Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Pompe de căldură pentru piscină aer-apă vs. încălzitoare tradiționale de apă pentru piscină

Pompe de căldură pentru piscină aer-apă vs. încălzitoare tradiționale de apă pentru piscină

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2019-09-06      Origine:teren

Vara este un sezon bun pentru înot, iar mai mulți oameni merg la piscine din zone rezidențiale, stadioane, cluburi de înot și alte locuri.În ultimii ani, odată cu popularizarea pompei de căldură aer-apă, produsele conexe au fost utilizate pe scară largă în proiectele de apă caldă de hoteluri, fabrici, spitale, clădiri de birouri, piscine interioare etc.


Sursă de aer Pompe de căldură pentru piscină

Pentru a satisface diferitele cerințe ale diferitelor aplicații, producătorii de pompe de căldură cu sursă de aer dezvoltă diferite tipuri de produse pentru pompe de căldură cu sursă de aer.De exemplu, pompa de caldura aer-apa pentru piscina este un echipament de apă caldă care este foarte popular printre piscinele interioare, piscinele exterioare și cluburile de fitness.Deci, care sunt avantajele pompei de căldură cu sursă de aer pentru piscină în comparație cu echipamentele tradiționale de încălzire a piscinei?Mai jos este introducerea.

Cum se aplică pompa de căldură aer-apă pentru o temperatură constantă a piscinei?Piscina cu temperatura constanta este mai buna si mai confortabila decat piscina cu temperatura normala.Zonele de antrenament ale înotătorilor naționali aparțin practic piscinelor cu temperatură constantă.Pentru a menține o temperatură constantă pentru o perioadă lungă de timp, apa din piscină trebuie încălzită.De obicei, echipamentele de încălzire utilizate în mod obișnuit includ cazane pe ulei, cazane electrice, încălzitoare solare de apă și pompe de căldură cu sursă de aer, printre care pompele de căldură cu sursă de aer sunt adesea aplicate piscinelor la temperatură constantă.

Economie de energie

Piscinele comerciale au nevoie de multă apă și consumă multă energie termică.Sursa generală de căldură nu poate îndeplini cerințele, iar costul de funcționare este ridicat.Protecția unică a mediului și performanța de economisire a energiei a încălzitorului de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer se adresează doar caracteristicilor piscinei.Utilizează energia termică gratuită din aer pentru a furniza în mod continuu apă și apoi obține efectul de protecție a mediului și de economisire a energiei, reducând costurile de operare.

Când pompa de căldură cu sursă de aer încălzi apa, deoarece energia principală provine din căldura din aer, iar electricitatea este utilizată numai pentru funcționarea unităților cu pompe de căldură, eficiența de încălzire a încălzitorului de apă pentru piscină cu sursă de aer ajunge până la 400%, ceea ce este de patru ori mai mare decât a boilerului electric general.

Costuri reduse

Piscinele necesită multă apă caldă, ceea ce indică costuri mari de încălzire.Pentru a încălzi o tonă de apă, pompa de căldură cu sursă de aer costă cel mai puțin, urmată de încălzitorul solar de apă cu încălzitorul electric de rezervă.Cazanul pe ulei este cel mai scump dintre toate din punct de vedere al costurilor de exploatare.Pompa de căldură aer-apă este cea mai bună alegere pentru operatorii de piscine care doresc să controleze costurile și să îmbunătățească eficiența economică.Deși pompa de căldură pentru piscină cu sursă de aer consumă energie electrică, nu se bazează pe electricitate pentru a genera căldură, ci menține funcționarea unității, permițând astfel agentului frigorific din unitatea pompei de căldură să transporte în mod continuu multă energie termică din aer pentru a încălzi apa, cu COP până la 4,0.

Echipamentele electrice de încălzire, cum ar fi cazanele electrice, transformă energia electrică de calitate superioară în energie termică de calitate scăzută, cu cel mai înalt nivel de eficiență energetică de numai 95%.În schimb, prin utilizarea unei pompe de căldură cu sursă de aer, încălzirea apei în aceeași piscină consumă doar un sfert din energie electrică în comparație cu boilerul electric.

Anti-coroziune

Calitatea apei piscinei conține o mulțime de săruri evacuate din corpul uman.Schimbătorul de căldură al materialelor obișnuite nu se poate adapta la mediul cu o astfel de calitate a apei.Ca rezultat, este ușor să fie corodat și deteriorat prin perforare.Prin urmare, pompa de căldură pentru piscină constă de obicei dintr-un schimbător de căldură din titan foarte rezistent la coroziune pentru anticoroziune.

Siguranță

Al patrulea avantaj al pompei de căldură aer-apă este: prevenirea accidentelor de opărire. Sursă de aer pentru piscină boiler cu pompă de căldură poate sa reduce eficient apariția accidentelor precum opărire, deoarece temperatura maximă a apei de ieșire este de doar 40 sau 45 de grade Celsius.

Tocmai din cauza numeroaselor avantaje ale pompei de căldură cu sursă de aer, în această etapă, nu numai piscinele din zone rezidențiale, hoteluri, cluburi de fitness și alte locuri încep să folosească pompe de căldură cu sursă de aer pentru piscine, chiar și locurile de înot profesionale sunt echipate. cu pompe de căldură aer-apă.În general, este cea mai bună alegere pentru operatorii de piscine să folosească pompe de căldură cu sursă de aer pentru a încălzi apa din piscină la temperatură constantă, care este sigură, sănătoasă, economică și durabilă.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692