Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cum să devii instalator de pompe de căldură în 2022

Cum să devii instalator de pompe de căldură în 2022

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-08-18      Origine:teren

În timp ce poate te-ai gândit că tot ce este nevoie pentru a fi a pompa de caldura instalatorul trebuie să aibă pregătirea și abilitățile adecvate, există vești proaste pentru tine.Nu vei ajunge în această industrie dacă nu ești certificat.Așadar, semănătoarea primește pregătirea adecvată și obține certificarea pentru a fi instalator de pompe de căldură.Este la fel de ușor ca să furi o bomboană de la un copil mic.Și așa, ca să spunem, în această postare, vom explora posibilele opțiuni pe care le aveți, nu doar pentru a deveni un instalator de pompe de căldură, ci și unul certificat.Citește mai departe.


De ce este necesară certificarea?


Până acum, sunteți la curent cu stimulentele și politicile guvernamentale care sunt stabilite pentru a depăși incompetența companiilor de instalații de pompe de căldură.Acest lucru îi constrânge acum pe instalatori să se înscrie în schema de certificare a microgenerației (MCS).Cu toate acestea, această schemă este orientată către companie.

Chestia este că își propune ca companiile să angajeze instalatori care sunt pe deplin verificați cu procesele implicate în proiectarea, instalarea, execuția și punerea în funcțiune a pompelor de căldură.Și nu există o modalitate mai bună de a dovedi cunoștințele în afară de a fi certificat pentru a avea setul de abilități necesare.


Un muncitor verifică pompa de căldură


Calea pentru a deveni instalator este stabilită cu cunoștințele comune despre tehnologii precum cazane, instalații sanitare, calorifere și controlul emisiilor de căldură.Experiența necesară ar trebui să se bazeze pe cunoștințele privind dimensionarea precisă, calcularea cererii de căldură și cunoașterea emițătorilor potriviti care funcționează optim.Cu aceste cunoștințe și o certificare MCS, sunteți obligat să prosperați pe piața instalării pompelor de căldură.


Care este schema de certificare a microgenerației?


The schema de certificare a microgenerarii este un plan sistematic care permite potențialilor instalatori de pompe de căldură să fie recunoscuți de industria instalațiilor fără un proces de certificare amplu.Deci nu confunda asta cu un curs.

Amintiți-vă, MCS este orientat spre companie.Astfel, depinde de compania dumneavoastră certificată MCS să proiecteze și să pună în funcțiune pompa de căldură și toate calculele de dimensionare.Apoi partea de instalare vă va fi subcontractată.Această schemă înseamnă că nu veți avea de-a face cu documentele implicate în stimulentele guvernamentale, deoarece acesta este domeniul operatorului MCS.Și nu vă înșelați, schema MCS stabilește liniile directoare pentru instalatori.Acestea cuprind:

· Semnarea unui acord formal cu privire la domeniul specific de activitate pe care o veți efectua în calitate de instalator

· Conformitate cu standardele de competență stabilite în domeniul de activitate ales

· Afișează dovada acoperirii asigurării

· În ceea ce privește compania, asumarea responsabilității totale pentru instalarea și eliberarea certificatului MCS este o necesitate.


De ce ar trebui să luați în considerare schema MCS?


Cu toate acestea, pentru a reitera, schema MCS este orientată către companie.Ca potențial instalator, va trebui să căutați o companie în cadrul acestei scheme umbrelă.În cazul în care se ajunge la punctul în care instalarea este doar un dinte în afaceri cu pompe de căldură și începi să fii nesigur de cererea pompelor de căldură în zona dvs. locală, schema de umbrelă MCS ar putea ajuta.

 • Construirea unei reputații – Un certificat vă promovează mai bine expertiza și având MCS-ul la spate înseamnă că veți primi recomandări de la operatorul schemei.

 • Experiență în construirea – Compania certificată MCS se ocupă de proiectarea sistemelor.Deci, la rândul tău, vei câștiga experiență în alte sectoare fără interferența design-urilor.

 • Instruire gratuită – În cadrul schemei umbrelă, compania pompelor de căldură vă va cere să urmați un curs legat de pompele de căldură specifice ale acestora.

Pompele de căldură de la SPRSUN

Luați în considerare obținerea unei companii certificate MCS ca o abordare combinată către partea dreaptă.Nu te scutește de la antrenament, ceea ce înseamnă că încă ai cea mai bună șansă de a obține experiență.Și ca supliment, există cheltuieli reduse și durata necesară pentru a deveni o entitate certificată individual.

Chiar și atunci când funcționează ca o entitate unică sau ca o afacere de micro-instalații, schema umbrelă MCS te trimite direct la un alt nivel de afaceri în care condițiile de joc sunt egale.Nu ține cont de companiile mai mari și este acolo pentru a-i stimula doar pe cei care au demonstrat abilități și competențe grozave.

Cu acest ajutor, în calitate de instalator, sunteți obligat să aveți experiențe mai mari într-un mediu mai puțin riscant, în propriul ritm.Și pe termen lung, s-ar putea să trăiești pentru a savura beneficiile obținerii acreditării MCS.


Te gândești să devii instalator de pompe de căldură?De ce antrenament ai nevoie?


Așa că acum știți că cea mai bună șansă de a găsi o companie acreditată MCS este să aveți setul de abilități necesare.Și, să nu te înșeli, trebuie să treci prin,

 1. Cursul și legile WRAS - acest curs se bazează pe legile de reglementare a apei din 1999 care dictează cerințele de instalații sanitare și de instalare pentru orice instalator de pompe de căldură.

 2. Unități de temperatură extremă în proprietăți - Acesta este un curs de certificare LCL de nivel 3 care face parte din Asociația CIPHE și HVACN.Se asigură că toți instalatorii sunt verificați cu pompe de căldură de ultimă generație care funcționează la temperaturi extreme.Instruirea este să vă ajute ca instalator să înțelegeți designul unor astfel de pompe de căldură.

 3. Certificarea de clasa a treia privind întreținerea pompelor de căldură - acest curs este sub supravegherea autorităților de reglementare a RFQ.Acesta își propune să obțină recunoaștere pentru cunoștințele privind instalațiile sanitare și sistemele de încălzire cu capacitatea de a întreține diferite tipuri de pompe de căldură.


Care sunt cunoștințele de bază necesare pentru a deveni instalator de pompe de căldură?


Când plănuiți să fiți instalator, există lucruri de bază de care trebuie să fiți conștienți, cum ar fi:


Cunoștințe de evaluare


Acest lucru este util atunci când se verifică dacă poate fi instalată o pompă de căldură.Constă în verificarea dimensiunii proprietății, a consumului de energie, a sursei de energie, a radiatoarelor de izolare și a calcularii dimensiunii pompei de căldură necesare.


Calcule privind pierderile de căldură


Acest lucru este întotdeauna determinat de radiatoare și de dimensiunea fiecărei camere și ferestre.Puteți face acest lucru cu instrumente online sau puteți merge la școala veche ca instalator.Calculele sunt esențiale pentru a determina costurile implicate în funcționarea pompelor de căldură și suma pe care acestea o pot obține din stimulente guvernamentale.


Expertiza montaj


Aproape 80% din lucrări se bazează pe această parte.Este nevoie doar de cunoștințe despre diferite pompe de căldură și chiar boilere.Dar așteptați-vă să vă ocupați de instalații sanitare și sisteme hidraulice.La un moment dat, vor fi necesare cunoștințe mecanice și electrice pentru conectarea la putere, contoare, radiatoare și echilibrarea hidraulică.În cele din urmă, va trebui să oferiți o estimare a nivelului de zgomot calculând distanța distanței sale de la proprietate.


Deci, cum să devii instalator de pompe de căldură în 2022


În calitate de potențial instalator de pompe de căldură, vi se prezintă diferite opțiuni, cu condiția să fi urmat toate cursurile de mai sus.Cu aceasta în ordine, puteți:


Înregistrați-vă pentru schemele MCS


Schemele MCS vă vor cere să urmați pregătirea necesară sau să demonstrați că ați îndeplinit deja această parte.Schema MCS se extinde la diferiți producători de pompe de căldură, așa că, din partea dvs., va trebui să găsiți o companie de pompe de căldură acreditată de MCS și să aplicați pentru jobul de instalare.Deoarece este, de asemenea, bazată pe companie, compania vă poate solicita să vă luați câteva zile pentru a afla despre sistemele lor de pompe de căldură.


Aplicați numai pentru instalația de pompă de căldură MCS


Este posibil să aveți deja pregătirea pentru a construi pe rețelele de instalații sanitare existente, sistemele de încălzire, canalele de ventilație și pasajele de gaz sau ulei.Și dacă nu aveți cunoștințe, poate fi necesar să urmați cursul WRAS Water Regulation.

Certificarea de clasa a treia în întreținerea pompei de căldură vă va califica în continuare pentru aceeași.La finalizare, solicitați certificarea MCS pentru instalarea pompelor de căldură.Această rută necesită să aveți o companie certificată MCS care se ocupă de proiectele pompelor de căldură.


Aplicați pentru instalațiile și planificarea MCS


Cu toate acestea, veți avea nevoie de cunoștințe despre pompele de căldură, tranzacțiile cu petrol și gaze și setarea unei pompe de căldură pentru a funcționa la temperaturi extreme.Va trebui să urmați cursul WRAS Water Regulation.

Unități de temperatură extremă în proprietăți și certificarea de clasa a treia privind întreținerea pompei de căldură.Această aplicație vă va permite să vă asumați responsabilitatea deplină în instalări și emiterea de certificate MCS pentru utilizatorii finali.


Concluzie


Deci, iată-l.Piața pompelor de căldură pentru instalatori este din ce în ce mai aglomerată de instalatori de pompe de căldură, deoarece pompele de căldură devin recunoscute pe scară largă.Deci, certificarea este necesară.

Este întotdeauna de preferat și adesea necesar ca instalatorii de pompe de căldură să aibă certificare MCS.Pentru a deveni acreditat MCS, trebuie să demonstrați competență, precum și dedicare pentru măiestria excelentă, asistența clienților și progresul continuu.

Acreditarea MCS este necesară dacă utilizatorii finali doresc să solicite stimulente guvernamentale.Deci, nu există tăiere prin colțuri;trebuie să obțineți pregătirea MCS necesară și să găsiți o companie de operator cu care să lucrați.

În timpul instalării ASHP-urilor separate, veți avea nevoie de o acreditare F-Gas, deoarece toate dispozitivele exterioare și interioare trebuie să fie conectate la țevi de refrigerare la fața locului.În calitate de potențial instalator, poate doriți să luați în considerare un curs de licență F-Gas.Cu toate acestea, angajatorul dvs. poate subcontracta acest aspect al unui proiect unui alt instalator care este pregătit corespunzător.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692