Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Pompe de căldură cu invertor în 2023: ce, cum și de ce?

Pompe de căldură cu invertor în 2023: ce, cum și de ce?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-01-06      Origine:teren

Indiferent unde locuiți, veți fi de acord că pompele de căldură cu invertor sunt cea mai eficientă și mai ieftină modalitate de a vă răci casa.De asemenea, sunt sigure pentru mediu.Deoarece nu funcționează cu combustibili fosili, proprietarii de case le pot folosi pentru a-și reduce amprenta de carbon.

Pompele de căldură cu invertor înlocuiesc sistemele de încălzire a locuințelor, cum ar fi cazanele, cuptoarele și aparatele tradiționale de aer condiționat sau sistemele HVAC.In plus, criteriul de functionalitate integrat in aceste pompe le face de 2 sau 3 ori mai eficiente.

Dar cum funcționează și de ce ai nevoie de o pompă de căldură cu invertor în casa ta?Citiți mai departe pentru o perspectivă cuprinzătoare a tot ce trebuie să știți despre pompele de căldură cu invertor.

Să ne adâncim!

交通信号灯 中度可信度描述已自动生成SPRSUN pompă de căldură cu invertor

Ce este o pompă de căldură cu invertor?


Sunt aparate electrocasnice care funcționează ca aparatele de aer condiționat cu două sensuri.Acestea pot oferi căldură în timpul sezonului rece și vă pot răci casa în vara fierbinte.Datorită pompelor de căldură, nu trebuie să cumpărați sisteme separate de încălzire și aparate de aer condiționat.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale pompelor de căldură este că sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decât sistemele HVAC tradiționale.Conform cercetărilor recente, proprietarii de case pot economisi până la 667 USD anual prin integrarea pompelor de căldură.


Cum funcționează pompele de căldură?


În acest moment, este posibil să aveți întrebări: cum poate o singură mașină să înlocuiască un cuptor și un aparat de aer condiționat?

Pompele de căldură sunt electrice și funcționează prin mutarea căldurii dintr-o zonă în alta.În timpul sezonului cald, folosește un evaporator pentru a absorbi căldura printr-un agent frigorific care o duce la unitatea exterioară, iar condensatorul o pompează afară.

O pompă de căldură funcționează prin deplasarea energiei termice în jur. Distribuie căldura din exteriorul casei tale către interior pe tot parcursul iernii.Cele mai recente versiuni de pompe de căldură sunt special concepute cu tehnologia sistemului invertor al pompei de căldură care ajută la îmbunătățirea eficienței generale a pompei de căldură.


Tehnologia invertorului explicată


Când sunt atinse anumite temperaturi, AC se pornește și se oprește într-un aparat de aer condiționat normal.De exemplu, atunci când vă răciți casa, AC se va porni pentru o perioadă de timp și se va opri când se potrivește cu temperatura din afara camerei.

Funcționalitatea se aplică și pompelor de căldură și încălzitoarelor.Dezavantajul vechii tehnologii este că nu este eficientă.

Este ca și cum ai conduce o mașină care va comuta doar între 0 % și 100 % accelerație.Probabil veți ajunge într-un șanț fără nicio capacitate intermediară de a vă limita viteza.Tehnologia pompei de căldură cu invertor dispune de un compresor cu viteză variabilă a pompei de căldură acționat de invertor care permite pompei de căldură să comute între 0 și 100 %.

În plus, spre deosebire de aparatele de aer condiționat tradiționale, o pompă de căldură cu invertor analizează automat temperaturile din interiorul casei și se ajustează pentru a maximiza confortul și eficiența.Capacitatea sa de a controla aportul de energie le face aparatul ideal de uz casnic eficient din punct de vedere energetic.


Care sunt beneficiile utilizării tehnologiei invertorului pompei de căldură?


Principalul beneficiu al tehnologiei inverter pompe de căldură cu pompe de căldură este că puteți limita și regla performanța chiar și la putere maximă.Ventilatorul și compresorul său pot funcționa la diferite viteze ale motorului și putere de ieșire pentru a se potrivi confortului utilizatorului.

Celelalte beneficii de care vă bucurați de la tehnologia invertorului pompei de căldură includ următoarele:

 • Durată de viață crescută - Pornirea ușoară și modul eficient de funcționare contribuie semnificativ la prelungirea duratei de viață a pompelor de căldură cu invertor.

 • Niveluri mai mici de zgomot - Pompele de căldură cu invertor sunt super silențioase.S-ar putea să nu știi că sunt activate până nu te apropii foarte mult.

 • COP mai bun (Coeficient de performanță) - Tehnologia integrată în pompele de căldură cu invertor facilitează obținerea de COP mai mari.Aproximativ 7 (15°C aer și 26°C apă) COP pot fi atinse.Din punct de vedere tehnic, implică faptul că, cu un COP de 7, producția este de șapte ori mai mare decât energia electrică normală.Cu cât COP este mai mare, cu atât pompa de căldură cu invertor va fi mai bună și mai eficientă.

 • Liniștea sufletească - Un dispozitiv care funcționează independent nu numai că îi face funcționarea mai ușoară, dar vă oferă și liniștea sufletească dorită.

Rețineți că, deși pompele de căldură cu invertor sunt scumpe, ele pot oferi multe beneficii, inclusiv economisirea de bani considerabile.

图片包含 游戏机, 监控, 电脑 描述已自动生成Pompele de căldură de la SPRSUN

Care sunt cele mai bune mărci de pompe de căldură?


Pompele de căldură pot fi o investiție destul de costisitoare.Drept urmare, trebuie să vă asigurați că obțineți cea mai bună calitate și opțiune durabilă.Este recomandat să optați pentru un brand cu o bună reputație.SPRSUN este un specialist în proiectarea și fabricarea pompelor de căldură din 1999. Produsele lor includ pompe de căldură cu sursă de aer, pompe de căldură cu invertor, încălzitoare de apă cu pompe de căldură, pompe de căldură pentru climă rece etc. Contactați SPRSUN pentru asistență profesională la instalarea unei pompe de căldură.

Indiferent de marca pe care o alegeți, pompa de căldură va avea mai mult de-a face cu contractorul decât preferința dvs.Ei vor fi probabil responsabili pentru aprovizionarea și instalarea pieselor, făcându-i cei mai buni profesioniști pentru a sursa informații.Asigurați-vă că angajați un antreprenor care este familiarizat cu pompele de căldură cu invertor.Unele modele sunt mai bune decât altele în anumite locații geografice.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre obținerea unui antreprenor profesionist care este familiarizat cu produsul dvs. este că acesta vă va asigura că obțineți performanțe optime.Majoritatea producătorilor formează antreprenori printr-un program de dealeri pentru a ajuta la promovarea produselor lor.

În mod ideal, obținerea unui antreprenor bun este să-și folosească experiența pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună marcă de pe piață.Este posibil să te îndrăgostești de o anumită marcă și să afli mai târziu că nimeni din zona ta nu o poate instala sau întreține.


Poate funcționa sistemul de pompă de căldură cu invertor cu conductele HVAC existente?


Tehnologia încorporată în pompele de căldură cu invertor le permite să lucreze cu sistemul dvs. de conducte existent.S-ar putea să nu aveți nevoie nici măcar de conducte care funcționează cu pompe de căldură cu sursă de aer.Mai multe mărci sunt disponibile în mini-splituri fără conducte.Tot ce trebuie să obțineți este un antreprenor profesionist care să vă ajute să instalați invertorul HVAC în diferite poziții din casa dvs. și să utilizați conductele existente.

În mod obișnuit, noua tehnologie din invertorul pompei îi permite să fie versatil cu readaptări în conductele existente.De asemenea, pot lucra cu sisteme hibride cu conducte și fără conducte folosind un procesor simplu în afara casei.Diferitele mărci au design unic;prin urmare, antreprenorul dvs. ar trebui să înțeleagă marca pentru a o instala cu conductele existente.


Există pompe de căldură portabile sau temporare?


Da, există o serie de invertoare portabile de căldură pe piață.Deși pompele de instalație de căldură permanente sunt opțiunea cea mai recomandată pentru o investiție pe termen lung, o opțiune portabilă poate fi utilă atunci când vă mutați.Dacă, de exemplu, locuiți într-un cartier istoric sau într-un apartament cu reguli complicate de renovare, veți avea nevoie de un invertor cu pompă de căldură cu mai multă flexibilitate.

Unele clădiri au reguli complicate de renovare și poate fi ușor ca consumul de energie să nu depășească nivelul de consum necesar.Prețul pompelor de căldură permanente ar putea fi, de asemenea, puțin cam ridicat pentru dvs., făcând pompele de căldură temporare sau portabile cea mai bună opțiune.

În special, ca și aparatele de aer condiționat tradiționale, setările temporare funcționează cel mai bine cu o temperatură confortabilă de 40-60 de grade.S-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune dacă locuiți în zone cu temperaturi mai mici de 40 de grade sau mai mari de 60 de grade.


Cum să găsiți antreprenorul ideal pentru a vă instala invertorul HVAC


S-ar putea să fii surprins să descoperi că antreprenorul pe care îl angajezi ar putea fi mai important pentru investiția ta globală decât pompa de căldură în sine.Chiar și așa, obținerea unui antreprenor bun nu este simplă așa cum pare.Există mai mulți factori pe care trebuie să îi luați în considerare.Iată câțiva dintre acești factori:


Aflați de unde să începeți


Majoritatea clienților pompelor de grămadă nu știu ce caută atunci când instalează un sistem de pompă de căldură cu invertor.Familiarizați-vă cu sistemele cu pompe de căldură cu invertor și cu modul în care acestea funcționează din timp pentru a vă ajuta să obțineți un antreprenor care vă poate instala sistemul în conformitate cu cerințele dumneavoastră.


Căutați dealeri recomandați


Căutați cele mai bune mărci de pe piață care se potrivesc alocării bugetare dorite.De asemenea, puteți contacta producătorul pentru a întreba dacă vă poate oferi un antreprenor.Unele mărci oferă servicii de instalare gratuit sau pentru o mică taxă.


Cereți recomandări


Acesta este probabil cel mai bun mod de a obține un antreprenor profesionist.Puteți folosi rețelele sociale sau alte forumuri sociale pentru a obține recomandări.De asemenea, puteți obține recomandări de la clienți mulțumiți în secțiunile de feedback.Ei vor oferi o opinie sinceră cu privire la experiența lor de lucru cu contractantul.


Luați în considerare ce obțineți din afacere


Când aveți de-a face cu o investiție costisitoare, este important să vă uitați la ceea ce obțineți din pachetul complet.Căutați o ofertă care să ofere servicii suplimentare de întreținere.Asigurați-vă că furnizează și documente scrise înainte de a încheia tranzacția.


Gânduri finale


Subiectul pompei de căldură cu invertor există de ceva timp, majoritatea proprietarilor fiind blocați pe cea mai bună opțiune.Un lucru care iese în evidență la o pompă de căldură cu invertor este că vă bucurați de confort și eficiență maximă și economisiți bani considerabili.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692