Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cele mai bune SPRSUN pompe de căldură cu sursă de aer de luat în considerare în 2022 și 2023

Cele mai bune SPRSUN pompe de căldură cu sursă de aer de luat în considerare în 2022 și 2023

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-10-05      Origine:teren

Vrei să te bucuri de temperaturi optime și favorabile fără bătăi de cap, indiferent de vreme?Obțineți cele mai bune pompe de căldură cu sursă de aer SPRSUN de pe piață și bucurați-vă de valoarea dvs.!

Piața se mândrește cu multe modele de pompe de căldură cu sursă de aer, dar doar câteva unități pot genera în mod adecvat căldură.De obicei, deși pompele de căldură SPRSUN folosesc un mecanism de funcționare similar, unicitatea caracteristicilor face toată diferența.

Pompele de căldură cu sursă de aer sunt un aparat electrocasnic deosebit de fiabil și eficient, dar în ciuda popularității lor, multe mituri înconjoară aplicarea lor.În timp ce aceste unități sunt destul de costisitoare și deteriorate de mituri și concepții greșite despre funcționalitățile lor, ele vă permit să vă bucurați de experiența dumneavoastră caldă pentru o perioadă lungă și să vă ajustați temperaturile după preferințele dvs., făcându-le o investiție convenabilă și utilă pentru mulți proprietari.

În mod ideal, obținerea celor mai bune pompe de căldură cu sursă de aer depășește doar marca și prețul, dar depinde de mai mulți factori diferiți, cum ar fi dimensiunea și puterea, printre alți factori.Dacă aveți cele mai bune încălzitoare de piscină, acest ghid este pentru dvs.Această postare conturează partea de sus pompe de căldură cu sursă de aer de la SPRSUN în piață pentru a vă încălzi spațiile.În plus, includem și un ghid al cumpărătorului care listează câțiva factori importanți de luat în considerare atunci când alegeți o pompă de căldură cu sursă de aer.

Să începem.


Pompă de căldură separată cu invertor EVI DC (9,6 kW).

Caracteristici unice

 • Dezghețare inteligentă

 • Control inteligent

 • Funcție excelentă de zgomot redus

 • Opțiuni pentru intervalul de tensiune 330V-450V sau (150V-260V)

Această pompă de căldură SPRSUN unitatea facilitează încălzirea și răcirea adecvată a piscinei, apă pentru uz casnic și încălzirea generală a casei.

Are o temperatură ambientală de -25ºC- vitală pentru a permite încălzitorului să-și mărească automat frecvența de funcționare, deși depinde de temperatura ambientală.De asemenea, își mărește capacitatea de încălzire atunci când este expus la temperaturi scăzute.

9.6KW EVI DC Invertor Split Sursă de aer Pompă de căldură Încălzitor de apă Casă de încălzire Pompă de răcire

Această unitate split invertor cuprinde mai multe funcționalități unice, inclusiv:

 • Protecție unică împotriva înghețului pentru a spori capacitatea generală de încălzire.

 • Un element interior care suflă eficient aerul peste serpentina sa de evaporare

 • Unitate exclusivă pentru alimentarea sistemului.

Cu această tehnologie avansată, încălzitorul poate detecta cu ușurință temperatura apei din sistem, iar caracteristica unică anti-îngheț începe automat să funcționeze.

Pompa de căldură de 9,6 kW are, de asemenea, viteze rapide de răcire și încălzire, datorită compresorului său rotativ Panasonic EVI, care mărește nivelurile de eficiență ridicată, asigurând în același timp că componenta funcționează la niveluri de eficiență ridicată.


Cel mai bun încălzitor cu invertor: SPRSUN Pompă de căldură R32 ERP A+++ 20KW


Pe langa faptul ca este un sistem inovator de incalzire, este si un aparat de aer conditionat inteligent si un incalzitor de apa.The SPRSUN Pompe de căldură EVI DC Inverter pentru încălzire cu apă caldă răcire transferă căldura de la interior la exterior la răcire și la exterior la interior în timpul încălzirii apei în cicluri sistematice.

Acest fantastic încălzitor de apă pentru piscină are câteva caracteristici unice: reducerea zgomotului, evaluarea ERP A+++, tehnologie de control inteligent, agent frigorific R32 și siguranță garantată.

Cu acest model, vă puteți bucura de beneficiul reducerii costurilor în consumul de energie și de un GWP mai mic.Deoarece această pompă de piscină utilizează agent frigorific R32, oferă efecte mai puțin dăunătoare asupra mediului, deoarece are o capacitate scăzută de epuizare a ozonului pentru o funcționare mai curată și mai eficientă.De asemenea, această tehnologie oferă proprietăți remarcabile precum inflamabilitatea, toxicitatea scăzută și inerția, toate beneficiile care se traduc prin costuri minime și siguranță sporită pentru consumatori.

Pompe de căldură R32 ERP A+++ 20KW EVI DC Inverter pentru încălzire cu apă caldă răcireR32 ERP A+++ 20KW EVI Pompe de căldură DC Inverter pentru încălzire cu apă caldă răcire

SPRSUN R32 oferă, de asemenea, o eficiență de neegalat, așa cum este subliniat de fantasticul său coeficient de performanță (COP) de 5,95, făcându-l o opțiune mai eficientă decât pompele convenționale DC inverter care utilizează alți agenți frigorifici.În mod ideal, această pompă de căldură înseamnă obținerea unui raport de retur de energie electrică de 3-5kW de căldură/1kW de energie electrică.În mod obișnuit, încălzitoarele standard pe gaz natural oferă o eficiență de până la 98%, dar cu această pompă de încălzire pentru piscină, puteți economisi cu până la 500% mai mult decât pompele standard de piscină cu gaz natural.

Pompa de încălzire a piscinei SPRSUN EVI DC modifică continuu puterea în timp ce funcționează în fundal pentru a asigura o reglare constantă a temperaturii.Minimizează fluctuațiile de temperatură din piscina dumneavoastră, răspunzând la modificări ale cererii generale de căldură.

Acest model robust de încălzire pentru piscină are, de asemenea, senzori inteligenți și un controler distinctiv CAREL, care permit unității să controleze și să înregistreze în mod independent temperaturile.Cu această tehnologie inteligentă, vă puteți asigura că temperaturile piscinei dumneavoastră rămân constante în întreaga casă.În esență, chiar și în condiții de vreme rece, această unitate vă asigură că rămâneți perfect cald și încântat de activitățile dvs. de înot.

Mai mult, vă puteți bucura de monitorizarea online datorită compatibilității sale moderne cu WIFI.Puteți accesa servicii fără contact din centrul SPRSUN R32 și vă bucurați de mai multă protecție datorită tehnologiei sale EVI DC.

De obicei, componentele tradiționale ale pompei de încălzire a piscinei generează de obicei zgomote enervante în timpul funcționării.Achiziționarea unor astfel de mașini poate fi o experiență destul de dificilă, mai ales cu niveluri ridicate de zgomot.Cu toate acestea, această unitate dispune de ventilatoare cu invertor fără perii (DC) care promovează amortizarea zgomotului.

Spre deosebire de pompele tradiționale, această unitate aplică un motor de compresor constant, silențios, care funcționează în fundal și economisește puterea.Prin urmare, aceasta este o mașină care funcționează silențios și nu modifică temperatura atunci când atinge o anumită temperatură, deși temperaturile sunt fixate la un anumit nivel.

În cele din urmă, aceste unități moderne folosesc caracteristica de absorbție Panasonic Compressor (șoc dublu) pentru a îmbunătăți reducerea sunetului.În mod ideal, dintre numeroasele invertoare de panou de pe piață, acesta este de departe cel mai rapid sistem SPRSUN, începând de la 42dBA.

Caracteristici

 • Sursa de putere: Electricitate

 • Modificare: Pompa de caldura

 • Performanță COP: 5.95


R32 (12KW) EVI DC Inverter ERP A+++ Pompe de caldura


Caracteristici

 • Tehnologie avansată/mai inteligentă

 • Eficienţă

 • tehnologie de zgomot

 • GWP mai scăzut

 • Tehnologie anti-explozie

The Pompa de caldura 12KW R32 este un model monobloc care oferă funcții fiabile de încălzire și răcire.Se mândrește cu o temperatură de funcționare cuprinsă între -25℃ și 45℃ și o gamă unică de alimentare pentru a se potrivi tuturor nevoilor dumneavoastră.

Această unitate ERP A+++ se mândrește cu o tehnologie mai inteligentă/mai avansată datorită controlerului său CAREL.Acest lucru îl ajută să înregistreze automat temperaturile folosind senzori unici.Aceste pompe de căldură cuprind o tehnologie de monitorizare WIFI care vă permite să luați legătura cu producătorul SPRSUN atunci când este necesar.

R32 ERP A+++ 12KW EVI DC Inverter Pompe de căldură aer-apă - tip monobloc

Această unitate vă permite să vă bucurați de un GWP mai scăzut datorită gazului frigorific exclusiv R32, care promovează eficacitatea unităților cu invertor de curent continuu.În acest fel, vă bucurați de o funcționare mai lină și mai curată, fără zgomot.În mod ideal, acest lucru ajută la minimizarea efectelor asupra mediului datorită emisiilor minime de carbon.

În cele din urmă, această unitate de pompă de căldură are un avantaj de funcționare cu zgomot redus, promovat de tehnologia unică de reglare a zgomotului.În mod ideal, are funcții exclusive care ajută la reducerea eficientă a zgomotului și o absorbție duală superbă a șocurilor (gratuită de Panasonic Compressor).Această unitate este fără îndoială printre cele mai silentioase modele.


Care sunt principalii factori de luat în considerare atunci când cumpărați o pompă de căldură SPRSUN?


mărimea


Pompele de căldură cu sursă de aer sunt mai mari decât pompele de căldură electrice convenționale și necesită mai mult spațiu în casa dumneavoastră pentru a funcționa eficient.De asemenea, sunt mai grele, ceea ce face dificilă instalarea lor în spații înguste, cum ar fi băi sau garaje, unde doriți să maximizați utilizarea spațiului.Dacă aveți spațiu de depozitare limitat, o pompă de căldură cu sursă de aer poate să nu fie cea mai bună alegere pentru casa sau afacerea dvs., deoarece va trebui să vă dedicați mai mult spațiu decât ar necesita un model electric.


Locația casei


Prima componentă integrală care trebuie luată în considerare atunci când achiziționați o pompă de căldură cu sursă de aer SRSUN este locația casei dvs.Unitatea va fi cea mai eficientă la încălzirea zonei principale de locuit a casei dvs., așa că dacă aveți o cameră mare cu ferestre pe două laturi, probabil veți dori să optați pentru un sistem de încălzire centrală, mai degrabă decât pentru unul pe hol.

Dacă aveți o cameră mai mică sau aveți nevoie de căldură suplimentară în timpul lunilor de iarnă, o pompă de căldură cu sursă de aer poate fi potrivită.De asemenea, puteți descoperi că o pompă de căldură cu sursă de aer poate ajuta la economisirea facturilor la energie, deoarece nu necesită combustibil pentru a funcționa și, prin urmare, necesită mai puțin gaz sau electricitate decât sistemele tradiționale de încălzire.


Capacitate de răcire


Pompele de căldură cu sursă de aer sunt proiectate pentru a asigura răcirea.Ele pot fi utilizate în zone în care un sistem pe bază de apă nu ar fi viabil din cauza umidității ridicate sau în care sarcina necesită mai mult decât mișcarea aerului.


Eficienţă


Celălalt factor integral de luat în considerare este eficiența sistemului.O pompă de căldură cu sursă de aer va fi mai eficientă decât un sistem cu sursă de sol, ceea ce înseamnă că va folosi mai puțină energie și va produce în continuare aceeași cantitate de căldură.Cu cât este mai eficient, cu atât va fi mai puțin costisitor pe termen lung.

Pompele de căldură cu sursă de aer oferă o eficiență mai mare decât sistemele pe bază de apă.Pot recupera mai multă energie din aceeași cantitate de electricitate și pot fi mai ecologice.


Spatiu disponibil


Următorul factor este spațiul casei tale pentru instalarea unui nou sistem HVAC.Acest lucru poate varia de la o locație la alta și de la o cameră la alta dintr-o casă dată, în funcție de cât de mare este fiecare cameră și de ce tip de echipament de încălzire și răcire ar putea fi necesar.De exemplu, dacă există o singură baie în casa dvs., aveți nevoie doar de o unitate de bază, spre deosebire de o casă cu mai multe băi din cauza diferențelor de capacități.


Costuri de instalare


Pompele de căldură cu sursă de aer necesită mai puțină întreținere decât sistemele pe bază de apă, ceea ce reduce costurile de operare în timp.


Nivelurile de zgomot


Deoarece pompele de căldură cu sursă de aer nu folosesc apă, acestea sunt mai silențioase decât sistemele pe bază de apă și pot fi instalate în zonele în care zgomotul ar putea fi o problemă, cum ar fi dormitoarele sau spațiile de birouri, fără a deranja alți ocupanți din camerele sau birourile alăturate.


Niveluri de confort


Ultimul lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare este nivelul dvs. de confort cu sistemul.Un sistem de sursă de sol va oferi întotdeauna o anumită formă de confort, fie că este prin căldură sau răcire.Un sistem cu sursă de aer nu vă va oferi întotdeauna confort, așa că dacă acest lucru nu doriți în casa dvs., atunci este posibil ca un sistem cu sursă de aer să nu fie potrivit pentru dvs.


Concluzie


Pompa de căldură cu sursă de aer este unul dintre cele mai eficiente și mai ecologice sisteme de încălzire.Utilizează un compresor, un evaporator, un condensator și un ventilator electric pentru a transforma căldura din aerul evacuat în căldură utilizabilă în cameră.

Odată cu progresele în curs de desfășurare în ceea ce privește accesoriile pentru pompe de căldură cu sursă de aer, piața este plină de multe opțiuni, de unde trebuie să alegeți cel mai bun încălzitor cu sursă de aer disponibil.În timp ce unitățile cu pompe de căldură s-au îmbunătățit drastic, SPRSUN pompe de căldură rămâne standardul pentru experiența supremă de încălzire cu sursă de aer.

Cu aceste câteva sfaturi, puteți alege cu încredere cel mai bun încălzitor cu sursă de aer pentru a se potrivi nevoilor dvs. de încălzire.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692