Pompe de căldură comerciale

 
Pompele de căldură comerciale elimină în mod fundamental pericolele de siguranță, cum ar fi inflamabilitatea, explozia și scurgerile, elimină pericolele de siguranță ale echipamentelor de încălzire tradiționale și au emisii zero de gaze de eșapament, făcându-le mai ecologice.SPRSUN pompa de căldură comercială are o gamă largă de aplicații și nu este afectată de niciun mediu.Atâta timp cât există aer, poate oferi apă caldă și soluții de încălzire care economisesc energie pentru hoteluri, vile, spitale, școli, fabrici și alte proiecte.
 
 

De ce aveți nevoie de pompă de căldură comercială

Pompele de căldură aer-apă comerciale sunt extrem de benefice pentru a menține spațiul comercial cald și rece pentru persoane fizice și companii.Ingineria a evoluat pentru a include funcții care nu erau disponibile cu ani în urmă, prin urmare există soluții îmbunătățite de încălzire și răcire de care să te bucuri.

Pompele de căldură de la SPRSUN pentru clădiri comerciale vin cu caracteristici superioare, cum ar fi turație variabilă, tehnologia compresoarelor cu invertor, tehnologia de injecție de vapori îmbunătățită (EVI) și ciclu de dezghețare îmbunătățit pentru o performanță mai eficientă.Pompa de căldură comercială de joasă temperatură utilizează tehnologia EVI pentru a depăși blocajul de temperatură joasă a pompelor de căldură convenționale și pentru a obține o producție stabilă de apă caldă în mediu -30℃.

Economii mari pentru afaceri și mediu

Spre deosebire de sistemele tradiționale de pompe de încălzire care consumă multă energie și emit emisii puternice de carbon, sistemele noastre comerciale ASHP (Pompa de căldură cu sursă de aer) consumă mai puțină energie și emit mai puțin carbon, rezultând costuri reduse și mediu mai sigur.

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Furnizor comercial premium de pompe de căldură cu sursă de aer – SPRSUN

—————
 
Pompele de căldură cu sursă de aer de la SPRSUN pentru clădiri comerciale combină flexibilitatea și eficiența sistemelor hidronice cu integrarea tehnologiei moderne, rezultând unități de încălzire și răcire de înaltă performanță.

Ca lider producator de pompe de caldura, pompele noastre de căldură comerciale sunt construite profesional pentru a îndeplini standardele de mâine.Ne propunem să aducem laolaltă cele mai eficiente din punct de vedere energetic și cele mai ecologice tehnologii pentru a produce sisteme comerciale premium de pompe de căldură.Produsele noastre sunt aprobate de ISO9001 și ISO14001, certificându-le calitatea superioară și durabilitatea mediului
.

Pompele de căldură comerciale avansate cu sursă de aer pe care le doriți

——————
În calitate de producător expert comercial de pompe de încălzire centrală, operăm un proces de producție simplificat bazat pe standardul EN14511 cu certificate MCS, TUV, SG, KEYMARK, SAA, ERP, CE, CB și CCC.Boilerele noastre comerciale cu pompă de căldură sunt construite cu tehnologii avansate pentru a vă ridica proiect de afaceri și inginerie.
 
  • Tehnologia DC Inverter
  • Telecomandă CGK/WIFI (opțional).
  • Economie de energie până la 75%
  • Cost de operare mai mic
  • Protecții multiple și ecologice
  • Dezghețare inteligentă/ Anti îngheț
  • -30⁰C Încălzire la temperatură joasă
  • Capacitate de incalzire: 9.5KW-88KW

Sisteme Quad cu cavitate independentă de aer

Pompele de căldură comerciale cu apă caldă de la SPRSUN dispun de un sistem de compresor independent de patru ori, permițând fiecărei unități să funcționeze individual la performanță ridicată.Aceasta înseamnă că, dacă un modul de pompă de căldură canalizat are nevoie de întreținere, celălalt modul poate funcționa în continuare la capacitatea sa maximă.
 
Soluție de încălzire globală

Soluții flexibile pentru pompe de încălzire comerciale

Avem o gamă largă de pompe de încălzire centrală comerciale care oferă soluții de încălzire și răcire de neegalat pentru clădiri din sectorul public, vile, case de vacanță, ferme și diverse proiecte comerciale.Pentru proiecte mari, modulele pompelor de căldură pot fi asamblate și combinate în funcție de dimensiunea reală a sarcinii.

Pompe de căldură pentru clădiri din sectorul public

Școlile, companiile aeriene, companiile etc. pot folosi SPRSUN sistemul comercial de pompă de căldură cu sursă de aer.SPRSUN pompele de căldură cu apă caldă și pompele de căldură pentru piscină sunt folosite pentru a furniza apă caldă și încălzirea piscinei și temperatură constantă pentru apartamentele studenților și angajaților din întreaga școală.

Proiect Incalzire Centrala

Sistemele comerciale cu pompe de căldură sunt foarte potrivite pentru proiectele de încălzire curată „de la cărbune la energie electrică”.SPRSUN furnizează peste 10.000 de unități comerciale de pompă de căldură cu sursă de aer pentru încălzire centrală.

Pompe de căldură pentru cazare de vacanță

Sistemul comercial de pompă de căldură joacă un rol important în hotelurile din stațiunile turistice și bazele de formare profesională.Opt SPRSUN pompe de căldură comerciale cu apă caldă sunt utilizate pentru a furniza 160 de tone de apă caldă la 55°C pe zi, oferind apă caldă și încălzirea piscinei cu temperatură constantă pentru hoteluri, apartamente și izvoare termale din întreaga stațiune, îndeplinind pe deplin cerințele nevoile operațiunilor hoteliere.

Pompe de căldură comerciale pentru ferme

Luați ca exemplu proiectul companiei de creștere a animalelor.Acest proiect de încălzire nu numai că rezolvă problema încălzirii animalelor în timpul iernii, dar răspunde și nevoilor de apă caldă și încălzire ale clădirilor de birouri și căminelor într-o singură oprire.Controlul temperaturii fermei este precis și ușor de operat.Costurile de încălzire sunt mult reduse, iar producția fermei este, de asemenea, crescută.Tehnologia de încălzire cu seră dezvoltată în jurul pompelor de căldură nu numai că controlează temperatura camerei în mod mai inteligent, ci și promovează eficient creșterea culturilor și reduce costurile forței de muncă.
Eficiență ridicată

Cum funcționează pompele de căldură comerciale

Practic, o pompă de căldură pentru clădiri comerciale funcționează prin transferul de căldură dintr-o locație în alta folosind un ciclu de refrigerare.Absoarbe căldura din aer și o eliberează pentru a asigura încălzirea sau răcirea spațiilor comerciale.

Funcționarea sistemului comercial de pompă de căldură implică utilizarea energiei electrice pentru a alimenta ventilatorul și compresorul.Această acțiune are ca rezultat absorbția căldurii din jur, comprimarea mediului în gaz de temperatură înaltă și de înaltă presiune și, în final, schimbul de căldură printr-un schimbător pentru a furniza încălzire sau apă caldă pentru clădirile comerciale.
Sistem de producție matur și puternic

Soluție de producție unică pentru Comercial

Încălzitor de apă cu pompă de căldură

——————
 
SPRSUN este unul dintre cei mai competenți producători comerciali de încălzitoare de apă cu pompe de căldură, cu o capacitate largă și cunoștințe în furnizarea premium de căldură și pompe de căldură pentru vreme rece pentru spatii comerciale.De la concept la raft, vă oferim acoperire.
Desen de proiectare
Susținuți de personal de cercetare și dezvoltare cu înaltă calificare, înțelegem bine ideile și marca dvs. pentru a vă elabora soluțiile de încălzire mai adecvat.Ideile dumneavoastră vor fi prezentate cu desene de la inginerii noștri.Timpul pentru noile concepte și dezvoltare de pompe de căldură este, de asemenea, scurtat.​​​​​​
Materii Prime Premium​​​​​
Materiile noastre prime provin de la furnizori de încredere precum Panasonic, CAREL, Grundfos, Copeland, Mitsubishi, Schneider și SANYO. Procurăm doar cele mai bune resurse pentru a garanta eficiența pompelor noastre de încălzire comerciale.
Producție eficientă și modernă
Datorită celor peste 30.000 de fabrici comerciale de apă caldă cu pompe de căldură, cu mai multe linii de producție, mașini de ultimă generație și peste 600 de angajați, capacitatea noastră de producție vă poate accelera lansarea pe piață.Pompele noastre de căldură din clădirile comerciale au caracteristici încorporate care le fac eficiente în orice condiție.​​​​​​​
Control riguros al calității
Ca un reputat furnizor de pompe de căldură cu sursă de aer care acordă prioritate calității, fiecare dintre pompele noastre de căldură comerciale cu apă caldă este evaluată 100% înainte de livrare.Efectuăm 5 procese de control al calității, care sunt: ​​QC proiectarea sistemului, QC material primit, QC grefe de conducte, QC sistem de asamblare și QC produs finit.
Ambalaj robust
Ultimul pas de producție este ambalarea sistemelor comerciale de pompe de căldură în containere puternice din lemn care pot rezista la condiții extreme pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.
Logistică și livrare
Cu experiența noastră bogată în logistică, puteți fi siguri că comenzile dumneavoastră vă vor fi livrate în termen.Termenul de livrare este de aproximativ 30 de zile.

De atunci, producătorul dvs. comercial de încălzitoare de apă cu pompă de căldură

SPRSUN și-a extins priceperea de la a fi producător de pompe de căldură rezidențiale și pentru piscine la un furnizor unic de servicii pentru pompe de căldură, inclusiv capacitatea robustă de a realiza sisteme de pompe de căldură de calitate pentru clădiri comerciale.Cu o lungă istorie de experiență însoțită de feedback excelent al clienților, ne remarcăm printre alți furnizori comerciali de pompe de căldură.
01

24+ ani de experiență

De la înființarea companiei de pompe de căldură SPRSUN în 1999, am deservit mulți clienți din țară și din străinătate, furnizându-le pompe de căldură cu tehnologie avansată.Know-how-ul și experiența noastră profesională au sporit satisfacția clienților noștri din întreaga lume.
02

Serviciu OEM/ODM

SPRSUN este partenerul dvs. de încredere OEM/ODM de producție pentru pompe de căldură.Susținuți de cercetare și dezvoltare și personal cu înaltă calificare, producem ASHP comercial unic, care face ca marca dvs. să iasă în evidență printre concurenți.SPRSUN oferă opțiuni personalizate flexibile, cum ar fi sigla, aspectul și culoarea, specificațiile și materialele pentru carcase
03

Suport de marketing și consiliere

Ne tratăm clienții ca parteneri, oferind suport și asistență de marketing complet.Seturile de instrumente de marketing eficiente, cum ar fi punctele comerciale de vânzare pentru pompe de căldură, cataloagele, fotografiile atractive și videoclipurile sunt pregătite pentru a vă sprijini marketingul sau publicitatea obișnuită.
04

Capacitate mare de producție

Pe baza sistemului nostru de producție modern, îmbunătățim continuu capacitatea de producție slabă pentru a satisface orice nevoi de aprovizionare ale clienților.Susținuți de o fabrică de 30.000 mp, suntem capabili să producem peste 2.5000 de unități comerciale de pompă de căldură pe lună.
05

Timp de răspuns rapid

Ținem cont de intervalul de timp ideal pentru proiect.La SPRSUN, funcționăm pe baza unui timp de livrare stipulat de cel mult
1 lună.Indiferent de cât de voluminoasă este comanda dumneavoastră comercială pentru pompă de căldură, le vom îndeplini în termen de o lună
06

Serviciu după service fără griji

După livrarea comenzii, începem o perioadă de garanție de 36 de luni.Chiar și după perioada de garanție, veți continua să vă bucurați de serviciul de întreținere pe tot parcursul vieții cu doar o mică taxă atașată.

Să știm cum putem ajuta

Apreciem comentariile și sugestiile dumneavoastră.Pentru mai multe informații despre pompele noastre de căldură, vă rugăm să completați și să trimiteți formularul de mai jos.
Contactaţi-ne

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692