ERP A+++ Etichetă energetică

Pompe de căldură R290 DC Inverter

 
Pompa de căldură SPRSUN R290 este proiectată cu compresor DC Inverter Panasonic și motor ventilator DC Inverter pentru a îndeplini cerințele stricte privind respectarea mediului, eficiență, stabilitate și liniște.Pe lângă utilizarea gazului verde R290 și tehnologia inverter, noua unitate este, de asemenea, evaluată cu o etichetă energetică A+++, reducând facturile la energie pentru uz rezidențial.

Produse

Beneficiile pompelor de căldură SPRSUN R290

ERP A+++ - Utilizați agent frigorific R290

Fabricate cu agenți frigorifici sustenabili R290, potențialul de încălzire globală (GWP) este de până la 3,3, pompele noastre de căldură R290 contribuie la eliminarea emisiilor de carbon.Este evaluat cu o etichetă energetică A+++.Unitatea poate economisi 50%-80% din energie decât altele.

Aspect ușor de utilizat

 • Panoul frontal al pompei de căldură SPRSUN R290 este realizat din panou blister, iar panourile din spate și laterale sunt din tablă, ceea ce poate suporta cerințe mai mari pentru aspectul personalizat.
 • Pompa de căldură R290, cu capac de plasă turnat prin injecție în spirală, în conformitate cu forma aerodinamică, este favorabilă fluxului de reducere a zgomotului.
 • Mânerele mari din plastic de pe panoul din spate sunt proiectate pentru acces facil la cablurile de alimentare și întreținere.
Carel controller
SPRSUN R290 Touch Screen
Display of SPRSUN R290 heat pump controller

Sistem de control inteligent CAREL

 • Modul de monitorizare a consumului încorporat, puteți vizualiza în timp real și istoricul voltajului, curentului, puterii și POLIŢIST date în Controllerul Carel.Consumul de energie este mai intuitiv prin afișarea graficului curbei, iar funcția de afișare a debitului de apă este adăugată.
 • Echipat cu un inteligent touch screen care funcționează prin WIFI, pompele de căldură R290 permit utilizatorilor să controleze dispozitivul de la distanță printr-un APP.
 • Sistemul de control inteligent acceptă dezghețare inteligentă, intrând automat în modul de dezghețare când sunt îndeplinite condițiile, îmbunătățind astfel fiabilitatea și eficiența unității pompei de căldură R290.

Siguranță ridicată și rezistentă la explozie

 • SPRSUN pompe de căldură R290, utilizați piese de primă clasă, cum ar fi Panasonic compresor special de siguranță R290, CAREL rezistent la explozie supapă de expansiune electronică, releu antiexploziv, Grundfos pompa de apa si alte componente de inalta calitate pentru a asigura siguranta.
 • Incorporat supapă de evacuare și supapă de limitare a presiunii: Când există o scurgere de agent frigorific R290, agentul frigorific poate fi evacuat prin aceasta.
 • Supapa cu ac din structură adoptă o metodă de etanșare. Jaluzele pe despărțitorul din mijloc și orificii de convecție pe șasiu poate crește convecția aerului și poate împiedica agentul frigorific să atingă concentrații explozive.
 • Design de control electronic sigur: Aspectul cutiei electrice a pompei de căldură R290 a fost optimizat, iar cablajul este mai rezonabil și mai ordonat.Are siguranțe încorporate și protecție mecanică a comutatorului de înaltă tensiune pentru a obține o protecție multiplă la supracurent.

Funcția SG-Ready

Integrarea unui „SG-Ready” asigură că pompa de căldură SPRSUN R290 comunică cu rețeaua inteligentă, permițând o optimizare excelentă a energiei și o integrare în rețea.
SPRSUN R290 heat pump with SG function
SPRSUN Smart Control Family

Reducere la șocuri/zgomot

 • Moduri opționale zi și noapte - permite funcționarea cu frecvență joasă și zgomot redus în modul noapte pentru un mediu mai confortabil;
 • Reducerea totală a zgomotului - Piesele ranforsate pentru reducerea vibrațiilor, împreună cu reducerea dublă a zgomotului a compresorului și acoperirea completă a materialului de izolare fonică pe panoul interior, fac pompa de căldură R290 să funcționeze mai silențios.
 • Utilizați grila spiralată turnată prin injecție pentru a varia fluxul de aer și pentru a reduce zgomotul.

Tehnologie Full DC Inverter

Pompa de căldură cu sursă de aer R290 adoptă tehnologia de conversie a frecvenței DC pentru a îmbunătăți capacitatea de încălzire la temperatură joasă.În climatele reci, capacitatea de încălzire este cu 30% mai mare decât pompele de căldură tradiționale.

-25℃ Temperatură ambientală scăzută

Combinând agentul frigorific natural R290 și tehnologia de încălzire cu invertor, noua pompă de căldură R290 poate funcționa de la -25°C până la 45°C, menținând un COP ridicat și o stabilitate fiabilă.Temperatura apei la ieșire atinge 75°C fără încălzire electrică.

Proces unic de fabricare a pompelor de căldură R290

Ca lider furnizor de pompe de caldura, SPRSUN produce sistematic pompe de căldură R290 fiabile.Puteți obține produsele dvs. personalizate de la noi în doar șase pași.Obțineți tot ce aveți nevoie făcut de un singur producător și economisiți timp, bani și efort.
Dezvoltarea produsului
Cu o echipă de cercetare și dezvoltare competentă și ingineri experimentați, comunicăm cu dvs. pentru a discuta cerințele dvs.De asemenea, oferim idei practice de dezvoltare a pompelor de căldură și recomandări de categorii.​​​​​​​
Materii Prime Premium​​​​​
Datorită relației noastre lungi de ani de zile cu furnizori lideri în industrie precum Panasonic, CAREL, Grundfos, Copeland, Mitsubishi și Schneider, achiziționăm materii prime de calitate superioară pentru pompele de căldură R290 care garantează o producție excelentă.​​​​​
Productie de masa eficienta
Efectuăm producție în masă cu o fabrică de peste 30.000 mp cu mai multe linii de producție, peste 600 de muncitori cu experiență și proceduri standard de producție.Pe lună, producăm peste 25.000 unități cu implementare strictă a managementului ISO9001, ISO14001 și 6S.
​​​​​​​Control strict de calitate
Pompele noastre de căldură R290 sunt inspectate 100% în fabricile noastre KEYMARK și certificate ISO pentru a asigura consistența și calitatea.Efectuăm cinci procese stricte de control al calității: proiectarea sistemului, materialul primit, grefele de conducte, sistemul de asamblare și controlul de calitate al produsului finit.
•Proceduri de testare la standarde înalte
• Suport de inspecție terță parte
Pompă de căldură avansată
Laborator de testare
Pe lângă sistemul strict de control al calității în vigoare, avem un laborator independent de testare a pompelor de căldură care poate simula performanța de funcționare a pompelor de căldură R290 la temperatura ambiantă de la -30⁰C la 50⁰C.Ratificat de TUV SUD, laboratorul nostru poate emite direct rapoarte de testare aprobate de UE.​​​​​​​
Ambalare și livrare
Folosind recipiente puternice din lemn care pot rezista la condiții extreme și deteriorări, fiecare unitate de pompă de căldură R290 este ambalată și trimisă către dvs.Cu experiența noastră bogată în logistică în transportul de consolidare, comenzile dumneavoastră vă vor fi livrate în cel mai scurt timp.​​​​​​​

Pompe de căldură personalizate R290 în stilul mărcii dvs

SPRSUN este completul tău producator de pompe de caldura aer-apa.Găsiți de la SPRSUN modelele dvs. potrivite pentru R290 sau vă vom crea împreună pe cele personalizate.Cu mai mult de 24 de ani de experiență în pompe de căldură personalizate, avem cei mai buni meșteri care să garanteze că fabricăm și inspectăm pompa de căldură R290 pe baza standardelor industriei și a cerințelor clienților.SPRSUN poate construi parteneriate cu orice furnizor sau distribuitor de marcă din întreaga lume, deoarece pompa de căldură de ultimă generație R290, care răspunde diverselor nevoi ale clienților, vă va îmbunătăți afacerea.
Aspect și culoare
Specificații
Siglă
Material carcasă
Ambalare
Printre producătorii de pompe de căldură, SPRSUN este unic pentru sh.

SPRSUN Soluția pentru pompă de căldură R290 vă face profitabil

Cu o lungă istorie de a oferi clienților căldură și confort, ne-am câștigat reputația de cel mai bun producător din lume de pompe de căldură R290 din China.Pompele noastre de căldură R290 sunt utilizate în mod popular în întreaga lume în Țările de Jos, România, Polonia, Franța și așa mai departe.În calitate de producător profesionist de pompe de căldură pe care vă puteți baza, indiferent de industria dvs., suntem încrezători că vă oferim produse și servicii excepționale.
01

24+ ani de experiență

De la înființarea noastră în 1999, am acumulat multă experiență și cunoștințe în cercetare și dezvoltare, personalizare și producție, făcându-ne furnizor de pompe de căldură cu sursă de aer ar trebui să vă asociați pentru a vă bucura de cele mai bune beneficii.Nu precupețim eforturi pentru a vă ajuta să vă remarcați pe piața competitivă.
02

Suport de marketing și consiliere

Ne deosebim de alți producători prin acordarea suportului de marketing de care aveți nevoie pentru a vă împinge afacerea mai departe.Serviciile noastre extinse cu valoare adăugată includ suport tehnic 24/7, vânzări și marketing și materiale publicitare.
03

Timp de răspuns rapid

SPRSUN are un timp de livrare prevăzut de cel mult o lună.Indiferent de cât de voluminoasă este comanda dumneavoastră angro de pompă de căldură, o vom finaliza în termen de o lună și vi le vom expedia prin intermediul partenerilor noștri logistici de încredere.
04

Capacitate mare de producție

Susținut de o bază de producție de 30.000 mp, un laborator de testare avansat și experți cu înaltă calificare, îmbunătățim eficiența producției pentru a satisface nevoile cantităților mari de pompe de căldură R290 din China din întreaga lume.
05

Asistență prevânzare până la postvânzare

Fără a se limita la producția pompei de căldură R290, oferim servicii cu valoare adăugată pentru a vă ajuta creșterea și succesul.Echipele noastre vor acoperi toate nevoile dumneavoastră, de la consultanță pre-vânzare până la serviciul post-vânzare.
Consultanță 24/7 > Plan de încălzire personalizat > Cercetare și dezvoltare>Producție>Instruire în tehnică/marketing > 3 ani garanție
06

Furnizați kituri de instalare

Nu doar livrăm produse de top, dar asigurăm și comoditate pentru clienții noștri.Furnizăm accesorii și kituri de instalare compatibile cu pompele noastre de căldură R290.Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la căutarea unor piese de schimb sau kituri în altă parte, economisind timp și bătăi de cap.

R290 Instalare pompe de căldură aer-apă

SPRSUN Pompa de căldură R290 are cinci moduri de lucru: Doar incalzire, Doar răcire, Doar apă caldă menajeră, Incalzire + ACM, Răcire+ ACM. De asemenea, se poate combina cu panouri solare, cuptoare și altele.Metodele de instalare a pompei de căldură R290 variază pe măsură ce nevoile dumneavoastră se modifică.

Să știm cum putem ajuta

Apreciem comentariile și sugestiile dumneavoastră.Pentru mai multe informații despre pompele noastre de căldură, vă rugăm să completați și să trimiteți formularul de mai jos.
Contactaţi-ne

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692