Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Pot funcționa pompele de căldură aer-apă pe vreme rece?

Pot funcționa pompele de căldură aer-apă pe vreme rece?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2018-09-21      Origine:teren

Pe măsură ce se apropie iarna, cererea de încălzitoare de apă cu pompă de căldură va crește considerabil în comparație cu primăvara, vara și toamna.Pentru industria încălzitoarelor de apă de uz casnic, încălzitoarele de apă cu sursă de aer devin din ce în ce mai populare datorită avantajelor de economisire a energiei și de siguranță.Dar unii internauți au pus întrebări cu privire la acest tip de noi pompe de căldură cu energie.De exemplu, se întreabă dacă pompele de căldură aer-apă ar funcționa pe vreme rece.


Atunci când alegeți o pompă de căldură, trebuie să luați în considerare cea mai scăzută temperatură din zona dvs.Este adevărat că pompele de căldură cu sursă de aer folosesc aer pentru a produce apă caldă.Și este, de asemenea, adevărat că, atunci când temperatura este mai mică de -10, deoarece temperatura este prea scăzută, capacitatea de încălzire a pompelor de căldură obișnuite cu aer și a încălzitoarelor de apă ar scădea.Cu toate acestea, este părtinitoare să spunem că pompele de căldură aer-apă nu pot fi utilizate la temperaturi scăzute.


Odată cu progresul tehnologiei pompelor de căldură, au fost dezvoltate produse pentru pompe de căldură cu sursă de aer la temperatură joasă, care aplică cele mai recente tehnologii avansate. Injecție îmbunătățită de vapori tehnologia compresoarelor pentru a rezolva problema eficienței scăzute de încălzire în zonele reci.Acest tip de pompe de căldură se numesc Pompe de căldură EVI.


Pompe de căldură EVI


În nordul Europei și în alte regiuni cu climă rece, pompele de căldură aer-apă EVI au fost utilizate cu succes pentru a obține încălzirea casei la temperaturi ultra joase și furnizarea de apă caldă.Prin urmare, mediul cu temperatură scăzută nu mai este dezavantajul produselor sursă de aer pe piața din nord.


Pompele de căldură cu sursă de aer Sprsun EVI sunt concepute special pentru apă caldă menajeră și încălzirea casei în zonele reci, unde temperatura cea mai scăzută a aerului ajunge la -25℃.Pentru caracteristicile detaliate ale produsului, vă rugăm să consultați Pompe de căldură aer-apă EVI.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692