Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Introducere în sistemul de radiator cu pompă de căldură

Introducere în sistemul de radiator cu pompă de căldură

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-11-03      Origine:teren

Introducere în sistemul de radiatoare cu pompă de căldură


Sistemul de radiator cu pompă de căldură este una dintre cele mai populare moduri de a încălzi casele în mod durabil.Unul dintre motivele pentru care este atât de popular este că este compatibil cu caloriferele existente.Dar iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre el înainte de a face schimbarea.


Este totul despre dimensiune

Dacă aveți calorifere mici sau de dimensiuni normale, atunci obținerea unui încălzitor care să vă încălzească întreaga casă ar putea fi dificil.De asemenea, își poate reduce eficiența.În acest caz, ar putea fi benefic pentru dvs. să cumpărați altele mai mari, astfel încât să beneficiați deplin.

Cu toate acestea, dacă aveți deja calorifere mari, atunci nu trebuie să vă faceți griji.Veți obține în continuare toate beneficiile fără a cheltui bani în plus.


Compatibilitate cu radiatoarele existente

O întrebare care apare întotdeauna este dacă este compatibil cu configurația dvs. actuală.Vestea bună este că pompele de căldură pot funcționa în general cu cele existente.Există totuși factori care intră în joc și pot afecta cât de eficient va fi.

Soluții optime de încălzire

Pentru cei care doresc să-și îmbunătățească încălzirea, în special cu pompele de căldură cu sursă de aer, există două lucruri pe care le puteți face.Trecerea fie la încălzire prin pardoseală, fie la calorifere supradimensionate poate fi utilă.Aceste soluții vor distribui mai bine căldura și vor face sistemul dvs. de radiatoare mai eficient.

Cum funcționează cu radiatoarele

Este important să înțelegeți cum funcționează sistemele cu radiatoare cu pompă de căldură.Acestea funcționează similar cazanelor tradiționale pe gaz, iar unii chiar le preferă.

Pompele de căldură au nevoie de sisteme de apă care provin fie din aer, fie din sol.Acesta este ceea ce alimentează aceste sisteme de încălzire.Acestea funcționează prin pomparea apei încălzite prin sistemul dvs. de radiatoare, așa cum ar face un cazan tradițional pe gaz.În acest fel, toată căldura generată de apa caldă trece prin convecție și se răspândește în toată casa ta.

Dar este vital să știți că pompele de căldură funcționează la temperaturi de tur mai scăzute decât o fac cazanele pe gaz.Prin urmare, apa din sistemul dumneavoastră de încălzire ar putea să nu atingă aceleași temperaturi ridicate ca și cele tradiționale.Pentru a vă asigura că rămâneți cald și confortabil, luați în considerare câteva lucruri:

● Îmbunătățiți izolația, astfel încât căldura să nu scape.

● Instalați radiatoare mai mari pentru o mai bună distribuție.

● Dacă vă renovați proprietatea, instalați încălzire prin pardoseală.


Pompe de căldură cu sursă terestră

Radiatoarele se pot sincroniza cu ușurință cu pompele de căldură de la sol.Deși puteți folosi caloriferele vechi, este destul de obișnuit să obțineți radiatoare mai mari sau încălzire prin pardoseală pentru a le spori eficiența.

Aveți nevoie de radiatoare mai mari pentru pompele de căldură?

Uneori faci, alteori nu.Depinde foarte mult de sistemul de încălzire actual.Cazanele pe gaz sunt proiectate pentru a face față la temperaturi mai ridicate în comparație cu pompele de căldură, în special cele care pompează aer sau sunt împământate.Cazanele funcționează la o „temperatură de tur mare” în timp ce pompele funcționează la o „temperatură de tur scăzută”, făcându-le mai eficiente din punct de vedere energetic.

Radiatoarele realizate pentru cazane pot rezista la temperaturi de tur mai mari intre 65°-70°C.Pe de altă parte, pompele de căldură generează unele mult mai scăzute, de obicei variind între 35°-50°C.Prin urmare, sunt necesare calorifere mai mari dacă doriți aceeași temperatură a camerei ca înainte.Ei fac acest lucru prin creșterea suprafeței disponibile pentru încălzirea prin convecție.

Este posibil să aveți nevoie de calorifere mai mari dacă cel din casa dvs. este subdimensionat și durează prea mult pentru a încălzi un spațiu eficient.Cu toate acestea, o altă opțiune este redistribuirea caloriferelor existente în jurul casei dvs. pentru a se alinia mai bine cu cerințele dvs. de încălzire.

Radiatoare asistate de ventilator cu pompe de caldura

De fapt, nu aveți nevoie de un radiator asistat de ventilator pentru o instalație de pompă de căldură.Cu toate acestea, includerea unuia poate ajuta la răspândirea mai bună a aerului în cameră.Radiatoarele tradiționale sunt realizate special pentru cazanele pe gaz.Dacă utilizați o pompă de căldură, atunci radiatoarele asistate de ventilator fac minuni.

Acest tip de calorifer nu doar încălzește aerul din jurul lui, ci și mișcă aerul respectiv.Obțineți o producție mult mai mare cu acest tip în comparație cu omologul tradițional de aproape trei ori mai mult.Ele funcționează rapid și eficient, consumând de obicei doar 2-3 wați pe oră.Ca să nu mai vorbim că răspund rapid la orice schimbări de temperatură, asigurându-vă că nu trebuie să înghețați mult timp.


Pompe de căldură aer-apă

Cu un sistem aer-apă poate ajunge la 60 de grade Celsius fără a încerca din greu, totuși radiatoarele convenționale au nevoie de o temperatură de alimentare mai mare decât atât.Acest lucru are ca rezultat o eficiență scăzută în comparație cu caloriferele cu temperatură scăzută, cu toate acestea, dacă comutați, veți obține o distribuție a căldurii semnificativ uniformă și confortabilă, care este și mai strălucitoare atunci când este combinată cu pompa de căldură existentă.Factura dvs. de energie ar fi, de asemenea, redusă cu 70% în comparație cu alte sisteme și ar duce la reduceri ale facturilor de energie electrică.

Costul instalării unei pompe de căldură aer-apă cu radiatoare

Atunci când alegeți o pompă de căldură aer-apă de instalat, totul se reduce la spațiul de care aveți și cât de mult doriți să o încălziți.Dar, în medie, instalarea acestor băieți răi a costat în jur de 11.000 de lire sterline.Rețineți că acest lucru este doar pentru pompa în sine și nimic altceva.Costul caloriferelor poate varia în funcție de tipul pe care îl alegeți.Dacă utilizați un radiator convențional, fiecare unitate costă de obicei aproximativ 300 de lire sterline.Pe de altă parte, radiatoarele cu temperatură scăzută vă pot rula aproximativ 400 GBP pe unitate.Totuși: nu lăsați aceste prețuri să vă sperie să nu faceți o achiziție.

Deși poate costa mai mult de la început în comparație cu un sistem de cazane pe gaz, pompele de căldură aer-apă sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic și vă vor economisi bani pe termen lung.În plus, unele guverne europene oferă stimulente și subvenții pentru achiziționarea unuia ca o modalitate de a promova utilizarea acestuia.


De ce aveți nevoie de pompe de căldură cu radiatoare

Obținerea pompei de căldură cu calorifere montate în casa ta va fi cu siguranță costisitoare.Chiar și așa, toate aceste beneficii sunt acolo pentru a culege;

● Instalare rapidă, ușoară și accesibilă: pompele de căldură aer-apă funcționează atât de bine cu ceea ce aveți deja.Nu este nevoie să faceți modificări majore în structura casei dvs.

● Energie curată și regenerabilă: Aerul este o resursă regenerabilă.Sistemele cu pompe de căldură ca acestea folosesc energia aerului fără a se baza pe gaz sau combustibili fosili.Făcându-le extrem de ecologice.

● Încălzire rentabilă: combinarea sistemelor aer-apă cu calorifere vă poate reduce în mod semnificativ factura de energie electrică.Veți economisi mai mult de 50% în fiecare lună, compensând și prețul inițial.

● Costuri reduse de întreținere: După instalarea unuia dintre aceste sisteme, tot ce trebuie să faceți este să vă relaxați.Au o întreținere redusă și sunt prietenoase cu bugetul, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la costurile suplimentare.

● Ecologic: este cunoscut faptul că emisiile de CO2 sunt dăunătoare atât pentru oameni, cât și pentru mediu.Sistemele de pompe de căldură aer-apă nu emit deloc CO2 sau fum, ceea ce îl face benefic pentru toți cei implicați.

● Performanță mult mai bună: în comparație cu setările cazanelor care utilizează ulei și gaz, acest sistem le depășește cu ușurință, lăsându-le în praf.

● Plăcut din punct de vedere estetic și liniștit: nici măcar nu veți ști că este acolo din cauza cât de silențios este atunci când funcționează.Combinarea acestora cu un design atractiv face ca aceasta să fie o alegere perfectă pentru oricine își dorește ceva care nu este o chinuri.

● Funcție utilă de control de la distanță: puteți porni sau opri sistemul fără a fi nevoie să vă ridicați dacă sunteți conectat la WIFI.Acest mic confort merge mult.

● Confortabil pe tot parcursul anului: radiatoarele ca acestea vă asigură că sunteți confortabil, indiferent dacă afară este frig sau cald, cu funcția de funcționare reversibilă

● Aer de calitate: nu doar reglează temperatura, ci asigură și un aer de calitate.


Încălziți-vă casa cu o pompă de căldură

Există o concepție greșită că pompele de căldură și încălzirea prin pardoseală trebuie să meargă împreună.Dar asta este fals.Pompele de căldură cu sursă de aer pot alimenta eficient radiatoarele.Majoritatea radiatoarelor din gospodăriile din Marea Britanie sunt de fapt supradimensionate intenționat, din motive de siguranță.Acest lucru le face mai mult decât potrivite pentru a fi utilizate cu pompe de căldură cu sursă de aer, chiar și atunci când funcționează la temperaturi mai scăzute.


Radiatoare recomandate pentru pompele de căldură cu sursă de aer

Când vine timpul să alegeți un radiator care să fie asociat cu pompa de căldură, cea mai bună alegere ar fi unul din aluminiu.Sunt conductori excepționali de căldură, ceea ce înseamnă că se vor încălzi rapid și se vor distribui eficient în toate colțurile casei tale.Nu numai asta, dar sunt și binevoitori cu mediul - fabricați din materiale reciclate și reciclabile în sine.

Alegerea radiatorului potrivit

Alegerea caloriferului potrivit pentru casa dvs. este importantă pentru a menține costurile și pentru a vă menține casa caldă și confortabilă.Iată câteva sfaturi:

● Dimensiunea corectă: Asigurați-vă că alegeți caloriferele de dimensiunea corectă pentru spațiul dvs.

● Aspectul: alegeți un stil care se potrivește perfect cu decorul dvs.

● A angaja sau a nu angaja: Decide dacă vrei să pui caloriferul în tine sau dacă ar trebui să-l lași unui profesionist.

Caloriferele din aluminiu nu sunt doar ecologice, ci și foarte eficiente.Acest lucru le face o completare excelentă pentru orice casă.De asemenea, vin în atât de multe modele diferite, astfel încât să poată satisface atât funcționalitatea, cât și aspectul.

În concluzie, sistemele cu radiatoare cu pompă de căldură arată foarte bine pentru a oferi o încălzire eficientă, rentabilă și ecologică.Cercetându-vă compatibilitatea dintre caloriferele actuale, cum funcționează acestea și cât de mult vă va afecta portofelul, puteți lua decizii informate pentru a vă încălzi casa în mod durabil.Așadar, fie că doriți să vă actualizați caloriferele actuale sau să rămâneți cu cele supradimensionate cu un sistem de pompă de căldură, să știți că, oricum, încă faceți un pas grozav către un viitor mai ecologic, care vă va economisi și bani.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692