Ce este BTU în încălzire?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-10-09      Origine:teren

Ce este BTU în încălzire

De fiecare dată când sunteți pe cale să instalați o pompă de căldură în casa dvs., profesioniștii vă sfătuiesc să obțineți în prealabil un instalator profesionist.Și așa, ei te vizitează, iau câteva măsurători ale casei tale, uneori din cameră în cameră, și apoi decid asupra pompei de căldură potrivite.


Dacă v-ați întrebat, „De ce toate formalitățile sau de ce procesul este oarecum birocratic?”, totul depinde de înțelegerea dvs. despre cum funcționează o pompă de căldură.


Cu toate acestea, nu este vorba doar de semantica funcționării, ci de funcționarea optimă.Aceasta este partea în care intervin BTU-urile. Și dacă aveți nevoie de clarificări cu privire la ceea ce sunt, astăzi îl vom dezvălui pe larg, discutând cum îl calculați, îl adaptați spațiului dvs. și, de asemenea, ce rezervă viitorul BTU-urilor.Așa că citește mai departe.


Demistificarea BTU-urilor

Bine, haideți să ne scufundăm și să dezvăluim misterul BTU-urilor.În primul rând, nu lăsați numele să vă intimideze.Este la fel de simplu ca o plăcintă.BTU înseamnă British Thermal Unit, dar sistemele de încălzire „în numerar” vă fac locul plăcut.


Un BTU este căldura necesară pentru a crește temperatura unui kilogram de apă cu doar un grad Fahrenheit.Deci, când vorbim despre BTU, vorbim despre energia necesară pentru a vă menține cald și confortabil.Cu cât un sistem de încălzire poate produce mai multe BTU, cu atât spațiul tău va fi mai cald.Uşor.


Găsirea BTU-ului potrivit

Acum, haideți să intrăm în esențialitatea găsirii acelei potriviri BTU perfecte pentru locul dvs.Prea multe BTU vă ​​pot transforma camera de zi într-o saună și prea puține vă vor lăsa să vă simțiți ca și cum ați fi în Arctica.Scopul este să găsiți Zona Goldilocks - acel număr ideal de BTU care vă ține drept.


Deci, cum o faci?Iată o regulă simplă: vizați aproximativ 20 BTU la 1 picior pătrat.Ai o cameră de 200 de metri pătrați;asta înseamnă că ai dori aproximativ 4.000 BTU (200 sq. ft. x 20 BTU/sq. ft.).Dar stai, câteva lucruri pot modifica această formulă.Dacă locuiți într-un loc răcoros sau camera dvs. are izolația unei pungi de hârtie, ar trebui să creșteți puțin faptul că BTU contează puțin pentru confort maxim.


Factori care afectează dimensiunea BTU

Acum, să cercetăm mai profund în determinarea numărului corect de BTU al locului dvs.Nu este știință rachetă, dar nu este nici un joc de ghicituri.Iată ingredientele pentru rețeta ta de BTU:

Dimensiunea spațiului

În primul rând, verificați dimensiunea spațiului dvs.Pentru fiecare metru pătrat, vizați aproximativ 20 BTU.Așadar, dacă ai o zonă rece de 400 de metri pătrați, ai dori un sistem de încălzire cu aproximativ 8.000 BTU.


Izolația contează

Nu dormi pe izolație.Este mai mult decât să stai confortabil;se încurcă și cu matematica ta BTU.Dacă spațiul tău este la fel de bine izolat ca o sită, vei avea nevoie de mai multe BTU pentru a compensa căldura (sau frigul) care scapă.Pentru aceeași zonă de 400 de metri pătrați cu izolație moderată, gândiți-vă la 12.000 BTU.Dar dacă jocul tău de izolare ar putea fi mai puternic, s-ar putea să ai nevoie de 18.000 BTU.


Condiții Climatice

Unde locuiești contează foarte mult.De exemplu, dacă vă aflați în Florida însorită, nu veți avea nevoie de atâtea BTU.În astfel de cazuri, pentru a obține BTU-ul potrivit, obțineți metru pătrat de acasă, apoi înmulțiți-l cu 10 până la 15 și obțineți doza de BTU sugerată.Dar dacă cucerești tundra înghețată a Alaska, crește BTU prin înmulțirea metrului pătrat cu 30 sau 40.


Alegerea partenerului tău de încălzire

Acum că ți-ai rezolvat nevoile de BTU, poate că este timpul să te oprești la HVAC.Dar există diferite sisteme de încălzire, fiecare cu puterea lui BTU.Vedeți câteva dintre opțiunile de mai jos

● Cuptoare: Aceste sisteme sunt capabile să scoată o gamă largă de BTU pentru încălzirea oricărui spațiu.Sunt disponibile în cea mai mare parte cu ieșiri de la 40.000 la 120.000 BTU.

● Pompe de căldură: Mișcarea căldurii în loc să o creeze este modul în care funcționează aceste sisteme ecologice între sistemele HVAC.Înțelegeți acest lucru: puterea BTU a pompei dvs. de căldură depinde de dimensiunea și de cât de eficient poate mișca aerul rece afară în timpul lunilor de vară, mai degrabă decât în ​​interior pe timpul iernii.

● Încălzitoare de spațiu: Acum, aceste sisteme sunt ușor de portat în orice capăt al casei și, de asemenea, operaționale pentru încălzirea unui spațiu specific.Sunt proiectate pentru a avea între 3.000 și 15.000 BTU, perfecte pentru spații mai mici sau ca unități de încălzire suplimentare.


BTU-uri în acțiune: Aducerea căldurii

Imaginează-ți asta: ai un cuptor cu 50.000 BTU instalat în camera ta de zi.Este o seară de iarnă.Temperatura de afară este în scădere.Apoi, reglați termostatul la 72 °F și cuptorul dvs. trece la treabă.


Desigur, va avea nevoie de gaz sau ulei, pentru a genera căldură.La generarea de căldură, acesta va circula acel aer prin conductele casei tale.Apoi, îl dispersează în zona de zi.Pe măsură ce aerul cald pătrunde în cameră, temperatura crește treptat.Odată ce atinge 72 ° F, termostatul semnalează cuptorului să ia o pauză.Acum, temperatura camerei tale a revenit la normal, totul datorită acelor 50.000 BTU.


BTU-urile și factura dvs.: este mai mult întotdeauna mai costisitor?

Acum, facturile la energie sunt ceva la care ne pasă cu toții, totuși, „A avea mai multe BTU duce la facturi?” Bine, nu este atât de simplu.Nu este vorba doar de cantitatea de BTU pe care sistemul dumneavoastră o generează;toate șansele sunt legate de modul în care le utilizează.


Dacă te-ai ocupat vreodată de o mașină, BTU seamănă mai mult cu eficiența consumului de combustibil.De exemplu, un consumator de gaz poate avea un motor care consumă rapid combustibil.Pe de altă parte, o mașină eficientă din punct de vedere al combustibilului poate dispărea cu mai puțină benzină.


Deci, în aceste sisteme de încălzire, un cuptor eficient poate profita la maximum de BTU-urile sale, oferindu-vă căldură și cea mai bună ofertă pentru banii dvs.Asta înseamnă că este delirant să te concentrezi exclusiv pe numărul BTU.În schimb, luați în considerare căutarea sistemelor cu un rating AFUE (Eficiență anuală de utilizare a combustibilului).Amintiți-vă, ratingul AFUE este mai mare, cu atât mai bine utilizează BTU-urile, ceea ce poate duce la facturi de energie.


BTU-uri și zonare: confort personalizat

Există anumite momente în care fiecare cameră din casă este la aceeași temperatură, indiferent de modul în care le folosești.Bucătăria, dormitorul și camera de zi sunt calde, să zicem 72°F.Acesta poate fi un rai, dar nu doar practic.În acest moment, trebuie să luați în considerare și zonarea și BTU.


Deci, vei descompune casa ta în diferite zone de încălzire.Cu toate acestea, fiecare zonă va avea termostatul său pentru a controla numărul de BTU care trec prin ea.În esență, vei personaliza nivelurile termice în diferite părți ale casei tale.Amintiți-vă că fiecare primește unitatea de climatizare.


În mod realist, s-ar putea să vrei dormitorul tău mai răcoros decât camera de zi noaptea.Și zonarea vă permite doar să faceți asta.


Viitorul BTU-urilor: inteligent și durabil

Pe măsură ce privim în perspectivă într-o lume a tehnologiei în evoluție și a durabilității, viitorul BTU-urilor pare strălucitor.Inovațiile în sistemele de încălzire le fac mai inteligente și mai eficiente.Termostatele inteligente, de exemplu, vă învață preferințele și ajustează puterea BTU, economisind energie și numerar.


Sursele de energie regenerabilă câștigă teren și ele.Panourile solare, sistemele geotermale și pompele de căldură oferă alternative ecologice care valorifică BTU-urile.Totul este să vă alăturați cauzei Globului de a face față poluanților și de a salva Mama Natură pentru binele tuturor.


Întrebări frecvente:

Un rating BTU mai mare înseamnă că va fi mai rece?

Nu, nu este cazul!Un rating BTU mai mare înseamnă putere, nu neapărat condiții mai reci.Se referă la căldura care poate fi îndepărtată dintr-o cameră în decurs de o oră.Cu toate acestea, este important să fii precaut, deoarece a avea multe BTU-uri poate duce la probleme precum umiditatea crescută a sistemului și facturi mai mari la energie.


Care este capacitatea de încălzire a unui sistem de 24.000 BTU?

De obicei, un sistem de 24.000 BTU este potrivit pentru spații de aproximativ 1.500 de picioare.


Ce gamă de BTU au de obicei arzătoarele pe gaz?

În funcție de nevoile dvs. de gătit, arzătoarele cu gaz variază de obicei între 500 și 18.000 BTU.Plitele moderne vin adesea cu o combinație de arzătoare BTU înalte și scăzute pentru a oferi versatilitate.


Cum pot converti BTU în kilowați (kW) și invers?

Pentru a converti din BTU în kilowați (kW), înmulțiți cu 0,000293.În schimb, pentru conversia kW în BTU, înmulțiți cu 3414.


O evaluare BTU este întotdeauna mai bună?

Nu neaparat!În timp ce un rating BTU mai mare indică faptul că sistemul poate elimina căldura, nu garantează doar performanța.Dimensiunea spațiului dvs. joacă, de asemenea, un rol în determinarea numărului de BTU necesare - deci nu este nevoie să exagerați cu cantități excesive.


Concluzie

BTU-urile sunt cheia pentru o casă caldă și confortabilă.Dar trebuie să găsiți echilibrul potrivit de BTU.Aceasta înseamnă alegerea sistemului de încălzire potrivit și luarea în considerare a eficienței.Pe măsură ce tehnologia avansează, viitorul BTU-urilor promite soluții de încălzire și mai eficiente și mai ecologice.Și pentru un sfat, cuptoarele și încălzitoarele nu mai sunt în jocul durabilității.


Folosirea lor înseamnă că îți ridici facturile la energie sau poluezi mediul.Dar mai există o cale de ieșire.Încercați SPRSUN pompe de căldură astăzi!


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692