Acasă / Blog / Blogul companiei / SPRSUN Lansează o demonstrație live Heat Pump Factory în noiembrie 2019

SPRSUN Lansează o demonstrație live Heat Pump Factory în noiembrie 2019

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2019-11-04      Origine:teren

În zilele noastre, internetul mobil a intrat în era transmisiei live.Pentru a ajunge mai eficient la consumatori și pentru a îmbunătăți imaginea mărcii și încrederea pompelor de căldură SPRSUN, lansăm un eveniment Factory Live Demo pentru a prezenta procesul de producție potențialilor noștri parteneri.Oricine sau orice companie care este interesată de produsele noastre cu pompe de căldură poate rezervați o demonstrație live cu noi și obțineți un voucher (până la 900 USD).


SPRSUN Heat Pump Factory Live Demo


A vedea e a crede.Invitarea potențialilor clienți să „asista” la etapele procesului de producție a pompei de căldură echivalează cu încurajarea consumatorilor să-și folosească propriii ochi și să judece dacă procesul de producție este standardizat și dacă calitatea produsului este fiabilă.Acest lucru ajută la eliminarea preocupărilor clienților cu privire la procesul de producție și la calitatea produsului pentru pompele de căldură SPRSUN.Prin această activitate demonstrativă live, am dori să demonstrăm că pompele noastre de căldură, în special pompele de căldură aer-apă, sunt într-adevăr fabricate cu materiale de marcă, manopera excelentă și teste stricte de control al calității.Și de aceea pompele de căldură SPRSUN îndeplinesc standardele internaționale și obțin certificate CE, CB, CCC, SAA și ERP.

Despre SPRSUN

Fondată în 1999 ca producător profesionist de pompe de căldură, Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd. este în industria pompelor de căldură de 20 de ani.Concentrându-se pe apă caldă, încălzire și răcire, SPRSUN este creat pentru a satisface nevoile speciale de economisire a energiei ale clienților cu suport tehnologic avansat din Germania, în timp ce au fost obținute ISO9001 și ISO14001.Printre produsele sale principale se numără pompe de căldură cu sursă de aer, Pompe de caldura DC inverter, pompe de căldură sol/apă, pompe de caldura pentru piscina, pompe de căldură de înaltă temperatură, Pompe de căldură EVI și așa mai departe.

Toate pompele de căldură SPRSUN adoptă componente de înaltă calitate, cum ar fi compresorul Copeland, supapa electronică de expansiune Danfoss, contactorul Eaton AC, controlerul CAREL etc. Și sunt produse pe baza standardului EN14511 cu CE, CB, SAA, ETL și ERP certificate.

Există 6 linii de producție în fabrică, astfel încât să putem produce peste 3000 de pompe de căldură pe lună.Echipamentele avansate și muncitorii cu experiență permit, de asemenea, o capacitate de producție puternică.Pentru a asigura calitatea produselor noastre, implementăm 5 standarde stricte de control al calității, care acoperă de la proiectarea sistemului, materialul primit, grefele de conducte, asamblarea până la produsul finit.Centrul puternic de cercetare și dezvoltare este capabil să simuleze temperatura ambiantă de la -25 la 50 pentru testarea unităților de pompă de căldură cu putere de intrare cuprinsă între 0,8kw și 80kw, precum și frecvența de 50Hz/60Hz.

De-a lungul anilor, produse excelente, bazate pe tehnologie de vârf și servicii profesionale, i-au câștigat SPRSUN reputația de cea mai importantă companie mondială în producția și furnizarea de pompe de căldură.Produsele noastre sunt binevenite în toată lumea, cum ar fi Germania, Suedia, Serbia, Turcia, Cehia, Rusia, Vietnam, Australia, Africa de Sud și așa mai departe.În termen de 18 luni de la data livrării, vom furniza noi piese de asamblare gratuite dacă produsul întâmpină vreo defecțiune în condiții normale de utilizare.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692