Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Ce este încălzirea cu pompă de căldură?Este scump?

Ce este încălzirea cu pompă de căldură?Este scump?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-09-06      Origine:teren

Recent, pompele de căldură câștigă din ce în ce mai mult popularitate.Ele oferă o sursă excelentă de energie birourilor și caselor pentru a vă asigura că aveți un stil de viață confortabil în ciuda schimbărilor climatice.Prin urmare, pentru proprietarii de case care caută dispozitive de răcire și încălzire, pompele de căldură sunt o soluție energetică excelentă.Sunt o tehnologie rentabilă, versatilă și ecologică.

În funcție de sezonul de încălzire, pompa de căldură transferă căldura din exterior în casă, în timp ce în timpul sezonului de răcire, căldura este transferată de la casa dvs. în exteriorul cald.Pompele se vor mișca și nu vor genera căldură;prin urmare, aerul se încălzește și se răcește la un cost semnificativ redus decât sistemele precum cuptoarele.

Deși majoritatea oamenilor au trecut mult timp cu vederea pompele de căldură în lumea încălzirii, acestea atrag un anumit interes din partea consumatorilor și companiilor.Se creează impuls pentru reducerea consumului de combustibili fosili.

În cazul cuptoarelor care utilizează gaz natural, pompa de căldură nu emite dioxid de carbon;cu toate acestea, electricitatea pe care o folosesc ar putea implica emisii de carbon.Dar, cu cea mai recentă inovație în tehnologie, pompele de căldură s-au îmbunătățit considerabil în ultimii ani.Acum este o opțiune viabilă în comparație cu pompele de căldură tradiționale.


ce-este-incalzirea-pompa-de-caldura

Ce este încălzirea cu pompă de căldură?

După cum am menționat mai devreme, o pompă de căldură funcționează prin transferul de căldură din exterior în interiorul casei și invers.Funcționează ca un sistem de aer condiționat, dar principala diferență este că pompa face mai mult pentru a se asigura că casa ta este confortabilă pe tot parcursul anului.

În ciuda vremii reci de afară, există puțin aer cald disponibil.Pompa dumneavoastră de căldură este capabilă să deplaseze aerul cald acolo unde este necesar.În timpul iernii, extrage puțin aer cald din exterior.Pe de altă parte, în timpul verii, extragerea căldurii se face în sens invers;dispozitivul preia căldura din interior și o mută spre exterior pentru efect de răcire.Lasa aerul din casa ta mai rece in timp ce exteriorul este mai cald.

Oamenii ar putea crede că o pompă de căldură este scumpă, dar nu este cazul.Totul depinde de casa ta, climă, locație și multe altele.Puteți folosi foarte puțină energie pentru a vă încălzi și răci casa și să vă simțiți confortabil tot timpul anului.În timpul schimbărilor de sezon, trebuie doar să faceți câteva ajustări pentru pregătire.

Pompele de căldură vă economisesc mulți bani, deoarece sunt mai eficiente decât alte tipuri de sisteme de încălzire.Prin urmare, nu este nevoie să instalați separat sistemele de încălzire și răcire.Doar folosiți acel dispozitiv incredibil în fiecare sezon.

Iată câțiva dintre factorii determinanți în ceea ce privește cheltuielile cu pompa de căldură:

Costuri de funcționare

Unele pompe de căldură vor folosi gaz natural, în timp ce altele folosesc electricitate.În acest caz, costul de funcționare diferă.Cele electrice sunt mai accesibile de rulat decât cele bazate pe metoda de ardere.Rețineți că, cu cât un sistem este mai eficient din punct de vedere energetic, cu atât economiile sale de energie pe termen lung sunt mai mari.

Pompele de căldură oferă economii semnificative față de cuptoarele tradiționale datorită cheltuielilor reduse de funcționare.

Cost de instalare

Prețurile de instalare a pompelor de căldură pot fi mari, mai ales pentru întregul sistem.Cu toate acestea, aceste prețuri depind de tipul de sistem de încălzire pe care îl aveți.Din nou, întregul cost de instalare al acestor sisteme depinde în mare măsură de cea mai recentă copie de rezervă a sistemului și de compatibilitatea cu acasă.

De exemplu, unele case nu au acces la gaze naturale și fac un cuptor, iar unitățile de aer condiționat pot fi scumpe.De asemenea, casele fără conducte de gaze naturale pot să nu aibă acces la gaze naturale, ceea ce face ca instalația de aer condiționat și cuptor să fie o alternativă mai scumpă la un sistem de pompă de căldură.

Pentru a evita costurile suplimentare, este recomandabil să consultați un profesionist.Sunt o resursă perfectă pentru a ajuta la determinarea celui mai bun sistem care se potrivește casei dvs. și pentru a explica în continuare costurile de instalare.

Pe măsură ce achiziționați o pompă de căldură, rețineți că costul depinde de numele mărcii, ratingurile de eficiență energetică, dimensiunea casei dvs. și tipul de pompă de căldură pe care intenționați să o instalați.Rețineți că costul forței de muncă la instalare variază în funcție de tipul de pompă pe care doriți să o instalați.

Economii de energie

În condițiile potrivite, an pompa de caldura electrica mișcă cu aproximativ 300% mai multă energie decât folosește.În schimb, un cuptor cu gaz foarte eficient are o eficiență de 95%.În mare parte, pompele de căldură funcționează cu energie electrică;prin urmare, puteți economisi substanțial energie electrică.

O pompă de căldură foarte eficientă este benefică deoarece se traduce printr-o reducere semnificativă a consumului de energie.Amintiți-vă că factori precum tipul și dimensiunea pompei dvs. de căldură, clima locală, eficiența sistemului actual și strategia dvs. de control sunt determinanți ai cât de multă energie veți economisi.

Unele calculatoare online sunt folosite pentru a oferi o estimare rapidă a economiilor de energie la care ar trebui să vă așteptați pentru o anumită aplicație.

Întreținere și durată de viață

În mare parte, pompele de căldură pe gaz sunt mai durabile decât cele electrice.De obicei, o pompă de căldură, la fel ca și sistemul de aer condiționat, are o durată de viață de 15 ani.Dacă întrețineți corect un cuptor, acesta ar putea dura mai mult de 20 de ani.

Acest lucru se datorează faptului că elementele de încălzire ale cuptorului sunt folosite câteva luni în fiecare an, ceea ce înseamnă mai puține cerințe de întreținere decât pompa de căldură.De asemenea, cuptorul are foarte puține piese mecanice, astfel încât aparatul va suferi foarte puține spargeri.

La pachet

Rețineți că tehnologia sistemului de încălzire a fost descoperită cu zeci de ani în urmă și a câștigat acțiune încă din anii 1980, iar acum că știți ce este încălzirea cu pompă de căldură și cheltuielile pe care le puteți suporta, este timpul să vă decideți asupra tipului de sistem de încălzire care este cel mai potrivit pentru dvs. are nevoie. Instalarea pompei de căldură la tine acasă va oferi multiple beneficii atât în ​​sezonul de iarnă, cât și în cel de vară.Îmbunătățește amprenta energetică a casei tale.

Atunci când alegeți pompa de căldură de achiziționat, trebuie să luați în considerare câțiva factori care vă vor ajuta să economisiți facturile la energie.Cel mai bine ar fi să alegeți un cuptor pentru că așa a spus un expert, uitați-vă la cheltuielile menționate mai sus și luați în considerare prioritățile dvs.Sunt cheltuielile reduse cu energia?

Surse de căldură prietenoase cu ecosistemul?Sau folosiți temperaturi scăzute pentru a vă încălzi casa?Asigurați-vă că obțineți o potrivire excelentă care vă va satisface nevoile.Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692