Acasă / Blog / Blogul companiei / SPRSUN Pompe de căldură cu invertor de curent continuu clasificate ERP A+++ Nivel de energie

SPRSUN Pompe de căldură cu invertor de curent continuu clasificate ERP A+++ Nivel de energie

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2020-03-19      Origine:teren

SPRSUN a lansat recent o nouă serie de Pompe de căldură cu sursă de aer DC inverter, care a fost testat de TÜV SÜD și a evaluat ERP A+++ Energy Level.Fondată în 1866, TÜV SÜD este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii tehnice din lume pentru testarea, certificarea și inspecția produselor.Această descoperire tehnologică realizată de echipa de ingineri SPRSUN insuflă încredere clienților în ceea ce privește siguranța, calitatea și atributele de sustenabilitate ale produselor noastre.


9,5 A+++ Etichetă energetică DC Inverter Sursă de aer Pompă de căldură


Ce înseamnă Eticheta Energetică A+++?

Eticheta energetică ERP, stabilită prin Directiva UE, este concepută pentru a îmbunătăți eficiența produselor legate de energie.Eficiența energetică a aparatelor precum încălzitoarele de cameră și încălzitoarele de apă este clasificată în diferite clase de eficiență de la A la G pe etichetă, A fiind cea mai eficientă energetic, G cea mai puțin eficientă.Cea mai bună clasă de eficiență energetică de până acum este A+++.


Etichetele energetice oferă clienților informații utile atunci când aleg între diverse modele sau mărci.Astfel, pompele de căldură de încălzire și/sau ACM care sunt dotate cu eticheta energetică europeană standard de A+++ reprezintă COP ridicat și consum redus de energie.

Repere în SPRSUN Pompe de căldură DC Inverter

Cu o capacitate de încălzire cuprinsă între 9,5 kW și 18,6 kW, pompele de căldură cu sursă de aer cu invertor de curent continuu monobloc sunt proiectate ca un aparat multifuncțional care asigură apă caldă menajeră, încălzirea și răcirea încăperii.Acestea combină funcțiile unui încălzitor ACM, un încălzitor de casă și un răcitor de cameră într-o singură unitate de pompă de căldură, ceea ce poate economisi o mulțime de energie și costuri de întreținere viitoare pentru clienți.Următoarele sunt principalele caracteristici ale noilor noastre pompe cu pălărie DC Inverter:

Eficiență energetică mai mare

Atingând clasa energetică ERP A+++, pompele noastre de căldură DC inverter economisesc energie cu peste 30% în comparație cu alte pompe de căldură obișnuite cu surse de aer.COP maxim al pompelor de căldură cu invertor DC SPRSUN ajunge la 5,65!


Zgomot redus

Cu compresorul rotativ Panasonic și ventilatoarele fără perii DC Inverter, pompele noastre de căldură DC Inverter adoptă noi măsuri de reducere a zgomotului, astfel încât sunetul unității să fie controlat la un nivel satisfăcător.


Control inteligent

Controlerul inteligent CAREL cu RS485 WIFI APP este adoptat pentru a realiza controlul conexiunii dintre unitatea pompei de căldură și capătul aplicației terminale.Cu funcția Cascade, mai multe unități pot fi controlate cu un singur panou.


Aplicație largă de tensiune

Pompele de căldură cu sursă de aer DC Inverter funcționează în mod normal în intervalul de tensiune de 150V-260V (1ph) sau 330V-450V (3ph) pentru a reduce impactul instabilității tensiunii asupra mediului.


Dezghețare inteligentă

Tehnologia de dezghețare inteligentă ia decizii optime de dezghețare pentru a minimiza consumul de energie și pentru a îmbunătăți satisfacția clienților.

garanție

SPRSUN oferă o garanție de 24 de luni.În termen de 24 de luni de la data livrării, dacă produsul are vreo defecțiune în condiții de utilizare normală, SPRSUN va furniza piese de asamblare gratuite.După expirarea perioadei de garanție, vom continua să oferim servicii de întreținere pe tot parcursul vieții, cu doar o sumă mică de taxe.

Pentru mai multe informații despre noile noastre pompe de căldură cu sursă de aer DC Inverter, vă rugăm să vizitați:

https://www.sprsunheatpump.com/DC-Inverter-Heat-Pumps-pl530084.htmlArticole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692