Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Analiza pieței: Pompele de căldură cu sursă de aer sunt viitorul?

Analiza pieței: Pompele de căldură cu sursă de aer sunt viitorul?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-03-15      Origine:teren

Pe măsură ce tendința de schimbare a încălzirii evoluează, pompele de căldură sunt privite fără îndoială ca următorul lucru important în industria de încălzire - o sursă de căldură fiabilă și regenerabilă, fără nicio amprentă de carbon.Dar sunt ei?Da, și așa cum subliniază această postare, mai multe guverne promovează, de asemenea, utilizarea lor pentru a eradica utilizarea cazane pe gaz și combustibilii fosili tradiționali care lasă o amprentă de carbon.De asemenea, veți afla mai multe motive care evidențiază utilizarea proeminentă a pompelor de căldură în marile țări europene.

Dar mai intai.


Ce este o pompă de căldură cu sursă de aer?


Pompele de căldură cu sursă de aer sunt forme de surse regenerabile de energie care funcționează prin absorbția căldurii externe pentru a crește temperatura din interiorul casei tale.În mod ideal, pompele de căldură cu aer sunt ca aparatele de aer condiționat standard.Pentru a instala aceste unități „în formă de cutie”, de obicei le montați pe partea laterală a casei/proprietății dumneavoastră.Mărimea unui ASHP depinde de cantitatea de energie pe care o generați pentru casa dvs.

În timp ce pompele de căldură cu sursă de aer par a fi o unitate destul de masivă, ele provoacă întreruperi minime.Atât pompele de aer, cât și cele de la sol mențin de obicei o temperatură constantă pe parcursul întregii zile, spre deosebire de cazanele tradiționale, pentru a menține o temperatură scăzută și caldă în casa dumneavoastră pe o perioadă lungă de timp.Multe dintre aceste unități sunt construite la comandă, cu reducere a zgomotului și au o certificare „Quiet Mark” pentru a vă asigura că casa dumneavoastră nu este conștientă de pompa de funcționare de fundal.


sursa-aer-pompe-de-caldura-analiza-piatei


Evaluările EPC o reflectă


Viitorul pompelor de căldură cu sursă de aer este acum și în viitorul apropiat și este timpul ca ratingurile EPC să reflecte acest lucru.Revizuirea în așteptare a evaluării certificatului de performanță energetică prezentată în The Times subliniază pompe de căldură cu sursă de aer cu efect pozitiv aduce performanța energetică generală a casei.Cu o pompă de căldură, puteți folosi surse de energie regenerabilă, cum ar fi solarul și vântul, pentru a alimenta încălzirea și răcirea casei dvs.

Evaluările EPC se bazează de obicei pe costurile orare de încălzire și, prin urmare, nu reflectă cu exactitate importanța pompelor de căldură.Aceste unități oferă caselor o sursă de căldură mai curată, mai ecologică și accesibilă.În timp ce costurile inițiale pot fi oarecum descurajante, granturile și schemele sunt acum stabilite pentru a ajuta proprietarii de case să compenseze aceste costuri pe parcursul a șapte ani.

Mai bine încă, cu plăți în valoare de 1300 de lire sterline pe an pentru o perioadă extinsă de șapte ani după instalare, este greu de negat că pompele de căldură cu sursă de aer sunt o opțiune realistă pentru mai multe case din întreaga lume.


Stimulente guvernamentale pentru instalarea pompelor de căldură


Odată cu creșterea continuă a industriei și disponibilitatea altor tehnologii regenerabile, prețul pompelor de căldură cu surse de aer este de așteptat să scadă.De fapt, sunt mai ieftine decât cazanele cu GPL și ulei, ceea ce le face viitorul încălzirii și răcirii.

De exemplu, guvernul Regatului Unit oferă acum stimulente pentru a ajuta publicul să-și îmbunătățească eficiența energetică.Deși costul înlocuirii cazanului tradițional cu o pompă de căldură modernă poate părea destul de costisitoare și poate oarecum descurajantă, există stimulente și scheme guvernamentale stabilite pentru a ajuta la compensarea costului total de instalare.

Schema RHI (Renewable Heat Incentive) rambursează costurile totale de instalare pe parcursul a șapte ani.În unele cazuri, gospodăriile sunt răsplătite ceva mai mult decât banii pe care i-au investit inițial în pompa de căldură.

RHI oferă 6.000 de lire sterline plăți trimestriale pe o perioadă de șapte ani în eforturile de a acoperi costurile pompei de căldură.Miniștrii din Marea Britanie iau în considerare înlocuirea unui sistem modern de casare a cazanelor de 400 de milioane de lire sterline care ar putea oferi granturi de 7.000 de lire sterline.

Numai anul trecut, în Marea Britanie, au fost instalate aproximativ 36.000 de pompe de căldură, după cum a subliniat Heat Pump Association, cifrele estimate să se dubleze în acest an la aproximativ 70.000 de unități.Boris Johnson a stabilit un obiectiv remarcabil de 600.000 de instalații anuale până în 2028.


Avantaj cu amprenta zero de carbon


O sursă de căldură regenerabilă și fiabilă, ASHP se mândrește cu o amprentă de carbon aproape inexistentă, care a inspirat mulți activiști să promoveze utilizarea pompelor de căldură în proprietățile noastre.

Casele echipate cu pompe de căldură se bucură de avantaje semnificative de economisire a căldurii, deoarece economisesc cantități substanțiale în cheltuielile cu energia.Exploatarea pe deplin a eficienței pompelor de căldură poate economisi o locuință obișnuită cu aproximativ 40% din costurile actuale ale sistemului de încălzire.În mod ideal, ASHP este 75% energie regenerabilă și 25% conținut de electricitate - fără utilizare de gaz.

Nevoile de încălzire în Regatul Unit reprezintă acum aproximativ 14% din contribuția totală a emisiilor de carbon.Imaginați-vă atunci, pentru casele noi viitoare care ating 0% emisii (fără emisii! Deci, cum rămâne cu casele existente care se lăuda deja cu soluții tradiționale de încălzire, cum ar fi cazane pe gaz sau ulei?


Propunerea de interzicere guvernamentală privind utilizarea cazanelor pe gaz


De obicei, printre cei mai importanți contributori de poluare este obișnuit în viața noastră.Deși adesea trecute cu vederea: combustibilii fosili tradiționali pe care îi folosim în casele noastre pentru gătit și încălzire contribuie la peste o cincime din emisiile totale de carbon din Regatul Unit.Dacă nu știați, combustibilii standard pe care îi folosim în casele noastre pentru încălzire și încălzire generează o povară de carbon.Cu toate acestea, unitățile care captează căldura ambientală pot oferi o alternativă.

În epoca actuală, protecția mediului și economisirea energiei sunt întotdeauna luate în considerare.Pompele de căldură cu sursă de aer în Europa au fost dezvoltate treptat pentru a înlocui cărbunele și alți combustibili fosili.Acesta este, în mod ideal, motivul pentru care guvernul încearcă să interzică cazanele pe gaz în viitoarele locuințe începând cu 2025, o politică individuală extinzându-se la toate cazanele moderne pe gaz din gospodăriile de la mijlocul anilor 2030.Unitățile de încălzire nou instalate vor trebui să fie efectiv cu emisii scăzute de carbon sau transformate în combustibili curați, cum ar fi hidrogenul.

Membrii Parlamentului Marii Britanii au discutat continuu despre schimbările climatice și au implementat schimbări climatice pozitive în gospodăriile viitoare.Primul pas începe cu interzicerea cazanelor pe gaz din casele nou construite de la începutul anului 2025. Cea mai bună alternativă?Pompe de căldură cu sursă de aer.


Bariere în calea adoptării pompelor de căldură cu aer


Există o varietate de bariere în calea adoptării tehnologiei pompelor de căldură.Cea mai importantă barieră este costul îmbunătățirilor clădirii.Însă, guvernul a anunțat planuri de a instala până la cinci milioane de pompe de căldură cu aer până în 2030, cu costuri zero de renovare.

În plus, inconvenientul lucrărilor de construcție este o altă cheltuială asociată cu instalarea pompei de căldură.Cu toate acestea, beneficiile depășesc costurile.Tehnologia devine din ce în ce mai accesibilă, iar viitorul este aici acum.

The cele mai recente modele de pompe de căldură cu sursă de aer cu invertor de curent continuu sunt suficient de eficiente pentru a îndeplini standardul Future Homes, destinat să îndepărteze toate proprietățile noi de combustibilii fosili.Acestea pot ajuta Marea Britanie să-și atingă obiectivele de reducere a emisiilor de carbon pentru 2050.

Costul pompelor de căldură cu sursă de aer este de așteptat să scadă pe măsură ce industria crește, dar acestea sunt încă mult mai scumpe decât cazanele pe petrol sau GPL.Standardul Future Homes este un pas excelent în direcția cea bună pentru țară.

Există și alte bariere în calea utilizării pompelor de căldură cu surse de aer.De exemplu, unele dintre modelele mai vechi de pompe de căldură cu sursă de aer vor îngheța atunci când temperatura aerului exterior scade sub cinci grade Fahrenheit.Următoarea problemă este că pompa de căldură va trebui să se dezghețe de mai multe ori pe an.Acesta este un inconvenient masiv pentru oameni, deci există o soluție.O pompă de căldură inversă poate fi un decarbonizator unic pentru orice proprietate.

Pompele de căldură cu sursă de aer necesită o izolare adecvată pentru a fi eficiente.Fără o izolare adecvată, sistemul va pierde căldură și va fi mai puțin eficient decât este.De asemenea, va trebui să fie bine izolat pentru a fi eficient.Dacă casa este izolată corespunzător, temperatura casei va rămâne constantă pe tot parcursul anului.O combinație bună între o pompă de căldură cu sursă de aer și o casă bine izolată poate ajuta la economisirea energiei și a banilor.

Principalul obstacol în calea adoptării pompelor de căldură cu aer este costul renovării.Dar aceste îmbunătățiri nu sunt costisitoare.Mai multe stimulente îi ajută pe proprietarii de case să economisească bani și să-și facă casele mai eficiente din punct de vedere energetic.

Mai mult, sistemul este prietenos cu mediul și poate ajuta la salvarea mediului în cele din urmă.Singurul dezavantaj este inconvenientul lucrărilor de construcție.Cu toate acestea, costul eficienței energetice merită din plin dacă luați în considerare pompele de căldură cu sursă de aer drept viitorul încălzirii.

În ciuda costului ridicat de instalare, pompele de căldură cu sursă de aer pot economisi în continuare costurile cu energia.Pretul unei pompe de caldura cu aer este mai mic decat al cazanelor pe ulei si GPL.Aceasta înseamnă că costul de instalare al unui ASHP este mai accesibil decât sistemele tradiționale de ulei și GPL.Între timp, puteți economisi la facturile de utilități și puteți trăi o viață mai confortabilă.Sistemele de încălzire cu aer pot fi o alternativă mai eficientă și mai economică la încălzirea tradițională a locuinței.

Un sistem de încălzire cu aer utilizează cu 80% mai puțină energie decât cuptoarele electrice și nu necesită un încălzitor suplimentar de apă.Sistemele de încălzire cu aer sunt, de asemenea, mai curate, deoarece nu ard combustibili fosili, care emit emisii de gaze cu efect de seră.În cele din urmă, sistemele de încălzire cu aer sunt mai ieftin de instalat în casele noi, deoarece au nevoie doar de un circuit electric dedicat.


Concluzie


Pompele de căldură cu sursă de aer sunt viitorul încălzirii.Sunt mai ieftini decât combustibilii alternativi folosiți pentru încălzire.Pot fi folosite si ca sistem de aer conditionat.Diferite tipuri de aceste dispozitive îndeplinesc ambele funcții.Este recomandabil ca pompele de căldură cu sursă de aer să fie instalate în case bine izolate.Costul pompei sursei de aer depinde de dimensiunea spațiului care trebuie încălzit.O casa bine izolata este mai eficienta si poate beneficia mai mult de aceste produse.Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692