Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cum să încălziți o piscină cu o pompă de căldură?

Cum să încălziți o piscină cu o pompă de căldură?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-10-22      Origine:teren

Construirea unei piscine este costisitoare, iar costurile de încălzire sunt diferite.O modalitate genială și ieftină de a aborda acest lucru este utilizarea unei pompe de căldură.Spre deosebire de încălzirea electrică, o pompă de căldură vă poate economisi până la 85% din costurile de încălzire.Deci, cum funcționează?


Instalarea unei pompe de căldură pentru piscină este destul de simplă și poate fi finalizată de un inginer instalator cu experiență sau de proprietar.Cu toate acestea, asigurați-vă că urmați recomandările producătorului pentru a evita invalidarea garanției.Acest ghid oferă sfaturi despre cum să încălziți cel mai bine o piscină cu o pompă de căldură:


cum-se-incalzeste-o-piscina-cu-o-pompa-de-calduraOperațiunea

Pompe de căldură pentru piscină sursă de aer utilizați electricitatea pentru a colecta căldura din aer și apoi o distribuiți în diferite locuri din piscină.Ele nu creează de fapt căldură.Când pompa piscinei mută apa în piscină, apa trece prin încălzitorul pompei de căldură și prin filtru.Un ventilator din pompa de căldură atrage aerul din exterior și îl redirecționează peste o bobină de evaporare.

Bobina are un refringent lichid care absoarbe căldura din aer și o transformă în gaz.Aerul cald trece apoi printr-un compresor unde căldura crește considerabil, ducând la intrarea gazului în condensator.


Condensatorul mută apoi căldura de la gaz la apa din piscină care circulă prin intermediul încălzitorului.Pe măsură ce gazul cald trece prin condensator, se transformă în lichid și apoi se întoarce la evaporator, iar apoi întregul proces începe din nou.


Pompele de căldură de înaltă eficiență folosesc de obicei compresoare scroll, în timp ce unitățile standard folosesc compresoare reciproce.Majoritatea încălzitoarelor de piscină funcționează bine, cu condiția ca temperatura exterioară să fie între 45 °F și 50 °F.


Dacă aerul de afară este mai rece, înseamnă că pompa va folosi mai multă energie.Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să fie o problemă dacă aveți o piscină în aer liber și o folosiți în principal pe vremea mai blândă și caldă.


Cu cât aerul exterior se deplasează mai rece, cu atât folosesc mai multă putere.Cu toate acestea, deoarece mulți oameni folosesc piscinele în aer liber pe vreme blândă și caldă, acest lucru nu este în mod normal o problemă.Locație

Este bine să alegeți o locație strategică pentru pompa dvs.Evitați să îl instalați într-un spațiu închis, cum ar fi un garaj sau un șopron cu ventilație slabă.Afară în lumina directă a soarelui este excelentă.Dacă nu aveți un loc, luați în considerare crearea unuia care să se potrivească mărimii, formei și greutății unității.Poate fi o plintă bloc sau beton.


Doar asigurați-vă că suportul nu este conectat sau atașat direct la casa dvs., deoarece acest lucru poate transmite zgomot și vibrații în interior, ceea ce poate fi enervant.Baza suportului ar trebui să fie la același nivel sau puțin mai sus decât placa sistemului de filtrare.Funcționarea unei călduri cu un încălzitor de piscină

Acum, după ce pompa este conectată de un instalator și electrician autorizat, ești gata.Nu uitați să citiți manualul de utilizare, deoarece pompele diferite au comenzi diferite.Asigurați-vă că toate supapele sunt deschise pentru a permite apă să intre în pompa de căldură.În unele cazuri, supapele pot apărea deschise când sunt închise.


Pompa va funcționa numai dacă pompa de apă este în funcțiune.Există scenarii în care încălzitorul poate funcționa dacă pompa de apă nu funcționează, dar acest lucru este foarte rar și este disponibil doar pe instalații sanitare specifice unde există sifonare;acest lucru trebuie corectat, totuși.


De asemenea, atunci când mașina este în modul de încălzire, asigurați-vă că aerul care iese din partea de sus este mai puțin, nu mai cald decât aerul ambiental.Acesta este un indicator sigur că pompa de căldură funcționează corect.Dacă încălzitorul încă funcționează chiar și după oprirea pompei de apă, opriți întregul sistem și sunați la producător sau la un tehnician de încredere.

Acest lucru se poate întâmpla atunci când setați încălzitorul sub nivelul apei din piscină sau când comutatorul de debit are o problemă.Majoritatea pompelor de căldură se opresc sub 50 de grade Fahrenheit și apoi încep să continue când temperatura crește.Există totuși unele unități cu o dezghețare activă cu freon fierbinte care va funcționa în continuare chiar și atunci când temperatura scade sub 50 de grade Fahrenheit.De asemenea, puteți îmbunătăți performanța pompei de căldură în timpul iernii folosind o pătură solară pe apă.

Pătura solară este esențială pentru menținerea temperaturilor ridicate.De fapt, dacă este posibil, porniți pompa timp de 72 de ore.continuu sau când este cald pentru a permite temperaturii piscinei să ajungă la nivelul dorit.


Rețineți că, dacă porniți pompa de căldură pentru o perioadă, sunt șanse să începeți să vedeți cum se acumulează apă condensată în jurul plăcuței sau al unității.Dacă acest lucru este neobișnuit, opriți pompa de căldură, dar mențineți pompa de apă în funcțiune.


Dacă condensul se usucă după câteva minute, pompa este în regulă, iar apa nu curge.O altă modalitate de a testa dacă apa este cauzată de scurgeri este să scufundați benzile de testare în apa condensată.Dacă arată că clorul este absent, atunci nu există scurgeri.O pompă de căldură pentru piscină trebuie să fie la soare?

Pompele de căldură se referă în principal la alimentarea cu aer.Deci, fie că îl localizați direct la soare sau la umbră, unitatea va funcționa bine atâta timp cât există un flux de aer suficient.Cât durează încălzirea unei piscine?

Diverși factori determină acest lucru.De exemplu, temperatura exterioară, câtă căldură este distribuită de piscină și dimensiunea piscinei.Cu toate acestea, pompele de dimensiuni medii cresc de obicei temperatura apei cu trei până la patru grade pe zi.Doar asigurați-vă că căldura este reținută odată ce piscina ajunge la temperatura dorită.Puteți folosi o acoperire de înaltă calitate pentru piscină.Concluzie

Cu suficientă putere și ceva lucrări de instalații sanitare, vă puteți instala pompa de căldură în câteva ore.Cu toate acestea, dacă începeți din nou, de obicei este o idee bună să apelați la un instalator profesionist.Aceasta înseamnă că instalația dumneavoastră va respecta pe deplin termenii de garanție.


Lucrările electrice trebuie, de asemenea, efectuate de un profesionist sau de service autorizat, astfel încât să respectați toate codurile de stat și locale.Impământarea și legarea corectă sunt, de asemenea, necesare, iar odată așezată, unitatea vă va servi bine la un cost care nu va sparge banca.


De asemenea, de interes:

Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692