ȘTIRI

Cele mai bune pompe de încălzire pentru piscină din 2022

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-01-23      Origine:teren

Doriți să schimbați temperatura apei piscinei dvs. fără probleme?De ce să nu îți iei cele mai bune încălzitoare de piscină de pe piață!


Fără îndoială, există câteva zile în timpul toamnei și primăverii când de obicei este suficient de cald încât este tentant să te scufunzi în piscină pentru o baie rapidă - dar această idee dispare rapid odată ce simți temperaturile reci ale apei.Până la urmă, apa din piscină la 40 de grade nu este mai rece decât răcoritoare?


Să presupunem că dețineți o piscină și aceasta nu include un încălzitor de apă pentru piscină.În acest caz, temperaturile apei sale vor fluctua rapid în funcție de temperaturile exterioare și vremea, oprindu-ți de obicei experiența de înot.


Dacă doriți să prelungiți sezonul piscinei dvs. mai mult, atunci cu siguranță ar trebui să vă gândiți la instalarea sistemelor de încălzire a piscinei pentru a vă bucura mai mult de piscina dvs.Pompele de căldură pentru piscină sunt invenții remarcabile care vă permit să înotați mai mult și mai devreme.În mod ideal, aceste unități puternice funcționează împreună cu pompele piscinei dvs. pentru a încălzi apa din piscină la o temperatură prestabilită și să funcționeze bine atât cu piscinele supraterane, cât și cu cele în pământ.


Cu toate acestea, deși pe piață există numeroase opțiuni din care să alegeți, diversitatea oportunităților face ca selectarea celor mai bune încălzitoare de piscină să fie o experiență destul de provocatoare.În mod ideal, obținerea celor mai bune încălzitoare de piscină depășește doar marca și prețul, dar depinde de mulți factori, cum ar fi dimensiunea și adâncimea piscinei, printre alți factori.Dacă doriți să găsiți cele mai bune încălzitoare de piscină, acest ghid este pentru dvs.


Această postare prezintă cele mai bune pompe de căldură pentru piscină de pe piață pentru a încălzi apa piscinei și a vă extinde sezonul de înot.În plus, includem și un ghid al cumpărătorului care listează câțiva factori esențiali de care trebuie să luați în considerare atunci când alegeți o pompă de căldură pentru piscină.


Să începem.De ce ar trebui să investești într-o pompă de încălzire pentru piscină?

Gândiți-vă la asta: merită să aveți o piscină când nu vă puteți bucura de ea pe tot parcursul din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile?Temperaturile piscinei pot scădea rapid după câteva zile cu vreme înnorată;instalarea unei pompe de căldură pentru piscină este o modalitate excelentă de a vă bucura de piscina pe tot parcursul anului.


În mod ideal, o pompă de căldură pentru piscină costă inițial mult mai mult decât încălzitoarele obișnuite pentru piscină electrică și pe gaz.Cu toate acestea, o pompă de căldură pentru piscină complet funcțională are costuri anuale de funcționare relativ mai mici, cu instalare profesională și întreținere continuă.În plus, acestea durează mai mult și funcționează mai bine decât majoritatea celorlalte încălzitoare de piscină.


La fel ca încălzitoarele solare obișnuite pentru piscine, o pompă de căldură pentru piscină funcționează eficient fără a depinde de condițiile meteorologice adecvate.Odată ce o porniți, o pompă de piscină se asigură că piscina dvs. atinge temperatura dorită a apei atunci când este necesar.


Cele mai bune pompe pentru încălzirea piscinei generează o eficiență optimă generând sistemul său de încălzire natural unic.Aceste unități vă pot încălzi complet piscina în 1-4 zile.Dacă acoperiți în mod adecvat piscina cu capace solare adecvate, vă puteți asigura că piscina dumneavoastră își păstrează căldura mai mult timp, reducând ulterior costurile de încălzire în mod semnificativ.


În plus, o pompă de căldură este o investiție excelentă, deoarece are un ciclu de viață incredibil.De fapt, majoritatea unităților vă pot servi în general până la 20 de ani, având în vedere că efectuați verificările și acțiunile de întreținere necesare și ați putea chiar crește longevitatea acesteia la 30 și 40 de ani.SPRSUN R32 DC Pompă de căldură pentru piscină cu invertor

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune pompe de încălzire pentru piscină la un raport calitate-preț, nu căutați mai departe de aceasta SPRSUN Model R32.Pe langa faptul ca este un sistem inovator de incalzire, este si un aparat inteligent de aer conditionat si incalzitor de apa.SPRSUN R32 transferă căldura de la interior la exterior când se răcește și de la exterior la interior în timpul încălzirii apei în cicluri sistematice.


cea mai bună sursă de aer pompă de căldură pentru piscină


Acest minunat încălzitor de apă pentru piscină vine cu mai multe caracteristici unice, inclusiv reducerea zgomotului, evaluarea ERP A+++, tehnologie de control inteligent, agent frigorific R32 și garantarea siguranței.

Cu acest model, vă puteți bucura de beneficiul reducerii costurilor în consumul de energie și de un GWP mai mic.Deoarece această pompă de piscină utilizează agent frigorific R32, oferă efecte mai puțin dăunătoare asupra mediului, deoarece are o capacitate scăzută de epuizare a ozonului pentru o funcționare mai curată și mai eficientă.


De asemenea, această tehnologie oferă proprietăți remarcabile precum inflamabilitatea, toxicitatea scăzută, pe lângă inerție, toate beneficiile care se traduc prin costuri minime și siguranță sporită pentru consumatori.Unele dintre caracteristicile unice includ:Performanță avansată de economisire a energiei (COP max.: 17.30)

Având un COP semnificativ ridicat de 16,39, această pompă de căldură modernă cu invertor de curent continuu poate modifica frecvența de funcționare atât a motoarelor ventilatorului, cât și a compresoarelor rotative, conform nevoilor dumneavoastră unice de încălzire.În acest fel, această unitate poate accelera masiv timpul de încălzire și poate oferi mai multă căldură decât pompele de căldură tradiționale.Lucrați în liniște în curtea dvs. (zgomot redus - 40 dba)

O altă caracteristică unică a pompei de căldură DC SPRSUN este că vine cu ventilatoare Panasonic fără perii Nidec DC și compresoare cu invertor, asigurând că poate funcționa silențios.De obicei, componentele tradiționale ale pompei de încălzire a piscinei generează de obicei zgomote enervante în timpul funcționării.Ca atare, achiziționarea unor astfel de mașini poate fi o experiență destul de dificilă, mai ales atunci când aveți de-a face cu niveluri ridicate de zgomot.


Cu toate acestea, această unitate dispune de ventilatoare cu invertor fără perii (DC) care promovează amortizarea zgomotului.Spre deosebire de pompele tradiționale, această unitate aplică un motor de compresor constant, silențios, care funcționează în fundal și economisește puterea.Prin urmare, aceasta este o mașină care funcționează silențios și nu modifică temperatura atunci când atinge o anumită temperatură, deși temperaturile sunt fixate la un anumit nivel.


În mod ideal, această pompă de căldură rămâne liniștită atunci când răcește sau încălzi apa din piscină, datorită măsurilor sale interne de minimizare a zgomotului.De asemenea, ele oferă o liniște excesivă în setarea piscinei dvs., deoarece produce cu aproximativ 10 dB (A) mai mică decât pompele de căldură obișnuite pornite/oprite (casnice) pentru piscine.


În cele din urmă, această unitate modernă folosește caracteristica de absorbție Panasonic Compressor (șoc dublu) pentru a îmbunătăți reducerea sunetului.În mod ideal, dintre invertoarele cu panouri multiple de pe piață, acesta este de departe cel mai rapid sistem SPRSUN, începând de la 42 dBA.Sistem de control inteligent (aplicație WIFI și controler cu ecran tactil)

Pompa de căldură pentru piscină R32 SPRSUN DC (invertor) vine cu un controler modern cu ecran tactil care permite utilizatorilor să ajusteze temperaturile cu ușurință și să gestioneze convenabil operarea.În plus, această unitate oferă și telecomandă Wi-Fi.


Aceasta înseamnă că vă puteți folosi smartphone-ul pentru a controla și monitoriza funcționarea pompei de căldură cu invertor pentru piscină de oriunde și oricând.Rezistență chimică la cină (pompă de căldură din titan pentru piscină)

Invertor complet pompe de caldura de inot de obicei, încorporează un schimbător de căldură din titan (tub în carcasă) fortificat cu rezistență chimică îmbunătățită pentru a ajuta la evitarea coroziunii.


În mod ideal, materialul de titan este rezistent la coroziune, rigid și rezistent la căldură, făcându-l o opțiune excelentă pentru gestionarea fără probleme a eroziunii apei, a temperaturilor ridicate și a presiunii necesare pentru a funcționa un schimbător de căldură standard pentru piscină.Pompă de căldură pentru piscină FibroPool FH055

Pompa FH055 FibroPool este ușor de instalat și necesită doar câteva lucruri pentru a funcționa.În mod ideal, tot ceea ce aveți nevoie pentru a-l da cu piciorul este un circuit de 220 V, calibrul 12 și două cuplaje de linie de apă de 1,5 inchi pentru a-l alimenta.Această unitate este ideală dacă aveți piscine mai mici supraterane și îngropate.


Unitatea Fibropool este cu siguranță o pompă de căldură pentru piscină de neegalat, cu un COP de 5,92/6,0.Dispune de un panou de control cu ​​un afișaj LED modern și butoane care îl fac ușor de utilizat.În plus, unitatea poate funcționa la temperaturi ambientale de 40F și costă doar aproximativ 25c/oră pentru a funcționa.


Caracteristică:

 • Schimbător de căldură din titan.

 • Compresor diferențial Copeland (de înaltă presiune).

 • Profil subțire, carcasă acoperită și un email unic rezistent la intemperii.

 • Controler setat ușor și afișaj digital

 • Cablu optional.

 • Conducta de deconectare rapidă.


Specificații:

 • Material: Titan, PVC, oțel

 • Dimensiuni (inci): 48 x 20 x 24

 • Capacitatea de incalzire (BTU): 55.000

 • Potrivit pentru: 15'x 30' oval sau 21 ft. rotund (piscine deasupra solului);10.000 de galoane pentru piscine îngropate

 • Garantie: 1 an
Pompă de căldură silențioasă pentru piscină Puri Tech (127k BTU).

După cum sugerează și numele, Puri the Quiet definește una dintre cele mai silențioase unități care vin cu o pompă de căldură pentru apă încorporată.Această unitate cuprinde un nivel de zgomot de 55 dB, care este relativ mai slab decât conversația obișnuită (60 dB).


Datorită caracteristicii sale distincte Saving Optimizer, această pompă de căldură poate încălzi eficient o piscină de 35000 de galoane fără a folosi neapărat prea multă energie.În plus, panoul său de control simplu și neted vă permite să îl programați și să îl utilizați cu ușurință, fără a pierde timp, în mod ideal, este o unitate de încălzire a apei silențioasă și eficientă.


Caracteristici:

 • Schimbător de căldură 100% titan (grad comercial).

 • Sistem prietenos cu automatizarea.

 • Control digital al temperaturii.

 • Tehnologia QZ Silențioasă.

 • Panouri de control simple și ușor de utilizat, cu securitate de blocare.

 • Optimizator și compresor de economii în interior.

 • Capacitate la distanță prin cablu.Specificații:

 • Material: Titan

 • Capacitatea de incalzire (BTU):127.000

 • Adecvare: piscine supraterane și îngropate cu o capacitate de până la 35.000 de galoane

 • Garantie: 1 an
Pompă de căldură digitală din titan pentru piscină Zodiac EE2500T EE-Ti

Aceasta este o pompă electrică pentru încălzirea piscinei proiectată de compania Zodiac și este o unitate menită să facă procesul de încălzire ecologic, eficient și eficient din punct de vedere economic prin absorbția căldurii pentru aer și transferul acesteia în apa piscinei dumneavoastră.De asemenea, vine cu o garanție pe viață împotriva coroziunii, sporind astfel durabilitatea și eficacitatea.


Acest schimbător de căldură din titan oferă un transfer maxim de căldură care duce la o putere îmbunătățită, un debit hidraulic superior și o eficiență ridicată.În plus, puteți monitoriza funcțiile pompei de căldură din cel mai convenabil loc, datorită sistemului său unic de control.


Caracteristici cheie:

 • Schimbător de căldură din titan.

 • Debit by-pass încorporat.

 • compresor scroll (grad comercial)

 • Funcții programabile pentru piscină/spa.

 • Sisteme de supape automate

 • Dezghețare cu aer, opțional dezghețare/răcitor de gaz.

 • Zodiac ușoară controlează conexiunea.


Specificații:

 • Material: titan

 • Greutatea produsului (lbs): 325

 • Capacitatea de incalzire (BTU): 120.000

 • garanție: Garanție pe viață împotriva coroziuniiCaracteristici:

 • Max.POLIŢIST: 16.33/16.18

 • Alimentare electrică: 220V~240V/50Hz/1ph

 • Temperatura de funcționare: -15℃~45℃

 • Max.Capacitate de incalzire: 4,5 kW/6,5 kW

 • Max.Capacitate de racire: 2.5KW/3.6KW

 • Functii: Încălzirea/răcirea apei din piscină menajerăPompă de căldură pentru piscină Hayward W3hp21004t

Pompele de căldură sunt o altă opțiune alternativă de încălzire a piscinei, concepută pentru a utiliza aerul ambiental atunci când încălziți apa piscinei.O pompă de căldură este o opțiune economică, mai ales în climatele mai calde, în comparație cu încălzitoarele cu gaz sau electrice pentru piscină, un avantaj pe care îl oferă Hayward heat pro.


Modelul W3HP21004T Hayward se numără printre cele mai populare încălzitoare de piscină, în primul rând datorită capacității sale mari care furnizează până la 140.000 BTU, ceea ce îl face ideal pentru încălzirea piscinelor mici și mari.


Seria HeatPro este o listă exclusivă de încălzitoare Hayward concepute pentru a maximiza durabilitatea și pentru a oferi o funcționare fără zgomot.Caracteristicile sale remarcabile sunt lama profilată a ventilatorului (oțel inoxidabil), sporind eficacitatea fluxului de aer și minimizând zgomotul în timpul funcționării.De asemenea, vine cu un capac inovator pentru compresor acustic pentru a amortiza zgomotul legat de funcționare.


În cele din urmă, datorită popularității sale în climatele mai calde, cunoscute pentru niveluri ridicate de umiditate, acest model are un schimbător de căldură din titan și o aripioară unică de evaporare rezistentă la coroziune care ajută la extinderea longevității sale generale.


Caracteristici:

 • Sursa de putere: Electric

 • Tip piscina: deasupra solului/Interan

 • Ieșire BTU: 140.000Factori care merită luați în considerare atunci când cumpărați o pompă de căldură pentru piscină – Ghid de cumpărare

Când cumpărați o pompă de căldură pentru piscină, ar trebui să luați în considerare diverși factori importanți pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună unitate disponibilă.

De obicei, primul pas pentru a alege cel mai bun încălzitor pentru nevoile dvs. specifice de încălzire a piscinei este să înțelegeți ce definește unitățile.Iată o listă de factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când cumpărați o pompă de încălzire pentru piscina dvs.:mărimea

Atunci când alegeți încălzitorul pentru piscină, dimensiunea generală și capacitatea piscinei dvs. sunt factori integranți care merită luați în considerare.În mod ideal, cu cât piscina dvs. deține mai multă apă (în galoane), cu atât are nevoie de mai multă putere pentru a ajuta la creșterea temperaturii piscinei.După cum v-ați aștepta, piscinele mai mici necesită BTU mai mici, în timp ce cele mai mari au nevoie de BTU mai mari pentru încălzirea eficientă a apei din piscină.


Mai multe producători de încălzire pentru piscină încorporează un calculator pentru a vă ajuta să determinați ușor și rapid încălzitorul potrivit pentru nevoile dvs. de încălzire a piscinei.De exemplu, Raypak oferă un calculator unic care utilizează dimensiunea piscinei, anotimpurile și codul poștal pentru a vă oferi o comparație precisă a costurilor totale de energie atunci când comparați diferite încălzitoare de piscină pentru a găsi cea ideală pentru dvs.Eficiența pompei de căldură (COP)

În general, COP-ul unei pompe de căldură măsoară de obicei între 3,0-7,0.Acest lucru se traduce aproximativ într-o rată de eficiență între 500-600%.Ca atare, cu cât este mai mare COP cu un încălzitor de piscină, cu atât unitatea este mai eficientă din punct de vedere energetic.


Prin urmare, atunci când decideți care COP este cel mai bun pentru dvs., alegeți o unitate cu o capacitate de înaltă eficiență.În mod obișnuit, deoarece nimeni nu dorește să folosească electricitatea pentru a încălzi apa din piscină în mod inutil, este esențial să montați unitatea adecvată de pompă de căldură pentru a permite o eficiență optimă și pentru a reduce costurile cu energie.Nivel de zgomot

Dacă locuiți într-o clădire rezidențială, există reguli stricte cu privire la zgomotul produs de o pompă pentru încălzirea apei din piscină.În cele mai multe cazuri, politicile rezidențiale impun ca zgomotul să înceteze în anumite perioade, cum ar fi înainte sau după ora 8:00/pm, în sărbătorile legale sau chiar în, sau chiar duminica.


Acesta este, așadar, un considerent esențial, mai ales când vine vorba de mediul tău liniștit și liniștit sau, în unele cazuri, datorită apropierii acestuia de vecinii tăi.De asemenea, cel mai bine ar fi să luați în considerare factorii care influențează nivelul de zgomot al unității, cum ar fi motorul ventilatorului, compresorul sau pasul palelor ventilatorului.Conditii meteo

Nu toate pompele de căldură au fost construite pentru a încălzi apa din piscină la temperaturi mai scăzute.În mod ideal, majoritatea unităților se închid atunci când temperaturile exterioare scad sub 55 de grade, în timp ce altele pot continua să funcționeze până la minimele din anii 40.


Principiul aici este că, cu cât aerul este mai rece, cu atât căldura poate genera pompa ta mai mică.Acest lucru face ca este esențială achiziționarea unei pompe de căldură pe baza setărilor meteo locale pentru a vă asigura că determinați cea mai bună putere de încălzire pentru a crea o eficiență optimă fără a deteriora unitatea.Ieșire BTU

Când cumpărați un încălzitor de piscină, va trebui, de asemenea, să vă asigurați că alegeți un încălzitor de dimensiuni adecvate, în funcție de puterea sa de vindecare.Pentru piscinele mai mari, încălzitoarele de piscină cu putere mare BTU încălzesc apa mai repede, deși acest lucru înseamnă utilizarea mai multă combustibil.


Dacă nu sunteți sigur de capacitatea de galoane a piscinei dvs., trebuie să măsurați piscina și să utilizați această ecuație simplă a volumului.Iată formula care vă ajută să determinați cerințele potrivite de BTU pentru piscina dvs.(Suprafața) x (Creșterea temperaturii) x 12 = (BTU necesar pentru piscina dvs.)

În mod obișnuit, toate încălzitoarele de piscină își prezintă ratingul BTU.Cele mai populare unități variază de obicei între 150.000-400.000 sau mai mult.BTU reprezintă-unitatea termică britanică-și este o unitate folosită pentru a măsura energia totală necesară pentru a crește temperatura apei.În esență, puteți identifica ieșirea BTU potrivită utilizând următorii pași:

 • Calculați suprafața piscinei dvs. (L x l)

 • Împărțiți suprafața cu trei și înmulțiți rezultatul cu 1000

De exemplu, dacă piscina dvs. are 15x30 picioare, cel mai bun încălzitor BTU pentru dvs. este de 150.000 de unități.

Odată ce ați determinat volumul piscinei dvs. (galoane), puteți utiliza acest ghid simplu pentru BTU-urile piscinei:


Volumul piscinei (gal.) Putere de căldură (BTU)

 • 10.000 50.000

 • 15.000 90.000

 • 20.000 120.000

 • 25.000 140.000Verdictul final

Având în vedere numeroasele progrese în curs de desfășurare în ceea ce privește accesoriile pentru pompe de căldură pentru piscină, piața este plină continuu cu multe opțiuni de încălzire pentru piscină, de unde trebuie să alegeți cel mai bun încălzitor cu pompă de piscină disponibil.Puteți alege cu încredere cea mai bună pompă de căldură pentru piscină care să se potrivească cel mai bine nevoilor dvs. de încălzire a piscinei cu aceste câteva sfaturi.

Cumparaturi fericite!Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692