Diferite tipuri de compresoare HVAC

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2024-01-25      Origine:teren


Există multe tipuri de compresoare HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat), dar puteți alege doar unul pentru sistemul dvs.A face alegerea corectă de la început este

important pentru că odată ce sistemul dvs. HVAC este complet configurat, cel mai bine este să rămâneți la tipul de compresor cu care ați început.


Chiar dacă aveți un sistem existent și doriți să schimbați compresorul, este indicat să cunoașteți diferitele tipuri de compresoare de aer înainte de a lua o decizie.


Diferite tipuri de compresoare de aer condiționatÎn această postare, vă vom ajuta să navigați în lumea compresoarelor, evidențiind diferitele tipuri, principiile lor de funcționare, argumente pro, contra și informații suplimentare care vă pot ajuta să luați o decizie informată.


Ce este un compresor de aer condiționat?


Un compresor de aer condiționat este cea mai importantă componentă a sistemului, deoarece facilitează ciclul de răcire prin circularea agentului frigorific în toate celelalte părți ale sistemului.Practic, comprimă agentul frigorific pe măsură ce intră în sistemul de răcire sau încălzire pentru a-i crește temperatura generală.Odată ce sistemul este încălzit, gazul părăsește compresorul către condensator, care este locul unde începe procesul de răcire.


Compresorul funcționează cel mai mult;este inima întregului sistem.De fapt, atunci când alte părți ale sistemului HVAC sunt defecte, compresorul lucrează mai mult pentru a compensa funcțiile lor, ceea ce, din păcate, îi reduce durata de viață.Dar asta nu funcționează în alt mod.Când compresorul este deteriorat, întregul sistem HVAC nu mai funcționează.


Din fericire, compresoarele fabricate în prezent sunt foarte fiabile și ușor de întreținut.Cu un program de întreținere de rutină de către un profesionist, vă puteți aștepta ca compresorul dumneavoastră să funcționeze eficient ani mai lungi.


Diferite tipuri de compresoare HVAC


Deși există diferite tipuri de compresoare HVAC, acestea îndeplinesc aceeași funcție, dar au principii de funcționare diferite.Să aruncăm o privire la tipurile comune, evidențiind diferențele dintre ele:


Compresor alternativ


Acesta este cel mai popular tip de compresor de aer condiționat.A fost unul dintre primele compresoare inventate;cu toate acestea, designul se îmbunătățește constant pe măsură ce sunt descoperite tehnologii și materiale mai bune.


Compresorul alternativ este o mașină cu deplasare pozitivă cu flux de aer intermitent, ceea ce înseamnă că este cel mai bine utilizat pentru aplicații care nu necesită un flux continuu de aer.Cu toate acestea, acest lucru poate fi remediat prin utilizarea unui rezervor receptor care stochează aer pentru atunci când este necesar un flux continuu de aer.


Acest compresor funcționează pe principiul legea lui Boyle, care afirmă că „presiunea absolută eliberată de o masă dată a unui gaz ideal este invers proporțională cu volumul pe care îl ocupă dacă temperatura și gazul rămân aceleași într-un sistem închis”.


Acest compresor constă de obicei din 3 părți: pistonul, arborele cotit și cilindrul.


Pistonul este conectat la arborele cotit printr-o tijă, iar pe măsură ce arborele cotit face mișcare de rotație, pistonul este împins înainte și înapoi în interiorul cilindrului.Această mișcare de rotație permite ca agentul frigorific să fie absorbit în cilindru, comprimat și evacuat din cilindru.În timpul acestui proces, două subcomponente, supapa de aspirație și supapa de refulare, ajută la prevenirea scurgerii agentului frigorific din cilindru.


Când compresorul atrage aer, pistonul iese din supapa de refulare și creează un efect de vid, care reduce presiunea din cilindru pentru a fi mai mică decât presiunea de aspirație.


În timpul cursei de compresie, pistonul se întoarce la supapa de refulare, comprimând agentul frigorific și crescând presiunea în cilindru.Când presiunea din cilindru este peste presiunea de aspirație, supapa de aspirație se va închide cu forță, îngrădând agentul frigorific în interiorul cilindrului.


Pe de altă parte, când presiunea din cilindru crește peste presiunea de refulare, supapa de refulare este deschisă cu forță, dând spațiu aerului comprimat să părăsească cilindrul.

Compresor alternativ


Pro

● Excelent pentru operațiuni cu flux de aer intermitent

● Foarte eficient în aplicații cu raport de compresie scăzut până la moderat

● Cost inițial mai mic comparativ cu alte compresoare, cum ar fi compresorul rotativ

● Are o construcție simplă, ceea ce face întreținerea simplă

● Poate fi folosit în orice mediu, inclusiv curat și murdar


Contra

● Produce zgomot și vibrații semnificative în timpul funcționării

● Nu este eficient pentru manipularea aplicațiilor foarte solicitante

● Necesită un rezervor receptor pentru flux continuu de aer

● Necesită timp de oprire pentru a se răci din cauza căldurii cauzate de frecare

● Durată de viață mai scurtăCompresor rotativ


The compresor rotativ este următorul tip de compresor pe care îl veți găsi cel mai probabil în tipurile de aparate de aer condiționat și pompe de căldură.Este portabil și silențios, ceea ce îl face o alegere preferată pentru locații fără poluare fonică, cum ar fi birouri, case rezidențiale și clădiri de ospitalitate.Spre deosebire de compresoarele cu piston, compresoarele rotative furnizează aer continuu, reducând astfel costul suplimentar al achiziționării și instalării unui rezervor receptor.


Acest compresor este uneori denumit „compresor cu șurub elicoidal”. Acest lucru se datorează faptului că vine cu două șuruburi elicoidale (cunoscute și sub numele de rotoare) care rulează în direcții opuse pentru a comprima agentul frigorific.Rotoarele sunt configurate pentru a avea caneluri, ceea ce permite aerului să se deplaseze liber prin compresor.


De asemenea, rotoarele sunt angrenate și montate în camera compresorului cu toleranțe foarte strânse.Spațiul dintre rotoare este etanșat cu ulei sau materiale specializate, împiedicând scăparea aerului prin suprafețele de împerechere.Când rotoarele încep să se rotească, aerul este forțat să treacă prin camere și prins într-un spațiu mai mic.Pe măsură ce rotoarele continuă să se rotească, aerul este comprimat continuu.


Compresorul rotativ poate fi injectat cu ulei sau fără ulei.Primul folosește ulei pentru lubrifierea și răcirea rotoarelor, ceea ce ajută la reducerea frecării și prelungește durata de viață a compresorului.În timp ce acesta din urmă funcționează fără ulei în camera de compresie.În schimb, utilizează materiale și acoperiri specializate pentru a asigura etanșarea corespunzătoare și pentru a minimiza frecarea.


Compresor rotativ


Pro

● Perfect pentru funcționarea cu flux de aer continuu

● Potrivit pentru medii care necesită liniște

● Nu este nevoie de rezervor de aer

● Excelent pentru aplicații industriale și solicitante

● Durată de viață mai lungă


Contra

● Cost inițial mai mare

● Poate fi reparat numai de către un profesionist calificat și cu experiență

● Trebuie utilizat într-un mediu curat


Scroll Compresor

Cunoscut și sub numele de pompă de vid scroll, acest compresor este un tip de deplasare pozitivă care produce doar aer intermitent.Există adesea o dezbatere despre compresor scroll vs alternativ compresor, mai ales că ambele sunt potrivite numai pentru aplicații care necesită alimentare intermitentă cu aer.


Unul dintre motivele pentru care oamenii preferă compresoarele scroll este structura lor simplă de design, deoarece prezintă două părți intercalate în formă de spirală: un scroll fix și un scroll orbital.De asemenea, este benefic atunci când este nevoie de un compresor compact și cu zgomot redus.


Pergamentele fixe și cele orbitale sunt identice și funcționează împreună.În timp ce voluta fixă ​​este îmbinată cu carcasa compresorului, voluta orbitală este atașată de arborele cotit, apoi ambele sunt blocate împreună.


Pe măsură ce voluta care orbitează primește putere de la arborele cotit, se mișcă, formând astfel un buzunar de spațiu între cele două volute.Pe măsură ce scroll-ul care orbitează continuă să se miște cu viteză mai mare, dimensiunea buzunarului se reduce, rezultând comprimarea aerului prins în interior.


Întregul proces este continuu, neted și produce o variație mai mică a cuplului, făcând operarea foarte silențioasă.Prin urmare, chiar dacă compresorul scroll este un compresor mai nou, câștigă rapid popularitate.


Compresoarele scroll sunt de obicei de două feluri: compresoare scroll radial și compresoare scroll conforme axial.În primul, sulurile se deplasează spre exterior din centru, creând buzunare de diferite dimensiuni pentru a capta și comprima aerul.În aceasta din urmă, volutele se deplasează liniar, comprimând gazul prin reducerea dimensiunii buzunarelor formate.Scroll Compresor


Pro

● Compresorul Scroll are un design simplu care ajută la reducerea consumului de energie

● Eficiență energetică mai mare

● Nu are multe piese mobile, ceea ce face ca acesta sa dureze mai mult

● Poate funcționa fără ulei, ceea ce ajută la eliminarea contaminării cu ulei în aerul comprimat

● Zgomot și vibrații reduse

● Necesită puțină sau deloc întreținere


Contra

● Costuri inițiale mai mari

● Reparațiile sunt mai dificile, necesitând cunoștințe și instrumente specializate

● Nu este potrivit pentru condiții extreme de funcționare


Compresor cu șurub

Acesta este unul dintre diferitele tipuri de compresoare AC utilizate în clădirile mari unde este necesară răcirea continuă.De-a lungul anilor, a câștigat popularitate pentru fiabilitatea sa, întreținerea redusă și eficiența în manipularea unor volume mari de aer.


Un compresor cu șurub vine cu două rotoare elicoidale (mascul și femela) care sunt închiși strâns fără a se atinge unul de celălalt.Aceste rotoare sunt destul de mari, ceea ce le face capabile să miște un volum mare de aer de la un capăt la altul.Pe măsură ce rotoarele se rotesc, spațiul dintre ele se micșorează, făcând ca aerul să fie comprimat.


Acest tip de compresor de aer condiționat poate fi proiectat pentru a fi injectat cu ulei sau fără ulei, făcându-l potrivit pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv sectoare în care contaminarea cu ulei este tabu, cum ar fi industria farmaceutică.


Ambele rotoare trebuie să fie în stare bună pentru ca compresorul să funcționeze eficient.Pe măsură ce se rotesc, compresorul cu șurub atrage aer prin orificiu de admisie.Rotirea continuă reduce spațiul dintre ele, determinând comprimarea aerului în interiorul camerei.Apoi, aerul este mutat spre centrul rotoarelor înainte de a ieși din compresor prin orificiul central de refulare situat la capătul rotorilor.


Pentru compresoarele cu șurub cu injectare de ulei, uleiul de lubrifiere este aplicat pe camera de compresie nu doar pentru a preveni frecarea, ci și pentru a etanșa și răci aerul comprimat.


Compresor cu șurubPro


● Gamă largă de capacitate.Poate gestiona atât volumul de aer mic, cât și cel mare.

● Eficiență energetică mai mare, în special când se manipulează un volum mare de aer

● Accesibil pentru persoanele cu un buget restrâns

● Oferă o livrare continuă și lină de aer, cu mai puține pulsații

● Perfect pentru diverse aplicații, inclusiv în scopuri comerciale și industriale


Contra


● Zgomot puternic și vibrații

● Complexitatea proiectării cu multe părți complicate

● Cerințe de întreținere crescute


Compresor centrifugal


Compresorul centrifugal se remarcă printre diferitele tipuri de compresoare HVAC.Este foarte benefic pentru sistemele HVAC foarte mari.De fapt, este cel mai perfect pentru aplicații industriale.


Compresorul centrifugal este proiectat să funcționeze eficient la viteză mare.Astfel, cu cât viteza este mai mare, cu atât eficiența de pompare este mai bună.Un alt element diferențial despre acest compresor este că are mai puține părți în mișcare (fără supape, pistoane sau cilindri).Singurele piese de uzură care necesită îngrijire și întreținere frecventă sunt rulmenții principali.


Principiul său de funcționare implică utilizarea principiului compresiei dinamice, care are de-a face cu conversia energiei dintr-o formă în alta în creșterea presiunii și temperaturii agentului frigorific.Componenta majoră a acestui compresor este rotorul (sau un disc cu palete radiale), care învârte aerul absorbit.


Practic, folosește forțele centrifuge pentru a aspira aer, apoi rotește aerul rapid folosind un rotor în camera de compresie.Aerul câștigă viteză în cameră și este comprimat pe măsură ce ajunge la viteza terminală la marginea exterioară a rotorului.După aceasta, aerul comprimat merge la condensator.Compresor centrifugal


Pro

● Potrivit pentru sisteme HVAC foarte mari

● Eficiență energetică mai mare

● Are mai puține părți mobile, ceea ce înseamnă cerințe mai mici de întreținere

● Funcționare fără ulei

● Oferă un flux de aer continuu și neted


Contra

● Costuri inițiale ridicate

● Design foarte complex

● Necesită cunoștințe de specialitate pentru întreținere și reparații


Compresor cu piston

Acesta este unul dintre diferitele tipuri de compresoare de aer condiționat care utilizează mecanismul de funcționare alternativ.Cu alte cuvinte, funcționează pe principiul mișcării reciproce.


Un compresor cu piston poate fi construit cu piston cu o singură treaptă sau cu două trepte.Pentru pistonul cu o singură treaptă, aerul este comprimat într-o singură cursă.În timp ce, în pistonul cu două trepte, aerul este comprimat în două timpi.În primul rând, este comprimat la o presiune medie, apoi la o presiune mai mare.Pistonul cu două trepte oferă o eficiență mai bună și o putere mai mare.


De obicei, compresoarele cu piston au trei componente majore care sunt cilindrul, pistonul și arborele cotit.Cilindrul este din metal, deschis la un capăt dar închis la celălalt.Pistonul este un disc metalic introdus pentru a se potrivi în capătul deschis al cilindrului.Arborele cotit este conectat la piston, controlându-l înainte și înapoi.


Când arborele cotit trage pistonul înainte, rezultă un vid în cilindru și absoarbe aer printr-o supapă de admisie.Pe de altă parte, de fiecare dată când pistonul este tras înapoi, comprimă aerul și apoi îl împinge cu forță printr-o supapă de refulare.Acest proces are loc unul după altul, rezultând astfel un flux de aer intermitent.


Compresor cu piston


Pro

● Potrivit pentru persoane cu buget redus

● Design simplu și compact

● Nu este greu de întreținut

● Poate face față la diferite niveluri de cerere


Contra

● Nu este potrivit pentru aplicațiile care necesită un flux de aer constant

● Nivel ridicat de zgomot

● Necesită întreținere frecventă

● Contaminare ridicată cu ulei


Compresor cu palete


Acesta este unul dintre cele mai eficiente tipuri de compresoare de aer.Oferă putere mare cu capacitate mare de răcire, care este necesară pentru aplicațiile cu cerințe mari de răcire.Compresorul cu palete funcționează pe principiul mișcării rotative, componenta majoră fiind un rotor cu palete multiple montate excentric în interiorul unui stator.


Pe măsură ce rotorul se rotește, forța centrifugă împinge paletele spre exterior pe peretele statorului, creând camere individuale între palete și stator.În urma rotației continue a rotoarelor, volumul camerelor este redus, rezultând comprimarea aerului prins în interior.Când este gata, aerul comprimat este evacuat prin orificiile de evacuare pentru a răci clădirea.


Există diferite tipuri de compresoare cu palete.În timp ce unele sunt concepute pentru a utiliza ulei pentru lubrifiere pentru a reduce frecarea și uzura dintre puținele părți în mișcare, altele sunt concepute pentru a nu conține ulei.Între timp, alte tipuri sunt construite cu palete de ghidare variabile de admisie care ajută la îmbunătățirea eficienței prin ajustarea aerului absorbit.


Compresoarele cu palete au mai puține părți mobile și sunt mai silențioase decât alte compresoare, cum ar fi compresoarele cu piston și cele cu piston.Acest lucru le face mai puțin predispuse la eșec, mai ales că nu au părți delicate care se pot rupe ușor.De asemenea, sunt ideale pentru mediile în care sunetul este o problemă, cum ar fi spitalele și birourile.


Compresor cu palete


Pro


● Zgomot și vibrații reduse

● Design compact cu mai puține părți mobile

● Mai puțin predispus la eșec

● Funcționare continuă fără pulsații

● Eficiență energetică mai mare


Contra

● Poate fi scump

● Anumite modele necesită o atenție profesională specializată

● Unele tipuri de compresoare cu palete sunt potrivite numai pentru aplicații specifice


Deschide compresorul

Acesta este un alt compresor comun utilizat în pompe de caldura cu ridicata producție.Compresorul deschis este antrenat de o sursă de alimentare externă, un motor electric, un motor sau chiar o turbină.Are un arbore care iese prin carcasa compresorului.Prin urmare, se folosește o etanșare pentru a opri evacuarea aerului prin carcasă.


Compresorul deschis este caracterizat în mod popular printre diferitele tipuri de compresoare HVAC prin designul său simplu și funcționarea simplă.De obicei, are componente similare cu cele ale compresorului cu piston.Aerul este aspirat printr-o supapă de admisie, comprimat prin mișcarea pistonului și evacuat printr-o supapă de evacuare.Deschide compresorul


Pro

● Design simplu și direct

● Foarte rentabil

● Usor de intretinut

● Ideal pentru cererile intermitente de flux de aer


Contra

● Eficiență mai scăzută în comparație cu tipurile avansate de compresoare HVAC, cum ar fi compresoarele rotative și centrifuge

● Zgomot și vibrații ridicate

● Potrivit numai pentru aplicații cu pretenții reduse


Compresor ermetic


Compresorul ermetic are același principiu de funcționare ca și compresorul deschis, dar structura lor este destul de diferită.Cu compresorul ermetic, cuplajele arborelui și arborele extern sunt proiectate precis pentru a fi conținute în mod corespunzător în compresor.


De obicei, un compresor ermetic funcționează eficient prin menținerea unui sistem complet etanș.Toate piesele HVAC, inclusiv motorul și compresorul, sunt închise într-o singură carcasă pentru a opri scurgerile de aer.Acest design permite o funcționare continuă și fiabilă, fără a fi nevoie de întreținere externă.Compresor ermetic


Pro

● Integrează motorul și compresorul într-o singură unitate

● Carcasa exterioară protejează sistemul și asigură o etanșare completă

● Vibrații și zgomot minimizate

● Fără întreținere

● Unele tipuri de compresoare ermetice sunt proiectate cu sisteme interne de răcire pentru reglarea temperaturii


Contra

● Designul închis face reparația foarte dificilă

● Designul limitează disponibilitatea opțiunilor de răcire externă

● Costuri mari inițiale și reparațiiCompresor semiermetic


Compresorul semiermetic este o opțiune de încredere recomandată de aparatul de aer condiționat și producatori de pompe de caldura pentru clienții care au dificultăți în alegerea între compresoare deschise și ermetice.Găsește un echilibru între ambele compresoare, deoarece carcasa etanșă este proiectată pentru a fi deschisă pentru reparații sau revizii complete.


De obicei, compresorul semi-ermetic funcționează cu un grad de etanșare, combinând caracteristicile atât ale compresoarelor deschise, cât și ale compresoarelor ermetice.Acest compresor all-in-one permite acces limitat și posibilitate de service.

Compresor semiermetic

Pro

● Poate fi deschis pentru întreținere sau reparații

● Motorul și compresorul închise permit o structură de design compactă

● Zgomot și vibrații reduse

● Eficiență energetică mai bună în comparație cu compresoarele ermeticeContra

● Nu permite același nivel de reparabilitate ca și compresorul deschis

● Mai scumpCe tip de compresor este cel mai bun pentru HVAC?

Decizia care este cel mai bun dintre diferitele tipuri de compresoare HVAC depinde în mare măsură de procesul de producție, caracteristici și beneficii.Cel mai bun tip de pompa de caldura si compresor de aer conditionat este proiectat cu materii prime de calitate si procese avansate de productie, cu respectarea stricta a standardelor industriei.Este indicat să cumpărați de la fiabil producători de pompe de căldură din China ca SPRSUN, care utilizează compresorul DC Inverter Panasonic și motorul ventilatorului DC Inverter pentru fabricarea HVAC.


SPRSUN produce diverse tipuri de sisteme HVAC, inclusiv Pompa de caldura aer-apa R290, care este configurat profesional pentru a îndeplini cerințele stricte de eco-compatibilitate, eficiență, stabilitate și liniște.Sistemele HVAC sunt, de asemenea, echipate cu ventilatoare fără perii și măsuri de izolare fonică pentru reducerea zgomotului și vibrațiilor, făcându-le potrivite în toate mediile.


Cum să alegeți tipurile de compresor pentru sistemul HVAC

Alegerea tipului potrivit de compresor pentru sistemul dumneavoastră HVAC influențează eficiența și performanța generală a acestuia.Iată câteva puncte vitale pentru a vă ajuta să alegeți corect:


● Înțelegeți cerințele sistemului dvs.: Evaluați cerințele specifice ale sistemului dvs. HVAC și comparați-le cu capacitatea compresoarelor disponibile.Factorii de luat în considerare includ capacitatea de răcire, variațiile de sarcină și condițiile de funcționare.


● Dimensiune: Asiguraţi-vă de dimensiunea compresorului.Cel mai bine este să verificați sistemul dvs. HVAC pentru dimensiunea exactă a compresorului în care se va potrivi. Compresoarele supradimensionate sau subdimensionate pot duce la ineficiențe și la creșterea consumului de energie.


● Aplicație: în timp ce discutăm despre diferitele tipuri de compresoare HVAC de mai sus, am subliniat că unele sunt ideale pentru aplicații cu pretenții reduse, în timp ce altele sunt cele mai potrivite pentru scopuri cu pretenții ridicate.Prin urmare, alegeți un compresor care se potrivește aplicației dvs., fie rezidențiale, comerciale sau industriale.


● Eficiență energetică: Cele mai bune compresoare au cote ridicate de eficiență energetică (EER) și rate de eficiență energetică sezonieră (SEER).Aceste tipuri de compresoare HVAC oferă performanțe mai bune.


● Întreținere: Luați în considerare dificultatea întreținerii și reparației compresorului.Tipurile de compresoare de aer, cum ar fi compresoarele scroll, cu piston și deschise, sunt ușor de întreținut, dar altele, cum ar fi compresoarele cu șurub și centrifugale, sunt dificil de întreținut și reparat.


● Nivel de zgomot: Verificați nivelul de zgomot și vibrații generate de compresoare în timpul lucrului.Ar trebui acordată mai multă atenție acestui lucru dacă intenționați să utilizați compresorul într-un mediu care necesită un decor optim.


● Costuri: comparați costurile inițiale cu potențialele economii de energie pe termen lung și costurile de întreținere.Compresoarele eficiente din punct de vedere energetic sunt cele mai bune.Deși pot avea costuri inițiale mai mari, ele ajută la economisirea de bani în timp.


Concluzie

S-au făcut pași mari pentru a satisface nevoile variate ale clienților în ceea ce privește cel mai potrivit compresor HVAC.Rezultatul este disponibilitatea diferitelor tipuri de compresoare HVAC, permițând utilizatorilor să găsească o opțiune care să le îndeplinească cerințele.Cu principiul de funcționare, avantajele și dezavantajele fiecărui compresor, există unicitate, ceea ce face mai ușor să luați o decizie de cumpărare în cunoștință de cauză.


În cele din urmă, decizia cu privire la care este cel mai bun dintre diferitele tipuri de compresoare de aer depinde de cât de clar sunteți în ceea ce doriți, precum și de cerințele pe care sunteți gata să le compromiteți.


Referinţă:

https://en.wikipedia.org/wiki/Rotary-screw_compressor

https://www.sciencedirect.com/topics/engineering/rotary-compressors

https://www.britannica.com/science/Boyles-lawArticole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692