Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / De ce este acum momentul perfect pentru a investi într-o pompă de căldură cu sursă de aer

De ce este acum momentul perfect pentru a investi într-o pompă de căldură cu sursă de aer

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-08-11      Origine:teren

Pompele de căldură cu sursă de aer sunt unul dintre cele mai eficiente sisteme de încălzire și răcire de pe piață.Acestea folosesc aerul exterior pentru a genera căldură și aer rece, făcându-le o opțiune excelentă pentru casele care se bazează pe aer condiționat vara.Din nou, sunt și o alegere excelentă atunci când doriți să vă încălziți în timpul iernii.

Dacă sunteți în căutarea unui nou sistem de încălzire sau răcire pentru casa dvs., o pompă de căldură cu sursă de aer ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă ajuta să economisiți bani la facturile la energie în fiecare lună!Acestea fiind spuse, iată opt motive pentru care acum este momentul perfect investiți într-o pompă de căldură cu sursă de aer.


Eficienta energetica


Pompele de căldură cu sursă de aer utilizează fluxul de aer existent al casei dvs. pentru a furniza energia necesară pentru încălzirea sau răcirea acesteia cu o eficiență excepțională.Deoarece vin în dimensiuni care se potrivesc în casa dvs. și sunt extrem de eficiente, ele pot reduce costurile cu energie cu până la 50%, păstrând în același timp confortul sistemelor de încălzire/răcire ale casei dvs.

Pompele de căldură de cea mai bună alegere au, de asemenea, o durată de viață mult mai lungă decât sistemele HVAC tradiționale, asigurând o eficiență mai bună de-a lungul anilor.

9.6KW EVI DC Inverter Split Sursă de aer Pompă de căldură Încălzitor de apă Pompă de răcire pentru încălzire pentru casă

Între timp, pompele de căldură propulsează aerul cald din exteriorul casei în interiorul acesteia.Eficiența energetică a unei pompe de căldură cu sursă de aer depinde de diverși factori, cum ar fi modul de condensare.În general, acestea sunt mai eficiente decât pompele de căldură terestre cu sisteme cu aer direct.

Mai mult, pompele de căldură cu sursă de aer sunt eficient energetic deoarece folosesc mai puțină energie fie pentru încălzire, fie pentru răcire decât încălzitoarele electrice și pe gaz.Acest lucru nu numai că reduce suma de bani pe care o cheltuiți pe acele facturi de utilități, dar reduce și emisiile.

De asemenea, vă împiedică să porniți și să opriți încălzitorul în anumite ore ale zilei, ceea ce poate duce la facturi mari de energie electrică și risipa de combustibil.


Întreținere redusă


Pompele de căldură cu sursă de aer necesită o întreținere extrem de redusă.Dacă echipamentul are nevoie de curățare, este doar o chestiune de a deschide orificiul de ventilație și de a turna puțin detergent în el.Acest proces se poate face în fiecare an, în funcție de cât de des folosiți AC sau pompa de căldură.

SPRSUN pompe de căldură au garantie pentru piese de munca.Puteți duce compresorul la ei în orice moment în perioada de garanție și îl puteți repara sau înlocui fără întrebări.

În multe cazuri, instalarea unei pompe de căldură cu sursă de aer nu necesită renovări majore sau modernizări la casa dvs. existentă.În comparație cu alte forme de încălzire, o pompă de căldură cu sursă de aer nu utilizează practic niciun combustibil.Nu necesită un sistem de conducte din tablă, cum ar fi o unitate mini-split fără conducte, care poate fi costisitoare de instalat, întreținut și reparat.

Fără reglaje, fără schimburi de ulei, fără filtre — tot ce faci este să verifici temperatura aerului, să filtrezi și să cureți serpentina evaporatorului o dată pe an și cam atât.Cu o pompă de căldură cu sursă de aer, nu este nevoie să fie instalată conducte sau ca un instalator să iasă să-ți repare cuptorul vechi.

Este un sistem simplu cu doar două părți care pot fi demontate și curățate într-un proces ușor, pas cu pas.Unii proprietari vor avea pompa de căldură instalată profesional sau vor angaja un reparator care să se ocupe de această sarcină.Deși nu este recomandat să încercați să vă reparați singur pompa de căldură de la sursa de aer - se poate face dacă știți cum!


Mentine calitatea aerului


Cel mai evident beneficiu al unei pompe de căldură cu sursă de aer este capacitatea sa de a menține aerul de calitate în interior.O pompă de căldură cu sursă de aer produce căldură numai atunci când este necesar și nu are motor electric pentru a continua să funcționeze.Compresorul unei pompe de căldură cu sursă de aer este în general dimensionat pentru a continua să funcționeze chiar și pe timp de noapte sau când familia ta doarme.

Deoarece sistemul reciclează întotdeauna aerul exterior în aer condiționat din interior, menținerea unei calități mai bune a aerului din interior vă ajută să vă protejați pe dumneavoastră și pe cei dragi de poluanții nocivi din interior, cum ar fi mucegaiul, acarienii de praf și părul de animale de companie.

În acest fel, este o soluție excelentă pentru nevoile dvs. de încălzire și răcire.Utilizează aer în mișcare pentru a crea căldură, folosind procesul de evaporare pentru a încălzi sau răci locuința.Microclimele din mediu variază constant de-a lungul anului;astfel, o pompă de căldură cu sursă de aer poate fi programată pentru a vă oferi confort în toate anotimpurile.

Când îl rulați în modul de încălzire, vă va ajuta să vă mențineți casa la o temperatură constantă și să mențineți zona înconjurătoare în mediul interior cu umiditate redusă și creșterea scăzută a bacteriilor.

Ei fac acest lucru cu puține părți în mișcare și nu necesită întreținere.În plus, au un istoric dovedit de costuri reduse de energie și operare, oferind o funcționare silențioasă și pot fi folosite în apartamente, hoteluri și apartamente.Aceste mașini funcționează pentru a oferi confort maxim fără conductele zgomotoase pe care le vedeți la sistemele tradiționale de încălzire și răcire centrală.


Oferă funcționalitate de aer condiționat/încălzire duală


Pompele de căldură cu sursă de aer oferă oamenilor aceeași funcție dublă de încălzire și răcire ca și aparatele de aer condiționat, dar sunt mult mai eficiente.Sistemele cu sursă de aer circulă agentul frigorific printr-o rețea de conducte expusă la exterior.

Deoarece temperatura aerului este constantă, poate fi folosit ca o componentă standard a buclei de transfer termic de primăvară termică sau de vară.Unitatea poate funcționa cu căldură sau rece, în funcție de ceea ce este cel mai eficient în locația dvs. și de câte sarcini de încălzire sau răcire trebuie să furnizați.

Spre deosebire de pompele de căldură aer-aer convenționale, debitul de aer al unei pompe de căldură este condus de ciclul de refrigerare.Mecanismul este identic cu un aparat de aer condiționat și menține o diferență constantă de temperatură între aerul din interior și cel exterior.

Așadar, în timp ce o pompă de căldură cu sursă de aer poate obține o funcționalitate dublă de încălzire/răcire, capacitatea sa de a răspunde eficient nevoilor dumneavoastră ar putea fi limitată.


Amprenta marginală de carbon


Deși pompele de căldură cu sursă de aer folosesc combustibili fosili pentru funcționarea lor, Agenția pentru Protecția Mediului din Statele Unite (EPA) le clasifică drept una dintre cele mai eficiente surse de încălzire și răcire.Pompele de căldură cu sursă de aer au o amprentă redusă de carbon, generează suficientă energie pentru a compensa costurile energetice asociate cu instalarea lor și au o durată de viață extinsă.

Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o tehnologie cu emisii reduse de carbon, care necesită puțină sau deloc încălzire externă pentru a funcționa, economisind combustibil și reducând amprenta de carbon a casei tale.Acestea oferă o metodă de încălzire cu eficiență ridicată și rentabilă, care utilizează fluxul natural de aer din casa dvs. pentru a încălzi apa, aducând căldură în casa dvs. folosind serpentine de aer.

În comparație cu sistemele tradiționale de ventilație cu conducte, vă uitați la o reducere generală a CO2 emisii de până la 50%.


Ușor de instalat


Pompele de căldură cu sursă de aer sunt vândute ca unități și sunt ușor de instalat și întreținut, fără filtre suplimentare.Unele modele vin chiar și cu un afișaj electronic care te ajută să fii la curent cu cerințele de întreținere și potențialele probleme înainte ca acestea să devină o problemă pentru casa ta.


Perfect pentru incalzirea in pardoseala


Un alt motiv pentru care ar trebui să cumpărați o pompă de căldură cu sursă de aer este că este ideală pentru incalzire in pardoseala.Puteți alege dimensiunea casei dvs. și câte camere doriți să încălziți pentru a se potrivi bugetului dvs.

Acestea fiind spuse, aceste pompe de căldură sunt ideale pentru încălzirea prin pardoseală datorită comenzilor reglabile ale vitezei, fluxului de aer în două trepte și motorului ventilatorului cu viteză variabilă.Acestea vă permit să controlați atât creșterea temperaturii, cât și mișcarea aerului.

19KW 20KW R32 DC Inverter Pompe de căldură aer-apă pentru zone reci

Acestea sunt instalate lângă toți pereții portanti majori ai casei dvs.Aceasta înseamnă instalarea unei pompe de căldură cu sursă de aer în orice cameră, fără a compromite rezistența, stabilitatea și securitatea structurii clădirii.


Eficient din punct de vedere al costurilor


În cele din urmă, pompele de căldură cu sursă de aer sunt rentabile.Acesta este, fără îndoială, cel mai bun lucru la aceste mașini.

Deoarece nu necesită instalarea unei pompe de căldură și nu trebuie întreținute sau întreținute pe durata de viață a proprietății, acestea tind să fie rentabile.Pompele de căldură cu sursă de aer funcționează prin circulația aerului rece din exterior printr-un registru de retur al aerului cald situat deasupra casei tale.Aerul rece din exterior este încălzit prin adăugarea de ventilatoare auxiliare la cerere, care pot circula prin casa dumneavoastră.

Din nou, pierderile de energie care apar în timpul procesului de încălzire și răcire sunt substanțial mai mici în comparație cu sistemele de încălzire și răcire a spațiului care utilizează rezistență electrică.Costul energiei electrice este mare și poate crește sau scădea, dar pompele de căldură cu aer nu vor suferi fluctuații de preț.

Pompele de căldură cu sursă de aer au, de asemenea, o eficiență energetică mai ridicată, plus necesită mai puțină apă, ceea ce le face mai rentabile în timp.


În concluzie


Dacă aveți de gând să vă mențineți casa încălzită în lunile reci și răcoroasă în lunile calde, atunci cel mai probabil veți avea nevoie de o pompă de căldură cu sursă de aer.Dacă locuiți într-o zonă cu climă moderată, este posibil să puteți economisi bani la facturile de energie pur și simplu schimbând niște becuri sau investind într-un sistem eficient de ventilație care vă permite să maximizați eficiența sistemului dvs. HVAC.

În plus, pompele de căldură cu sursă de aer sunt silențioase, eficiente și fiabile.Vă economisesc bani pe toată durata de viață a unității, contribuind și la îmbunătățirea calității aerului din interior.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692