Acasă / Blog / Blogul companiei / SPRSUN Lansează un nou showroom pentru pompe de căldură

SPRSUN Lansează un nou showroom pentru pompe de căldură

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2020-11-04      Origine:teren

După câteva luni de planificare, proiectare, construcție și lucrări decorative, SPRSUN a fost extins și modernizat showroom-ul pompelor de căldură.Stilul de prezentare la modă și scurt se potrivește foarte mult cu imaginea mărcii SPRSUN.Situată în clădirea sediului companiei SPRSUN (Guangzhou, China), noua sală de expoziții nu este doar o fereastră importantă pentru a arăta imaginea mărcii, ci și un transportator important pentru a reflecta puterea cuprinzătoare a companiei.


SPRSUN Noul showroom pentru pompe de căldură

Întreaga sală de expoziție a produselor este împărțită în două zone tematice majore: Showroom de produse de uz casnic și Showroom de produse comerciale, inclusiv Pompe de căldură cu sursă de aer monobloc DC Inverter, Split EVI DC Inverter Sursă de aer Pompe de căldură, Pompe de căldură cu sursă de aer pentru piscină cu invertor de curent continuu, Pompe de căldură cu sursă de aer pentru uz casnic, Încălzitoare de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer comerciale, Pompe de căldură cu sursă de apă/sol, etc. Spațiul sălii expoziționale este în general împărțit în patru părți: zona de imagine a mărcii, zona de expoziție a produselor, zona de experiență a utilizatorului și zona de negociere de afaceri.Fiecare parte este independentă, dar interconectată.Orientarea către client este pe deplin luată în considerare în timpul procesului de proiectare, astfel încât să ofere o experiență de înaltă calitate din perspectiva clienților.


Lista cu SPRSUN pompe de căldură

După ani de explorare a pieței în țară și în străinătate, imaginea de diferențiere a mărcii de vârf a SPRSUN a fost adânc înrădăcinată în industria internațională a pompelor de căldură.Lansarea oficială a sălii de expoziții actualizate SPRSUN și-a împins progresul de marketing la un nou nivel și a accelerat modernizarea strategiei de brand SPRSUN.În prezent, compania efectuează o reformă de optimizare completă, construind un sistem puternic de operare a mărcii și continuă să aprofundeze poziționarea strategică, produse de vânzare la cald, asistență post-vânzare eficientă, canale de înaltă calitate, popularitatea mărcii, reputația mărcii etc. se străduiesc să ofere servicii de calitate pentru mai mulți parteneri cu o nouă atitudine.


SPRSUN certificate

Anul 2020 este un an de dezvoltare continuă și stabilă pentru companie și, de asemenea, un an cheie pentru SPRSUN de la schimbare cantitativă la schimbare calitativă.Prin consolidarea managementului, inovației tehnologice, optimizarea producției, transformarea pieței, introducerea talentelor, construcția culturală și alte aspecte, SPRSUN menține un impuls de dezvoltare sănătos, stabil și puternic.Chiar și în răspândirea largă a epidemiei globale de COVID-19, vânzările noastre în străinătate au înregistrat o creștere extraordinară.


SPRSUN Showroom comercial pentru pompe de căldură

Acum SPRSUN a construit o bază de producție standard independentă de aproape 30.000 de metri pătrați, cu o valoare anuală a producției de peste 44 de milioane de dolari SUA.Produsele companiei sunt exportate în peste 60 de țări și regiuni de peste mări, inclusiv Europa, Oceania, Africa, Asia de Sud-Est etc. În același timp, compania a desfășurat o rețea de canale aprofundată pe piețele interne chineze HVAC și a realizat realizări remarcabile.


SPRSUN afacere cu pompe de căldură

Noua sală de expoziții cu experiență, imaginea corporativă și sistemul de marketing, care au fost consolidate de companie cu investiții mari, au jucat un rol important în transformarea și modernizarea mărcii.În continuare, SPRSUN va integra în continuare alocarea de resurse avantajoase și va îmbunătăți din punct de vedere științific echipamentele de producție, cercetarea și dezvoltarea de noi produse, construcția de canale, investițiile în publicitate, serviciul post-vânzare, recrutarea de talente etc. Ne vom strădui să oferim produse mai bune. și servicii mai bune pentru partenerii și clienții noștri.


SPRSUN pompe de căldură comercialeArticole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692