Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cum va fi pompa de căldură de nouă generație?

Cum va fi pompa de căldură de nouă generație?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-09-02      Origine:teren

Pompele de căldură sunt strategii eficiente utilizate pentru încălzirea locuințelor instalate în afara unei case sau clădiri comerciale pentru căldură și răcire.Ele transmit căldura din aerul exterior în timpul sezonului rece și atrag aer cald din interior pentru a vă răcori casa în timpul sezonului cald.Pompele de căldură nu produc căldură pe căldura lor, ci se bazează pe aerul exterior chiar și atunci când temperaturile sunt foarte scăzute.Pompele de căldură de ultimă generație rezultă dintr-o tehnologie în creștere care modifică caracteristicile tipurilor obișnuite de pompe de căldură, făcându-le mai avansate în ceea ce privește performanța.

Poti alege o pompa de caldura din gama larga de optiuni disponibile in functie de stilul arhitectural al casei tale si de nevoile de incalzire.O nouă serie de modele de pompe de căldură de ultimă generație va avea întotdeauna caracteristici mai bune decât cea anterioară.


Cum funcționează o pompă de căldură?


O pompă de căldură elimină căldura din casa ta sau dintr-o clădire comercială pe vreme caldă și o eliberează afară, asigurându-se că casa rămâne mai rece decât înainte.Supapa inversă, o parte care controlează unde este primită și eliberată căldura, este utilizată în sistem.Cele două serpentine ale unei pompe de căldură permit condensarea și evaporarea ca într-un frigider.Cuprul este folosit la fabricarea ambelor, iar acestea par goale.

SPRSUN pompă de căldură

Lucrarea serpentinei evaporatorului este de a absorbi căldura din jur.Absorbția crește nivelul de căldură al agentului frigorific, transformându-l în gaz.Are loc comprimarea gazului, determinând o creștere a temperaturii, iar atunci când se întâmplă acest lucru, fluidul fierbinte trece apoi prin serpentina condensatorului, unde are loc transferul de căldură.Condensul face ca agentul frigorific gazos să devină lichid.

După trecerea printr-o supapă de expansiune, lichidul se transformă în vapori.Suprafața fluidului crește ca urmare.Se deplasează prin evaporator și absoarbe căldura din împrejurimi pentru a deveni pur gazoasă.Când agentul frigorific intră în compresor, acesta trebuie să fie complet gazos.Pentru a asigura că aerul din încăpere atinge același grad de temperatură ca și agentul frigorific, acest proces continuă, în timp ce un punct de fierbere scăzut asigură absorbția și căldura din aerul rece.


Cum vor fi pompele de căldură de nouă generație?


Puterea de încălzire globală (GWP)


Pompele de încălzire de nouă generație sunt proiectate cu un GWP mai mic;de exemplu, R32 are un GWP de 675 în comparație cu modelele mai vechi, cum ar fi R410A, care are un GWP de 2088. Această proprietate îi va îmbunătăți atunci când vine vorba de durabilitatea mediului.Modelele care vor veni vor conține posibil și o putere de încălzire globală semnificativ mai mică.


Agent frigorific monocomponent


În plus, pompele de căldură de nouă generație vor conține o singură componentă în loc de o combinație de agenți frigorifici.În acest fel, alunecarea de saturație nu afectează temperaturile sale lichide și gazoase.Deoarece un astfel de sistem simplifică reciclarea și reîncărcarea, este necesară o cantitate mai mică de agent frigorific pe parcursul întregului ciclu, ceea ce reduce și mai mult emisiile de carbon.De exemplu, modelul R32 utilizează cu 20% mai puțin agent frigorific decât pompele de căldură R410, ceea ce le face să fie rentabile.


Economie de energie


O altă proprietate a pompelor de căldură de ultimă generație este că funcționează cu o eficiență mai bună, care este asigurată de capacitățile lor avansate de reciclare și reîncărcare în comparație cu alte opțiuni de agent frigorific pentru pompe de căldură.Datorită eficienței mai mari a pompei, casa ta va avea nevoie de mai puțină energie pentru a se răci și încălzi, ceea ce este mai bine pentru mediu.

Ca urmare, costurile lunare cu energie sunt reduse și eviți costurile suplimentare care pot veni cu ineficiență.În plus, pompele de căldură de ultimă generație vor avea tuburi cu pereți subțiri, care nu interferează cu designul casei tale.


Care sunt beneficiile pompelor de căldură de nouă generație?


Performanță crescută


Un alt avantaj al pompelor de căldură de nouă generație este că invertoarele lor vor avea un indice de performanță mai mare decât cele obișnuite.Când funcționează continuu, pompa de căldură cu invertor avansată modifică puterea, asigurând în același timp că temperaturile rămân constante.Variațiile de temperatură sunt minimizate prin ajustarea la cererea de căldură, reducând energia consumată.

Durata de viață a acestor pompe de căldură este, de asemenea, mai lungă decât sistemele de încălzire tradiționale, iar utilizarea lor a mai puțină energie, menținând în același timp eficiența, reduce și emisiile de carbon.


Sunt prietenoși cu mediul.


Îmbunătățirile pompelor de căldură de nouă generație vor folosi agenți frigorifici precum R32, care sunt mai siguri pentru mediu tocmai pentru că rata lor de epuizare a stratului de ozon este semnificativ scăzută.Alte proprietăți, cum ar fi mai puțină poluare și inflamabilitate scăzută, sunt, de asemenea, utile pentru mediu.


Ei folosesc tehnologie inteligentă.


Utilizarea tehnologiei avansate în pompele de căldură de ultimă generație, cum ar fi senzorii inteligenți pentru invertor, vă va asigura că puteți păstra automat înregistrări și puteți controla temperaturile.De asemenea, asigurați-vă că întreaga dvs. casă are o temperatură constantă și este atât de caldă sau rece pe cât doriți.

Tehnologia inteligentă se va asigura, de asemenea, că setările dvs. de temperatură sunt corecte în funcție de ora din zi, ceea ce economisește costul facturilor la energie.Vă puteți monitoriza sistemul de pompă de căldură folosind WIFI, despre care un centru de service vă poate sfătui.


Nu produc zgomot.


Pompele de căldură utilizate în prezent în casele moderne produc mult zgomot în timpul funcționării;prin urmare, folosirea lor este adesea o provocare.Pompele de căldură de ultimă generație conțin proprietăți de reducere a zgomotului prin utilizarea ventilatoarelor cu invertor fără perii avansate, care constau într-un motor care utilizează mai puțină putere și funcționează silențios, o proprietate care va spori confortul casei tale.


Instalare usoara


Când achiziționați un sistem de încălzire de ultimă generație de la o companie de încredere precum SPRSUN, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la instalare, deoarece oferă astfel de servicii pentru clienți.Poate fi furnizat un afișaj electronic pentru a asigura că instalarea și întreținerea sunt efectuate corect.


Securitatea este garantată


Pompele de încălzire folosesc agenți frigorifici rezonabil de siguri, dar dacă sunt manipulate și depozitate incorect, pot fi dăunătoare.Avansat pompe de caldura cu invertor sunt proiectate cu elemente de siguranță care opresc exploziile.Ele vor presupune, de asemenea, mai multe măsuri pentru a se asigura că nu apar explozii acolo unde sunt instalate.


SPRSUN pompă de căldură cu invertor


Obiectivul principal va fi oferirea unei protecție la nivel înalt casei dumneavoastră, menținând în același timp funcționarea normală.Companiile de încredere oferă manuale care conțin măsuri de siguranță atunci când le cumpărați produsul.


Acestea mențin calitatea aerului din casa dvs.


Un alt beneficiu al pompelor de căldură de ultimă generație, mai exact pompe de căldură cu sursă de aer, este că se vor asigura că aerul din casa dumneavoastră rămâne proaspăt, deoarece nu afectează standardele de aer din interior.Semnul lor nu presupune un motor electric și produce căldură atunci când este nevoie, dar are un compresor care funcționează în orice moment al zilei.

Aerul proaspăt dintr-o casă este foarte important deoarece vă protejează de substanțele nocive din aer precum acarienii și mucegaiul, ceea ce este asigurat de capacitatea pompei de căldură de a recicla aerul din exterior în interior;prin urmare, este posibil să nu experimentați stresul unei case înfundate.


Poate fi intretinut usor


Întreținerea redusă este un avantaj suplimentar al pompelor de căldură de nouă generație, deoarece procesul de curățare nu este complex.Curățarea singur ar fi recomandată numai dacă știți cum, sau puteți solicita ajutor de la companii precum SPRSUN care oferă clienților lor servicii de întreținere.

Va trebui să curățați pompa de căldură doar de câteva ori pe an folosind un produs de curățare la alegere.Dar chiar și atunci când căutați ajutor profesional, s-ar putea să nu fie costisitor.Pompele de căldură cu sursă de aer necesită o întreținere extrem de redusă.De asemenea, puteți sta liniștit după o instalare, deoarece nu va trebui să faceți reparații majore în comparație cu instalarea unor metode mai vechi de încălzire care pot provoca daune.


Care este viitorul pompelor de căldură de nouă generație?


Mai multe inovații ale pompelor de căldură sunt gata de utilizare.Cu toate acestea, unele obstacole, cum ar fi costurile ridicate de instalare, cererea instabilă de produse, spațiul de locuit inadecvat, tipurile complexe de clădiri și schimbările climatice, fac acest lucru dificil.Îmbunătățirea tehnologiei pompelor de căldură poate contribui la creșterea popularității pompelor de căldură Net-gen.

Pompele de căldură se află în fruntea listei soluțiilor de încălzire, iar companiile producătoare lucrează la îmbunătățirea pompelor de încălzire prin realizarea de modificări care le îmbunătățesc performanța;prin urmare, cu excepția cazului în care inovațiile umple acest gol, numărul de instalări de pompe Next-gen ar putea fi chiar mai mare pe măsură ce apar modele noi și îmbunătățite.

Beneficiile de mediu ale acestor pompe ar putea duce la dezvoltarea unor reglementări care să încurajeze o utilizare mai mare prin reducerea costurilor de funcționare și prin aplicarea exclusivă a pompelor de căldură Next-gen ca soluții de încălzire pentru un număr mai mare de locuințe.Inovațiile suplimentare care oferă soluții mai bune la deficiențele pompelor de căldură existente ar putea îmbunătăți fiabilitatea, fapt pentru care proprietarii de case ar fi recunoscători.


La pachet


Inovațiile tehnologice trebuie să fie în primul rând ecologice.Inovarea și mai multor modele de pompe de căldură de ultimă generație, încurajând în același timp mai multe instalații, va ajuta la reducerea emisiilor de carbon de la tipurile obișnuite de încălzire.Investiția într-o pompă de căldură de ultimă generație va fi mișcarea potrivită, deoarece se va asigura că costul energiei în multe case este redus în același timp, ajutând-o și pe Mama Natură, iar cea mai bună parte este aceea că te poți bucura de confortul unei case calde atunci când este rece și unele răcoroase în timpul verii.

De asemenea, puteți actualiza acel mod de încălzire problematic pe care este posibil să îl utilizați de ani de zile la o pompă de căldură de nouă generație, iar mediul va fi recunoscător.În plus, este crucial să vă asigurați că modelul pompei de căldură respectă reglementările stabilite înainte de cumpărare.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692