Acasă / Blog / Blogul companiei / SPRSUN accelerează localizarea globală, semnând un acord de distribuitor maghiar cu Ket Kor Kft

SPRSUN accelerează localizarea globală, semnând un acord de distribuitor maghiar cu Ket Kor Kft

Vizualizări:1     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-11-09      Origine:teren

8 octombrie 2023

GUANGZHOU, SPRSUN — SPRSUN accelerează localizarea globală, semnând un acord de distribuitor maghiar cu Ket Kor Kft.


Ket Kor Kft, o companie de lungă durată și distinsă, originară din 1989, are sediul în Budapesta, Ungaria.Suntem încântați să anunțăm vizita domnului Viktor SÁRKÖZI, șeful executiv al Ket Kor Kft, și a delegației sale la SPRSUN în perioada 27 septembrie - 29 septembrie 2023. În timpul vizitei lor, vom explora potențiale oportunități de colaborare și semnează un acord strategic de distribuție.Scopul acestui parteneriat este de a consolida prezența pe piață a produselor SPRSUN în Ungaria și de a oferi clienților noștri produse și servicii excepționale.


SPRSUN Distribuitor maghiar


În timpul vizitei, reprezentanții de la Ket Kor Kft au avut o înțelegere aprofundată a celei mai recente tehnologii ale pompelor de căldură cu sursă de aer din seria R290 de la SPRSUN și au avut ocazia de a asista la procesele avansate de producție și de testare a calității ale SPRSUN pompe de căldură.De asemenea, au participat la o serie de training-uri tehnice pregătite de noi.Ket Kor Kft, care are o vastă experiență în industria încălzirii, apreciază foarte mult calitatea produselor SPRSUN, precum și asistența noastră cuprinzătoare de marketing și sistemul de servicii post-vânzare.Această vizită a oferit o platformă excelentă pentru discuții deschise, în care am explorat în comun tendințele pieței europene a pompelor de căldură, am făcut schimb de informații cu privire la cerințele consumatorilor locali din Ungaria și am împărtășit sugestii pentru optimizarea produselor.


Prin această vizită, ambele părți au dobândit o înțelegere mai profundă.După mai multe evaluări, Ket Kor Kft a primit drepturi exclusive de agenție de marcă pentru SPRSUN în Ungaria și cele două părți au semnat un acord strategic de distribuție.Acest acord este conceput special pentru a satisface cerințele unice ale pieței locale și respectă toate reglementările și legile.Acordul acoperă elemente cheie, cum ar fi drepturi regionale exclusive de agenție, strategii de prețuri, asistență de marketing și servicii complete post-vânzare.


Dl Zoltán SÁRKÖZI, Director de vânzări (COE adjunct) al Ket Kor Kft, a declarat: „Am ales SPRSUN ca partener important, deoarece au deja un anumit grad de recunoaștere pe piața locală. În comparație cu mărcile mai mari , SPRSUN este o marcă „mică și frumoasă”, care oferă tehnologie avansată de pompă de căldură cu prețuri prietenoase. Îndeplinește perfect nevoile unui anumit grup de clienți și are un potențial mare de dezvoltare. În plus, oferă un sistem profesionist de asistență pentru distribuitori. , oferind resurse precum instruire pentru produse, materiale de marketing și asistență pentru vânzări'.Acest acord reflectă pe deplin nevoile și așteptările ambelor companii, întărind în același timp peisajul comercial din regiune.


Prin această alianță puternică, SPRSUN și Ket Kor Kft își vor valorifica avantajele tehnologice și canalele de distribuție respective, folosindu-și expertiza, cunoștințele de piață și rețeaua pentru a obține succesul reciproc, a extinde cota de piață și a oferi servicii de înaltă calitate clienților locali mai eficient.


SPRSUN Distribuitor maghiar


„Suntem încântați să îi urăm bun venit la Ket Kor Kft în fabrica noastră pentru o vizită și să ne angajăm în acest parteneriat strategic. Globalizarea SPRSUN se bazează în mare măsură pe distribuitori locali cu experiență, care pot oferi servicii profesionale și în timp util clienților locali, astfel sporind satisfacția clienților”, a spus Maggie, directorul de marketing în străinătate al SPRSUN.„Această colaborare deschide calea pentru construirea unei relații solide și durabile de care să beneficieze atât companiile noastre, clienții noștri, cât și piața locală. Credem că acest parteneriat va aduce o valoare extraordinară, va conduce inițiativele noastre neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, va promova dezvoltarea durabilă. și să ne conducă spre succes împreună.”


SPRSUN Distribuitor maghiar


Vizita și semnarea contractului între SPRSUN și Ket Kor Kft reprezintă o etapă semnificativă pentru ambele organizații, semnificând angajamentul lor de a stabili o relație pe termen lung și reciproc avantajoasă.Această colaborare reflectă eforturile necruțătoare ale SPRSUN de a stabili alianțe strategice și de a extinde cota de piață, consolidându-și și mai mult poziția de pionierat în industria pompelor de căldură cu sursă de aer.


În ultimii ani, SPRSUN a făcut investiții continue în marketing și promovare globală, câștigând un anumit nivel de reputație și recunoaștere a mărcii pe piață, facilitând promovarea și vânzarea distribuitorilor.Cu cei 24 de ani de experiență în producția de pompe de căldură cu sursă de aer și capacități puternice de cercetare și dezvoltare, SPRSUN își reiterează și își actualizează continuu produsele, menținând cea mai avansată tehnologie și calitate stabilă pentru a oferi distribuitorilor și utilizatorilor pompe de căldură de înaltă calitate. .În viitor, SPRSUN va coopera și va aprofunda parteneriatele cu mai mulți distribuitori globali pentru a promova în comun succesul industriei ecologice.


Despre SPRSUN:

SPRSUN este dedicat pompelor de căldură aer-apă de 24 de ani, care este unul dintre cei mai importanți furnizori de pompe de căldură din întreaga lume, oferind pompe de căldură de înaltă calitate și fiabile.Pompa de căldură a lui SPRSUN bazată pe standardul EN14511 cu certificate CCC, CE, CB, KEYMARKSAA, ROHS, TUV și ERP.

sigla SPRSUN


Despre Ket Kor Kft:

Ket Kor Kft este o întreprindere bine-cunoscută în industria europeană de încălzire, cu înregistrări excelente de performanță.Este o companie care a primit cel mai mare rating, rating AAA.Cu experiența sa bogată, rețeaua extinsă și angajamentul de a oferi produse și servicii excelente, Ket Kor Kft a devenit un jucător important în industrie.Valorile de bază ale companiei se aliniază perfect cu viziunea SPRSUN, făcându-l un partener ideal.

LOGO Ket Kor Kft
Contact media:

Jenny

manager de marketing

marketing@sprsunheatpump.com

0086-18933985692

www.sprsun.com


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692