Familia de pompe de căldură cu sursă de aer

——
Căutați soluții eficiente de încălzire pentru afacerea sau proiectele dvs.?Sunt fabricate pompele noastre de căldură cu sursă de aer
pentru a vă oferi opțiuni de încălzire eficiente și ecologice.Aveți încredere în noi pentru a vă oferi cele mai bune produse pentru nevoile dumneavoastră.Reduceți amprenta de carbon și facturile la energie cu pompele de căldură cu sursă de aer de la SPRSUN.

Pompe de căldură cu sursă de aer impresionante furnizate de SPRSUN

Cu peste două decenii de experiență în industrie ca lider Pompă de căldură producător din China, punem un accent deosebit pe beneficiile clienților, deoarece îmbinăm capacitățile noastre de producție de neegalat și materialele de înaltă calitate pentru a oferi pompe de încălzire și răcire de încredere.

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Furnizor de pompe de căldură cu sursă de aer de neegalat

Specializată în producția de pompe de căldură cu sursă de aer autentică, SPRSUN, ca o companie bine poziționată în industrie, integrează utilizarea tehnologiilor și tehnicilor avansate.Sistemele noastre de pompe de căldură cu aer sunt proiectate cu 5 moduri de lucru (Apă caldă centrală, Răcire centrală, Încălzirea cu apă a casei, Apă caldă + Răcirea casei și Apă caldă + Încălzirea casei) pentru a ne conduce clienții înainte cu nenumărate profituri de afaceri și o experiență strălucitoare a utilizatorului.

În calitate de producător profesionist de pompe de căldură cu sursă de aer, ne concentrăm pe furnizarea celui mai fiabil sistem de pompă de căldură cu sursă de aer, prin urmare toate produsele noastre respectă strict standardele de management ISO9001, ISO14001 și 6S.
Construiește pentru a fi cel mai bun

SPRSUN Pompele de căldură cu sursă de aer beneficiile pe care le doriți exact

Susținuți de inginerii noștri talentați și includerea tehnologiei de ultimă generație în producție, excelăm în furnizarea de sisteme de pompe cu sursă de aer de înaltă calitate, care oferă beneficii remarcabile.Aceste caracteristici de pompă de căldură lider în industrie vă pot ridica afacerea.

Economie avansată de energie

Cu COP maxim 5,95 și tehnologie avansată DC inverter, pompa noastră de căldură cu sursă de aer încarcă și recirculează eficient, economisind mai mult de 75% energie comparativ cu incalzirea electrica.Acest lucru ajută la reducerea facturilor la energie.

Performanță ERP A++

Fiind una dintre cele mai apreciate companii de pompe de căldură cu sursă de aer, produsele SPRSUN sunt evaluate ERP A+++, cea mai înaltă evaluare a sistemului de încălzire din lume.Aceasta înseamnă o economie de energie de peste 30% și costuri mai mici.

Zgomot redus

Pe lângă ventilatoarele cu invertor DC fără perii, adoptăm diferite măsuri de izolare fonică, cum ar fi absorbția duală a șocurilor Panasonic Compression și plăcuțe puternice pentru a reduce zgomotul.Nivelul sunetului este la fel de scăzut ca 42 dBA.

Sistem de control inteligent și integrat

Echipat cu CAREL și sistemul nostru de control CGK auto-dezvoltat, pompele sursei de aer pot fi controlate de la distanță prin WIFI.Mai multe unități pot fi controlate cu un singur panou.Este ușor de gestionat și realizează cu adevărat separarea om-mașină.

Dezghețare inteligentă

SPRSUN Compania de pompe de căldură cu sursă de aer a dezvoltat propriul nostru mod inteligent de control al dezghețarii PID.Acest mod permite pompei de căldură să detecteze și să intre automat în modul de dezghețare.Previne orice confuzie și reduce consumul de energie.

Eficiență de încălzire îmbunătățită

Cu compresorul DC inverter, pompa noastră de căldură își ajustează frecvența în funcție de temperatură, îmbunătățind capacitatea de încălzire și performanța în medii cu temperatură scăzută.Capacitatea maximă de încălzire variază de la 6KW la 32KW.

Protecție anti-îngheț

Controlerul CAREL înregistrează temperatura fără ajutor folosind senzori care monitorizează condițiile din jur.Când ajunge la o temperatură relativ ridicată, trece automat la frecvență joasă pentru a preveni înghețul.
 

Încălziți la -25⁰C la temperatură scăzută

Folosind compresorul rotativ cu tehnologie Panasonic Enhanced Vapor Injection (EVI), pompele sursei de aer pot funcționa stabil pe vreme rece, unde temperatura cea mai scăzută ajunge la -25⁰C și vreme caldă, unde temperatura cea mai ridicată ajunge la 75⁰C.
Soluție de încălzire globală

Îmbunătățiți-vă afacerea cu soluția noastră de pompă de căldură cu sursă de aer

SPRSUN este un furnizor unic de pompe de căldură cu aer care oferă pompe de caldura en-gros cu funcții versatile pentru numeroase aplicații, cum ar fi casnice, comerciale, climă rece, piscine și industriale.Am ajutat sute de clienți care acoperă o scară largă de aplicații industriale pentru a obține soluții de încălzire pentru a-și simplifica sarcinile de aprovizionare.

Pompă de căldură cu sursă de aer menajer

Cu o temperatură maximă a apei la ieșire de 60⁰C, temperatura ambiantă de lucru de -25⁰C până la 45⁰C, pompa de căldură cu sursă de aer este proiectată pentru aplicații rezidențiale.Vine cu o pompă de apă încorporată și un nivel scăzut de zgomot între 42DB - 45DB.

Pompă de căldură cu sursă de aer pentru climă rece

Dezvoltată folosind tehnologia compresorului de injecție îmbunătățită de vapori (EVI) și agent frigorific ecologic de înaltă eficiență, pompa de căldură cu sursă de aer poate funcționa normal la temperaturi extrem de scăzute, atât -30⁰C.

Pompă de căldură comercială cu sursă de aer

SPRSUN sursele de aer cu pompe de căldură sunt utilizate în mod obișnuit pentru aplicații precum hoteluri, școli, mall-uri și spitale care necesită aer condiționat de vară, încălzire iarna și apă caldă pe tot parcursul anului.Vine cu o capacitate de incalzire de 9.5KW - 88KW, dezghetare automata, anti-inghet si protectii multiple.

Pompa de caldura cu sursa de aer pentru piscina

Ca un expert producator pompe de caldura pentru piscina, pompa de căldură cu sursă de aer canalizată adoptă compresoare cu invertor Panasonic fără trepte și ventilatoare DC fără perii pentru a minimiza zgomotul, făcând piscina super confortabilă.Combinată cu o gamă largă de setare pentru încălzire (18⁰C - 35⁰C) și răcire (32⁰C - 15⁰C), pompa de căldură utilizează materiale fiabile cu margini din aluminiu pentru a evita coroziunea.

Pompă de căldură industrială cu sursă de aer

Pompa de căldură cu sursă de aer industrială pentru apă caldă este realizată cu tehnologii avansate de compresie și schimb de căldură care produc temperatura ridicată necesară tuturor proceselor industriale.Cu controler CAREL, frecvența căldurii poate fi gestionată cu ușurință prin condițiile din jur.
Sistem de producție matur și puternic

Soluție de producție unică pentru pompele dumneavoastră cu sursă de aer

Desen de proiectare
Avem o fabrică complet echipată de 30000 de pompe de căldură cu sursă de aer, un laborator independent de testare a pompelor de căldură și o echipă profesională de cercetare și dezvoltare actualizată care ajută la dezvoltarea celor mai bune pompe de căldură din industrie.Capacitățile noastre se extind la implementarea soluțiilor personalizate ale clienților.​​​​​​​​​
Materii Prime Premium​​​​​
În calitate de furnizor premium de pompe de căldură cu sursă de aer, axat pe satisfacția clienților, folosim doar cele mai bune materii prime.Prin urmare, colaborăm cu companii de top precum Panasonic, CAREL, Grundfos, Copeland, Mitsubishi, Schneider și SANYO pentru o calitate ASHP îmbunătățită.
Lean Manufacturing​​​​​
Susținuți de cei mai competenți lucrători și mai multe linii de producție eficiente, suntem capabili să producem pompe de căldură cu sursă de aer cu ridicata în mod eficient (25.000+ pe lună).Toate produsele noastre pot funcționa eficient, indiferent de clima sau starea la care sunt expuse.​​​​​​
Control riguros al calității
În calitate de producător profesionist de pompe de căldură cu sursă de aer din China, toate produsele noastre trec prin 5 procese de inspecție stricte, care sunt: ​​QC design sistem, QC material primit, QC sistem de asamblare, QC grefa de conducte și QC produs finit.​​​​​
Ambalaj robust
După producție, pompele de căldură cu sursă de aer sunt ambalate în cutii sau cutii de carton rezistente din lemn.Înregistrările complete ale încărcării containerului, inclusiv fotografii, videoclipuri și date, vă sunt trimise.
Logistică și livrare
Odată ce procesul de ambalare este finalizat, pompele de căldură de înaltă calitate sunt livrate în cel mai eficient și mai fiabil mod posibil.Cu un termen de livrare estimat de o lună, poți fi sigur că comanda ta va ajunge în timp util.
Beneficiile obținute de la noi

De ce să faceți SPRSUN furnizorul dvs. de pompă de căldură cu sursă de aer al doilea

De-a lungul anilor, produsele excelente bazate pe tehnologie de vârf și servicii profesionale i-au câștigat SPRSUN reputația de lider mondial furnizor de pompe de caldura aer-apa.Pompele noastre de căldură cu sursă de aer sunt populare la nivel global, în special în țări precum Germania, Suedia, Serbia, Turcia, Rusia, Vietnam, Australia, Africa de Sud etc. Colaborarea la scară cu noi vă poate ajuta să vă îmbunătățiți afacerea și proiectele datorită celei mai recente călduri. pompe.

Peste 24 de ani de putere profesională

De la înființarea companiei chineze SPRSUN cu pompe de căldură cu sursă de aer în 1999, am studiat continuu tendințele pieței pentru a oferi clienților noștri servicii de top.Cu mulți ani de experiență în țară și în străinătate, putem recomanda și livra cele mai bune soluții pentru pompe de căldură.

Produse excepționale și largi

 
Se remarcă față de alți producători de pompe de căldură cu sursă de aer (ASHP), SPRSUN vă poate ajuta să vă extindeți cu ușurință linia de produse cu diverse pompe de căldură.Avem diferite sisteme de pompe de căldură cu aer pentru casă, comerciale, climate reci, piscine și aplicații industriale.

Capacitate slabă de producție

 
În calitate de producător competent de pompe de căldură din China, putem îndeplini cerințele tuturor clienților, inclusiv comenzi mici, în vrac și solicitante.Susținut de fabrica noastră mare de producție, laborator de testare avansată, tehnologie de ultimă oră, 2.5000 unitățile lunare sunt îndeplinite.

Calitate certificată a produsului

 
Achiziționăm materii prime doar de la furnizori de top din industrie și acestea sunt inspectate cu atenție pentru a ne asigura că respectă standardele cerute.Respectăm diverse standarde interne și externe, asigurându-ne că pompele de căldură sunt certificate în regiunea dvs. de piață țintă.

Meșteșuguri de ultimă oră

 
Datorită expertizei inginerilor noștri profesioniști, acordăm atenție fiecărui detaliu a ceea ce aveți nevoie.Pompele de căldură cu aer sunt fabricate pentru a avea un design ușor de utilizat, o sudură excelentă pentru a preveni scurgerile, plăcuțe puternice pentru a reduce zgomotul, izolație groasă pentru a preveni pierderea de energie și margini din aluminiu pentru a evita coroziunea.

Suport pentru analiza de marketing

 
Analizați în profunzime piața țintă, concurenții și tendințele pieței pentru a impulsiona creșterea afacerii dvs.Putem oferi, de asemenea, strategii de promovare care se aliniază nevoilor sezoniere și ale clienților și seturi de instrumente de marketing eficiente, cum ar fi desenul/videoclipul produsului.

Timp de livrare rapid

 
După producție, sistemele de încălzire și răcire cu sursă de aer sunt încărcate în ambalaje rezistente din lemn sau cutii de carton pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.Livrarea este aranjată pentru a doua zi, iar partenerii noștri logistici de încredere vor efectua livrarea imediat la locația dumneavoastră.

Servicii All-in-One sub un singur acoperiș

Cu dedicare deplină ca furnizor de pompe de căldură cu sursă de aer, suntem dispuși să cooperăm cu dvs. de la început până la sfârșit.Serviciile noastre acoperă de la consultarea proiectelor, eșantionarea, până la serviciul post-vânzare.
 
• Serviciu OEM/ODM
• Garanție de 36 de luni
• Răspuns 24/7
• Suport tehnic și know-how

Ghid de aprovizionare cu sursa de aer pentru pompa de caldura

Înainte de a selecta un furnizor de pompă de căldură cu sursă de aer sau de a alege un tip preferat de sistem de pompă de căldură cu aer, anumite fapte trebuie cunoscute.

Ce este o pompă de căldură cu sursă de aer?

Pompa de căldură Air Source este un sistem de încălzire și răcire care extrage căldura din aerul exterior și o transmite în clădire pentru căldură și confort.Este o alternativă eficientă din punct de vedere energetic la sistemele tradiționale de încălzire, cum ar fi cazanele sau încălzitoarele electrice.
 

Cum funcționează o pompă de căldură cu sursă de aer?

Pe baza ciclului Carnot invers, agentul frigorific din evaporator absoarbe o cantitate mare de energie din aer, care este apoi comprimată în gaz la temperatură înaltă și la presiune înaltă de către compresor și, în final, schimbă căldură prin schimbătorul de căldură, astfel încât să asigure incalzirea locuintei si apa calda.

Sistem de instalare a pompei de căldură cu sursă de aer

Practic, pompa de căldură cu sursă de aer este montată în exterior într-o poziție centrală, cu conexiuni la rezervorul de apă, kit-ul pompei de căldură și rezervorul tampon, care sunt legate de diferitele ventiloconvector.

Cum să alegeți furnizorul și producătorul de încredere de pompe de căldură cu sursă de aer

Alegerea unui de încredere furnizor de pompe de caldura este un pivot pentru că implică o investiție relativ mare și dacă vă poate împinge afacerea și proiectul mai departe.Atunci când alegeți dintre mulți furnizori de pompe de căldură cu sursă de aer, luați în considerare acești factori esențiali.
Certificate internaționale de calitate
Certificarile internaționale de calitate descriu accesibilitatea pompelor de căldură cu aer în diferite părți ale lumii.Produsele SPRSUN sunt fabricate pe baza standardului EN14511 cu certificate MCS, TUV, KEYMARK, BAFA, SAA, ERP, RoHS și CE.De asemenea, respectăm standardele regionale specifice pentru a vă ajuta să obțineți acces la piață.
Cantitatea minimă de comandă (MOQ)
Spre deosebire de alți furnizori de pompe de căldură cu sursă de aer, suntem foarte rezonabili cu MOQ-ul nostru.La SPRSUN, oferim a MOQ de 3 unități, permițând atât comenzi mici, cât și în vrac.
 
Indiferent dacă furnizați accesorii și piese de schimb?
Alegeți un furnizor de pompe de căldură cu sursă de aer care vă va oferi accesoriile potrivite și piesele de schimb necesare pompelor dvs. de căldură atunci când acestea sunt deteriorate.SPRSUN prevăd un kit de pompă de căldură și accesorii pentru a vă ajuta să reduceți costurile și timpul de instalare.Nu este nevoie să cumpărați kituri de instalare și piese de schimb noi.
Indiferent dacă furnizează probe de pompe de căldură cu sursă de aer
Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să vă asigurați că furnizorul poate furniza mostre de pompe de căldură pentru sursa de aer pentru a confirma calitatea.Acest lucru vă va informa dacă furnizorul vă poate îndeplini cerințele.SPRSUN comunică cu dvs. pentru a vă cunoaște cerințele și pentru a vă oferi mostre dorite în cel mai scurt timp.
Contactaţi-ne
Să știm cum putem ajuta
Contactaţi-ne

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692