300 sq. ft în sezonul de iarnă și vara, dacă casa este bine izolată și permite circulația liberă a aerului.Izolația asigură mai puțină evacuare a căldurii.Astfel, căldura generată este conținută și circulată corespunzător în interiorul locuinței dumneavoastră.


Tehnologia invertorului


Un alt motiv pentru care o pompa de caldura cu sursa de aer iti poate incalzi intreaga casa este incorporarea tehnologiei pompei de caldura inverter.Acolo unde un cuptor tradițional va eșua din cauza frigului extrem, o pompă de căldură cu sursă de aer cu tehnologia inverter va prospera.Deci, ar trebui să vă așteptați ca o pompă de căldură fără conducte să funcționeze pe tot parcursul.


682x682 2


Acest lucru nu implică nici că funcționează întotdeauna în starea sau funcția de încălzire.Mai degrabă, ventilatorul este pornit continuu, se rotește și curăță și circulă în toată casa.Este o asigurare a unei case confortabile într-o zi înghețată de iarnă.Când temperatura exterioară este de 40 °C și ușile tale sunt deschise, casa ta va atinge în cele din urmă nivelul de 40 de grade.Având în vedere că temperatura de curgere a ușii deblocate este aceeași cu aerul care curge de la pompa de căldură fără conducte, casa ta nu se va încălzi ușor.

Cu toate acestea, se ajunge la un moment în care va fi necesar un schimbător de aer interior.Așadar, ar fi de ajutor dacă ați înțelege cum funcționează sistemele și cum pot fi montate în mod corespunzător în casa dvs.

Tehnologia inverter modernizează pompele de căldură, astfel încât acestea să nu se oprească complet atunci când casa ta este complet încălzită.În schimb, reduc doar viteza de funcționare a pompei de căldură.Prin faptul că nu pornesc de la zero, sunt foarte bune pentru eficiență.Deci, dacă casa dvs. a fost încălzită înainte, unele dintre temperaturile inițiale vor fi menținute.Deci, atunci când vă încălziți casa, nu va trebui să porniți pompa de căldură la ore ulterioare și, prin urmare, să începeți să vă încălziți casa de la început.

În plus, acestea permit utilizatorilor să le opereze pe diferite frecvențe.Driverele de frecvență flexibile ale invertorului de curent continuu detectează temperaturile din jur și se ajustează în consecință, deoarece sunt controlate complet de compresorul pompei de căldură și viteza motorului electric.


Folosiți pompe de căldură cu sursă de aer de supraîncălzire?


Mai mulți producători combină acum cele două unități distincte de agent frigorific în pompele lor de căldură, rezultând sisteme mai bune care pot atinge temperaturi de 80°C.

Unele progrese tehnologice semnificative care merită menționate sunt compresoarele care permit aburului sub presiune să vă reinjecteze compresoarele pentru a crește temperaturile.Modificările temperaturii de tur la aceste dispozitive pot ajunge la peste 65°C.

Un avantaj al acestei tehnologii este că scade complexitatea pompei dumneavoastră de căldură și, prin urmare, costul de funcționare al acesteia.Presiunile de funcționare măresc solicitarea compresoarelor și reduc pragul de agent frigorific al acestora.


De ce o pompă de căldură cu sursă de aer nu vă încălzește complet întreaga casă?


Căldura distribuită de la pompele de căldură din sursa de aer către casa dvs. depinde în mare măsură de temperatura exterioară.Cu toate acestea, generarea sa totală de căldură scade pe măsură ce temperatura ambientală scade.

Când temperaturile exterioare scad, la fel scade și capacitatea de încălzire a unei pompe de căldură cu sursă de aer.Aceste pompe de căldură sunt dimensionate în mod normal pentru a furniza aer cald 80-90 la sută din sarcina dumneavoastră anuală.Acest lucru ar trebui să poată satisface 100% din nevoile de încălzire ale apartamentului dvs. în timp ce temperaturile sunt peste zero.

În consecință, se recomandă să aveți o sursă suplimentară de încălzire pregătită pentru dacă vremea exterioară devine extremă.Dacă pompele de căldură cu sursă de aer încep să-și piardă eficacitatea, li se va permite să compenseze deficitul.

Oamenii pot cumpăra canistre metalice pline cu combustibil dacă nu doriți ca casa dvs. să fie conectată la rețelele de gaz și electricitate.Acest lucru are costuri de operare scăzute, deoarece nu funcționează în întregime, ci doar sprijină pompele de căldură din sursa de aer.


Nu este suficientă căldură din cauza conductei de căldură înghețate?Ce să fac?


Nu este necesar să vă faceți griji cu privire la glazura unei pompe de căldură cu sursă de aer.Deși acest lucru se întâmplă frecvent la frig extrem, afectând astfel conductele.Din nou, acest lucru nu înseamnă că turnați antigel în conducta înghețată, deoarece acest lucru poate agrava problema.

Pompele de căldură surse de aer se vor dezgheța mecanic odată ce devine înghețată.Aceasta implică faptul că cea mai mare parte a puterii sale va fi utilizată pentru a disipa căldura colectată în și în jurul conductei.

Dacă acest lucru nu este complet automatizat, verificați manualul proprietarului pentru a determina dacă puteți iniția manual procedura de dezghețare.Dacă totul eșuează, contactați producătorul pompei de căldură pentru asistență.Nu încercați să remediați problema fără a solicita asistență de specialitate.


Pompele de căldură cu sursă de aer vor fi o investiție bună?


Amenajarea caselor cu pompe de căldură cu sursă de aer merită explorat în clădiri noi, în special una care a fost creată având în vedere primele idei de material.În plus, nu sunt doar încălzire cu emisii scăzute de carbon pentru casă, ci sunt și fiabile și durează considerabil mai mult.

Aceste pompe sunt rareori defecte, dar pompele de căldură cu sursă de aer de înaltă calitate pot dura 2 decenii.Este un bun raport calitate/preț atunci când verificați posibilitatea de a recupera o parte din costul inițial prin stimulente.

În cele din urmă, dacă se formează gheață în jurul unităților dvs. exterioare, sistemele sunt cel mai probabil în funcție de dezghețare.Pentru a evita gheața, pompele de căldură pot intra momentan în modurile de dezghețare.Când se formează gheață pe bobinele exterioare, mecanismul său de dezghețare trebuie să o topească pentru a evita defectarea dispozitivului.

Pentru a asigura o temperatură uniformă a mediului în timpul modurilor de dezghețare, banda de încălzire de rezervă și pompele de căldură ar putea fi pornite simultan.Când unitatea interioară detectează că temperaturile aerului devin prea scăzute, va porni încălzitorul de rezervă sau cuptoarele, în timp ce procesul de dezghețare încălzește serpentinele exterioare.

Bobina sa trebuie să rămână fără gheață pentru a evita deteriorarea motorului electric și a compresoarelor din pompele exterioare.


Când ar trebui să mă aștept ca o pompă de căldură cu aer să îmi încălzească casa?


Vremea caldă sau moderat rece este ideală pentru ca pompele de căldură cu sursă de aer să funcționeze corect.Permite acestor dispozitive să extragă rapid și complet căldura din aer și să o redistribuie în casa ta.În plus, funcționează ca încălzitoare și aparate de aer condiționat și sunt achiziții rezonabile chiar dacă locuiți într-o regiune fierbinte.

Este de remarcat faptul că anumite pompe de căldură funcționează foarte mult în locuri reci și nu în cele extreme, așa cum am menționat mai sus.

Argumentul este că o pompă de căldură cu conducte expuse va dori să funcționeze mult mai mult pentru a furniza căldură casei dvs. pe tot parcursul iernii friguroase decât în ​​lunile de toamnă.

În cazul în care sistemele pompelor de căldură nu pot extrage suficient aer cald, va fi necesară o unitate de rezervă.Amintiți-vă, pompele de căldură cu sursă de aer cu țevi expuse sunt mult mai vulnerabile la îngheț la temperaturi mai scăzute decât cele cu instalații sanitare subterane.Poate duce la o creștere a facturilor la energie pentru câteva luni în fiecare an.Drept urmare, te deranjează dacă cheltuiești mai mult pe ceea ce nu te așteptai înainte.


Care este prețul unei pompe de căldură cu sursă de aer?


De obicei, costul înființării pompelor de căldură cu sursă de aer este determinat de complexitatea instalării și de alte considerente ale distanțelor dintre unitatea pompei de căldură și casă.Ar putea fi necesare izolații, ceea ce se va adăuga la costurile totale de instalare.

Casele mai mari pot necesita o pompă de căldură uriașă sau mai multe unități, ceea ce înseamnă costuri mai mari.Deși este dificil de prezis costul unei surse de aer construite corect, pompele de căldură presupun un preț de bază de 6.000 USD.

Apoi adăugați 750 USD/kW.Pompele de căldură de 10 kW, de exemplu, ar trebui să fie de 6.000 USD plus 7.500 USD și un preț total de instalare de 13.500 USD.Montarea pompelor de căldură cu sursă de aer în casele noi vă poate costa în jur de 11.000 USD.


Încheierea


O pompă de căldură cu sursă de aer este una dintre cele mai eficiente și mai rentabile opțiuni de încălzire disponibile.Acestea au scopul de a reduce efectul asupra mediului, deoarece volumul de carbon emis este redus semnificativ.De asemenea, este fezabil să operați sistemele cu opțiuni de energie ecologică, făcând casa dvs. mai ecologică.

Pe de altă parte, temperaturile mai calde pot fi benefice pentru astfel de sisteme, în timp ce vremea mai aspră le poate diminua eficacitatea.O mare parte din aceasta depinde de tipul de pompă de căldură pe care o alegeți.

Ori de câte ori vă simțiți gata să aveți casa dumneavoastră echipată cu o pompă de căldură cu sursă de aer, nu va exista un loc mai bun în care să căutați decât SPRSUN.Este marca cu un raport calitate-preț bun, care este în afaceri de aproape 2 decenii.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692