Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Pompe de căldură vs. aparate de aer condiționat

Pompe de căldură vs. aparate de aer condiționat

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-07-28      Origine:teren

Când vine vorba de răcirea sau încălzirea casei, atât o pompă de căldură, cât și un aparat de aer condiționat pot face treaba.Aceste sisteme au agenți frigorifici comprimați încorporați.Cu toate acestea, pompele de căldură și aparatele de aer condiționat sunt diferite în ceea ce privește funcțiile, principiul de funcționare, economisirea energiei, agenți frigorifici etc. Acest articol vă va duce să înțelegeți diferențele dintre acestea.


Pompe de căldură vs. aparate de aer condiționat

Aer condiționat vs pompă de căldură: care sunt diferențele

Când vă gândiți să obțineți un sistem HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat) pentru case, primele două opțiuni care vin adesea în minte sunt AER CONDIȚIONAT (AC) și POMPĂ DE CĂLDURĂ.Aceste două aparate folosesc electricitate și îndeplinesc o funcție similară de menținere a locuinței calde sau răcoroase prin absorbția căldurii din aer și transferarea acesteia în interior.


Dar chiar dacă pot menține casa caldă sau răcoroasă și confortabilă, au o anumită unicitate, care este esențială de luat în considerare atunci când alegeți opțiunea de cumpărat.Prin urmare, în acest ghid cuprinzător, vom discuta pe deplin diferențele dintre sistemele de AC și pompe de căldură, inclusiv avantajele, dezavantajele, principiile de funcționare și diferențele acestora.De fapt, este imposibil pentru o persoană obișnuită să facă distincția între un aparat de aer condiționat și un sistem cu pompă de căldură doar prin unitățile exterioare.

Ce este un aparat de aer condiționat?

Un aparat de aer condiționat oferă aer rece în casă pe vreme caldă prin extragerea căldurii din interior și mutarea acesteia în exterior.Gazul frigorific evaporă căldura din casă și o elimină prin conductele și orificiile de ventilație ale aparatului de aer condiționat.Apoi, preia aer cald din exterior și îl răcește cu gaz frigorific comprimat.După aceea, aerul nou răcit este circulat continuu prin casa dvs., asigurându-vă că fiecare parte a casei este rece.În timp ce unele aparate de aer condiționat pot furniza aer cald iarna.


Aer condiționat


Există diferite tipuri de sisteme AC pentru a satisface nevoile fiecărei persoane.Sistemul Window AC este utilizat în principal pentru a asigura răcirea încăperilor mici.Sistemul de AC centralizat poate răci întreaga casă.Sistemul Split AC are unități interioare și exterioare care nu necesită conducte și pot fi instalate într-una sau mai multe încăperi.În cele din urmă, sistemul portabil AC este perfect pentru persoanele care nu au nevoie de o instalare permanentă.

Ce este o pompă de căldură?

O pompa de caldura este asemanatoare dar superioara unui aparat de aer conditionat in sensul ca nu realizeaza doar functii de racire, ofera si solutii de incalzire.La temperaturi mai calde, mișcă aerul cald afară pentru a răci casa.Trece de la răcire la încălzire la temperaturi mai scăzute, trăgând energia aerului din exterior pentru a încălzi casa.Pompele de căldură sunt utile în anotimpurile foarte friguroase.Când temperatura exterioară scade sub 30⁰F, a pompa de caldura la temperatura joasa poate încălzi casa.


Sursă de aer Pompă de căldură Unitate exterioară


Sistemele cu pompe de căldură pot fi clasificate în două moduri majore de instalare – CONDUCTĂ și FĂRĂ CONDUCȚĂ.Sistemul de conducte este format dintr-o unitate centrală instalată la subsol, care este legată de conductele existente ale clădirii pentru a oferi soluții de încălzire și răcire.Sistemul fără conducte (cunoscut și ca mini-split sau multi-split) constă din una sau mai multe unități exterioare care sunt legate prin linii de agent frigorific și cabluri electrice la unitățile interioare.


Instalarea pompei de căldură fără conducte permite controlul temperaturii cameră cu cameră în locul pompelor de căldură cu conducte care acceptă doar controlul temperaturii zonei.De asemenea, instalarea fără conducte este considerabil mai eficientă deoarece aerul rece este distribuit direct în spațiul dumneavoastră.

Avantaje și dezavantaje ale pompelor de căldură și ale aparatelor de aer condiționat

Acum că am obținut o imagine de ansamblu asupra subiectului, să începem comparația dintre aparatul de aer condiționat și pompa de căldură, analizând avantajele și dezavantajele acestora.

Avantaje și dezavantaje ale pompei de căldură

Pro

Contra

 • Pompa de căldură este un sistem de încălzire all-in-one;oferă soluții de încălzire, apă caldă și răcire.

 • Costul inițial al instalării pompei de căldură este mare.

 • Este simplu și necesită mai puțină întreținere pe tot parcursul anului.

 • Nu poate funcționa când temperatura este sub -30°C

 • Ecologic, deoarece pompele de căldură folosesc energia aerului pentru a oferi căldură.


 • Pompa de căldură avansată nu face zgomot și este atât de silențioasă încât s-ar putea chiar să vă întrebați dacă funcționează.


 • Super-eficient și ajută la reducerea facturilor la energie.


 • Pompele de căldură fără conducte nu necesită conducte.Avantaje și dezavantaje ale aparatelor de aer condiționat

Pro

Contra

 • Costul instalării unui aparat de aer condiționat este relativ mic.

 • Majoritatea aparatelor de aer condiționat nu pot efectua funcții de încălzire.

 • AC filtrează aerul din interior circulat, cu eliminarea eficientă a alergenilor pentru a îmbunătăți calitatea aerului.

 • AC folosește mai multă energie decât o pompă de căldură pentru a răci și dezumidifica casa.

 • Sistemul de aer condiționat utilizează tehnologia standard pe care fiecare expert HVAC știe să o întrețină.Pompă de căldură vs AC: Principiu de funcționare

Un alt factor major de examinat în dezbaterea pompei de căldură vs. HVAC este principiul de funcționare al pompelor de căldură și al aparatelor de aer condiționat.

Cum funcționează pompa de căldură?

O pompă de căldură este compusă din 5 părți cheie: serpentină evaporator, compresor, serpentină condensator, supapă de expansiune și supapă de inversare.Acest lucru îl face capabil să ofere atât soluții de încălzire, cât și de răcire.


În modul de încălzire, pompa de căldură extrage căldură din exterior prin agentul frigorific din serpentina evaporatorului.Compresorul crește apoi presiunea și temperatura gazului frigorific.Gazul de înaltă presiune curge către serpentina condensatorului care eliberează căldura absorbită în spațiul interior, oferind căldură.Ulterior, supapa de expansiune minimizează presiunea agentului frigorific, permițându-i acestuia să revină la starea sa lichidă și să pornească din nou ciclul.


În modul de răcire, pompa de căldură, folosind supapa de inversare, comută procesul de modul de încălzire.Expulză căldura din spațiul dvs. interior în mediul exterior, oferind confort de răcire pe vreme caldă.

Cum funcționează AC?

Funcția de bază a unui aparat de aer condiționat este de a răci casa, de aceea are doar un singur mod.Este alcătuit din 4 componente cheie: serpentină evaporator, compresor, serpentină condensator și supapă de expansiune.


Principiul de funcționare începe cu serpentina evaporatorului, care conține agentul frigorific.În această bobină, agentul frigorific se evaporă, absorbind căldura din aerul din interior.Apoi, compresorul reduce gazul de joasă presiune într-o stare de înaltă presiune și temperatură înaltă.După aceea, gazul fierbinte, sub presiune este pompat în serpentina condensatorului situată în unitatea exterioară a AC.Aici, agentul frigorific eliberează căldura pe care a absorbit-o din interiorul casei către mediul exterior, în timp ce se condensează înapoi în lichid.


Supapa de expansiune intră în joc prin reducerea presiunii agentului frigorific, pregătindu-l să revină în serpentina evaporatorului pentru a repeta ciclul de răcire.Cu acest ciclu continuu, căldura va fi complet îndepărtată din casa dvs., făcând-o mai răcoroasă și mai confortabilă.

Pompă de căldură vs soluție AC

Principala diferență dintre pompa de căldură și aerul condiționat central este că pompa de căldură oferă soluții de încălzire, răcire și apă caldă.AC, pe de altă parte, poate oferi doar soluții de răcire.Cu toate acestea, AC avansat poate încălzi și răci casa, dar nu oferă apă caldă.


Pompele de căldură nu sunt folosite doar pentru încălzirea locuințelor, ci pot fi folosite și pentru a încălzi și a furniza apă caldă clădirilor comerciale și pot fi folosite și în piscinele încălzite.


Decizia între aceste două sisteme populare de răcire pentru casă nu se limitează la soluțiile pe care le oferă.Există mulți alți factori care trebuie luați în considerare înainte de a alege între aparatul de aer condiționat și pompa de căldură, cum ar fi eficiența energetică a acestora, impactul asupra mediului, aspectul, durabilitatea, dificultatea de instalare, întreținerea, costul, stimulentul și valoarea de revânzare.


Pompă de căldură vs aparat de aer condiționat


Mai jos, fiecare dintre acești factori sunt discutați în comparație cu pompa de căldură versus sistemele de unități AC.

Pompă de căldură vs. aer condiționat: eficiență energetică

Pompa de caldura A+++ sprsun

Eficiența energetică a acestor sisteme este reprezentată de Raportul de eficiență energetică sezonieră (SEER) și Coeficient de performanță (COP).Ele cuantifică cât de eficient aceste sisteme oferă confort, reducând în același timp consumul de energie, făcându-l un factor critic în evaluarea eficienței aparatului de aer condiționat față de eficiența pompei de căldură.


Practic, SEER se calculează împărțind cantitatea de căldură transferată din interiorul casei la energia consumată de sistemul de răcire.Cu cât SEER este mai mare, cu atât sistemul de răcire este mai eficient din punct de vedere energetic.


COP, reprezintă raportul dintre puterea dorită (răcire sau încălzire) și cantitatea de energie necesară pentru a obține acea ieșire.Un COP mai mare indică o eficiență energetică mai mare, deoarece înseamnă că sistemul produce mai multă răcire sau încălzire per unitate de energie consumată.


De fapt, în modul de răcire, evaluarea eficienței pompei de căldură este același cu eficiența AC.Cu toate acestea, pompa de căldură are un avantaj, care este capacitatea sa de a vă încălzi casa și este semnificativ mai eficientă decât utilizarea unui cuptor sau a unui cazan.


Potrivit unui sondaj realizat de Northeast Energy Efficiency Partnerships, s-a descoperit că casele rezidențiale economisesc în medie 948 USD în fiecare an prin utilizarea pompelor de căldură în loc de sisteme de încălzire cu ulei, cum ar fi cuptorul și cazanul.Astfel, în compararea eficienței energetice a pompei de căldură față de aparatul de aer condiționat central, primul este mai bun și oferă o rentabilitate excelentă a investiției.

Pompă de căldură vs. Aer condiționat: impact asupra mediului

În compararea impactului asupra mediului al pompei de căldură față de HVAC tradițional, pompa de căldură este mai bună, deoarece vă poate încălzi și răci casa cu electricitate.În modul de încălzire, transferă eficient căldura din aerul exterior sau din sol către casă, ceea ce reduce nevoia de combustibili fosili sau alte surse de încălzire.


Pompă de căldură avansată ca a noastră Pompa de caldura R290 este realizat cu agenți frigorifici durabili, ceea ce duce la o creștere cu 68% a reducerii potențialului de încălzire globală.Acest lucru duce la emisii mai mici de carbon și la o amprentă mai mică asupra mediului.De asemenea, are mai multe măsuri de reducere a zgomotului și de izolare fonică, cum ar fi ventilatoare DC fără perii, design aerodinamic și plăcuțe puternice care asigură funcționarea eficientă, fără a face zgomot.


Pe de altă parte, aparatele de aer condiționat asigură în primul rând funcții de răcire și nu sunt proiectate pentru încălzire.Ele nu oferă același nivel de beneficii de mediu pe tot parcursul anului, deoarece ar trebui să cumpărați totuși un sistem de încălzire, cum ar fi cuptorul sau boilerul pentru temperaturi scăzute.

Aer condiționat versus pompă de căldură: aspect

O problemă pe care ați putea-o avea atunci când alegeți între AC central și pompă de căldură este să aflați care este, deoarece seamănă.Ambele aparate au același tip de componente, dar pompele de căldură sunt dotate cu o supapă de inversare, ceea ce o face capabilă să comute între răcire și încălzire.


Pompele de căldură constau dintr-o unitate interioară (adesea situată într-o cameră de serviciu sau subsol) și o unitate exterioară (care seamănă cu condensatorul exterior al unui aparat de aer condiționat central).În timp ce unitatea interioară arată ca un cuptor sau un dispozitiv de tratare a aerului, unitatea exterioară arată similar cu o unitate exterioară de aer condiționat.


Aerul condiționat constă și dintr-o unitate interioară și exterioară.Unitatea interioară este instalată într-un dulap utilitar sau subsol și este ascunsă vederii.Unitatea exterioară arată ca o cutie metalică pătrată cu ventilator.Este instalat în afara casei.

Aer condiționat față de pompă de căldură: durabilitate / durată de viață

Un alt factor important pe care ar trebui să îl luați în considerare atunci când examinați diferența dintre AC și pompa de căldură este cât durează acestea și care dintre ele are o durată de viață mai lungă.


În general, aparatele de aer condiționat durează mai mult decât pompele de căldură.Durata medie de viață a unei pompe de căldură este de 10 până la 15 ani, în timp ce un AC poate dura 15 până la 20 de ani.Dacă pompa de căldură este bine întreținută, durata de viață a acesteia poate fi de 15 până la 20 de ani.În timp ce aparatele de aer condiționat pot dura până la 25 de ani.Acest lucru se datorează exclusiv faptului că pompele de căldură funcționează pe tot parcursul anului (în toate condițiile climatice atât reci, cât și calde).Pe de altă parte, aparatele de aer condiționat sunt folosite doar pe vreme caldă.


Acest lucru face ca pompele de căldură să acumuleze uzură aproape de două ori mai repede decât aparatele de aer condiționat, făcându-le mai puțin durabile.

Aer condiționat versus pompă de căldură: dificultate de instalare și timp

Atunci când alegeți între sistemul cu pompă de căldură și sistemul central de aer, este important să luați în considerare dificultatea instalării și timpul, deoarece se va adăuga la costul total pe care compania dvs. de HVAC vă va percepe.


Instalarea unei pompe de căldură este mai dificilă și consumatoare de timp.Aceasta implică conectarea unităților interioare și exterioare și a unei surse de căldură precum bucla de pământ pentru o pompă de căldură geotermală.Aceasta este o complexitate suplimentară care poate prelungi timpul de instalare.De fapt, necesită experiență profesională de înaltă calitate pentru a asigura o configurare adecvată.


Pe de altă parte, aparatele de aer condiționat sunt simple și mai rapid de instalat.De obicei, implică configurarea unităților interioare și exterioare, a liniilor de agent frigorific și a conexiunilor electrice.AC-urile sunt concepute în principal pentru răcire, astfel încât procesul de instalare a acestora este mai simplu și mai rapid.

Pompă grămadă versus unitatea AC: Întreținere

Întreținerea este un factor crucial atunci când discutăm despre pompa de căldură față de costul aerului central.Pompele de căldură necesită mai multă întreținere decât unitățile AC, deoarece îndeplinesc funcții all-in-one și funcționează pe tot parcursul anului.Cu toate acestea, rigorile întreținerii pot fi reduse dacă cumpărați o pompă de căldură de încredere producator pompe de caldura cu ani de experiență în furnizarea diferiților clienți din întreaga lume cu produse de calitate.


O listă de verificare tipică pentru întreținerea pompei de căldură pe care o puteți face singur include:

 • În timpul iernii, verificați pompa de căldură dacă nu există zăpadă sau gheață

 • Îndepărtați frunzele, praful sau resturile de pe corpul pompei de căldură

 • Asigurați-vă că pompa de căldură este întotdeauna ridicată deasupra solului și departe de orice jgheab cu scurgeri

 • Curățați sau schimbați filtrele după cum este necesar

 • Curățați bobinele exterioare murdare


O listă de verificare tipică pentru întreținerea pompei de căldură pe care o va folosi un tehnician profesionist include:

 • Verificarea tuturor conductelor, filtrelor, suflantelor și serpentinelor interioare

 • Verificarea fluxului de aer

 • Verificarea încărcării cu agent frigorific și a eventualelor scurgeri

 • Verificarea bornelor electrice

 • Aplicarea lubrifiantului la motoare și verificarea curelelor

 • Inspectarea comenzilor și a senzorilor termostatului

SPRSUN lansează noi pompe de căldură R290, care facilitează întreținerea și reparația.Toate piesele pot fi reparate prin simpla scoatere a carcasei


O listă de verificare tipică pentru întreținerea aparatului de aer condiționat pe care o puteți face singur include:

 • Înlocuirea filtrelor de aer în fiecare lună, mai ales pe vreme caldă

 • Curățarea bobinelor

 • Verificarea conductelor de scurgere și a vaselor de scurgere

 • Verificarea conexiunilor electrice slăbite

 • Inspectarea registrelor de aer și a conductelor pentru o curățenie maximă


O listă de verificare tipică pentru întreținerea aparatului de aer condiționat pe care o va folosi un tehnician profesionist include:

 • Verificarea setărilor termostatului

 • Verificarea conexiunilor electrice

 • Ungerea curelelor și ventilatoarelor

 • Curățarea liniilor de scurgere

 • Verificarea filtrelor de aer

 • Verificarea scurgerilor de agent frigorific

Pompă de căldură vs. Aer condiționat: Cost

Luând în considerare costul pompei de căldură față de costul aparatului de aer condiționat, pompele de căldură par să fie mai scumpe la prima vedere din cauza costului lor inițial.


Este adevărat.Pompele de căldură au costuri mai mari de echipamente, instalare și întreținere.Deși costul investiției inițiale în echipament este relativ mare, vă puteți recupera banii după o perioadă de timp de când pompa de căldură are performanțe ridicate de economisire a energiei, iar costul de încălzire va fi foarte scăzut în viitor.


Pompa de caldura este superioara aparatelor de aer conditionat deoarece iti incalzesc si racesc casa, eliminand nevoia unui sistem separat de incalzire.Dar cu un AC, va trebui să luați în considerare costul unui cuptor sau al altor echipamente de încălzire pentru a vă bucura de un confort optim pe tot parcursul anului.Așadar, pompele de căldură ar putea fi o alegere mai bună, având în vedere schimbările climatice și funcționalitatea all-in-one.

Pompă de căldură vs. Aer condiționat: stimulente și reduceri

Un alt factor notabil atunci când se examinează costul pompei de căldură față de HVAC este că primul este eligibil pentru stimulente și reduceri fiscale.


Multe agenții guvernamentale și de utilități promovează instalarea pompelor de căldură deoarece acestea sunt considerate mai eficiente din punct de vedere energetic și au un impact mai mic asupra mediului.Prin urmare, oferă stimulente precum credite fiscale, reduceri sau tarife reduse la electricitate.De exemplu, dacă instalați o pompă de căldură mini-split cu un rating SEER mai mare de 16 sau o pompă de căldură cu conducte care se califică pentru Eticheta ENERGY STAR, puteți solicita 30% din costul total al proiectului ca stimulent.O țară diferită are o politică diferită de reducere a pompei de căldură.Dacă sunteți interesat, vă rugăm să nu ezitați contactaţi-ne.Pompă de căldură vs. aer condiționat: valoare de revânzare

Înainte de a face orice investiție, evaluarea valorii de revânzare a produsului;acesta este un alt factor pe care trebuie să-l luați în considerare atunci când comparați diferența dintre HVAC și pompa de căldură.


Datorită funcționalităților sale complete, pompa de căldură este percepută ca având o valoare de revânzare mai mare.Totuși, acest lucru depinde de preferințele pieței locale și de eficiența pompei de căldură.Casele echipate cu pompe de caldura sunt mai atractive pentru potentialii cumparatori.Versatilitatea sa este un mare argument de vânzare, în special în zonele cu condiții climatice diferite.


Aparatele de aer condiționat, pe de altă parte, sunt o caracteristică standard în multe case.Prezența sa nu afectează cu adevărat valoarea de revânzare decât dacă este un sistem de înaltă eficiență sau parte a unui sistem HVAC mai mare și cuprinzător.

Pompă de căldură vs. Aer condiționat: care este mai bun pentru nevoile dvs

În primul rând, alegerea între aparatul de aer condiționat și pompa de căldură depinde de nevoile dvs. și de mediu.Motivele majore care vă pot influența decizia finală între pompa de căldură și HVAC sunt evidențiate mai jos.

 • Nevoia de răcire

Dacă singurul motiv pentru care aveți nevoie de un sistem de răcire este acela de a vă menține casa rece în timpul climatului cald, un aparat de aer condiționat este cea mai bună opțiune.O pompă de căldură poate îndeplini, de asemenea, această funcție, dar este mai scumpă, deoarece vine cu o capacitate suplimentară de a încălzi orice spațiu.

 • Nevoia de încălzire

Pompele de căldură sunt alegerea perfectă pentru nevoile de încălzire.Spre deosebire de aparatele de aer condiționat care sunt construite în principal pentru răcire, pompele de căldură oferă atât soluții de răcire, cât și de încălzire.Oferă controlul climatului pe tot parcursul anului prin transferul eficient de căldură în exterior și în interiorul casei prin încălzire prin pardoseală și radiator cu pompă de căldură, în funcție de nevoile dvs.Acest lucru o face o soluție rentabilă.

 • Necesar de apă caldă

Dacă aveți nevoie de apă caldă pe lângă încălzire și răcire, o pompă de căldură poate servi tuturor acestor scopuri.Unele sisteme cu pompe de căldură sunt concepute pentru a furniza apă caldă menajeră.

 • Locație geografică

Pompele de căldură sunt versatile și funcționează foarte mult în regiunile reci la latitudini mari.Sunt bune atât pentru încălzire, cât și pentru răcire și pot extrage căldură din aerul exterior sau din sol.Pe de altă parte, aparatele de aer condiționat sunt cel mai bine folosite pentru regiunile cu veri fierbinți.Sunt mai mult sau mai puțin inutile în climatele mai reci.

 • Compatibilitate climatică

Pentru a alege care dintre ele este mai potrivită pentru dvs. între aparatul de aer condiționat și pompa de căldură, luați în considerare compatibilitatea cu clima.Pompele de căldură sunt foarte compatibile cu regiunile cu o gamă largă de temperaturi pe tot parcursul anului.Deoarece pot oferi eficient atât soluții de încălzire, cât și de răcire, sunt potrivite pentru zonele cu ierni reci și veri fierbinți.În timp ce aparatele de aer condiționat sunt cele mai potrivite pentru climatele calde și umede, unde răcirea este preocuparea principală.

 • Acasă metru pătrat

De asemenea, pentru a alege între pompa de căldură și HVAC, luați în considerare suprafața casei dvs.Dar, în realitate, acesta este un factor esențial pentru ambele aparate.Pompa de căldură și aparatul de aer condiționat pot fi dimensionate corespunzător pentru a se potrivi nevoilor de răcire și încălzire ale casei dvs., fie ele mici sau mari.Trebuie să vorbiți cu AC sau furnizor de pompe de căldură cu sursă de aer pentru cel mai bun model.

 • Izolație în casă

Izolarea corectă a locuinței este benefică atât pentru pompele de căldură, cât și pentru aparatele de aer condiționat.Dar pompele de căldură sunt deosebit de importante pentru că se bazează pe transferul de căldură.O locuință bine izolată asigură că pompa de căldură funcționează eficient, menținând diferența de temperatură între spațiul interior și cel exterior.

Cel mai bun moment pentru a investi în pompe de căldură și nu în AC

Pompele de căldură și aparatele de aer condiționat sunt practic similare.Dar dacă aveți nevoie de o sursă mai curată și mai eficientă de soluții de încălzire și răcire, pompele de căldură sunt siguranța dvs.Credem că, după ce ați luat în considerare aparatul de aer condiționat și pompa de căldură, inclusiv avantajele, dezavantajele, principiile de lucru și diferențele acestora, trebuie să fi învățat că investiția într-o pompă de căldură, mai degrabă decât în ​​AC are sens în multe scenarii.


SPRSUN poate fi partenerul tău la cheie.Având peste două decenii de experiență, vă putem ajuta să proiectați pompa de căldură perfectă, adaptată special nevoilor dumneavoastră.Pompele noastre de căldură sunt realizate cu tehnologii avansate care le fac să funcționeze eficient cu o durată de viață lungă garantată.Vom face recomandări profesionale, ajutându-vă în același timp să obțineți stimulente și reduceri pentru a reduce costurile.


Ești gata să investești într-un sistem de pompă de căldură? Contactaţi-ne pentru o ofertă gratuită pentru proiectul dvs.De asemenea, de interes:
Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692