Acasă / Blog / Blogul companiei / SPRSUN Își îmbunătățește produsele cu pompă de căldură cu funcție de control WiFi

SPRSUN Își îmbunătățește produsele cu pompă de căldură cu funcție de control WiFi

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2019-08-22      Origine:teren

SPRSUN, un producător profesionist de pompe de căldură din 1999, își modernizează recent produsele pentru pompe de căldură pentru a satisface cerințele din ce în ce mai mulți clienți.Funcția de control WiFi și o serie de pompe de căldură noi și îmbunătățite sunt dezvoltate de echipa noastră de ingineri pe lângă actualizarea parametrilor.


Control WiFi (Opțional)

SPRSUN Pompă de căldură cu control WiFi

În primul rând, funcția de control WiFi (opțional) este disponibilă acum în SPRSUN pompe de căldură cu sursă de aer astfel încât clienții să își poată controla pompele de căldură aer-apă prin APP (atât telefoanele mobile cu Android, cât și IOS).


Avantajul acestei funcții este evident: clientul își poate porni/opri pompa de căldură sau poate seta temperatura apei oricând și oriunde atâta timp cât există conexiune WiFi.


Pompe de căldură noi și îmbunătățite

O serie de noi modele funcționale sunt chiar adăugate portofoliului, cum ar fi sursa de aer cu refulare superioară cu cost redus încălzitoare de apă cu pompă de căldură, Pompe de căldură DC inverter, pompe de caldura pentru piscina pentru încălzirea și răcirea apei, pompe de căldură de uz casnic pentru încălzire și răcire etc.

SPRSUN Pompe de căldură DC Inverter

Modelele de pompe de căldură existente sunt, de asemenea, îmbunătățite.De exemplu, temperatura maximă a apei de ieșire a pompelor de căldură de înaltă temperatură cu sursă de aer SPRSUN (care vizează încălzirea apei industriale/comerciale) poate atinge 80℃, comparativ cu temperatura maximă anterioară a apei de 75℃.


Prin urmare, clienții au acum mai multe opțiuni de făcut atunci când selectează modelul potrivit de pompă de căldură în funcție de nevoile lor specifice.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692