Acasă / Blog / Blogul companiei / SPRSUN Transformă fabrica bulgară de prelucrare a alimentelor cu tehnologie de ultimă oră cu pompe de căldură

SPRSUN Transformă fabrica bulgară de prelucrare a alimentelor cu tehnologie de ultimă oră cu pompe de căldură

Vizualizări:5     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-11-21      Origine:teren

Una dintre fabricile de procesare a alimentelor din Bulgaria a decis să sară într-un viitor mai verde și a pornit într-o călătorie de transformare a mediului cu SPRSUN, liderul mondial în tehnologia pompelor de căldură.Provocările fabricii, de o vreme, s-au referit la consumul mare de energie, necesitatea de a proteja mediul înconjurător și încetarea utilizării echipamentelor învechite.Aceștia se angajează într-o abordare revoluționară care va stabili noi repere în industrie.


SPRSUN Proiect în Bulgaria

Provocări care trebuiau confruntate

Consum mare de energie: Fiind într-o poziție de industrie consumatoare de energie, creșterea facturilor de energie electrică a văzut fabrica să lânceze pentru câteva idei inovatoare.

Răspunsul politicii: Reducerea nivelurilor de carbon și generarea unei contribuții zero la un mediu durabil s-a simțit ca fiind în conformitate cu „Planul global de emisii de carbon zero”.

Echipament vechi: Riscul pentru siguranță cauzat de îmbătrânirea sistemelor de încălzire și răcire a combustibilului face ca acesta să fie urgent înlocuit cu o alternativă modernă, puternică și eficientă.


Soluția revoluționară a SPRSUN

În cooperare cu cel mai important producător mondial de pompe de căldură - SPRSUN, fabrica a dezvoltat o soluție concepută special pentru nevoile sale.După ce toate testele au fost finalizate și cu succes, iată ce poate oferi noul sistem de pompă de căldură pe care îl deține acum fabrica:

Multifuncțional Caracteristici: Sistemul cu pompă de căldură răspunde în mod eficient cerințelor de apă caldă a fabricii, încălzire de iarnă și răcire a biroului de vară.

Sistem de control cu ​​inteligență: Sistemele de control avansat integrate sunt gata să fie eficiente și precise în reglarea temperaturii.Ele pot fi, de asemenea, operate de la distanță printr-o aplicație mobilă pentru o flexibilitate operațională sporită.


Funcționează la temperaturi ultra-scăzute cu stabilitate

Unitățile cu pompe de căldură SPRSUN vor oferi o putere maximă chiar și în cea mai grea iarnă din Bulgaria și pot funcționa confortabil la temperaturi de -25℃.


Integrarea energiei regenerabile

Nu sunt doar pompele de căldură.SPRSUN și abordarea totală ecologică a acestei fabrici bulgare ia în considerare și utilizarea panourilor.În zilele însorite, lumina este transformată în energie electrică pentru a completa încălzirea.Dacă nu există suficientă energie solară, pompele de căldură vor funcționa cu energie electrică.Scopul aici este de a reduce dependența excesivă de sursele de energie nenaturale.


Rezultate și beneficii

Noul sistem de pompă de căldură urmărește reducerea consumului de energie electrică cu 30%, ceea ce înseamnă economii substanțiale de costuri pentru fabrică.Prin valorificarea căldurii reziduale și prin integrarea energiei regenerabile, Bulgaria se confruntă cu o reducere remarcabilă a emisiilor de carbon.

Venind pe avantajul competitiv al tehnologiei pompelor de căldură, fabrica de prelucrare a alimentelor se poziționează ca un trendsetter.Este setat să fie emulat de alte unități de procesare a alimentelor.Acesta este acum punctul de rupere, în care compania va fi martoră la sustenabilitatea în industrie.


Despre SPRSUN

SPRSUN, un producător profesionist de pompe de căldură înființat în 1999, s-a poziționat ca un pionist în inovația ecologică.Este un jucător mai mare pe piața chineză când vine vorba de producția de pompe de căldură cu invertor de curent continuu, pompe de căldură cu sursă de aer și pompe de căldură pentru piscine.Datorită aderării lor la standardele internaționale, prezența lor globală este acum simțită în peste 30 de țări.

Toate pompele lor de căldură sunt produse conform standardelor EN14511 și au certificări precum CCC CE KEYMARK ISO SAA RoHS ERP.Cea mai recentă linie de pompe de căldură cu invertor de curent continuu a fost onorat cu o etichetă energetică ERP A+++ de la TUV SUD, ceea ce înseamnă că sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic.


Pentru mai multe informații, contactați prin

Tel: 0086-20-82181867

Telefon: 0086-18933985692

WhatsApp: 0086-18933985692

E-mail: inquiry@sprsunheatpump.com


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692