Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cum să înlocuiți vechiul cazan pe gaz cu o pompă de căldură

Cum să înlocuiți vechiul cazan pe gaz cu o pompă de căldură

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-11-17      Origine:teren

Conversia de la cazanul pe gaz la pompa de caldura se poate face cu ajutorul unui expert.Pompele de căldură sunt opțiuni populare pentru a înlocui sistemul de modă veche.O pompă de căldură este o metodă foarte eficientă și eficientă de a vă încălzi casa.Este mai eficient decât încălzirea și circulația apei în sistem.Mulți oameni nu sunt siguri cum să-și înlocuiască vechiul cazan pe gaz cu o pompă de căldură.Procesul de conversie este simplu și nu necesită mulți pași.Acest blog va examina modul în care o pompă de căldură poate înlocui un cazan pe gaz.


Înainte de a vă înlocui vechiul cazan pe gaz cu o pompă de căldură, ce ar trebui să luați în considerare?


Înainte de a efectua înlocuirea, trebuie să verificați problemele enumerate mai jos.


Determinați configurația existentă a cazanului dvs.


Va trebui să determinați configurația existentă a cazanului înainte de a cumpăra o nouă pompă de căldură.Acest lucru vă va ajuta să determinați dimensiunea, tipul și locația noii unități.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să aflați dacă există un cazan existent în casa dvs.Daca da, ce fel de cazan este?Este electric sau pe gaz?Câtă capacitate de încălzire are?Acest lucru vă va ajuta să determinați dimensiunea, tipul și locația noii unități.

Cel mai bine ar fi să te uiți la boilerul vechi pentru a te asigura că poate fi îndepărtat fără a provoca deteriorarea pereților sau a tavanului casei tale.Dacă nu poate fi îndepărtat fără a provoca daune, va trebui să-l înlocuiți cu o unitate nouă care poate intra prin aceeași gaură din perete sau tavan.


Luați în considerare dimensiunea casei dvs. și nevoile de încălzire.


Când vă gândiți să înlocuiți vechiul cazan pe gaz cu o pompă de căldură, este important să luați în considerare dimensiunea casei și nevoile de încălzire.

Daca noua pompa de caldura este prea mare pentru casa ta, nu va putea sa raceasca casa si sa-i sporeasca eficienta eficient.Daca este prea mic, va putea doar sa incalzeasca casa si nu sa o raceasca.

În unele cazuri, acest lucru ar putea face o mare diferență în costurile de încălzire.De exemplu, dacă locuiți într-o casă unifamilială mare, care are aer condiționat central, dar are doar un etaj (de obicei primul etaj) și fără subsol sau spațiu de acces, este posibil să nu fie necesară adăugarea unei noi pompe de căldură atâta timp cât cuptorul dvs. existent. este suficient de eficient pentru a face pasul atât cu nevoile de răcire, cât și de încălzire.


pompe de caldura instalate in exterior


Cu toate acestea, dacă locuiți într-un 4plex sau într-un condominiu cu mai multe etaje, ar fi logic să adăugați o pompă de căldură la bugetul dvs. existent.


Calculați costul și economiile unei pompe de căldură.


Primul pas în înlocuirea cazanului dumneavoastră pe gaz vechi cu o pompă de căldură este să calculați costul și economiile în acest sens.

Pentru a calcula costul, va trebui să determinați ce fel de cazan aveți, cât de vechi este și cât costă funcționarea.Puteți face acest lucru solicitând companiei dvs. de gaze o estimare.

Următorul pas este să luați în considerare economiile la factura de energie electrică dacă alegeți o pompă de căldură în locul unui cazan tradițional.Acest lucru se poate face analizând consumul curent de energie în comparație cu ceea ce ați folosi dacă ați trece de la gaze naturale la electricitate.

Odată ce ați determinat costul și economiile de înlocuire a cazanului cu o pompă de căldură, este timpul să comparați cele două opțiuni una lângă alta și să decideți în funcție de ceea ce funcționează cel mai bine pentru situația dvs.


Cum se instalează o pompă de căldură


Presupunând că este respectată lista de verificare de mai sus, secțiunea de mai jos vă poate direcționa către instalarea pompei de căldură.


Găsiți un instalator calificat de pompe de căldură.


Găsirea unui instalator calificat este esențială, fie că vă transformați casa de la gaz la o pompă de căldură sau dacă adăugați una la o construcție nouă.

Dacă vă gândiți să vă înlocuiți vechiul cazan pe gaz cu o pompă de căldură, iată noțiunile de bază despre cum să găsiți una și ce să căutați la un instalator:

 1. Găsiți un instalator calificat.Să presupunem că nu aveți timp sau înclinație să aveți de-a face cu contractori.Începeți prin a căuta online recenzii bune ale companiilor locale de încălzire și aer condiționat.Dacă nu postează recenzii, întrebați-i direct.

 2. Consultați recenziile altor clienți care au folosit compania în cauză.Vă rugăm să vă asigurați că sunt mulțumiți de muncă și să aveți încredere în a le recomanda altora.

 3. Obțineți referințe de la clienții anteriori.Solicitați cel puțin trei dintre aceștia pentru a verifica afirmațiile lor și pentru a vă asigura că sunt clienți legitimi care vă vor oferi informații exacte despre experiența lor cu acest contractant.

 4. Pe lângă toate acestea, marca de la care alegeți să vă cumpărați pompa de căldură ar trebui să vă ofere și o echipă de instalații.De exemplu, o marcă precum SPRSUN este echipată cu SPRSUN Centru de descărcare online pentru clienți sau instalatori pentru a descărca cele mai recente manuale de instalare și de utilizare.


Pregătiți-vă pentru instalare eliberând spațiul.


Cel mai important lucru pe care veți dori să-l faceți este să curățați orice resturi din camera cazanului și să vă asigurați că nu există obstacole care împiedică instalarea unității în locul dorit.

De asemenea, ar trebui să vă asigurați suficient spațiu pentru ca unitatea să fie instalată corect.Dacă aveți spațiu limitat, poate fi necesar să adăugați un prelungitor sau să utilizați un ventilator de tratare a aerului în partea de sus a cazanului.

Când instalați noua pompă de căldură, va trebui să vă asigurați că nu există obstacole în jurul acesteia înainte de a începe lucrul.De asemenea, ar trebui să vă asigurați că toate conductele de pe sistemul dumneavoastră sunt conectate corect, astfel încât să poată fi accesate cu ușurință atunci când lucrați la ele mai târziu.


Îmbunătățiți-vă capacitatea electrică sau alimentarea cu combustibil.


Dacă înlocuiți cazanul cu o pompă de căldură, va trebui să înlocuiți componentele pe gaz cu elemente de încălzire electrice.

Începeți să vă îmbunătățiți capacitatea electrică dacă nu aveți resursele financiare pentru o revizie completă.Aceasta înseamnă instalarea unui întrerupător suplimentar și modernizarea cutiei de siguranțe.

Pentru a vă îmbunătăți capacitatea electrică, va trebui să instalați un protector de supratensiune și o bandă de priză care furnizează energie aparatelor precum televizoare și computere.Banda de priză trebuie conectată direct la cutia de întrerupere, în timp ce protectorul de supratensiune trebuie instalat între panoul principal și banda de ieșire pentru a gestiona orice vârfuri de tensiune cauzate de furtuni sau alte evenimente.


Cu ce ​​tip de pompă de căldură ar trebui să vă înlocuiți cazanul pe gaz?


Opțiunea cea mai rentabilă este încălzitoare de apă cu pompă de căldură (numite și încălzitoare split și apă caldă).Sunt ideale pentru casele care nu au un climat rece, dar care doresc să-și reducă facturile la energie.Aceste sisteme folosesc o bobină de condensare pentru a transfera căldura din aerul exterior în sistemul de răcire al casei.Acest lucru vă permite să operați independent aparatul de aer condiționat și cuptorul, ceea ce vă reduce factura la electricitate și protejează mediul.

26KW R410A Max COP 5.65 Monobloc DC Inverter Pompă de căldură aer-apă

Boilerele cu pompa de caldura au si un compresor eficient care furnizeaza apa calda instantaneu atunci cand este nevoie, spre deosebire de alte tipuri de sisteme in care apa calda trebuie depozitata intr-un rezervor pana cand atinge o temperatura care poate fi folosita pentru dusuri sau bai.

Pe lângă economisirea banilor la costurile de încălzire, aceste sisteme fac posibilă menținerea piscinelor încălzite pe tot parcursul anului.De asemenea, elimină necesitatea sistemelor separate de încălzire pentru apă caldă și aplicații reci în interiorul casei.


Cum să găsești cea mai bună pompă de căldură pentru casa ta


Găsirea pompei de căldură ideală pentru casa ta înseamnă a compara prețurile cu companiile locale de încălzire și răcire.Puteți, de asemenea, să verificați recenziile online, să întrebați prietenii și membrii familiei sau să sunați în jurul diferitelor companii.Dar de zeci de ani, SPRSUN pompe de căldură și-au câștigat încrederea diferitelor case.


Ar trebui să alegeți SPRSUN?Ce pompe de căldură oferă și cât timp vor dura instalarea?


Când faceți mișcarea pompei de căldură, vă puteți întreba dacă SPRSUNN este alegerea potrivită.Ele oferă o varietate de pompe de căldură, inclusiv modele cu sursă de aer și sursă de sol.Timpul de instalare va varia în funcție de tipul pompei de căldură, dar SPRSUN este în general rapid și eficient.

Ar fi de ajutor dacă ați lua în considerare acest lucru atunci când alegeți o pompă de căldură.În primul rând, verificați ce pompă de căldură se potrivește nevoilor casei dvs. Pompe de căldură cu sursă de aer sunt mai puțin costisitoare și mai ușor de instalat, dar nu sunt la fel de eficiente ca pompele de căldură terestre.Pompele de căldură terestre sunt mai scumpe, dar mai eficiente și vor dura mai mult.

Ar fi de ajutor dacă ați alege apoi un model.SPRSUN oferă o varietate de modele de la diferiți producători.Ar trebui să comparați caracteristicile fiecărui model pentru a găsi potrivirea potrivită.


În cele din urmă, ar fi de ajutor dacă ați lua în considerare timpul de instalare.SPRSUN este în general rapid și eficient, dar timpul de instalare poate varia în funcție de tipul de pompă de căldură pe care îl alegeți.Pompele de căldură cu sursă de aer sunt de obicei mai rapide de instalat, în timp ce pompele de căldură cu sursă de sol pot dura ceva mai mult.

În general, SPRSUN este o alegere bună pentru pompele de căldură.Ele oferă o varietate de modele, iar timpul de instalare este în general rapid și eficient.


La pachet


Ce este mai bun decât un sistem de încălzire de ultimă generație care poate economisi bani și mediul înconjurător?Sperăm că v-a plăcut articolul nostru despre de ce înlocuirea unui cazan vechi pe gaz cu o pompă de căldură este o idee grozavă.Dacă doriți să economisiți bani și să faceți diferența, este timpul să faceți următorul pas cu o pompă de căldură SPRSUN.Cu aceste dispozitive, veți economisi bani și mediul în cel mai scurt timp.

Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692