Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cât durează să încălziți apa din piscină cu o pompă de căldură?

Cât durează să încălziți apa din piscină cu o pompă de căldură?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-10-11      Origine:teren

Timpul necesar pentru a încălzi o piscină cu o pompă de căldură depinde de câțiva factori.Dacă este o piscină mai mică, cum ar fi o piscină spa, durează aproximativ 45 și 60 de minute.Dar, în general, încălzește o piscină după aproximativ 24 până la 72 de ore la 20 de grade Fahrenheit.Cu toate acestea, este o întrebare critică care îi ajută pe oameni să cunoască dimensiunea unui încălzitor de piscină pe care să îl cumpere și timpul de care au nevoie în avans pentru a porni pompa de căldură pentru a încălzi suficient piscina.

Deci, pe lângă răcirea și încălzirea caselor și clădirilor, o pompă de căldură poate la fel de bine să încălziți piscina.Când încălziți o piscină, aveți tendința de a vă prelungi orele de exerciții și distracție în piscina din curte.Dar, cât timp durează să-l încălzești și să ai o temperatură confortabilă a apei?

Deci, proprietarii piscinelor ar trebui să se familiarizeze cu timpul de funcționare a încălzitorului.Să analizăm factorii care determină cât timp durează încălzirea apei cu o pompă de căldură.

Factori care afectează timpul de încălzire a apei piscinei cu o pompă de căldură.

Câteva lucruri acționează ca factori determinanți asupra cantității de timp de funcționare a pompei de căldură necesare.Pentru început, dacă doriți să încălziți piscina, există lucruri de luat în considerare, de exemplu, acoperirea piscinei, dimensiunea piscinei și a pompei de căldură, împrejurimile, dimensiunile, vremea și volumul de apă pentru a obține temperaturile dorite.

Rețineți că pompa de căldură primește căldură din aer în loc să genereze proprie;prin urmare, timpul de funcționare și funcționarea depind de mediul și condițiile meteorologice.Având în vedere acest lucru, este greu să setați o durată de funcționare a pompei de căldură pentru toate încălzitoarele de piscină.

Clima și geografie

După cum am menționat mai devreme, pompele de căldură sunt dispozitive speciale, deoarece abia își generează căldura.Atrage aerul din aerul din jur și îl folosește pentru a încălzi apa.Pentru proprietarii de piscine care locuiesc în zone mai reci, ar trebui să știe că acel mediu prezintă o provocare.Pompele de căldură vor funcționa bine la temperaturi peste 50 de grade Fahrenheit, așa că, sub aceasta, pompa de căldură nu va fi eficientă.

Din acest motiv, trebuie să porniți încălzitorul mai mult timp pentru a încălzi piscina corespunzător.Prin urmare, este esențial să luați în considerare climatul din locația dvs., în special în timpul anotimpurilor mai reci, înainte de a cumpăra o pompă de căldură.

Acoperiri pentru piscine

Există proprietari de piscine care folosesc capace pentru a economisi energie.Este o modalitate excelentă de a preveni evaporarea, care este cea mai mare sursă de pierdere de căldură, 75% din majoritatea piscinelor sunt afectate de aceasta.Deci, capacele vor reține căldura reducând la minimum rata de evaporare, deoarece acţionează ca o barieră între piscină și aer.De asemenea, puteți reduce costurile de încălzire și timpul necesar de încălzire.

În unele cazuri, ați putea reuși să încălziți apa cu un aparat de dimensiuni mici pompa de caldura pentru piscina dacă folosiți bine o acoperire pentru piscină.Lăsând piscina descoperită pierde căldură foarte repede, așa că aveți tendința de a experimenta un câștig de căldură mai lent decât o piscină acoperită.În timp ce sunteți la ea, asigurați-vă că obțineți o acoperire de calitate excelentă, care vă poate ajuta să rețineți până la 75% din pierderea de căldură a piscinei dvs.

Dimensiunea pompei de caldura

The dimensiunea unei pompe de căldură se bazează pe unitățile termice britanice (BTU) pe oră.O unitate de BTU va ridica o liră de apă din piscină cu 0,6 ° C, iar un galon de apă este la fel cu 8,34 de lire de apă.

Prin urmare, 8,34 BTU vor încălzi un galon de apă cu 1 ° F (0,6 ° C).Unii consumatori cumpără pompe cu putere redusă pentru a economisi bani, dar rețineți că unitățile cu putere redusă vă vor face să spargeți o bancă.Acestea tind să aibă costuri de operare ridicate și este posibil să aveți nevoie de mai mult timp de funcționare pentru a încălzi piscina.Cu cât timpul de funcționare este mai lung, cu atât eficiența este mai mică.Înseamnă că ar trebui să cumpărați un încălzitor pe gaz.

Deci, pompa de căldură are un efect uriaș asupra duratei de funcționare a căldurii.Deci, cu cât unitățile sunt mai mari, cu atât timpul de funcționare al pompei de căldură este mai mic, deoarece creează mai multă energie de încălzire.

Temperatura apei

Temperatura inițială a apei din piscină joacă un rol important în calcularea timpului de funcționare a pompei de căldură.Dar dacă piscina a fost confortabilă într-un sezon mai cald, la aproximativ 70 de grade Fahrenheit, nu ar dura mult timp să se ridice la 80 de grade.

Prin urmare, rețineți că, cu cât diferența dintre temperatura de pornire și cea dorită este mai mare, cu atât veți avea nevoie de mai mult timp pentru a funcționa pompa de căldură.

Cei care își descoperă piscinele dintr-un sezon mai rece sunt cel mai probabil să fie pe o parte rece.Înseamnă că va dura mai mult pentru ca apa din piscină să ajungă la o temperatură confortabilă și să te bucuri de o baie de piscină.

Dimensiunea piscinei

Este un tip de o idee, dar unii îl vor trece cu vederea, așa că este un alt aspect de reținut.În general, cu cât corpul de apă este mai mare, cu atât este nevoie de mai mult timp pentru ca pompa de căldură să ajungă la temperaturile dorite ale piscinei.

Cu o dimensiune mare a piscinei, veți avea nevoie de o pompă de căldură mai puternică pentru a încălzi piscina rapid;în caz contrar, o versiune mai mică va dura mai mult timp și ar putea să nu fie eficientă într-un astfel de caz.Dar cu o piscină mică, pompa de căldură mică va face sarcina confortabil.Cu toate acestea, rețineți că și temperaturile actuale joacă un rol important.

Ultimul cuvânt

Deci, întrebarea despre, cât timp durează să încălziți apa din piscină cu o pompă de căldură?Se numără printre întrebările pe care majoritatea oamenilor și-au dorit întotdeauna să le cunoască, iar cu acest ghid, acum puteți spune timpul de funcționare a pompei de căldură în funcție de factorii menționați în acest ghid.Dar, rețineți că condițiile din jurul fiecărei piscine sunt unice când vine vorba de durata de funcționare a pompei de căldură.

Deși acești factori vor afecta timpul necesar pentru încălzire, trebuie să vă asigurați că piscina și încălzitorul sunt hipnotice în stare bună.Așadar, asigurați-vă că programați apeluri de service anuale pentru a le avea în formă maximă;vă va economisi mult timp și bani pe termen lung.De asemenea, de interes:

Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692