Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cât costă o pompă de căldură pentru climă rece?

Cât costă o pompă de căldură pentru climă rece?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-02-25      Origine:teren

Utilizarea energiei este un subiect de tendință care domină discuțiile, de la climă la economie și durabilitate.Potrivit Departamentului de Energie, încălzirea și răcirea sunt în prezent cheltuielile cu energie numărul unu pentru majoritatea proprietarilor de case din SUA.Asta pentru că multe dintre ele locuiesc în zone care necesită încălzire în timpul iernii și răcire în timpul verii.

Din păcate, metodele tradiționale sunt consumatoare de energie și mai proaste;se bazează în mare măsură pe surse de energie precum propan, electricitate, gaze naturale și păcură.Aceste opțiuni sunt costisitoare și reprezintă un pericol pentru mediu.Casele se adoptă pompe de caldura pentru clima rece (CCHP) pentru a le contracara, în special pentru persoanele cu climă mai rece.Ca orice tehnologie nouă, există întotdeauna o îngrijorare considerabilă cu privire la costul pompei de căldură pentru climă rece și dacă există economii semnificative care să justifice adoptarea acestora.


pompe de căldură cu sursă de aer pentru climă rece

Ce sunt pompele de căldură pentru climă rece și cum funcționează?

După cum sugerează și numele, pompele de căldură pentru climă rece sunt un tip de pompă de căldură care este optimizată pentru funcționarea la frig extrem. Pompe de căldură normale facilitează redistribuirea căldurii din aer, apă, solar sau sol către casă și invers, în funcție de nevoile tale.Nu produc căldură, ceea ce le oferă avantajele lor de economisire a energiei.De asemenea, vă îndeplinesc nevoile de răcire și încălzire, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de un singur aparat.

Pompele de căldură pentru climă rece funcționează în mod similar, dar au o eficiență sporită chiar și la frig extrem.Pompele de căldură convenționale își pierd o cantitate substanțială din capacitatea lor de încălzire atunci când se răcește.Experții vă sfătuiesc să nu le mai folosiți atunci când temperaturile scad sub -10 grade Celsius.Pompele de căldură pentru climă rece pot încă primi căldură din mediul exterior chiar dacă temperaturile scad la -25 grade Celsius și unele chiar la -30 grade Celsius.Pe lângă acest aspect, acestea se deosebesc de pompele de căldură convenționale în următoarele moduri:

 • Sunt echipate cu un compresor cu capacitate variabilă care le oferă o eficiență remarcabilă.

 • Au o evaluare mai mare, care necesită un factor minim de performanță al sezonului de încălzire (HSPF) de 10 sau mai mare.

Care este costul pompelor de căldură pentru climă rece?

O gamă largă de lucruri determină costul sistemelor de pompe de căldură pentru vreme rece, pe care este greu să-l atribuiți o medie.Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor de case cheltuiesc între 2.500 și 15.000 de dolari, deși, în anumite circumstanțe, alții cheltuiesc mai mult.Unii dintre acești factori includ:

 • Costurile cu forța de muncă locală în zonă;zonele rurale tind să aibă costuri mai mici cu forța de muncă, ceea ce face instalarea mai ieftină.

 • Indiferent dacă este nevoie de instalarea conductelor sau dacă este o înlocuire

 • Marca pompei de caldura

 • Dimensiunea casei tale și cea a zonei de răcire

 • Prețul unității dvs. și orice material suplimentar de care aveți nevoie

 • Orice permis HVAC local și taxe de instalare

 • Chiar și perioada anului când se instalează

Tipul de unitate afectează și prețul pompei de căldură pe vreme rece.Pentru vreme rece, opțiunile sunt pompele de căldură geotermale și climatul rece pompe de căldură cu sursă de aer.În cazul pompelor de căldură cu sursă de aer, alegerile sunt între un sistem central de conducte sau un sistem mini-split (fără conducte).Sistemul de conducte este excelent dacă aveți conducte în prezent, deoarece seamănă cu un aparat de aer condiționat central.Fiecare dispozitiv de tratare a aerului pe care intenționați să îl instalați în fiecare cameră vă va costa de la 3.625 USD la 5.200 USD.Totalul va varia adesea între 10.500 USD și 18.975 USD.

Sistemele mini-split (fără conducte) sunt excelente pentru casele fără conducte, ceea ce vă economisește costul suplimentar de instalare.Sunt destul de accesibile, începând de la 1.800 USD până la 7.542 USD.Cu toate acestea, nu folosiți aproape niciodată o unitate, deoarece mai multe zone din casă pot necesita încălzire.Dacă aveți patru sau mai multe, costul ar putea crește cu ușurință la 10.000 USD.

Pompele de căldură geotermale sau terestre sunt cele mai scumpe tipuri de pompe de căldură pentru vreme rece.Sunt excelente pentru casele mai mari și unde încălzirea și răcirea trebuie să funcționeze la niveluri maxime.Din cauza costurilor asociate de excavare a terenului, costul poate ajunge cu ușurință la peste 20.000 USD alți factori luați în considerare.

Principalii factori care afectează costul pompei de căldură pentru climă rece

Calitatea si marca echipamentului

Calitatea și marca echipamentului vor afecta prețul unității.În general, aveți unități bugetare, unități standard și premium.Calitatea variază de la utilitate și calitatea construcției până la reputația și caracteristicile mărcii care însoțesc unitatea specifică.

Eficiența echipamentului

Eficiența și performanța unității vor afecta și prețurile acestora.Te uiți la niveluri de bază, mai bune și cele mai bune în ceea ce privește performanța.Pentru eficiență, vă bazați pe două valori principale, evaluarea eficienței energetice sezoniere, SEER și factorul de performanță al sezonului de încălzire HSPF.Evaluarea SEER de 15-17 este aproximativ medie, în timp ce cele mai eficiente unități au un rating de peste 20. Evaluările HSPF de 13 și mai sus sunt excepționale, în timp ce media este 8-11.Cu cât performanța și eficiența sunt mai mari, cu atât costul unității este mai mare.

Dimensiunea sistemului de pompa de caldura

Indiferent de tipul de pompă de căldură pe care îl alegeți, dacă trebuie să acopere o suprafață extinsă sau mai multe încăperi, sistemul va fi mai mare, la fel și costul.O unitate mai mică costă mai puțin și va acoperi o suprafață de dimensiuni reduse.

Complexitatea instalării

Cu cât procesul de instalare este mai solicitant, cu atât costurile totale sunt mai mari.În acest sens, sistemele fără conducte pot costa mai mult, mai ales acolo unde lucrarea este la un al doilea sau al treilea etaj.Acolo unde există acces ușor, cum ar fi, printr-o mansardă sau un spațiu de acces, instalarea este mai ușoară, iar costul total este mai mic.Sistemele centrate au adesea un proces de instalare simplu dacă aveți conductele la locul lor și nu necesită ajustări.Dacă trebuie să îl instalați, costurile vor crește.

Upgrade-uri, extra și alte servicii

Costul de instalare poate crește, de asemenea, dacă trebuie să utilizați alte servicii, să spunem îndepărtarea și eliminarea echipamentelor existente.Instalarea unor accesorii suplimentare, cum ar fi sistemele de filtrare a aerului, umidificatoarele, instalarea de termostate inteligente și altele asemenea, vor adăuga costul suplimentar de instalare.

Merită pompele de căldură pentru climă rece?

Acum că aveți o idee despre costul pompei de căldură pentru vreme rece, următoarea întrebare este dacă merită investiția dvs.Mai multe aspecte financiare, de mediu și de confort le fac cea mai bună investiție pe termen lung.Astfel de beneficii includ:

Vă bucurați de reduceri și reduceri de taxe.

Guvernul federal al SUA și diferitele state au programe de stimulare pentru a promova trecerea rapidă la sisteme ecologice eficiente din punct de vedere energetic.De exemplu, Legea privind creditele consolidate din 2021 extinde un credit fiscal de până la 26% din costul total al costurilor de instalare pentru utilizatorii pompelor de căldură geotermale pentru proiectele de construcții care încep construcția până la sfârșitul anului 2022. Există credite fiscale pentru căldura sursă de aer. pompe dar la un ritm mai mic.Rabaturile, granturile și reducerile de taxe vă pot ajuta să acoperiți mai mult de jumătate din costul de instalare.

Statele diferite au reduceri diferite și alte stimulente.În New York, de exemplu, există granturi de până la 11.500 de dolari pentru sistemele de căldură geotermală și 7.500 de dolari pentru pompele de căldură pentru climă rece din sursă de aer per casă.Există, de asemenea, reduceri de până la 1.500 USD per 10.000 BTUH, în funcție de tipul de sistem și capacitatea de încălzire.În state precum Dakota de Sud și Minnesota, se pot primi reduceri de până la 500 USD pe tonă pentru CCHP fără conducte, în conformitate cu specificațiile produsului.În aceleași state, proprietarii de case cu un sistem CCHP cu conducte pot obține din nou până la 700 USD pe tonă, în funcție de specificații.

Acestea asigură încălzirea și răcirea.

Pompele de căldură pentru climă rece sunt instrumente eficiente pentru reglarea climei casei tale.Ele oferă căldură și frig ori de câte ori aveți nevoie, adesea prin apăsarea unui buton sau a unei aplicații pentru telefon.nu aveți nevoie de două unități separate pentru fiecare funcție.Eficiența lor înseamnă că puteți atinge și controla cu ușurință temperaturile dorite.

Bucurați-vă de economii de energie.

Pompele de căldură pentru climă rece au rate de eficiență energetică de 400% atunci când temperaturile sunt peste 8,3% și păstrează în continuare eficiențe de 200% când scade la zero.Aceste eficiențe, împreună cu faptul că pompele de căldură nu produc energie, ci pur și simplu o transferă, le fac să utilizeze mult mai puțină energie.Majoritatea surselor estimează că casele pot economisi între 30% și 50% din facturile la electricitate.În medie, înseamnă aproximativ 1.000 USD sau mai mult pe an în economii.

Ele îmbunătățesc calitatea aerului din casă.

Spre deosebire de alte metode de încălzire, pompele de căldură pentru climă rece nu ard, nu produc fum sau nu produc vapori.Astfel, nu introduc poluanți în aerul din casă.În plus, pe măsură ce pompa de căldură circulă aerul în cameră, acesta îl filtrează și îl purifică.Îndepărtează sporii de mucegai, fumul, particulele de praf și mirosurile.Această acțiune îmbunătățește calitatea aerului, făcând pompele ideale pentru persoanele care suferă de alergii și astm.

Sunt ecologici.

Pompele de căldură sunt o modalitate ecologică de a încălzi și răci spațiile.Nu se bazează pe arderea directă pentru a genera căldură și, ca atare, nu au emisii de CO⊃2;.Chiar și puțina energie electrică pe care o folosesc este doar pentru a porni compresorul.Prin urmare, sunt ecologice și ajută la reducerea amprentei de carbon din case.

Ele ajută la prevenirea condensului în casa dvs.

Vara, atunci când se folosește pompa de căldură pentru climă rece pentru răcire, aceasta ajută la dezumidificarea aerului.În timpul iernii, pompa de căldură împrăștie aer cald în casă, ceea ce ajută și la prevenirea formării condensului în casa ta.Menținerea condensului și a umidității suplimentare din casă vă ajută să vă păstrați vopseaua și să țineți departe mucegaiurile, printre altele.

Concluzie

În concluzie, un buget de aproximativ 7.000 USD până la 10.000 USD poate părea foarte mult în avans, dar trebuie să fie.În primul rând, obțineți mai multe cotații de la antreprenori locali certificați și insistați asupra unui studiu la sol.Vă va ajuta să aveți o imagine clară a diferitelor opțiuni disponibile.Apoi, căutați subvenții, reduceri și reduceri de taxe disponibile pentru care vă calificați și aplicați pentru ele.Ele vă pot ajuta să reduceți costurile la jumătate sau mai mult.Ceea ce vi se garantează este că pompa de căldură pentru climă rece va începe să vă ofere economii din prima zi.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692