Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Întrebări despre pompele de căldură fără conducte

Întrebări despre pompele de căldură fără conducte

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-08-02      Origine:teren

Când îți cumperi casa, vrei să fii sigur că primești cel mai fiabil și eficient sistem de aer condiționat posibil.Sistemele centrale de curent alternativ pot fi o opțiune excelentă pentru multe case.Dar dacă reședința dvs. este un model mai vechi care nu are conducte, instalarea acestor unități poate fi destul de costisitoare.

Când locuința dvs. nu are conducte de aer, cel mai bine este instalarea unei pompe de căldură fără conducte.Sistemele fără conducte diferă de sistemele tradiționale de curent alternativ în mai multe moduri și au câteva avantaje care le fac demne de investiție.

Pompele de căldură cu carcasă albă de la SPRSUN

Cu toate acestea, există întotdeauna întrebări referitoare la sistemele fără conducte.Și pentru a te ajuta să scapi din senin, această postare va discuta aceste întrebări, oferind o soluție.


Ce sunt pompele de căldură fără conducte?


Pompele de căldură fără conducte sunt un sistem grozav și o modalitate excelentă de a vă menține casa confortabilă pe tot parcursul anului, fără a avea nevoie de conducte.Aceste sisteme au două componente principale: pompe de căldură exterioare și dispozitive de tratare a aerului de interior.Cu un sistem fără conducte, veți putea controla temperatura din casa dvs. mai eficient și mai eficient.


Cum funcționează pompele de căldură fără conducte?


Funcționarea pompelor de căldură fără conducte este similară cu cea a unui sistem de încălzire convențional;diferența este absența conductelor de ventilație.De-a lungul anotimpurilor mai calde, unitatea de tratare a aerului circulă aerul cald în jurul casei dvs. prin serpentinele radiatorului umplute cu agent frigorific.Deoarece agentul frigorific absoarbe aer cald, acesta este transferat în unitatea exterioară departe de casa dumneavoastră.

Pompele de căldură fără conducte sunt modalitatea perfectă de a încălzi casa iarna și de a o răci vara.În timpul iernii, unitatea exterioară atrage căldură din aerul ambiant și o transferă către dispozitivul de tratare a aerului, care apoi face să circule aerul încălzit în întreaga casă.Acest lucru permite transmiterea căldurii, ceea ce face ca pompele de căldură fără conducte să fie atât de eficiente.Vara este invers – aerul cald este canalizat din casa ta, lăsându-te răcoros și confortabil în interior.


Care sunt costurile instalării unei pompe de căldură fără conducte?


Folosirea pompelor de căldură fără conducte este o opțiune minunată pentru a reduce facturile la energie, în timp ce încă aprovizionați casa cu căldură și răcire.Complet instalate și aprobate, aceste sisteme costă în general între 4.000 USD și 6.000 USD.

Echipajul începe prin a face o gaură în peretele exterior al casei, apoi intră în apartamente unde vor fi amplasate dispozitivele de tratare a aerului prin conectarea tuburilor de alimentare și de răcire.Costurile pot apărea dacă, de exemplu, accesibilitatea mansardei sau pivniței este necesară deoarece preponderența efortului este cheltuită pe instalarea cablurilor.


Cum se face instalarea unui sistem fără conducte?


Instalațiile pompelor de căldură fără conducte pot fi finalizate mult mai rapid decât sistemele tradiționale.Mai întâi trebuie săpată o groapă mică în casa dvs. pentru a conecta unitatea exterioară la dispozitivul de tratare a aerului.Unitatea exterioară poate fi pusă deasupra unei astfel de orificii, care are de obicei un diametru de 2 până la 3 inci.

Unitatea dumneavoastră externă trebuie atașată la proprietate odată ce deschiderea este săpată, în timp ce sistemele de tratare a aerului pot fi instalate în interior, adesea aproape de pod.Sistemele interioare și exterioare pot fi conectate în cele din urmă printr-o conductă care adăpostește liniile de lichid de răcire, un fir electric și o ieșire de condens.


Ce este zonarea în pompele de căldură fără conducte?


Capacitatea unităților fără conducte de a face încălzire zonală este printre cele mai mari diferențe dintre acestea și aparatele de aer condiționat convenționale.În esență, implică faptul că, în loc să reglați căldura întregii clădiri, puteți încălzi sau răci selectiv camerele proprietății.Dar aceasta funcționează cu condiția ca în toate încăperile care au nevoie de răcire sau încălzire să existe un dispozitiv de tratare a aerului.

Deci, aceste zone sunt spațiile care adăpostesc dispozitivele de tratare a aerului.Sistemele de încălzire pe zone pot fi destul de avantajoase pentru confortul personal și cheltuielile cu energia electrică.

Sistemul de tratare a aerului nu va fi relevant în secțiunile casei tale pe care familia ta nu le folosește niciodată frecvent.Ca urmare, nu există nicio cheltuire excesivă, așa cum este cu centralele de încălzire.O unitate fără conducte permite fiecărui apartament acasă să experimenteze temperaturile dorite.


Care este durata de viață a unei pompe de căldură fără conducte?


La fel ca în configurațiile tradiționale, durata de viață a unității fără conducte va fi influențată de mai mulți factori, cum ar fi cât de des o rulați sau dacă ați finalizat toată întreținerea de rutină necesară.Dispozitivul ar trebui să dureze de obicei două decenii, mai ales dacă aranjați servicii de rutină de la un furnizor de renume.


Care sunt beneficiile sistemelor fără conducte?


În primul rând, nu există nicio comparație cu confortul unui sistem HVAC fără conducte.Unitatea fără conducte distribuie continuu aerul într-un grad optim în toată casa.Spre deosebire de un sistem de aer condiționat central standard, care necesită pornire frecventă, ductless are zero variații de temperatură!

Tehnologia unității fără conducte îi permite să atingă confortul termic în timp ce utilizează mai puțină energie electrică.Astfel, folosirea lor reduce cheltuielile cu utilitățile.În plus, în Tacoma, Washington, rezidenții care achiziționează unități fără conducte sunt eligibili pentru reduceri regionale de energie electrică, care reduc costurile de instalare.

În cele din urmă, deoarece aerul trece mereu pe lângă filtrarea unităților interioare, locuința va avea întotdeauna o sursă de aer proaspăt.În ceea ce privește întreținerea, filtrul va necesita întreținere în fiecare lună.


Ce este implicat în instalarea unei pompe de căldură fără conducte?


Atunci când alegeți un instalator de unități fără conducte cu pregătire profesională, care aderă la cele mai bune practici, vă puteți aștepta la o procedură de instalare practică și sigură, care asigură un sistem complet funcțional.

Se solicită mai întâi un permis electronic și structural.Fiecare unitate exterioară trebuie să fie fixată în siguranță în timpul instalării și plasată pe o zonă plană, cu spațiu adecvat pentru a permite un flux optim de aer.Cablurile de răcire și de conectare intră în peretele exterior printr-o deschidere minusculă de 3 inci, conectându-se la unitățile interioare.Pentru a opri deteriorarea apei, orificiul structurii exterioare poate fi sigilat.

Operatorul unește firele de alimentare și, dacă este necesar, instalează întrerupătoare de schimb.În funcție de complexitatea sistemului selectat, configurarea poate dura între patru și opt ore pentru un sistem cu o singură zonă.


Ar trebui să folosesc o unitate fără conducte pentru toată casa mea?


Da, este soluția!Utilizarea pompelor de căldură fără conducte poate obține atât funcții de încălzire, cât și de răcire.Mai ales în părțile de nord-vest a Pacificului, este dificil de prezis dacă veți avea nevoie de aparate de aer condiționat sau de un val de căldură înăbușitor.

Doar comutați setarea la încălzitoare fără conducte pentru a rămâne cald pe durata unei furtuni de primăvară.Puteți trece imediat la condiționarea fără conducte atunci când căldura crește folosind o telecomandă.Tehnologia invertor a unității fără conducte îi permite să se adapteze la vreme.


Este întreținerea regulată o necesitate?


Durata de viață aproximativă a unei pompe de căldură fără conducte poate fi de aproximativ două decenii dacă este întreținută corespunzător.Poate fi necesar să efectuați o întreținere amănunțită cel puțin o dată la șase luni și întreținerea regulată a ventilatorului și a filtrului o dată pe lună.Sistemele fără conducte nu pot dura mai mult de trei ani dacă sunt lăsate fără service.


Va fi posibil să folosiți aerul condiționat pe tot parcursul?


Da, pompele de căldură fără conducte își pot funcționa în mod convenabil aparatele de aer condiționat timp de un an întreg, fără obstacole.Dacă sunteți proprietar de casă și vă întrebați cât de mult va dura pompa de căldură fără conducte dacă vă sprijiniți puternic de aparatul de aer condiționat, trebuie să înțelegeți că durata de viață poate varia substanțial.De exemplu, georgienii se bazează adesea pe aparatele de aer condiționat în lunile fierbinți de vară.

În ciuda acestui fapt, pompele lor de căldură fără conducte durează practic 20 de ani atâta timp cât primesc întreținere regulată.Unele gospodării se vor confrunta mai devreme cu o defecțiune a pompei de căldură fără conducte din cauza tensiunilor.


Este tehnologia fără conducte rentabilă?


Trecând la pompe de căldură fără conducte, doriți să vă asigurați că obțineți un profit decent al investiției.În aproape orice situație, este posibil să cheltuiți mai puțin decât ați face cu o unitate de A/C convențională.

Când vă încălziți sau răciți casa, sistemele fără conducte necesită mai puțină energie atunci când comparativ cu cuptoarele sau aparate de aer condiționat centralizate.În plus, rezistă mult mai mult decât sistemele convenționale HVAC.

Puteți reduce cheltuielile cu o pompă de căldură fără conducte prin:

· Reducerea consumului de energie în exces.

· Nu întotdeauna trebuie să cheltuiască bani pe sisteme noi.

· Ai putea primi o rambursare considerabilă de la furnizorul tău de energie electrică.

Aceste gadget-uri au câștigat eticheta Energy Star.În consecință, acestea respectă reglementările guvernamentale, demonstrând că consumă mai puțină energie electrică decât unitățile convenționale, oferind în același timp același nivel de încălzire și condiționare.Cu toate acestea, acest lucru are beneficii dincolo de simpla liniște mentală.Oamenii văd frecvent o reducere a cheltuielilor cu energia electrică de aproximativ 30%.


Ce diferențiază pompele de căldură fără conducte de pompele mini-split?


Pompele de căldură mini-split fără conducte și unitățile fără conducte sunt idei similare.Dar, frecvent, referirea la „pompe de căldură fără conducte” este doar în Portland și Oregon.Cu toate acestea, vânzătorii și contractorii din alte regiuni ale SUA pot face referire la „unitatea mini-split”.


Cum poți controla o pompă de căldură fără conducte?


Controlul este facilitat de o telecomandă.Termostatele fără fir de la distanță sunt o modalitate excelentă de a gestiona încălzirea și răcirea casei dvs.Puteți personaliza mediul ideal pentru orice casă cu diferite moduri de operare, inclusiv temporizator, mediu și silențios.Comenzile montate pe perete facilitează reglarea temperaturii fără prea multă presiune.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692