Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Sursă de căldură de rezervă pentru pompa dvs. de căldură

Sursă de căldură de rezervă pentru pompa dvs. de căldură

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-04-29      Origine:teren

Am nevoie de o sursă de căldură de rezervă pentru pompa mea de căldură?

Diferite pompe de căldură sunt proiectate și funcționează diferit.Există cele concepute să funcționeze fără a depinde de un sistem de încălzire de rezervă, în timp ce unele nu vă vor oferi servicii de calitate fără unul.Totul depinde de pompa de caldura pe care o ai.

Chiar dacă sistemul de încălzire este configurat să utilizeze o rezervă, s-ar putea să nu-l aveți nevoie dacă clima din regiunea dumneavoastră este caldă sau dacă casa dumneavoastră nu are nevoie de multă energie pentru a se răci.De asemenea, este posibil să evitați obținerea sursei de încălzire de rezervă prin instalarea pompelor de căldură pentru vreme rece EVI.


Sursă de căldură de rezervă pentru pompa dvs. de căldură

Cum funcționează pompa de căldură?

Pompele de căldură au devenit populare și majoritatea oamenilor le folosesc chiar și pe tot parcursul anului.Trebuie să înțelegeți diferitele tipuri de surse de căldură de rezervă pe care le veți obține de la pompa de căldură pentru a profita la maximum de aceasta.Când utilizați pompa de căldură (CP), veți obține căldură pompată și căldură de rezervă.Pentru a înțelege căldura de rezervă, ar trebui să aflați cum functioneaza pompa de caldura.

Când pompa de căldură funcționează corect, vă va oferi căldură pompată.Aici funcționează compresorul pentru a produce căldură.În acest sistem, compresorul va pompa agentul frigorific pentru a-l transforma în căldură.Aici este locul sursa de aer pompa de caldura transferă căldura din aerul exterior pentru a se asigura că temperatura interioară este optimă.Când temperatura de afară scade, va duce, de asemenea, să scadă nivelul temperaturii din casa ta.Astfel, randamentul de incalzire al pompei va scadea.

Scăderea căldurii exterioare nu înseamnă că nu există căldură disponibilă.Cu temperaturi mai scăzute, pompei devine greu să încerce să mute căldura în interior.Când se întâmplă acest lucru, va trebui să utilizați sursa de căldură de rezervă.

Tipuri de surse de căldură de rezervă pentru pompele de căldură

Sursă suplimentară de căldură

Pe măsură ce temperatura de afară scade, la fel scade și capacitatea de încălzire.Când se întâmplă acest lucru, sarcina de încălzire a casei crește.Când se întâmplă acest lucru, atunci căldura suplimentară vine în joc.Aici este cunoscut și sub numele de căldură bandă;rezistenta electrica ofera caldura.De asemenea, puteți alege să utilizați un cazan cu pompa de căldură și să obțineți o structură dublă de combustibil.Sau puteți folosi căldura suplimentară punând bobina într-un dispozitiv de manipulare.

Căldură de urgență

Majoritatea oamenilor nu știu prea multe despre căldura de urgență.Și unii o cunosc ca pe o setare pe care ar trebui să o folosească pentru a-și regla pompa atunci când temperatura este rece.Termostatul unui HP va veni cu patru opțiuni: încălzire, răcire, oprire și opțiunea de urgență.Când setați pompa folosind setarea de urgență, aceasta va opri compresorul și va folosi sursa de căldură suplimentară.Trebuie să rețineți că, atunci când utilizați opțiunea de urgență pentru a vă încălzi casa, aceasta va duce la creșterea facturii de utilități.Dacă este posibil, ar trebui să evitați cu totul utilizarea acestei opțiuni de încălzire, cu excepția cazului în care este necesar.

Care sursă de căldură de rezervă este cea mai bună pentru pompa dvs. de căldură?

Atunci când alegeți o sursă de căldură pentru HP, este esențial să înțelegeți că nicio opțiune nu se potrivește condiției fiecărei persoane.De aceea trebuie să cercetezi și să-l alegi pe cel care se potrivește casei tale.Una dintre opțiunile pe care le puteți avea atunci când alegeți o sursă de căldură este un cuptor, un combustibil dublu sau propan.

În cazul în care aveți o pompă de căldură care utilizează un cuptor pentru rezervă, este posibil să o schimbați la combustibil dublu.Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că veți obține căldură mai caldă pentru nopțile reci.În cazul în care locuiți în zone în care nu există gaze naturale disponibile, ați putea opta pentru propan.Cealaltă opțiune de utilizat este căldura bandă.Cea mai bună parte este că poate fi pus în scenă sau poate veni secvenţial, sau le puteţi avea pe toate odată.

Cealaltă opțiune pe care o poți folosi este uleiul.Dar aceasta devine din ce în ce mai puțin o alegere, deoarece mai puține companii oferă această opțiune.

Când alegeți o opțiune de rezervă termică, cel mai bine este să o obțineți pe cea care este ușor de configurat, utilizat și rentabil.Ultimul lucru de care ai nevoie este să alegi o opțiune care te va epuiza financiar.

Cât de eficientă este o pompă de căldură cu o rezervă electrică?

În cazul în care pompa de căldură are o rezervă electrică, aceasta va funcționa eficient și va folosi compresorul pentru a o mări atunci când nivelurile de temperatură devin prea scăzute.Cu toate acestea, provocarea acestei opțiuni este că vă va duce la obținerea unei facturi mari de utilități.Factura poate ajunge extrem de mare dacă o folosiți continuu.Cel mai bine este să folosiți electricitatea numai când nu aveți altă opțiune sau pe posibilități minime.

Pot panourile solare să alimenteze o pompă de căldură?

Cu opțiunea solară în tendințe, s-ar putea să vă întrebați dacă poate alimenta pompa.Adevărul este că aceasta este o opțiune ecologică pentru alimentarea pompei și poate fi folosită ca alternativă la alte opțiuni.Nu numai că energia solară este o resursă naturală, dar puteți fi siguri că atunci când utilizați această opțiune, veți economisi bani.Puteți avea toată puterea necesară pompei fiind produsă de panoul solar.Cu toate acestea, va trebui să vă asigurați că dimensiunea energiei solare pe care o obțineți este potrivită pentru pompă.

Concluzie

Pompa de căldură este una dintre modalitățile rentabile pe care le puteți folosi pentru a vă menține casa caldă.Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că v-ați făcut cercetările asupra produsului pentru a beneficia la maximum de unitate.De asemenea, trebuie să confirmați că ați selectat backup-ul potrivit pentru sistemul dvs.Alegând sistemul de rezervă potrivit, nu va trebui să vă faceți griji că acesta nu va fi defect.Dacă nu sunteți sigur de produsul de utilizat, luați legătura cu experți pentru a vă ajuta cu orice problemă pe care o aveți.
Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692