Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Protecții multiple ale pompelor de căldură cu sursă de aer

Protecții multiple ale pompelor de căldură cu sursă de aer

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2019-12-05      Origine:teren

De la apariția pompei de căldură cu sursă de aer (ASHP), aceasta a fost renumită pentru economisirea energiei și pentru siguranță.Se poate spune că nu există aproape nicio amenințare la adresa siguranței personale.Acum aceasta este întrebarea: știți cum este proiectat ASHP pentru a-și păstra siguranța?Acest articol va introduce mai multe funcții de protecție ale pompei de căldură surse de aer.

SPRSUN Proiectul pompei de căldură cu sursă de aer

Protecție la înaltă presiune

Protecția la presiune înaltă se referă la funcția implementată de protectorul de înaltă presiune.Când temperatura condensatorului este prea mare, unitatea va opri funcționarea compresorului.Funcționarea la presiune înaltă este foarte dăunătoare pentru unitate, ceea ce va cauza o temperatură ridicată de evacuare, un curent de funcționare crescut și o eficiență redusă.Temperatura compresorului va deveni prea mare, partea de frecare a compresorului se va deteriora din cauza scăderii puternice a vâscozității uleiului, iar durata de viață va fi scurtată.


Când temperatura uleiului de motor și a freonului depășește 135 ℃, poate apărea și fenomenul de disociere a carbonului, care va provoca modificări chimice ireversibile și va deteriora unitatea.Prin urmare, sursa de aer pompa de caldura boiler de apa trebuie să aibă funcția de protecție automată de înaltă presiune.


Protecție la presiune scăzută

Această protecție este implementată de protectorul de joasă presiune.Când presiunea evaporatorului este prea scăzută, capacitatea de încălzire a pompei de căldură va scădea, temperatura de evacuare va scădea și chiar și unitatea își va pierde capacitatea de încălzire.Este posibil să apară îngheț la evaporator în avans.Din cauza scăderii calității de lucru, căldura de frecare a compresorului nu poate fi eliminată.Ca urmare, temperatura corpului compresorului este crescută și uzura este intensificată.


Protecție la supracurent

Când curentul prin bobina compresorului crește anormal și depășește curentul maxim permis de compresor, protectorul de supracurent acționează pentru a forța compresorul să se oprească.Acest lucru indică, în general, o defecțiune gravă a compresorului.Când apare acest fenomen, este necesar să se verifice mai întâi dacă înfășurarea compresorului este anormală și dacă există scurtcircuit, scurtcircuit și compresor blocat.


Protecție a comutatorului debitului de apă

Dacă există un debit de apă în încălzitorul de apă cu pompă de căldură este, de asemenea, o condiție necesară pentru ca unitatea să pornească.Scopul este de a preveni funcționarea pompei de apă atunci când aceasta este în afara apei.De asemenea, această funcție poate evita temperatura ridicată a condensatorului, precum și alte defecțiuni.Când pompa de căldură primește comanda de pornire, va detecta mai întâi dacă comutatorul debitului de apă este pornit.Numai dacă există un flux de apă, comutatorul poate fi pornit, iar apoi alte elemente vor fi detectate la rândul lor.Compresorul va fi pornit odată ce totul va fi normal.


Protecție împotriva defecțiunii senzorului de temperatură a apei

Indiferent dacă pompa de căldură funcționează sau nu, trebuie să aibă intrarea semnalului de temperatură a apei, astfel încât atunci când unitatea nu poate detecta semnalul sau semnalul se deplasează și se modifică într-o mare măsură dincolo de domeniul permis de regulator, regulatorul automat va opri unitatea pompei de căldură. .Motivul acestei defecțiuni este circuitul întrerupt, scurtcircuitul sau problema de calitate a sondei de detectare a temperaturii.De exemplu, modificarea valorii rezistenței nu poate reflecta corect temperatura apei, deoarece senzorul de temperatură se udă.În acest caz, circuitul întrerupt sau defecțiunea scurtcircuitului trebuie tratat sau înlocuit înainte de repornire.


Protecție împotriva defecțiunii senzorului de temperatură a vaporizatorului

Aceasta este similară cu protecția împotriva defecțiunii senzorului de temperatură a apei.De asemenea, este necesar ca pompa de căldură cu sursă de aer să cunoască semnalul de temperatură al evaporatorului înainte de a începe să funcționeze, al cărui scop este să determine dacă sistemul trebuie să dezghețe și să oprească funcționarea ventilatorului pentru a preveni temperatura de evacuare a compresorului. devenind prea sus.Dacă ASHP nu poate detecta semnalul, se va opri, de asemenea, pentru a proteja unitatea.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692