Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Câtă putere folosește o pompă de căldură pentru piscină?

Câtă putere folosește o pompă de căldură pentru piscină?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-09-30      Origine:teren

Vă întrebați cât de mult vă va costa operarea unei pompe de căldură pentru piscină?Câți kwh folosește?Cât este consumul de energie electrică sau consumul de energie electrică?

Ei bine, ești în locul potrivit.Aici vom acoperi totul, de la costurile de funcționare a pompei de căldură pentru piscină, cum funcționează acestea și de ce ar trebui să le cumpărați.

Începem!


Câtă putere folosește o pompă de căldură pentru piscină?câți kwh? consumul de energie, consumul de energie al pompei de căldură a piscinei

Deci, câtă energie electrică folosește o pompă de căldură pentru piscină?

Aproximativ 5 kilowați pe oră la 100.000 BTU pompă de căldură.Pentru o pompă de căldură generală de 100.000 BTU pentru piscină, puterea pe care o veți utiliza este de aproximativ 5.000 de wați pe oră.De obicei, media națională pentru putere este de 13 cenți pentru fiecare kilowatt-oră.

Acestea fiind spuse, sunt pompele de căldură pentru piscine costisitoare de funcționat?

Deși costă relativ mai mult decât încălzitoarele cu gaz pentru piscine, de obicei au un cost de operare redus anual datorită eficienței lor crescute.Cu o întreținere corectă, aceste încălzitoare pentru piscine vor dura o perioadă mai lungă în comparație cu încălzitoarele cu gaz pentru piscine.Astfel, veți economisi mult mai mult pe termen lung.

Deci, câți bani adaugă o pompă de căldură pentru piscină la factura de energie electrică?

A pompa de caldura pentru piscina utilizează energie electrică și adaugă aproximativ 300 USD anual la factura de energie electrică.Deoarece nu este costisitor, îl puteți lăsa tot timpul.

Din nou, aceasta ar putea fi o idee bună, deoarece pompa de căldură transformă aerul cald din jur și îl transferă în piscină.Când vine vorba de eficiența energetică, ar trebui să luați în considerare utilizarea acestuia numai în timpul zilei.

Cu toate acestea, dacă doriți să înotați dimineața și aveți nevoie să fie cald, cel mai bine ar fi să o alergați pe tot parcursul nopții.

Cum funcționează pompele de căldură pentru piscină

The pompe de caldura pentru piscina utilizați electricitatea pentru a transfera căldura din aerul ambiant în piscină;nu generează căldură.

Pe măsură ce pompa circulă apa în piscină, apa extrasă din piscină se deplasează printr-un filtru și prin încălzitorul pompei.Această pompă are de obicei un ventilator care trage aerul din jur și îl direcționează către serpentina evaporatorului.

Lichidul de răcire din această bobină atrage căldură din aerul ambiant și îl transformă în gaz.Acest gaz cald se deplasează prin compresor, intensificând căldura, dezvoltând un gaz extrem de fierbinte care se deplasează prin condensator.

După aceasta, condensatorul absoarbe căldura și o eliberează în piscină, care este rece.Pe măsură ce gazul fierbinte se deplasează prin serpentina condensatorului, acesta devine lichid și se întoarce în evaporator, iar procesul continuă.

Pe de altă parte, dacă aveți o pompă de căldură pentru piscină de înaltă eficiență, aceasta dispune de compresoare scroll care sunt mult mai eficiente.

Între timp, încălzitoarele cu pompă de căldură pentru piscine funcționează eficient, cu condiția ca temperaturile din jur să fie între 450F și 500F.Cu cât aerul din jur este mai rece, cu atât este mai multă energie utilizată.Cu toate acestea, deoarece majoritatea persoanelor își folosesc piscinele atunci când vremea este blândă până la caldă, aceasta nu este de obicei o problemă.

De ce ar trebui să luați în considerare instalarea unei pompe de căldură pentru piscină

Acum că știți câtă putere va consuma o pompă de căldură pentru piscină, să aruncăm o privire la motivul pentru care ar trebui să luați în considerare instalarea uneia.

Cost de instalare

Instalarea unei pompe de căldură pentru piscină implică în principal energie electrică, deoarece necesită un serviciu electric de 220 de volți și un întrerupător independent de 50 de amperi.Ești cu un pas înainte dacă ai acest serviciu și întrerupător.De asemenea, în această situație, instalarea dvs. va costa între 300 și 500 USD.

Pe de altă parte, costul este mai mare dacă ai nevoie de montarea serviciului electric, situându-se la aproximativ 95% din cheltuielile de instalare.

Fiabilitate

Cu o întreținere corectă, pompa de căldură a piscinei poate funcționa aproximativ 10 până la 15 ani.Cu toate acestea, un încălzitor pe gaz va funcționa timp de aproximativ cinci ani.Acest lucru se datorează faptului că componenta principală a încălzitoarelor este schimbătorul de căldură.

Într-un încălzitor pe gaz, această componentă este realizată folosind Cupro-Nichel sau Cupru.În cele din urmă, aceste componente se vor coroda din cauza expunerii la substanțele chimice ale piscinei sau a sistemelor de sare.Schimbătorul de căldură al pompei de căldură este realizat din titan care nu se corodează.

Eco-friendly

Cauți să declanșezi eco-războinic din tine?Atunci o pompă de căldură pentru piscină este calea de urmat.Este o alegere ecologică în comparație cu diferite metode de încălzire, deoarece folosesc aproximativ 80% mai puțini combustibili fosili pentru a genera o cantitate similară de energie termică ca și alte metode de încălzire.

Mai puțini combustibili fosili se traduce prin utilizarea mai redusă a resurselor naturale și poluare.

Accesibil

Acest sistem de încălzire folosește aerul din jur, încălzit de soare, ca sursă de căldură, astfel, spre deosebire de încălzitoarele cu gaz pentru piscine, trebuie să plătiți doar costul inițial al încălzitorului și al electricității pentru a funcționa o pompă de căldură.

Factura dvs. de utilități va fi mai mare, deoarece folosește electricitate pentru a funcționa, deși nu veți utiliza nicio cheltuială anuală de întreținere sau combustibil.Deoarece electricitatea este mai accesibilă decât un încălzitor de piscină cu combustibil, o pompă de căldură fiabilă este atât de eficientă încât veți începe să economisiți din cheltuielile de încălzire odată ce este montată.

În plus, să presupunem că locuiți într-o regiune cu temperaturi ridicate pe tot parcursul anului.În acest caz, economiile dvs. ar putea fi mai mari, deoarece performanța pompei de căldură este suficientă, datorită temperaturilor ambiante calde.

Sunt necesare încălzitoare de piscină?

Da.Încălzitoarele de piscină vor fi în cele din urmă un atu impresionant de valoros, mai ales dacă un proprietar dorește să-și folosească noua piscină pe tot parcursul anului.Cu toate acestea, cumpărarea unei pompe de căldură pentru piscină este inutilă dacă doriți să folosiți piscina doar în timpul verii.

Între un încălzitor de piscină pe gaz și cel electric, care este mai eficient?

De obicei, încălzitoarele pe gaz sunt puțin mai ieftine de utilizat decât încălzitoarele cu propan pentru piscină.Gazul ar putea fi cu aproximativ 84% mai ieftin decât utilizarea unui încălzitor cu propan, în funcție de locul în care locuiți.

Cu toate acestea, un încălzitor electric pentru piscina dvs. este cea mai accesibilă opțiune din grup.

Concluzie

Pompele de căldură pentru piscină sunt accesibile și mai eficiente decât încălzitoarele de piscină cu gaz și propan.Sperăm că acest articol v-a ajutat să înțelegeți cât de multă energie electrică este consumată de o pompă de căldură pentru piscină.Pompa de căldură pe care o alegeți depinde complet de nevoile, bugetul și eficiența energetică.

Ei bine, iată, cantitatea de energie electrică pe care o utilizează o pompă de căldură pentru piscină!


De asemenea, de interes:

Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692