Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Ce să luați în considerare atunci când alegeți o pompă de căldură cu invertor

Ce să luați în considerare atunci când alegeți o pompă de căldură cu invertor

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-08-25      Origine:teren

Efectele pozitive ale trecerii de la sistemele convenționale de încălzire la pompele de căldură sunt considerate o mișcare în direcția corectă, pe măsură ce societatea devine mai conștientă de implicațiile soluțiilor de încălzire.

Industria de răcire și încălzire reprezintă 27 % din CO2 din Europa2 emisii și 51 % din consumul total de energie finală, pe baza Asociației Europene a Pompelor de Căldură (EPHA).Rezultă că reducerea amprentei de mediu fără decarbonizarea încălzirii și răcirii este imposibilă.

Pompele de căldură par să devină din ce în ce mai relevante ca mijloc de tranziție către un sector al construcțiilor cu emisii scăzute de carbon în ultimii ani.Pompele de căldură cu invertor sunt o opțiune excelentă pentru clădirile rezidențiale, inclusiv casele uni sau multifamiliale, deoarece pot furniza răcire, încălzire și apă caldă.Și nu doar pentru structuri noi-nouțe.


Pompe de căldură cu invertor


Renovările le pot folosi, de asemenea.Este crucial, deoarece majoritatea sistemelor de încălzire a clădirilor orașelor depind de cazane care ard combustibili fosili precum petrolul și gazul natural.Ca urmare, o parte semnificativă a emisiilor totale de gaze cu efect de seră ale orașului este atribuită apei calde și încălzirii.Dar se anticipează că acest model se va schimba progresiv dacă se folosesc pompe de căldură în locul sistemelor convenționale de încălzire.


Pompe de căldură cu invertor


Deoarece pot modifica instantaneu viteza compresorului și pot modifica în funcție de temperatură, pompe de caldura cu invertor sunt eficiente.Ca urmare, temperatura din interior este mai constantă.În plus, ele continuă să funcționeze folosind puțină energie până când temperatura interioară este atinsă.Ei nu încetează să alerge în acel moment.

De obicei, pompa de căldură cu invertor își modifică capacitatea pentru a oferi o capacitate de încălzire mai mare atunci când temperatura exterioară scade.De exemplu, capacitatea de încălzire se modifică la 60% la -15°C, în timp ce crește la 80% la -25°C.Miezul eficienței pompelor de căldură cu invertor este această tehnologie.

Pompele de căldură beneficiază de mediu și de portofelul tău.Indiferent de locul în care locuiți, acestea sunt cel mai puțin costisitor și cel mai eficient mod de a gestiona răcirea și încălzirea casei dvs.Ele sunt, de asemenea, mai prietenoase cu mediul.Majoritatea profesioniștilor sunt de acord că se numără printre cele mai bune soluții pentru ca casele să își reducă amprenta de carbon și să profite de un viitor mai ecologic, fără a compromite confortul.Cu alte cuvinte, beneficiază ambele părți.


Beneficiile utilizării tehnologiei invertorului


Pompele de căldură cu invertor își reglează și își limitează performanța chiar și atunci când sunt la putere maximă, spre deosebire de pompele de căldură tradiționale pornite și oprite.Cu ajutorul tehnologiei inverter, compresorul și ventilatorul pot funcționa la viteze diferite.Își îmbunătățește performanța și îi permite să funcționeze eficient în timp ce utilizează mai puțină energie decât alte versiuni.

Invertorul poate modifica frecvența electrică, ceea ce permite, de asemenea, modificări ale vitezei motorului și ale puterii de ieșire.Drept urmare, gadgetul are performanțe mai bune datorită unui COP (Coeficient de performanță) mai mare.

Deși inițial era mai scump de cumpărat, tehnologia invertorului se dovedește a avea mai multe beneficii, inclusiv:

 • Economii de energie de 30 până la 40 la sută anual în comparație cu o pompă de căldură tradițională

 • Nivel de zgomot mai mic: viteza mai mică a ventilatorului are ca rezultat o poluare fonică mai mică.Turațiile scăzute pot face ca nivelul presiunii sonore la 10 metri să scadă sub 25 dB;

 • Durată de viață crescută: datorită pornirii ușoare, piesele sunt supuse unui stres mai mic și, prin urmare, sunt mai puțin susceptibile de a suferi daune;

 • Liniste sufleteasca: dupa alegerea temperaturii dorite, pompa de caldura functioneaza independent si efectueaza automat reglaje;

 • COP mai bun: Tehnologia invertorului face posibilă atingerea COP-urilor mai mari, adesea aproximativ 7 (aer 15°C/apă 26°C) sau mai mult!Indică faptul că o pompă de căldură cu un COP de 7 va produce o putere de 7 ori mai mare decât energia electrică pe care o folosește, iar cu cât COP este mai mare, cu atât dispozitivul va fi mai eficient!


Cum funcționează o pompă de căldură cu invertor


Un compresor cu turație variabilă cu invertor este o tehnologie unică care alimentează adesea o pompă de căldură cu invertor.Datorită tehnologiei, pompele de căldură pot funcționa în gama lor completă (0–100%).Face acest lucru prin evaluarea continuă a temperaturii și a factorilor de mediu acasă.

Apoi, pentru a menține condițiile și temperaturile ideale, își modifică capacitatea de ieșire, îmbunătățind eficiența și confortul. O pompă de căldură cu invertor își reglează continuu puterea pentru a menține o reglare stabilă a temperaturii.În plus, pompa de căldură cu invertor răspunde adesea la cererile de căldură în schimbare pentru a regla variațiile de temperatură și a le menține la minimum.


Cel mai bun mod de a alege o pompă de căldură pentru casa ta


În general, pompele de căldură sunt o idee fantastică.Cu toate acestea, ori de câte ori vă decideți asupra pompei de căldură pe care ar trebui să o cumpărați, alegerea devine puțin mai tulbure.Există motive întemeiate pentru care majoritatea indivizilor nu se plimbă doar într-un magazin și cumpără prima pompă de căldură pe care o văd.

Va trebui să angajați un antreprenor care să vă ajute cu pompa de căldură, cu excepția cazului în care sunteți un expert în renovarea casei, iar modul în care funcționează pentru situația dvs. se va baza pe o varietate de factori, inclusiv tipul de reședință în care locuiți, cum ar fi precum și condițiile climatice și programele de stimulare.Din acest motiv, experții au dezvoltat câteva standarde fundamentale pentru a vă ajuta să navigați în procesul de actualizare a sistemului HVAC acasă, mai degrabă decât să recomande cea mai bună pompă de căldură pentru majoritatea persoanelor.


Asigurarea cerințelor de construcție sporind în același timp eficiența energetică


Structurile rezidențiale, fie că sunt construcții noi sau renovări, necesită un sistem care asigură încălzire sau răcire în funcție de sezon și apă caldă pentru scăldat, care este eficient din punct de vedere energetic și ecologic.În plus, sistemul trebuie să fie capabil să:


Respectați restricțiile de amprentă pe care le poate oferi o clădire rezidențială mică.


Să aibă capacitatea necesară pentru dimensiunea clădirii;Adaptați-vă cu ușurință la cerințele reale ale clădirii în diferite momente ale zilei sau anului.


Zgomot


Producătorii listează nivelurile de sunet pentru fiecare dintre produsele lor în manualul de utilizare și frecvent pe site-urile lor.Ele oferă frecvent estimări de zgomot măsurate în decibeli pentru diferite temperaturi exterioare și viteze ale ventilatorului.O evaluare mai mică este mai bună, mai ales dacă instalați pompa de căldură lângă fereastra unui dormitor.


Amprentă compactă


Un alt lucru la care să te gândești este amprenta ta.În general, clădirile rezidențiale minuscule, în special cele aflate în curs de renovare, ar putea dedica doar o cameră relativ modestă sistemelor HVAC.Aceasta implică faptul că este esențial să alegeți un sistem de încălzire care să ofere capacitatea necesară și eficiența energetică, menținând în același timp amprenta unitară minimă posibilă.


CO combinat scăzut2 emisii


Este esențial să selectați un sistem de încălzire care să fie cât mai eficient din punct de vedere energetic și care utilizează un agent frigorific GWP (potențial de încălzire globală) scăzut dacă doriți un sistem care să ajute cu adevărat la decarbonizarea răcirii și încălzirii caselor dvs.

Este crucial să existe un sistem care să poată asigura emisii de CO direct scăzute2 emisii datorate agentului frigorific GWP scăzut și CO indirect scăzut2 emisii prin reducerea consumului de energie.

Prin urmare, este necesar să se utilizeze sisteme de încălzire de nouă generație care să utilizeze un gaz care echilibrează în mod corespunzător eficiența energetică extrem de ridicată și scade GWP.


mărimea


Dimensiunea de care aveți nevoie este determinată de cerințele dvs. de energie, cerințele de izolare și dimensiunea și designul casei, printre alți factori.Capacitatea unui aparat de aer condiționat este exprimată în mod obișnuit în unități termice britanice sau Btu.De obicei, trebuie să decideți între un aparat de aer condiționat cu fereastră și un aparat de aer condiționat portabil, în funcție de dimensiunea spațiului în care intenționați să îl utilizați.

În plus, există câteva beneficii financiare pentru dimensionarea corectă a sistemului.Deoarece un sistem mai eficient consumă mai puțină energie electrică și, prin urmare, mai puțini combustibili fosili, majoritatea schemelor la nivel de stat își concentrează recompensele pe eficiența sistemului.

Ciclul scurt este procesul de funcționare a unei pompe de căldură supradimensionate pentru o perioadă mai scurtă pentru a atinge temperatura dorită.Un sistem de încălzire care este prea mic își va petrece cea mai mare parte a timpului de funcționare funcționând la puterea maximă cea mai ineficientă.


Fiabilitate


Fiabilitatea este cel mai bun indicator al satisfacției generale a proprietarului unei pompe de căldură, conform sondajului membrilor.Pe baza informațiilor conform cărora membrii Consumer Reports au furnizat aproximativ 13.500 de sisteme de încălzire pe care le-au achiziționat noi și le-au plasat în propriile case în perioada 2005-2021, utilizatorii CR pot vedea fiabilitatea anticipată și satisfacția clienților proprietarilor pentru 24 de mărci de pompe.Aceste concluzii sunt enumerate în acest ghid pentru cele mai și mai puțin fiabile pompe de căldură cu invertor.

În comparație cu alte pompe de căldură, pompele de căldură cu invertor oferă un avantaj semnificativ.Primul avantaj este că pompele de căldură nu suferă la fel de mult din uzura tipică.În plus, spre deosebire de pompele de căldură, pompele de căldură cu invertor sunt destul de simple, eliminând nevoia de a angaja specialiști în operare.

Ele sunt mult mai eficiente decât pompele de căldură, rezultând o eficiență mai mare a încălzirii și o capacitate mai bună de a conserva energie și costuri mai mici cu energia.În al treilea rând, pentru că au costuri de operare ieftine, sunt ușor de întreținut.De asemenea, ocupă mai puțin spațiu de instalat decât pompele de încălzire, deoarece nu necesită rezervorul tampon pe care îl folosesc pompele de căldură fără invertor.


La pachet


O pompă de căldură cu invertor este o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor și energetic, care poate încălzi piscina.Pompele de căldură inverter pentru piscină asigură că apa piscinei rămâne la temperatura potrivită.

Pompele de căldură încălzesc apa din piscină utilizând o metodă care implică smulgerea aerului cald din atmosfera exterioară.

Capacitatea sistemelor de încălzire a piscinei cu invertor de a menține în mod fiabil temperatura apei fierbinți a piscinei le diferențiază de alte versiuni.

Există mulți factori de luat în considerare și îndrumări profesionale care trebuie căutate dacă vă gândiți să instalați un sistem de încălzire în casa dvs. pentru a vă asigura că alegeți cel mai bun tip de pompă de căldură cu invertor pentru locuința dvs.

Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692