SPRSUN Familia de pompe de căldură

————
 
Pompă de căldură, o soluție de încălzire verde.Nu căutați mai departe decât gama largă de pompe de căldură de la SPRSUN!În calitate de furnizor de pompe de căldură, tehnologia noastră de ultimă oră vă poate ajuta să vă stimulați afacerea și să vă duceți proiectele la nivelul următor.

Pompe de căldură impresionante furnizate de SPRSUN

Dotat cu peste două decenii de experiență și un fabrică de pompe de căldură cu sursă de aer , producem mai multe tipuri de pompe de căldură cu tehnologie de ultimă oră și funcții versatile pentru a satisface nevoile și cerințele pieței dvs.Spre deosebire de aparatele de aer condiționat tradiționale, pompele noastre de căldură se pot încălzi și răci, atrăgând căldură din aerul exterior în anotimpurile mai reci, transferându-l în interior, și inversarea acestui proces în lunile mai calde.Funcționând cu energie electrică și distribuind căldura prin agenți frigorifici, pompele de căldură oferă o soluție eficientă și durabilă pentru reglare temperatura casei și clădirii.

Pompă de căldură cu sursă de aer

Pompe de căldură DC Inverter

Pompă de căldură aer-apă

Pompă de căldură pentru climă rece

Pompă de căldură all-in-one

Pompă de căldură pentru piscină

Pompă de căldură comercială de înaltă temperatură

Seturi de pompa de caldura

Rezervor de apă caldă

Furnizorul de pompă de căldură de top

SPRSUN este un producător și furnizor profesionist de pompe de căldură care este specializat în proiectarea, dezvoltarea și furnizarea de pompe de căldură de top.De la înființarea noastră în 1999, ne-am mutat continuu cu tendințele și am studiat nevoile pieței fiecărei regiuni, asigurându-ne că fiecare pompă de căldură fabricată răspunde nevoilor clienților.

Integrând tehnologia de ultimă generație în producția noastră, ne remarcăm ca un top Pompă de căldură producător din China.Sistemul de telecomandă CGK poate controla pompa de căldură printr-o aplicație de la distanță.Regulatorul CAREL permite pompei de căldură să-și regleze temperatura în funcție de condițiile din jur.Iar pompele noastre de căldură sunt proiectate cu cinci moduri de lucru: Apă caldă centrală, Răcire centrală, Încălzirea cu apă a casei, Apă caldă + Răcirea casei și Apă caldă + Încălzirea casei.
Construiește pentru a fi cel mai bun

SPRSUN Beneficiile pompelor de căldură care vă cresc afacerea

În calitate de producător de top de pompe de căldură, SPRSUN produce pompe de căldură de înaltă calitate, construite profesional, cu caracteristici remarcabile, rezultând beneficii extraordinare.

Economie avansată de energie

Folosind tehnologia avansată cu invertor de curent continuu, pompele noastre de căldură se încarcă și recirculează la frecvență înaltă și economisesc mai mult de 30% din energie.​​​​​​​

Performanță ERP A++

Fiind unul dintre cei mai importanți producători de pompe de căldură, pompele de căldură SPRSUN sunt evaluate ERP A+++, cel mai înalt nivel de eficiență a sistemului de încălzire.

Zgomot foarte redus

Pe lângă ventilatoarele cu invertor DC fără perii, adoptăm diferite măsuri de izolare fonică, cum ar fi absorbția duală a șocurilor de la Panasonic Compressor.Nivelurile de sunet încep la fel de scăzute 42 dBA.

Sistem de control inteligent și integrat

Integrând controlerul CAREL sau funcțiile noastre CGK, clienții pot controla de la distanță pompele de căldură prin WIFl.Cu funcția Cascade, mai multe unități pot fi controlate cu un singur panou.

Dezghețare inteligentă

În calitate de producător de top de pompe de căldură, SPRSUN a dezvoltat modul de dezghețare inteligent PID.Acest lucru permite dezghețarea rapidă și previne consumul suplimentar de energie.

Eficiență de instalare îmbunătățită

În urma experienței noastre ca furnizor de pompe de căldură de-a lungul anilor, producem pompe de căldură care să fie ușor de instalat.Seturile de instalare fără sudură sunt, de asemenea, furnizate de SPRSUN.

Protecție anti-îngheț

Prin detectarea temperaturii apei din sistem, pompa noastră de căldură trece automat la frecvență joasă când atinge temperatura setată pentru a evita înghețul.
 

-25⁰C Funcționare la temperatură joasă

Folosind compresorul rotativ Panasonic EVI Tech, pompele de căldură pot funcționa la -25℃.Mediul cu temperatură scăzută NU VA afectează funcționarea pompelor de căldură.
Serviciu flexibil pe măsură

Faceți impecabil fiecare pompă de căldură personalizabilă

La SPRSUN, oferim servicii complete, inclusiv producția și personalizarea pompelor de căldură.Pe lângă faptul că suntem furnizor de pompe de căldură, oferim servicii OEM/ODM pentru a răspunde nevoilor speciale.

Logo și simbol

Putem personaliza logo-ul pompelor de căldură pentru a vă promova afacerea și a crea mai multă conștientizare pentru brandul dumneavoastră.Acest lucru vă stabilește prezența pe piață și în minți a clienților.

Material carcasă

Fabrica noastră de pompe de căldură utilizează materiale rezistente pentru carcasă, cum ar fi plăci din oțel inoxidabil, titan, ABS, PP rezistent la intemperii și pulverizare cu plăci galvanizate.Acest lucru face ca unitățile să funcționeze perfect în orice condiții meteorologice.

Aspect și culoare

Pompele de căldură pot fi realizate sub orice formă, în funcție de forma, dimensiunea, materialul, culoarea și alte cerințe preferate.

Specificație

În calitate de producător complet de pompe de căldură, noi, conform specificațiilor clienților, facem pompe de căldură aplicabile în diferite condiții, cum ar fi pompa de caldura pentru clima reces, pompe de căldură monobloc sau split etc.
Soluție de încălzire globală

Susținem diverse aplicații pentru pompe de căldură

De-a lungul deceniilor de muncă asiduă, am ajutat sute de clienți care acoperă o scară largă de aplicații din industrie pentru a realiza soluții integrate personalizate de economisire a energiei de încălzire, apă caldă și răcire.În calitate de furnizor unic de pompe de căldură, am ajutat mulți clienți globali, de la proprietari de proiecte rezidențiale, comerciale și industriale, contractori de proiecte, distribuitori și angrosisti până la proprietari de mărci, cu soluții practice de pompă de căldură.

Pompa de caldura pentru casa

Folosită pentru încălzirea prin pardoseală a casei, apă caldă rezidențială și soluții de răcire, pompa noastră de căldură dispune de o tehnologie de ultimă oră cu sursă de aer și un control precis al temperaturii.Efectul pompelor de căldură casnice ar depăși așteptările și ar crește vânzările.

Pompa de caldura pentru piscina

Al nostru pompa de caldura pentru piscina dispune de un compresor eficient de frecvență variabilă DC cu rotor dublu Mitsubishi pentru a reduce vibrațiile, făcând piscina confortabilă și mai puțin zgomotoasă.Conceput pentru o durată lungă de viață, vine cu un control inteligent și cu măsuri de siguranță.

Încălzitor de apă comercial cu pompă de căldură

Folosite pentru aplicații comerciale care necesită încălzire pe timp de iarnă, aer condiționat de vară, precum și apă caldă pe tot parcursul anului, cum ar fi hoteluri de 5 stele, stațiuni, spitale, școli și afaceri de ultimă generație, pompele de căldură oferă o centrală care economisește energie. sistem de incalzire.
 

Pompă de căldură industrială de înaltă temperatură

Folosind tehnologii avansate de compresie și schimb de căldură, pompa de căldură poate produce apă caldă la temperaturi ridicate, potrivită pentru toate procesele industriale.Controlerul CAREL poate controla cu ușurință frecvența căldurii în funcție de temperatura din jur.
Sistem de producție matur și puternic

Soluție de producție unică pentru pompele dvs. de căldură

Desen de proiectare
Comunicați-vă ideile și conceptele cu noi și le vom aduce la viață.Compania noastră de pompe de căldură este formată din ingineri calificați care desenează designul pompei de căldură dorite.​​​​​​​
Materii Prime Premium​​​​​
Toate materiile noastre prime, cum ar fi compresorul rotativ Panasonic, supapa de expansiune Carel și controlerul cu ecran tactil, provin de la furnizori de top la nivel mondial pentru a certifica calitatea pompei de căldură și prețul constant.
Lean Manufacturing​​​​​
Avem o fabrică de pompe de căldură de peste 30.000 mp, 4 linii de producție, peste 600 de lucrători cu experiență, implementarea ISO9001 și ISO14001, ceea ce ne face să producem mai mult de 25.000 de unități lunar.
Control riguros al calității
În calitate de producător de încredere de pompe de căldură, punem toate pompele noastre de căldură cinci teste stricte de calitate pentru a se asigura că funcționează continuu atunci când sunt expuse la intemperii, umiditate și mediu extrem de rece.
Ambalaj robust
Pentru a proteja împotriva oricăror daune care pot apărea în timpul transportului peste mare, pompele noastre de căldură sunt închise cu grijă în lăzi sau cutii de carton robuste din lemn.
Logistică și livrare
După încheierea fazei de producție, sunt inițiate pregătirile pentru a asigura o expediere fără probleme și fără întreruperi a doua zi.Va dura aproximativ o lună pentru a ajunge la destinația dorită.
De ce să ne alegeți

Furnizor profesional de pompe de căldură pe care vă puteți baza

Cu o istorie lungă însoțită de o experiență imbatabilă, feedback excelent al clienților și o mulțime de premii și recunoașteri, SPRSUN s-a remarcat printre alți furnizori de pompe de căldură.Avem atribute remarcabile care sunt benefice pentru afacerea dvs.

24+ ani de experiență

 
De la înființarea companiei de pompe de căldură SPRSUN în 1999, am deservit mulți clienți din țară și din străinătate, furnizându-le pompe de căldură cu tehnologie avansată.Know-how-ul și experiența noastră profesională au sporit satisfacția clienților noștri din întreaga lume.

Căldură excepțională largă Pumps

 
Cu SPRSUN companie de pompe de căldură, vă puteți extinde cu ușurință linia de produse.Avem o gamă largă de pompe de căldură clasificate în diferite grupuri, cum ar fi energie, structură și aplicații.Ele pot fi, de asemenea, brevetate pentru a vă afișa marca pentru promovarea afacerii.

Prețuri directe din fabrică

 
Suntem un producător distinct de pompe de căldură care se concentrează pe producerea de pompe de căldură de calitate inegalabilă la un preț competitiv.Relația noastră pe termen lung cu furnizorii de materii prime de marcă face ca costurile de producție să fie scăzute, permițându-ne să oferim prețuri prietenoase cu bugetul.

Control superior al calității

 
În calitate de furnizor reputat de pompe de căldură, ne asigurăm că pompele noastre de căldură funcționează corespunzător.Încă de la etapa de achiziție a materiilor prime și până la finisarea produsului, pompele de căldură sunt inspectate și testate cu atenție de ingineri experimentați pentru a verifica fiabilitatea lor.

Serviciu unic

 
SPRSUN este un producător de pompe de căldură de top din China, care oferă servicii complete.Oferim un răspuns rapid 24/7 și avem o echipă tehnică și post-vânzare profesionistă care vă poate ajuta la rezolvarea problemelor sau vă poate deplasa la locația dvs. pentru a vă oferi soluții.Oferim, de asemenea, o garanție de 3 ani.

Suport pentru analiza de marketing

 
Printre producătorii de pompe de căldură, SPRSUN este unic pentru că arată o mare îngrijorare cu privire la succesul afacerii dvs.Oferim numeroase servicii post-vânzare, cum ar fi promovare de marketing, suport tehnic și vizite ocazionale.

Manopera profesionala

 
Datorită expertizei lucrătorilor noștri, pompele de căldură fabricate sunt garantate de calitate superioară.Acordând atenție la fiecare pas al procesului, pompele de căldură oferă beneficii inclusive, cum ar fi zgomot foarte scăzut, anticoroziune, garanție excelentă de sudare fără scurgeri și economisire de energie.

Timp de livrare rapid

 
SPRSUN este unul dintre furnizorii de pompe de căldură în care poți avea încredere.Finalizăm producția în termen de o lună, le ambalăm în lemn rezistent pentru a asigura siguranța în timpul transportului.Comenzile dumneavoastră sunt livrate imediat prin partenerii noștri logistici de încredere.

Ghid de aprovizionare pentru pompe de căldură

Pentru a alege cu cine să lucrezi pentru diversele tale pompe de căldură aer-apă, există informații convingătoare pe care trebuie să le cunoașteți.

Sistem de instalare a pompei de caldura

Practic, pompa de căldură este montată în exterior, într-o poziție centrală, cu conexiuni la rezervorul de apă, kit-ul pompei de căldură și rezervorul tampon, care sunt legate de diferitele ventiloconvector.Instalarea ușoară ajută la realizarea soluției de integrare pentru încălzire, apă caldă și răcire.

Cum să alegeți furnizorul și producătorul de încredere de pompe de căldură

Alegerea dintre numeroșii producători de pompe de căldură este o decizie importantă care trebuie luată după examinarea unor factori, cum ar fi capacitatea de producție, certificări, MOQ, profilul pieței, calitatea pompei de căldură, piese de schimb și mostre.
Capacitatea de producție
Luați în considerare cât de eficient și de rapid vă poate îndeplini cererea producătorul pompei de căldură.SPRSUN este unul dintre cei mai importanți furnizori de pompe de căldură din China.Avem o fabrică de producție de 30.000 de metri pătrați, tehnologie de ultimă oră și putem produce până la 25.000 de pompe de căldură lunar.De asemenea, urmărim tendințele pieței și lucrăm în mod constant la tehnologia patentată și strategiile de inovare pentru a ne satisface mai bine clienții.
Profilul pieței
SPRSUN este o marcă globală reprezentată în mai multe părți ale lumii.Avem peste 560 de parteneri strategici localizați la nivel global în peste 60 de țări.Pompele de căldură SPRSUN sunt binevenite de clienți din întreaga lume, în special în țările europene și asiatice precum Germania, Polonia, Țările de Jos, Republica Cehă, Danemarca, Italia, Rusia, Slovacia, Serbia și România etc.
Cantitatea minimă de comandă (MOQ)
Spre deosebire de alți producători de pompe de căldură, SPRSUN oferă o soluție foarte rezonabilă MOQ de 3 unități.Ne concentrăm pe satisfacerea cerințelor tuturor mărcilor, inclusiv întreprinderilor mici și mari.
 
Certificate internaționale pentru pompe de căldură
Pompele de căldură sunt produse pe baza standardului EN14511 cu certificări CCC, CE, KEYMARK, ISO, SAA, RoHS, TUV și ERP pentru a servi eficient clienții din diferite locații ale lumii.De asemenea, respectăm standarde regionale specifice pentru a vă ajuta să obțineți un permis pe piața țintă.
Laborator independent de testare a pompelor de căldură
Avem un laborator avansat de testare a performanței pompelor de căldură ratificat de TUV SUD, ceea ce înseamnă că putem emite direct rapoarte de testare aprobate de UE.Acest lucru ne face un furnizor unic de pompe de căldură, deoarece suntem capabili să simulăm performanța de funcționare a unităților de pompe de căldură la temperaturi ambientale de la -30⁰C la 50⁰C.

Există o prevedere pentru accesorii și piese de schimb?

Un alt factor important de luat în considerare atunci când alegeți compania preferată de pompe de căldură este furnizarea de accesorii și piese de schimb.SPRSUN oferă accesorii și un kit de pompă de căldură pentru a reduce costurile și timpul de instalare.Prin urmare, nu trebuie să vă procurați accesorii și kituri de instalare noi.

Există o prevedere pentru probe de pompă de căldură?

Trebuie furnizate mostre ale pompei de căldură dorite înainte de a plasa o comandă.Acest lucru vă va ajuta să aflați dacă furnizorul pompei de căldură vă poate îndeplini cerințele.
Contactaţi-ne

Sunteți interesat să deveniți reseller-ul nostru sau partenerul OEM/ODM?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692