Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Sfaturi pentru a maximiza cu ușurință performanța pompei de căldură cu sursă de aer

Sfaturi pentru a maximiza cu ușurință performanța pompei de căldură cu sursă de aer

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-01-13      Origine:teren

O pompă de căldură cu sursă de aer este o investiție demnă, dar atunci când funcționează mai puțin eficient decât se aștepta, este necesar să apelați la un profesionist.Acest articol conține câteva sfaturi utile despre cum să optimizați performanța pompei de căldură cu aer.

Există mai mulți vinovați în ceea ce privește performanța inadecvată a pompei de căldură sursei de aer.Ne vom concentra mai mult pe soluțiile la aceste probleme.Unii dintre numeroșii factori care influențează eficiența unei pompe de căldură cu sursă de aer sunt dimensionarea și instalarea incorecte a unității, piese defectuoase, nivelurile insuficiente de agent frigorific și fluxul de aer și poziționarea greșită a mașinii.

Cel mai bine ar fi să remediați aceste probleme cât mai curând posibil, tocmai înainte de vremea rece.În timpul iernii, veți dori ca casa dvs. să rămână caldă și ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât să vă reparați pompa de căldură de la sursa de aer?În plus, vă va reduce facturile la energie.

Așadar, cu o pompă de căldură eficientă, îți ții de cald în sezonul rece și economisești niște bani.Având în vedere acest lucru, iată șase sfaturi pentru pompa de căldură cu sursă de aer pentru a optimiza performanța:

Pompele de căldură de la SPRSUN

Instalare corectă


Performanța unității dvs. depinde de modul în care este instalată.Prin urmare, chiar dacă achiziționați cea mai fiabilă unitate de pe piață și nu o instalați corect, performanța acesteia va fi sub medie și este posibil să suportați cheltuieli costisitoare de reparații.

Pentru a vă asigura că acest lucru nu se întâmplă, cereți să îl instaleze un profesionist și, după ceva timp, puteți consulta același profesionist pentru întreținere.


Lasă unitatea în pace


Când procesul de instalare este încheiat și unitatea este în funcțiune, lăsați-o în pace.

Există întotdeauna tentația de a schimba câteva setări ici și colo, dar dacă a fost configurat corespunzător, îți va menține casa caldă pe vremea rece.

Cu toate acestea, modificarea setărilor instalatorului poate crește costurile de funcționare ale unității sau riscă defecțiuni premature ale echipamentului și frustrare prelungită.

Garniturile sunt complet etanșe, iar unitatea este instalată conform recomandărilor și instrucțiunilor producătorului.În plus, întreținerea frecventă garantează performanța unității la egalitate, ceea ce va prelungi și durata de viață a acesteia.


Reduceți temperatura de tur


Următorul lucru de atins este o modalitate fiabilă de a atinge o temperatură scăzută de la unitatea dvs. la întreaga casă.Aceasta presupune reducerea temperaturii de tur a unității pe cât posibil pentru a scădea costul de funcționare și pentru a promova plățile RHI (Renewable Heat Incentive) guvernamentale.

Odată cu reducerea apei la temperatură mai scăzută, unitatea rămâne cu mai puțină muncă de făcut, prin urmare, va utiliza mai puțină energie electrică pentru a funcționa și va menține casa caldă.

Cea mai potrivită modalitate de a obține această căldură de calitate scăzută în casa dvs. este cumpărarea și instalarea unui sistem de încălzire cu debit ultra-scăzut proiectat pentru 35 de grade Celsius în loc de 45 obișnuite.0C. Acesta este de obicei un sistem sub podea.Cu toate acestea, dacă un sistem de pardoseală nu este o opțiune practică pentru dvs., alegeți calorifere cu temperatură scăzută.


Dimensiunea corectă


Altceva pe care trebuie să-l știți este pierderea de căldură specifică casei dvs.Puteți face acest lucru folosind standardele CIBSE sau BSEN12831 pentru a afla pierderile de căldură ale casei dvs. în timpul iernii.Ar fi de ajutor dacă ați calcula acest lucru pe cameră.

Acest lucru va fi la îndemână în două moduri;primul este pentru sistemul de încălzire prin pardoseală, asigurându-vă că puteți încălzi suficient fiecare cameră.În al doilea rând, vă asigurați că identificați și instalați dimensiunea corectă a pompei de căldură a sursei de aer.

Odată cu progresul tehnologic din sectorul pompelor de căldură, nu este nevoie să achiziționați unități supradimensionate pentru a îndeplini nevoile de încălzire ale casei dumneavoastră.Câteva calcule vă vor asigura că economisiți fonduri și cumpărați o soluție de încălzire gestionabilă.

Când vine vorba de încălzirea cu sursă de aer, este esențial să vă asigurați că unitatea poate furniza energia de care aveți nevoie la o temperatură exterioară minimă.Dacă aveți nevoie de mai multe clarificări, puteți solicita tabele de capacitate de la producători și puteți utiliza valoarea energetică medie sau integrată pentru a determina dacă unitatea dvs. va face față bine atunci când este necesar.


Nevoi de putere și spațiu


Creați spațiu pentru ventilatorul de exterior, plasat în mod normal departe de plantele de grădină perturbatoare și zonele sociale.Unul dintre cele mai mari mituri este că pompele de căldură cu sursă de aer trebuie poziționate într-un loc însorit sau pe un perete orientat spre sud.Acestea fiind spuse, trebuie să fie poziționate într-un loc care nu este prea restrâns.

Mai mult, asigurați-vă că aveți suficientă putere electrică pentru a susține acest aparat puternic.În plus, odată cu instalarea mașinilor electrice și a punctelor de încărcare pentru mașini electrice, alimentarea obișnuită cu energie electrică monofazată a casei dvs. ar putea fi oarecum întinsă.

Dacă aveți o casă mare sau mijlocie, veți avea nevoie de o sursă de energie electrică trifazată sau divizată, deși cel mai bine este să verificați de două ori cu un profesionist.


Control inteligent


Un sistem de încălzire fără control adecvat este inutil în cel mai rău caz și ineficient în cel mai bun caz.Pentru a evita acest lucru, cumpărați un termostat digital pentru fiecare cameră și cronometre, pe care le puteți modifica cu ușurință în funcție de nevoile dvs.Dar cronometrele nu sunt obligatorii.

În plus, puteți accesa cronometrul și termostatele prin intermediul smartphone-ului;vizualizați și ajustați-le atunci când este necesar.

Pe piață există o colecție largă de pompe de căldură cu sursă de aer, majoritatea fiind ideale pentru diferite situații.De asemenea, în funcție de nevoile tale, poți achiziționa fie un model ieftin, fie scump.Cu toate acestea, când vine vorba de performanța pompei de căldură a sursei de aer, acestea sunt cele șase lucruri de făcut pentru cele mai bune rezultate.

建筑的窗户 中度可信度描述已自动生成

o pompă de căldură instalată pe perete


Întrebări frecvente


Cum știu dacă o pompă de căldură cu sursă de aer este potrivită pentru proprietatea mea?


Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când determinați dacă o pompă de căldură cu sursă de aer este perfectă pentru proprietatea dvs., inclusiv costul, clima și sistemul dvs. de încălzire actual.

De obicei, pompele de căldură cu sursă de aer funcționează bine la diferite temperaturi, deși eficiența lor depinde de climă.Modelele actuale sunt proiectate pentru a funcționa eficient cu temperaturi constante sub nivelul de îngheț, așa că cercetați înainte de a cumpăra.


Cum funcționează pompele de căldură cu sursă de aer?


Pompele de căldură cu sursă de aer sunt relativ ușor de înțeles.Pentru a vă încălzi proprietatea, aceste mașini încep prin a furniza căldură din aerul din exterior, unde este poziționat ventilatorul.Acest aer trece printr-un schimbător de căldură și trece prin tubul cu un lichid frigorific.Deoarece agentul frigorific este mai rece decât aerul din exterior, acest proces transferă căldură din aerul exterior către lichidul de răcire.

Lichidul se încălzește și apoi se evaporă, iar această formă gazoasă este comprimată pentru a acumula căldura și a o muta pe proprietatea dumneavoastră.Acest gaz fierbinte trece printr-un alt schimbător de căldură și este transmis în aerul din interiorul proprietății dumneavoastră pentru a-l menține cald.

Când vine vorba de răcire, este opusul procesului de mai sus.Lichidul frigorific absoarbe căldura din aerul din casa dumneavoastră și o mută în ventilatorul de afară, răcind casa dumneavoastră în timpul verii.


Care este cea mai bună pompă de căldură cu sursă de aer pentru mine?


Pompele de căldură cu sursă de aer sunt de două tipuri.Așadar, fie că doriți să modernizați una într-o proprietate existentă sau să o integrați într-o structură nouă, oricare dintre aceste două pompe de căldură cu sursă de aer ar putea fi compatibilă cu proprietatea dumneavoastră.

Iată cele două tipuri de pompe de căldură cu sursă de aer:


Conductă


Această pompă de căldură poate fi integrată într-o structură nouă sau dacă proprietatea dumneavoastră are răcire și încălzire prin conducte.Pentru acesta din urmă, sistemul va profita de sistemul deja prezent și se va baza pe acesta, în timp ce ventilatorul exterior va fi conectat la un sistem interior care va ventila aerul rece sau cald prin conducte.


Fără conducte


Altfel numite sisteme mini-split, acestea sunt montate în anumite părți ale proprietății folosind părți montate pe perete.Permite un control superior al temperaturii printr-un sistem descentralizat.Unitățile de care veți avea nevoie depind de aspectul proprietății și de numărul de camere care necesită o unitate independentă.

Aceste capete sau unități vor fi văzute în casa dvs., așa că dacă nu doriți ca acestea să interfereze cu estetica, sistemul de conducte ar putea fi o opțiune mai bună.


Sunt pompele de căldură cu sursă de aer ideale pentru climatele reci?


Da.Cu toate acestea, dacă locuiți într-o zonă rece, ar putea fi mai bine să utilizați sistemul de încălzire anterior împreună cu noul sistem de pompă de căldură cu sursă de aer.Unele pompe de căldură cu sursă de aer nu reușesc să funcționeze corect la temperaturi sub nivelul de îngheț, așa că ar putea fi o idee bună să aveți o rezervă.

O pompă de căldură instalată corect poate funcționa la temperaturi de până la -100 F într-o structură bine izolată.Cu toate acestea, dacă împrejurimile dvs. sunt adesea mai reci decât atât, probabil va trebui să utilizați un sistem de încălzire suplimentar.

Prin urmare, este esențial să verificați ratingul pompei dvs. de căldură.De exemplu, modelele actuale pentru climă rece, deși mai scumpe, ar putea fi soluția pe care ați căutat-o.


În concluzie


Odată cu progresele tehnologice din sectorul pompelor de căldură, eficiența a crescut, făcând pompele de căldură cu sursă de aer o opțiune mai bună față de alte sisteme de încălzire.

De asemenea, pe langa pompele de caldura cu sursa de aer mentionate, puteti gasi pe piata un sistem electric, split si pompe de caldura cu absorbtie.În funcție de nevoile dvs., fie comerciale sau rezidențiale, pompe de căldură cu sursă de aer de înaltă eficiență ar trebui să fie opțiunea dvs.

Ei bine, iată-l!Șase sfaturi pentru a maximiza performanța pompei de căldură cu sursă de aer și întrebări frecvente pentru a răspunde la orice întrebări conexe.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692